Rolig bil

Haha, jag var med mamma förut och sålde bingolotter.
Per hade praktik idag och han ville ha sin bil, så mamma skjutsade pappa till bussen imorse så att vi hade hans bil hemma. Haha, skitkul.
Den är som en liten radiobil, skitliten och ful. Plus att man få vrida skitmkt för att kunna svänga, och den drar ändå lite till vänster. Sedan hänger sig gasen ibland.
Så jag och mamma satt och skrek på varann en vända när jag skulle backa. Haha, jag brukar alltid backa skitsakta, lugnt och försiktigt som körlärarn sakt man ska, men det var ju svårt när gasen hängde sig och det gick skitsnabbt. Samma sak hände sedan när jag backat färdigt och skulle köra ut därifrån, och knappt hann svänga ordentligt.

Haha, den där bilen är ju verkligen perfekt att övningsköra i! Eller inte....

Hem till byn

Nu väntar jag på pappsen så ska jag åter igen hem till Värmland.
Ska väl köra lite med mamma förhoppningsvis, om hon orkar. Men någon dag ska hon väl orka!
Jaja, ska städa ihop lite mer innan den där gamlingen kommer. Hejja!

Igår..

Dagen började tidigt igår. Klockan ringde 5.30 och 5.45 gick jag upp. Strax därefter ringde Carola och frågade om jag var vaken och ville ha skjuts. Hann slänga på mig kläder och slänga i en tvätt typ. Så runt fem över så kom hon och hämtade upp mig. Sedan var jag på jobbet tills tjugo i nio typ, då gick jag till mina farbröders kontor, lånade dator och skrivare och renskrev lappen om öppningsgrejer, och skrev ut.
Fan, märks att man knappt skrivit för hand på 3 år. Ser knappt själv vad jag skriver ibland, haha. Och på den där lappen så blev det mer och mer otydligt ju längre ner på lappen det kom, haha!

Jaja, sen drog jag hem och tvättade mer, umgicks med Tula innan hon drog till praktiken. Sedan kom jag på att jag skulle duscha innan Linn kom. Seg som vanligt så kom vi iväg senare än vad vi tänkt.
Dessutom hade Linn glömt att ta sin medicin så vi fick åka en vända till Äppelbo. Men det var bra, för då kunde jag hämta mina soffkuddar i huset! Så nu är det kuddar där det ska va i BÅDA sofforna. Jaja, sedan drog vi till "storstan".
Jag köpte hårfärg, en kofta och bh och trosor. Och så vaniljcocacola såklart. Både till mig och bröderna.
Sedan drog jag till Selins en vända. Gick och la mig halv fem imorse och kom på att jag ju fan hade vart vaken i nästan ett dygn.
Idag är jag trött. Sov middag en stund på förmiddan.

Tula och Micke är här nu. Vi ska laga mat och så måste jag fan städa innan dom där fotbollsnördarna kommer ikväll.
Hejja!


Tidigt morgon.

5.00 ringde klockan imorse. 5.45 gick jag upp. 6.10 var jag på jobbet. Tror inte jag varit uppe så tidigt sedan att jag bodde hemma i Törp. Hann slänga i en omgång tvätt innan jag drog till jobbet, och nu snurrar en omgång till. Hoppas hinna med en sväng till innan jag och Limpan drar till bööörlänge idag.

Klippte sönder en studentskylt och satte upp den här bilden på mig på väggen häromdagen när jag städade. Tycker jag var rätt söt på den tiden faktiskt.

Goa rester

Åt rätt så gött igår innan jag drog till jobbet.
Rester kan vara mumsigt ibland.
Nu ska jag och Tula dra och sola  och gå en vända på elljusspåret.
Imorrn blir den en borlängetripp med Limpan.


Städning

Jag städade igår. Det blev en aning snyggare hemma.

Före:
 

Efter:




Städade i hela lägenheten, men hade bara förebilder på rummet. Det var där det var mest skitigt, haha!

Snäll-Lina!

har nyss kommit hem från jobbet, men ska inte sova än.
Ska vänta på nån gubbe som skulle hämta en nyckel till en lägenhet inne på OK, men hans tåg åkte fel (hur jävla ofta åker ett tåg fel väg?!) så han hann inte dit i tid, och snäll som jag är tog jag med nyckeln hem till mig, så dom har någonstans att sova inatt, kan ju va gött att slippa sova i bilen.
Så nu väntar jag alltså på att denna gubbe ska ringa så jag kan gå ut och lämna nyckel. Kuligt.

En snäpp mer vuxen!

Jajamen, nu är jag ännu större än vad jag vart innan. Har varit och fixat coop/medmerakort nyss!
Jajamen, så nu ska jag snoka igenom reklamblaskorna på alla medlemserbjudanden. Kan behövas så fattig som jag är!

Ska nog börja med att köpa 5 st tvättmedel/sköljmedel från via/comfort nåndag. 20 spänn styck, det är ju fan billigt! Jag kan ju langa vidare dom i värsta fall, men vafan, tvättmedel går ju åt förr eller senare.

Har kommit igång med att städa den här hålan nu också. Har diskat så mkt som fick plats i diskstället och hängt ut alla mattor utom dom lila/rosa/röda?  och dammsugit hallen. Men sedan skulle jag se hur mkt skit det var kvar i hallen och tände lampan, det var då jag gick till Konsum, för lampan gick.
Sedan köpte jag såklart fel lampor (skulle va smal fot, jävla IKEA-skit) så jag fick gå dit igen, men då fick jag ju inviga mitt nya kort!
Tur att jag bor rätt så nära Konsum ;)

Hade behövt tvätta en massa mattor också.  Det är grogg på dom, efter den där fina spillningen jag gjorde härisist.
Måste skura väggen också, för den finns där med. Den är överallt!


När jag har duschat

Lina funderade på om jag inte använde en massa foundation för att inte se fet ut i ansiktet när jag bara tvättar det med olja.
Jag använder aldrig foundation. Fattar inte grejen helt enkelt. Dessutom är jag så jävla torr i ansiktet (dock mkt bättre nu sedan jag började med oljan!) så jag kan typ inte ha foudation över huvudtaget.
Tog dessa bilder i fredags efter att jag hade duschat.

Denan bild är kanske, en kvart? efter dusch och ansiktstvätt. Inte så oljigt va?
Att tänka på är ju att all olja inte har åkt in i huden här än heller


Och så här ser håret ut efter nästan tre veckor utan schampoo. Inte illa.. (klickbara bilder)

 

Och så här ser jag ut med smink, dagen efter. Inte så fet alls i ansiktet tycker jag.
Ingen foudation så långt ögat når. Det enda liknade jag använder är täckstift, men de är inte så ofta det används nuförtiden heller då jag knappt har några finnar sedan jag började med OCM.
Enda sminket som används är mascara, ögonbrynspenna och lite rouge.



Dock så är jag lat. Egentligen ska man smörja in ansiktet med olja, och sedan ta en handduk med varmt vatten, riktigt hett vatten, och lägga över ansiktet. Det blir då som ett ångbad.
Handduken ska ligga kvar tills den svalnat. Sedan ska man upprepa det tills att överflödig olja har försvunnit från ansiktet.
Men som sagt, jag är lat.
Jag har för dåligt tålamod.
Jag brukar bara massera in olja i ansiktet, sedan ta en blöt handduk och försiktigt massera bort oljan. Ibland kan jag ta någon droppe olivolja och smörja in pannan, näsan och lite på kinderna efter, där jag är som mest torr, men det är bara om jag torkat bort för mycket.
Förut fick jag smörja in ansiktet med hudkräm direkt efter duschen, annars blev jag helt frasig i ansiktet när vattnet hade torkat. Sedan fick jag smörja in en till gång efter att det torkat in, för då var jag torr igen.
Det behövs inte nu!

Syndare

Jag funderar på att köpa köttfärs. Är skitsugen på tacos.
Hmm... Ska handla nu iallafall, så de om jag syndar eller inte!

Mitt skeva kroppsideal

Det är sån jävla hysteri bland alla om vikt. Vikt hit och dit. Dom allra flesta vill ner i vikt, även de som inte alls är tjocka. Alla vill vara smala helt enkelt. Jag tycker det är skitsnack alltihopa.

Ja, jag kan ärligt säga att det kroppsideal som alla verkar sträva mot i dagens samhälle, fan inte gäller mig. Tvärtom.
Jag är skitsmal. Är 169 cm lång, och vägde 52kg sist jag vägde mig, som var i december. Det är underviktigt enligt BMI-skalan, om jag minns rätt. Jag hade gärna haft en 5-10 kilo mer på kroppen. Att ligga över 60-sträcket är som en dröm för mig!
Så ja, min kropp kanske är perfekt för det ideal som finns i hela världen, men absolut inte för mig.

Däremot får jag lite panik när alla vill gå ner i vikt. Visst, om det är en överviktig person kan det ju vara nyttigt, men om det är en normalviktig person som vill gå ner i vikt bara för att bli lite "snyggare", ja, då blinkar varningslamporna i huvudet på mig. Anorexia! Bulimi! Det är inte braa!
Ja, jag får panik helt enkelt när folk vill gå ner i vikt. För jag vet vilket helvete jag har att gå upp i vikt. Självklart har andra människor lättare ellerskitenkelt att gå upp i vikt. Men inte jag.
Därför får jag panik när folk går ner i vikt.
Kroppen ser ju mycket mer spetsig och ful ut, man ser revbenen, usch, ja usch...

Däremot blir jag glad när jag ser folk gå upp i vikt, även om de inte var pinnsmala innan. Det är vackert när det är lite mulligt! Ja fan, om jag hade några kilo mer, då skulle inte mina revben på bröstet, i uringningen, synas lika bra. Jag skylle ha större och mjukare tuttar, haha. Jag skulle ha en snyggare röv, osv osv.
Men som sagt, gud vad glad jag blir när jag ser att folk gått upp i vikt! Om man tittar på gamla bilder och ser vad mycket rundare människor är nu (som trots allt inte är så ovanligt i denna alkiskommun) så blir jag fylld av en lyckokänsla, så roligt för deras skull att de lyckas gå upp i vikt, så fint!

Fan ja. Läste en kompis blogg, eller bilddagbok eller vad det var, och såg att hon var så glad att hon gått ner 2-3kg i vikt. Panikkänslan kom där igen! Fan, hon är ju helt normal i kroppen. Jag får panik, ärligt talat.

Ja, jag gillar helt enkelt när folk är lite mulliga. Tycker det är bättre när folk går upp i vikt än ner. Fan, folk som inte är överviktiga behöver väl inte banra, och syssla med dieter och skit. Bättre att träna isådana fall om de inte mår bra.
Visst, man behöver väl inte äta en massa skit, men dieter är skit tycker jag. Iallafall om man är normalviktig.

Dock är jag jättenöjd med min kropp. Visst, jag är smal, och hade gärna haft några kilon till.
Men jag är väldigt nöjd. Jag har trots allt lite former. Jag tycker mina bröst är lagom stora, mjuka och goa (hade inte haft något emot att ha lite större, men som sagt, nöjd), och min röv är inte alldeles platt. Jag tycker jag är sexig, och det brukar inte vara några karlar som klagar, tvärtom, höhö.

Men sammanfattningsvis. Jag är nöjd med min kropp, men hade gärna haft några kilon mer. Jag blir jätteglad om jag ser rund ut i ansiktet på någon bild, eller ser mig i spegeln och tycker mig ana en dubbelhaka.
Och ni som är normalviktiga, ni behöver fan inte banta.

Bättre att träna och äta nyttigt, alltså inte en massa läsk, chips, godis, kakor osv. Om man har diciplin på sig själv borde det väl vara lätt att gå ner i vikt.
Men vad fan vet jag, jag behöver inte banta, jag vill bli fet.

Jag i juni -07. Är väl lika pinnsmal nu kan jag tro. Kanske nåt kilo mer.


Förstört

Hade tänkt städa igår, men det snöade så jag blev så lett och lat så jag orkade inte.
Hade tänkt ta nya tag idag, men då ringde chefen nyss och frågade om jag ville jobba vid elva-halv fyra.
Jaja, kanske orkar städa i eftermiddag.

Nån gång ska de väl fan bli städat


Gammal tant

Ujuj, var pigg och glad på jobbet idag, men kände mig gammal och skröpplig. Hade ont i ryggen, sen fick jag int i ena knät, sedan det andra.
Haha, och min arbetskamrat hade också ont i ryggen, så vi stod och ojjade oss båda två, haha.
som tur var hade jag en panodil med mig, men tog den typ inte förrän vid nio, men vid halv tio hade det gått över hyfsat.
Var nog kombinationen av panodil och att sitta ner och räkna lilla kassan som gjorde susen.
Annars har jag suttit typ 5 min idag, när jag åt vid sextiden.
Övrig tid har jag stått i kassan, stått, stått och stått. Är nog icke bra för knäna. Inte ryggen heller för den delen.
Sedan blev det väl en chock för kroppen att jobba 4 dar i sträck, när jag varit "ledig" i nästan 2v innan det.

Nu är det tamejfan sängen som gäller.
Ska försöka mig på storstädning imorrn. Igen.

Eskil 2 år!

Fick för mig imorse att kolla hur gammal Eskil är, och ser att han fyller år IDAG! Två år, grattis Eskil-peskil!


3 veckor!

Imorrn är det tre veckor sedan jag tvättade håret med schampoo sist. Tvättade dock håret med bokarbonat nyss, men de var runt 2v sen sist, annars har jag bara kört på balsam. Jag gillar mitt hår dock! Inte fett eller äckligt, och det luktar balsam :) Gött!
Duschar för de mesta utan duschcreme också, förutom piercingrengöringen då. Olivolja+solrosolja is the shit!
Mina finnar har försvunnit sedan jag började tvätta ansiktet med bara olja. Wonderful!

Mot jobbet

Nu ska jag gå till jobbet. Börjar inte förrän elva men frukosten jag gjorde var äcklig så jag ska klämma i mig en korv hade jag tänkt. Men är så jävla trött så jag hade helst velat ligga som Linn låg i min säng i förrgår och sov middag.
När du kommer hem Lina, när du kommer hem...


Äckel

Låg och halvsov igår kväll när det ringde.
Privat nummer.
Han frågade vad jag gjorde, och jag sa att jag sov. Sen frågade jag vem han var, fick till svar att det spelar ingen roll.
Jaha sa jag.
Sedan fick jag frågan om jag var kåt.
Jag sa nej och vem fan är det? Fick till svar igen "men det spelar väl ingen roll"
Jo de gör det sa jag, ska jag lägga på?
Jaha sa han då och la på.

Jag fattar liksom inte. Skulle jag bli kåt av att någon okänd ringer och frågar om jag är kåt?
Jag kan va rätt porrig och snuskig av mig, men med dom jag har sex med såklart. Blir då fanimej inte tänd av någon idiot som ringer och väcker mig och frågar om jag är kåt. Nej uschameja!

ÄCKEL!

Trött

Usch, jag är riktigt äckligt trött. Tror det är morfinsug. Tog nån stark tablett av mamma imorse som innehåller morfin,f ör att kunna jobba med min jävla tand. Men gillar inte tabletter så har inte tagit nån mer...
Nej usch, tror de blir sängen snart, ska ju upp och jobba några timmar imorrn med.
Bakade kladdkaka idag. Det var gött!

Har dock bara tagit en bit, så den som är sugen får komma och hälsa på!


På jobbet

Nu ska jag iväg och jobba några timmar.
Nyss haft ett långt samtal med mamma.
Hatar  min far, han är så otrevlig mot henne. Så jag och mamma har bestämt att hon måste ställa lite krav på honom, annars får han väl ge sig av helt enkelt.
Vi ska börja med att mamma ska betala alla räkningar, för pappa betalar dom fan inte ens, vissa brev har han inte ens öppnat. Ändå tjänar han mer pengar än mamma, så vart hans pengar tar vägen är väl ett mysterium.
Skitpappa, så jävla glad att jag flyttade därifrån så jag slipper honom.
Sedan behandlar han mig som ett barn. Varje gång jag är hemma så kallar han mig "pappas lilla flicka" fastän han vet att jag hatar det. Jag har tillochmed sagt det rakt upp i ansiktet på honom.
Nej, pappa står inte så högt i kurs hos mig nu, speciellt inte när han gör så att mamma ringer och är ledsen och gråter till mig. Nej. USCH.


Nu blir det jobb. Jag ska stå och slava i kassan emdans de andra har möte. Skojsigt.

Tror dock jag tar vårjackan för det är så jävla fint väder ute. Hejs!

Jobb

Idag ska jag jobba några timmar. Är personalmöte på jobbet så då ska jag jobba en stund, från halv två.
Min visdomstand gör ont fortfarande, så jag tog två panodil och någojn liten rackare som mamma har lämnar kvar. Nu ska väl fan den där värken gå över hyfsat så jag orkar jobba normalt.
Linn sov över här inatt, men gick till jobbet för typ en halvtimme sedan.
Nu ska jag äta frukost.

Vilket tråkigt inlägg, jaja.


Sovdags..

Idag har det inte hänt så mkt.. Jag har diskat, slängt tomglas, plockat ihop liite, sedan kom Linn hit och vi gick en promenad runt Saltvik. Sedan har vi suttit å slöat bara typ.
Nu ska jag sova snart tror jag. Natti!

Amerikanska pannkakor

Detta åt jag igår. Gött! Tror det blir detta som frukost också idag

 


Johan

Postar en länk till min barndomsvän, gå in och kika vettja!

http://www.myspace.com/sanerligen

Test

Film


Am. Pancakes

Just nu håller jag på att steker amerikanska pankakor. Till det blir det blåbärssorbet och björnbär med socker. Hungrig!

En till

En till bild som jag ju bara måste visa.
Min fina tigerröv. Fina bristningar.
Jag är dock seriös när jag säger att jag gillar dom. De är ju fanimej coola!



Vanilj

Nu har jag lagt in lite bilder och grejs, både här och på fejjan. Är underbart väder ute, solen skiner som bara den. Dock blåser det lite, så jag sitter här vid fönstret och njuter av solen.
Igår var jag hem till Emma i några timmar och drack kaffe, pratade skit och busade en massa med Carl. Hehe, han stod på soffkanten fastän han inte fick, Emma sa till honom att gå ner men han stod kvar. Då sa jag att om han inte gick ner så tar jag med han hem till mig! Hans tod fortfarande kvar, så då tog jag honom och gick mot hallen, och vi vinkade hejdå till mamma Emma. Vi gick dock inte, stod och gömde oss för Emma ett tag bara.
Sedan gick jag hem vid femtiden för att Ellen skulle komma med mina vaniljcola som hon köpt åt mig <3
Fanns 2 burkar kvar på Ica Maxi i Borlänge, så hon köpte dom åt mig. Den ena ska dock brorsan ha. Min ska jag spara till ett tillfälle som behövs firas, till exempel när jag får körkort :D

Jag borde städa en massa, men har inte riktigt orken. Menmen, tror det börjar bli dax. Jobbar ju tors-sön, så det lär ju aldrig bli städat om jag inte gör det idag eller imorrn. Lycka till Lina!


Lite bilder från Värmland

Försökte ta en bild på mig och Blixten, men Trolle skulle pussas, så det fick bli en gruppbild.



Betty låg i mitt knä och gosade



På väg till Råda för att hämta Lizze.


Vi var ute och lekte i snön, och jag hjälpte Lizze upp på snögrottan som hon, per och mamma byggde för några veckor sen


Min pärla! Älska färgen. Pimp-tärningarna och guldratten inuti är ju också snygga. Hoppas på att den blir körbar bara!



Trolle lekte med mig och Lizze också. Sedan dog kameran, därför fick jag tyvärr inga bilder från helgen, på Annelie bland annat. Synd! Förra gången jag träffade Annelie var kameran död i batteri och laddaren i Vansbro, precis som nu..



Min demon

Jävla visdomstand!


Super-Ellen

Jag och Ellen disskuterar vad synd det är om oss. Synd om hennes finger och mitt tandkött som blir middhandlat av en visdomstand.



Hemma - hel, ren och mätt

Japp, hemma till sist. Gött å va hemma hos mamma dock, bara va, ingen matlagning eller disk. Sparar matpengar osv. Härligt för en lat jävel som jag!
Tränat bilkörning också, och det känns bättre och bättre!
Höll dock på att köra på några rådjur i fredags. Åkte mot Råda med mamma för att handla, och så ser jag något i vägkanten precis innan vi kommer in i Råda.
I samma skund skriker mamma "Öööööj, ööööööööj! Rådjur!"
Och så tvärbromsar jag i samma sekund som rådjurshelvetet springer över vägen, sedan kommer det två till efter och till sist en fjärde eftersläntrare precis när jag startat bilen och var på väg att åka.

Jaja, tur att det inte var någon trafik och att det var torrt på vägen, ingenting hände ju.
Haha, dock körde storebrorsan på ett rådjur häromdagen, på samma ställe också..
Haha, mamma blev helt förstörd, men inte av den anledningen man kan tro.

Mamma: Men, hur gick det då?
Ola: Äsch,plasten sprack framme på kofångarn, men det lär väl försäkringen ta
M: Rådjuret då?
O: Det stendog,
M: Men vad gjorde du av det?
O:Jag lät det ligga kvar i diket
M: Men varför då? Du skulle ju ha slängt in det i skuffen, det är ju MAT! Det är mycket mat på ett rådjur!


Haha, dock ville brorsan inte ha en massa rådjursblod inne i hans hyfsat nya bil (00:a), så han lämnade rådjuret vid vägkanten och ringde polisen istället.
Om det blir en annan gång så får han väl ringa mamma först, haha.

Lillebrorsan hämtade mig i Hagfors idag iallafall och skjutsade hem mig sedan. Kom hit runt halv fem. Gick på Konsum och handlade lite mat, lagade mat (blev någon grönsakslåda i ugnen, gjorde för mycket mat som vanligt) och har duschat en lång, varm dusch i min härliga dusch. Det kändes som riktig lyx efter skitduschen i Sörby, Men dålig stråle så man knappt kan skölja av sig ordentligt, och pissljummet vatten (de har slut på ved, min karlakarl till far har inte fixat ved. Det ska tydligen min mamma som är sjukskriven sedan tio år tillbaka göra).
Nej, tacka vet jag en varm och härligt dusch!

Skippade schampo som vanligt, äger inte ens ett schampo längre som sagt, men masserade hårbotten både en, två och tre gånger riktigt länge. Både utan balsam, med balsam och efter att jag sköljt ut balsamet.
Härligt, härligt...

Blev kvar hos brorsan både fredag och lördag. Jättetrevligt! Trevligt sällskap framförallt! Umgicks båda dagarna med min allra äldsta och bästa vän Annelie, som jag träffar alltför sällan nuförtiden tyvärr. Hon har varit min bästa vän sedan jag var två år gammal, 18 år tillbaka snart alltså. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet den där vackra dagen när jag började som dagbarn hos hennes mamma! Och vilken dagmamma sen då. Tack vare henne vill jag aldrig sätta mina ungar på dagis, dom ska va hos dagmamma. Om jag inte hittar någon bra dagmamma (eller någon överhuvudtaget, dom håller ju på att avveckla dagmammorna) till mina barn, så ska jag fan bli dagmamma själv.
Usch för dagis, dagmamma ska det va! Dom åtta åren jag gick hos Eva är fanimej dom bästa åren i hela mitt liv, aldrig haft roligare. Ett helt hus att springa runt i, en stor gård och skogen precis bredvid där vi byggde kojor och lekte, på sommaren sprang vi runt i vattenspridarn. Vi spelade in egna filmer med filmkameran som Eva hade, vi lekte med alla djur (katter, dom hade 12 som mest, kaniner, diverse smågnagare) vi gjorde allt, och vi fick välja själva vad vi ville hitta på! Ungar i alla åldrar, de stora tog hand om de små. Jag, Annelie och Sofie satt i skolan och gjorde upp vem som skulle leka med vilken unge efter skolan. Helt underbart helt enkelt. ÅH, vad jag saknar det.
Skulle kunna skriva en hel bok om allt roligt vi hittade på, men jag tror jag stannar här. Är så glad att Eva lyckade sslita sig loss och att hon mår bra nu och unnar sig själv grejer. Varför hon inte mådde lika bra då på den tiden vill jag inte gå in på, men hon mådde sämre då än hon mår nu helt enkelt.

Iallafall, jag blev av med en katt idag! Var hem till Annelie en sväng på fredan, hälsade på hennes kattunge och kollade på gamla kort från förr i tiden, och frågade henne om hon ville ha nåt sällskap till lilla Murran, då det är alldeles för många katter i Törp (5). Då sa Sofie att hon har velat ha en katt jättelänge som sällskap.
Vi kom på att Wilma passar ju perfekt, då hon inte trivs med andra katter, eller mycket folk och liv överhuvudtaget. Och Sofie sitter ofta själv i den där lägenheten, så det var en lyckträff.
Så när jag och Per åkte till Vansbro så tog vi med Wilma in till Hagfors.
Pratadfe nyss med Sofie och Wilma verkade stortrivas! Har hittat sin återkommande favorit fönstret, så S hade fixat en sovplats åt henne där.
Hade med mitt klösträd som Annelie fick också, för hon hade velat haft ett jättelänge men inte fått tag på. I Sörby blir lösträdet inte använt ändå, och Wilma använder det inte ändå, så varför inte?

Jaja, nu är jag less på det här. Blev nog början till en bok.
Men en otroligt rolig helg var det iallafall!

Murrebullen, 10 år gammal gubbe i höst

Åker till Hagfors!

Nu väntar jag på att brorsan ska hämta mig, så ska vi till Hagfors och supa oss dretfulla! Haha kanske inte riktigt, men fulla iallafall.
Jag och brorsan brukar ha kul tillsammans, så det tror jag det blir idag också.
Styggt att jag mest träffar min bror när vi super bara.


Hoppfull

När jag och mamma har kört de senaste dagarna så har det kännts riktigt bra. Jag börjar tro att jag ska kunna få körkort nångång. Yey!
Eller, jag har känt mig säker på det mesta, de har flytit på helt enkelt. Fan, jag skjutsade ju en sjuåring igår utan att vara livrädd.
Sedan ska vi fixa iordning "min" bil också! En jättesnygg gammal Opel som är lila med silver-fartränder på. Min pärla!
Det blir grejer det.

Vill ha körkort!

2v jubileum

Imorrn firar jag två veckor. Imorrn är det nämligen 2 veckor sedan jag använde schampoo sist!
Har bara använt bikarbonat en gång, och det var bara lite, en tredjedels påse kanske, annars har jag kört på bara massage av hårbotten och balsam. Äger inte ens ett schampoo nuförtiden.
Jag gillar de!

Haha

Detta måste vara det mest idiotiska jag läst någonsin. Speciellt meningen:
"Sedan till maten. Jag VET att man måste äta ordentligt speciellt när man tränar och blabla, men så kör inte jag. Utan tvärtom! "

HAHAHAHA

http://knowles.blogg.se/2009/march/hur-tranar-jag.html

Värmland

Japp, fortfarande kvar. 
Så mycket har inte hänt. Jag och mamma åkte till Råda och "kidnappade" Lizze från skolan idag, och så har vi lekt med henne. Herregud, jag var ute och lekte i snön med henne så jag var så slut så jag höll på att dö. Kondition tack!
Storebrorsan kom hem från Norge igår, så imorrn ska jag tydligen på kalasering i Hagfors.
Jaja, det kan väl vara kul det också!  Vi brukar ha trevligt när vi super tillsammans.
Vi har dock fått höra en massa saker som vi inte vill höra av en gemensam vän (nämner inga namn, Jessika) men vi överlever väl det också, haha!

Känner ingen riktig skrivarlust, återkommer väl imorrn

Jag och Betty igår


Kastade lite snöbollar med Trolle igår. Idag också ioförsig, men de är inte inlagda i datorn än.

Leklek

Jag och mamma åkte till Råda och hämtade Lizze i skolan, så nu ska jag leka med min bästa kompis som är 7 år gammal!


Tröttis.

Vaknade för kanske en halvtimme sedan, man blir trött av att vara i Värmland..
Vet inte vad vi ska hitta på idag. Har funderat på en tripp till Hagfors.
Sedan har jag och mamam funderat på att avliva dom där kaninerna vi tänkt ta bort i ett år typ..
Kanske ta tillvara på något skinn och lägga i frysen. Jaja, får se hur mkt mammsen orkar!

Ajaj

Snyft, håller på att laga mat till familjen, tomatröra. Men när jag tog korven i pannan så sprätte det upp flöt på mitt ena finger, så det gör ont som fan i det nu.
Jaja, det blir god mat med en go sallad till iallafall!

Klart!

Nu är de fanimej färdigsorterat. De flesta inlägg ligger väl dock i "Dagligt svammel", men alla är sorterade nu iaf!
Min lillebror har körkort nu, den jäveln.

Jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Tråkigt här i skogen. Längtar hem till min lägenhet. Snyft




<3 Fläsk

Tråk

Sorterar inlägg fortfarande, men lessnade lite så jag härmar Linn och gör den här listan

FAKTA
Namn:
Lina
Födelsedag: 5 sep
Ögonfärg: Melerade
Hårfärg: Nåt brun/röd/orangeaktigt
Längd: 169,5
Högerhänt/vänster: Höger
Piercing: Två på kroppen + 8 i öronen
Tatuering: Inte än
Stjärntecken: Jungfru
Skostorlek: 38-40, varierar
Är dina föräldrar skilda: Ne, gifta.
Sport: Nej
Årstid: Sommar




HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Säkerligen
Blivit dissad: Har jag nog
Föreställt dej ditt ragg naken: Alltid!
Skolkat: Jo då
Sovit utomhus: Ja
Sett en död människa: Nej
Retats: Ja


THIS OR THAT

Cider/Öl: Cider
Pepsi/cola: Cola
Kärlek/sex: Både och
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/veg: Kött om jag vet var det kommer ifrån. Allra helst vilt eller egenslaktad om jag ska äta kött.
Tv/film: Tv
Gitarr/trummor: Trummor
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: Både och
MTV/VH1: MTV
Läppglans/läppstift: Läppglans

SENASTE DU
Skrattade: När trolle gav mig en puss i söndags kväll, och det var ett ton dreggel med så jag lev kladdig i hela ansiktet.
Grät: Vet inte
Filmen du såg: Vet inte
Tuggade tuggummi: Igår
Någon sa något smart: "Är det inte Clark Kent som slänger ut spindelnät och sånt?" Mamma vägrade förstå skillnaden mellan stålmannen och spindelmannen
Sjöng en sång: Vet inte, när jag var ensam sist, så i söndags möjligtvis


Kämpa!

Sorterat en massa inlägg nu, har dock inte koll på hur många. Men nu tar jag paus. Det är dom som ligger i "livet" som inte är sorterade än.

Evighetsarbete

Jag har tänkt kategorisera alla inlägg.
Drygt att komma på vad alla kategorier ska heta bara. Drygt med alla inlägg också. Drygt helt enkelt.

Men jag hatar när jag läser nya bloggar som inte har kategorier, så då är jag väl en idiot när jag inte har det själv.

Ja just ja, jag kan sitta med datorn i knät nu! Mitt tre-internet ville inte funka här i skogen, så vi kopplade in familjens internet istället jag å lillebrorsan. En extra sladd, men jag kan ha datorn i knät som sagt! Slippa min glappa usb-port.
Jaja, bara att återgå till det mördande arbetet och samtidigt kolla på Chuck och resten av komedikvällen på sexan.

Slänger kanske inte nån bild sen

Hejs!


Tillägg: 138 inlägg var det. Lycka till Lina.
Ska hämta mig några trollerimix som jag kan sitta och suga på samtidigt.

Hem ljuva hem!

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet, och nu är det dusch, packning och diskning som gäller, för mamma och Per är påväg ifrån Sörby för att hämta mig, så ska jag hem till Värmland några dagar!
Jag och mamma ska övningsköra å greja, och så ska jag se om jag kanske lyckas bygga lite på någon kaninbur. Sa till mamma att ta med en tumstock så jag kan mäta balkongen, och balkongdörrn, så vi får ut den också, kan ju vara smart!
Jag klippte håret igår. som vanligt när jag klipper mig själv så blev det väl för kort...
Jaja, bildbevis kommernog kanske ikväll, vill inte lova något för jag är så seg på att lägga ut bilder.


Hörs ikväll!


Blir en massa snos med kaninerna, katterna och Trolle i veckan!


Filten

Den börjar bli lång nu. Ska bara göra några dm till sedan ska jag börja på den andra sidan!



Today...

Idag har det inte hänt så överdrivet mycket. Var till soc imorse men det var inte där man skulle ansöka om bostadsbodrag, utan FK. Så gick in på deras hemsida men jag tror inte jag kommer bli beviljad, för jag tjänar väl för mkt. Man skulle tjäna mindre än 70 000 på ett år, och jag tror (hoppas) jag kommer tjäna mer än så på hela detta året.
Istället så har jag suttit och fyllt i en massa skit på arbetsförmedlingens hemsida, så nu ska jag gå till skolan och fixa slutbetyg till veckan hade jag tänkt (eller, betyg på de kurser jag gjort) och sedan dra till arbetsförmedlingen nån dag och prata in i en sådan där pinsam skärm.

Sedan har jag vart till ICA och köpt mer garn till min filt, och olivolja för min var i stort sett slut, måste ju ha till min bodyscrub! Köpte två nystan blått garn, så jag har när jag ska börja på min pojksida på filten ;)

Nu har Tula städat mitt kök och håller på att laga mat. Haha, jag är lat och bortskämd ;)
Jag sitter här och glor på tv och stickar. Perfekt!

Jag och Tula har smitt lite planer under dagen också, få se hur det går med dom..



Bild från i höstas på mig och Limpan. Good Times..


Min andra älskling


Snyggast

Världens snyggaste man.
Efter Heath Ledger, men han är ju död. Man kan fortfarande hoppas på Joaquin ska dyka upp en vacker dag och gifta sig med mig.

SNYGG!

  


Loser

Håller på och skriver in mig på arbetsförmedlingen nu. Måste ha mer jobb.
Sedan är jag så fattig så imorrn ska jag till soc och kolla om jag kan få bostadsbidrag eller något. Det är inte hållbart att låna flera tusen av min bror i månaden.
Fattiga, fattiga loser-Lina. Snyft.

Bli medlem!

Nya sida, lätt å ragga medlemmar alltså, så klicka på länken och bli medlem!

Gå med och samla ihop presentkort på Bianco, Nilson, Din sko eller Jerns! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=3207


Ett tag sen.

Nu har jag glömt skriva några dar igen. Men det har varit helg, jag har haft besök, och så har jag väl inte orkat helt enkelt.
Jaja, det var en rolig helg iallafall!
Nu håller jag på å tvättar. Men missade 5 timmar av tvättiden då jag var så dum och fattade inte att nycklarna var inlåsta i ett skåp, trodde att den som tvättat innan mig hade glömt å hänga tillbaka dom.  Menmen, som tur var hade jag inte så mycket tvätt som jag trodde, så det går nog bra ändå. Bokade tvättstugan hela dagen, 6-21, så det hinns nog. Har bara lite ljus tvätt och raggsockor kvar, och om jag ska tvätta sängkläderna också, har nog haft dom i en vecka snart så.

Jessika kom och hälsade på mig i fredags som sagt! Det var trevligt :) Vi var till selins och åt  och umgicks på fredan, sedan var det efterfest hemma hos mig.



I lördags var vi hem till Heed på fest. Men jag och jessika åkte hem rätt tidigt, jag skulle jobba dagen efter och var trött, och jessika skulle åka hem tidigt.  Men det var trevligt ändå! Jessika fixade håret på mig, massa fina lockar! Min lite skumma rödbruna färg eller vad man ska kalla det syns rätt bra på bilden.


Ja, idag tvättar jag som sagt. Hann med och slinga håret imorse också medans jag väntade på att den där skulle hänga tillbaka nycklarna, som den redan gjort såklart. Så nu är det ännu lite ljusare.
Stickar på min filt som en mindre galning. Börjar bli filtkänsla på den nu!

Stickningen i knät


Jag, trött å sleten efter jobbet med stickningen i högsta hugg.