Lördag

Oj vilken rolig lördag jag haft! Legat i soffan hel dagen och sett på tv och film. Orkade släpa mig till Konsum där jag köpte lite mat och två filmer. Har sett den ena, Marie Antoinette (med risk för felstavning). Riktigt bra! Jag har läst boken om Axel von Fersen för cirka fem år sedan, så lite insatt var jag sedan innan. Jag gillar historia och "gamla" saker! Också lite kärringvarning. Hur många 15åringar läser "historieböcker"? Jaja, intressant iallafall!
Bästa Sara tog med sig Winnie ut också, de var och kikade på fotboll men det gick inte bra med en bollgalen hund, hon stod och gnällde :P Menmen, hon hann att göra sina behov iallafall :)
Sara har sagt att hon ska ut med Winnie sedan också, plus mata mina kaniner "där borta", och det känns bra, slipper jag gå ur min mörka lägenhet något mer idag. 

Halsen är bättre idag och febern är borta, men nu har jag den där jävla hostan istället, plus är tätt och nyser rätt som det är. Underbart med förkylning! Så nu är jag mer däckad än innan, kul värre..
Förnyade annonsen på Theo förut så jag fått Tora såld (hon flyttar om en månad), ni kan se annonsen här.

På tal om länkar, jag har läst Lady Dahmers blogg i drygt ett år nu, och jag måste säga att jag älskar den människan! Så jävla underbar. Det är hon som inspirerat mig till en massa, bland annat "no-poo" och mitt genustänkt. Den dagen jag får barn kommer jag verkligen ta över hennes åsikter om genus, sjalbarn, samsovning och långtidsamning. Allt låter så jävla rätt! Och kolla stilkänslan, de har inrett ett "sommarställe" hos hennes svärföräldrar nu, och det är så underbart vacker. Det är i en lada, men sådär skulle jag fanimej kunna bo! Helt otroligt. Ni hittar inlägget här. Kolla på videon, då får man se allt, helt jävla underbart vackert!
Nu ska jag lägga mig ned och fortsätta kolla på Family Guy. Ha det!

En till

Från i onsdags. Jag är lite kär i mina kaniner. De ger mig lycka i livet..

Skitdag.

Om man är sjuk så ska man tydligen vara totalt sängliggande. Feber, ont i halsen och en djävulsk hosta räcker tydligen inte. Suck, jag blir så less.
Nej, nu ska jag se på Bert den Siste Oskulden.
Vill ha "mitt" hus. Gud så skönt att kunna vara utomhus utan att jävla idioter ser en. Herregud. Även fast man är sjuk så måste man väl få handla mat och gå ut med hunden? Är man ensamstående så har man tyvärr inget val. Nej,  nu ska jag lägga mig och dö som sagt. Gonatt.
Sörbys Urban, bild från idag

Jävla hals

Halsen är likadan idag om inte värre. Plus att jag fått en jävla hosta som skär som knivar i halsen. Trevligt, precis vad jag behövde!
Ska vara på vårdcentralen om en timme, men ska gå redan nu för att jag ska in på körskolan och boka in lite lektioner inför nästa vecka, plus att jag ska kika förbi vid mina övriga kaniner :)
Nej, dags att dra sig...

Rekord tror jag!

61 unika sidvisningar idag, vafan?
Jaja. Jag blev hemma från jobbet idag i allafall, imorgon bitti lär jag släpa mig till vårdcentralen. Vette fan om det är halsfluss. Jaja. Sara och Linn kom hit och höll mig sällskap iallafall. De har kräftor för bara 40 spänn på Konsum, så det var jag ju tvungen att köpa och äta årets första kräftor. Det var väldigt gott må jag säga! 

Nu ska jag släpa mig ut med vovven och sedan sova. Hade tänkt göra en massa interaktiva utbildningar till jobbet  nu när jag ändå var hemma, men jag somnade på soffan och låg och sov 17-20. Jag brukar ALDRIG sova middag så det om någon är väl ett tecken på att jag inte mår bra. Jävla skit, jag har inte tid att vara sjuk!
Nej, lägga sig och sova och läsa Kalle och Allers tror jag, fin blandning det!
Min myspojke Oskar

Husvisning!

På tisdag ska jag kika på hus! Längtar! Och på torsdag ska jag till banken på lånemöte, spännande spännande :D
Min jävla hals har inte blivit bättre och jag har till och med feber, jag får aldrig feber. Så nu ska jag släpa mig till konsum och köpa godsaker, sedan ska jag ligga i soffan resten av kvällen. Eller om jag orkar gå till OK och köpa Sunes Jul och Bert den siste Oskulden som jag lagt undan?
Jaja, ut i fucking regnvädret måste jag ju. Kul att inte ha bil! 

My family har sagt att de ska köpa mig en bil när jag får körkort. Egentligen hade jag velat haft brorsans fula, lila Opel med silverränder, men de orkar inte laga den utan sa att de skulle köpa en ny istället. Jag har två önskemål: Kombi och dragkrok! Sedan är de ju en fördel om den inte drar allt för mycket bensin. Annars står jag ut med vilken jävla skitbil som helst!
Vill ha lika skönt väder som igår!

Fyfan

Hade precis börjar må bra och så hör den där jäveln av sig.
Jag har hjärtklappning så det känns som att hjärtat hoppar ur bröstet på mig. Det känns inte bra.
Hade precis börjat att kunna tänka på annat, hade precis börjat glömma.
FÖRSVINN!

Telefonrunda, check!

Nu har jag ringt lite samtal... Tilll mäklarn som inte svarade, men jag lämnade meddelande så jag hoppas på att bli uppringd inom en snar framtid, sedan till Telia och ändra så jag får räkning varje månad istället, något smidigare!
Sedan ringde jag till en tjej som ringde på Tora förra veckan, så nu är hon tingad! Hon kommer flytta i samband med Dala-Expo :)

Dead

Jävla hals. Vaknade imorse och halsen var nästan helt igensvälld och den gör ont som fan. Great... Jag har inte tid att vara sjuk! Jaja, släpade mig iväg på körlektion iallafall, en dubbel, så jag körde 9.40-11.25. Sedan släpade jag mig iväg till banken och beställde ett nytt kort, mitt Visa-kort funkar bara i ena kassan på Konsum, och i en av fem kassor på apoteket. Drygt när man mest betalar med kort att upptäcka att man står i fel kassa...
Så nu beställde jag ett Visa-kort utan egen bild på, för jag hade hört att de kan vara skitdåliga, och ja, de stämde ju i detta fallet. Skitkort!
Sedan bokade jag in ett lånemöte på banken också, så i början av augusti ska jag dit. Jippie!
Ska ringa mäklaren om en stund också, och boka in en visning. Sedan var det något papper som jag borde ha med till banken också. Spännande! Kanske hus snart :D Dock hade jag velat vänta några månader, vill ha körkort först.
Plus att jag har 3 månaders uppsägningstid på lägenheten. Är icke sugen på att betala 5000 spänn extra i månaden...
Nej, nu ska jag äta oliver, dricka honungste och käka kladdkaka. Sedan knarka halstabletter. Har till och med köpt snus så att jag ska slippa röka.
Ska försöka träna på teorin också, sedan blir det jobb i några timmar ikväll.

Orkar inte..

Hade tänkt slänga upp en massa bilder på kaniner, men orkar inte riktigt, dödstrött. Nu ska det sovas, upp tidigt i morrn igen! Måste ha det där jävla körkortet... I morrn ska jag ringa en mäklare och boka in en husvisning, tror jag ska ringa banken också och höra efter när vi ska ha det där mötet :)
Sedan ska jag söka jobb, spännande! Vad det är för jobb får ni veta framöver.
Vad ska jag mer hitta på imorrn? Måla 3e buren vid fint väder, och sen jobba på eftermiddan. Och övningsköra en dubbellektion. Måste komma ihåg att ta med jobbschemat till körskolan imorrn så att jag kan boka in nästa veckan lektioner också...
Fullt upp! Ovanligt, annars jobbade jag bara och gjorde inget alls när jag var hemma :) Nu hinner jag knappt nånting alls. Men det är gött, man ska ha ett jävla liv och inte sitta hemma och mögla bara!
Jag gillar det. Jag har ett intresse jag brinner för, jag har ett jobb jag trivs bra med, och snart ska jag äga ett eget hus! Många tjejer på 21 som gör det?
Nej jag är en torris helt enkelt :)
Jag och Oskar idag :) Nej, jag är inte naken, inga axelband på bhn bara :)



SNYGG! För er som inte vet så ska en dvärgvädur vara så "fyrkantig" som möjligt eller vad man ska säga, knubbig kroppsform. Som två bollar bredvid varann :)
Tror denna kan bli en riktig snygging om den fortsätter se ut så!

Sneakpeak

Tog 355 kaninbilder idag, här är två små smakprov, sitter och sorterar alla bilder nu :)

<3

'Min plutt!

Fullt upp!

Ja, idag har jag hunnit göra mycket. Började dagen med att gå till jobbet strax efter åtta för att göra klart filmerna jag inte hann med igår. Sedan var jag upp till vårdcentralen och barnmorskan. Kanske för mycket information för vissa, men jag har haft problem med blödningar som kommer när de inte ska i några månader, så jag tyckte det kan vara bra att kolla upp det. Vet inte om det är ppillrerna som inte funkar, om det är för att jag varit stressad och mått psykiskt dålig, vem vet! Jag är då inte gravid iallafall, YES!
Sedan var jag ned till körskolan och övningskörde för första gången på evigheter. Lite väl knackigt osv, men jag bokade in en dubbellektion imorrn så då ska det nötas mer!

Mamma ringde när jag körde, så jag ringde upp henne när jag var på väg hem. Sedan såg jag att klockan hade hunnit bli tolv så jag la på för att ringa upp tjejen som skulle komma med Elsa för att höra var hon var, då ringde hon precis och var här! Så då sprang jag iväg och hämtade lilla söta Elsa, pluttkanin!
Nu har jag fått i mig mat, så nu ska jag dra iväg och tussa ihop Elsa och Anna, och snickra burar.
Hörs sen!

Bjuder på en färsk bild på mig och lilla Elsa :)
Hon är den första kanin jag har som är ringmärkt, så det blir spännande att se hur det funkar!

Dagens mat

Blev någon sorts "thaisoppa" eller vad man ska kalla det till lunch idag. Eller ja, soppa med skaldjur, chili och vitlök iallafall. Gott var de!
Måste bara visa min köksbänk som jag tycker är lite fin. vitt och grönt passar ihop tycker jag! Och finns det något goare än färska kryddor?
Nu ska jag städa lite smått innan jag tar ut Winnie på en promenad innan jobbet. Hej så länge!

Pannkaksfrukost!

Fick lite pannkakssmet kvar igår, så nu kom jag på att man kan äta pannkakor till frukost! Perfekt :) Städade burarna igår innan läggdags. Måste ha sett ut som att jag släpade på lik eller nåt när jag släpade svarta, tunga sopsäckar över gräsmattan på baksidan, halv tolv på natten :P Jaja, det blev rent och fint!
Blir lite orolig för lillen i kullen dock, den är inte alls lika aktiv, nyfiken och framåt som övriga kullen är. Men den var ju nästan hälften så stor när de föddes och de skiljer inte så mycket än, så den har kanske inte kommit ikapp bara.. Vi hoppas det iallafall :)

YES!

Har varit i lite smått panik här hemma. Har haft jättedåligt med hö åt kaninerna, så de på balkongen har inte fått städat på skitlänge. Men idag var jag och Jessica ute med hundarna i skogen i Äppelbo, så vi tog oss en tripp till min "högubbe" och skulle hämta hö, men jag hittade inte ett enda höstrå inne i stallet. Panik! Jag och Jessica ringde till alla vi kände i hela kommun som kunde tänkas ha hö, men vi fick inte tag på någon.. Fan fan fan! Kaniner måste ju ha hö! Speciellt kullar och växande ungdjur, eller ja, kaniner överhuvudtaget. 80% av kosten ska utgöras av hö, och de ska ha fri tillgång. Helvete!
Men när jag kom hem så stekte jag pannkakor och åt, sedan ringde jag till min höleverantör, och visst hade han hö hemma, men det var under taket i hästhagen då hästarna går ute hela sommarn. Smart Lina som kollade där!
Så nu väntar jag på att snällaste Jessica ska komma och hämta mig så att jag ÄNTLIGEN kan få hem hö, ska bli så jävla underbart! Under tiden ska jag ta tag i och städa de där burarna, för snart får vi hem hö :D

Vi gick med hundarna till min sommarstuga. Vägen är så förstörd av en som hade kor där och körde sönder vägen med traktor, så man kommer inte ända fram till stugan med bil. Så nu har jag varit till stugan en gång i sommar! Vi länsade jordgubbslandet på de få jordgubbar som fanns där, var riktigt gott må jag säga. Äta solmogna jordgubbar direkt från plantorna måste vara något av det bästa som finns :) Och hundarna roade sig, de rejsade runt på ängen och i skogen, hoppade i älven och alla bäckar och badade, de såg ut å trivas! Bjuder på några bilder från dagen. Ursäkta skitiga kaninburar, har som sagt inte kunnat städa då jag har velat spara de få höstrån jag haft kvar. 

Kollade könen på yngsta kullen idag också, tycker det ser ut som 2 honor och 2 hanar. Spännande när det är såpass jämnt! Så nu ska jag komma på fula namn på U. Har tänkt på typ Ulf, Urban, Ulla, Ursula osv. Har någon förslag, kom gärna med dom!
Älskar bilden på Cero! Hade velat ha mer skärpa dock..
Fäbodstugan syns lite till vänster, sedan har vi "ladan" och lilla vedboden. Längre fram är sommarstugan, men vi äger halva fäbodstugan också :)
Har funderat på om jag ska ha några kaniner på sommarbete här nästa sommar :) I ladan då.
Man måste ju ha djur vid en fäbod om man äger en sådan! Har sagt till farsan att vi borde låna dit några får under somrarna så de betar av ängen lite, om jag har körkort så fixar ju det sig :)
En blöt Iza
Hundarna hittar vägen till stugan själva :)
The dogs rejsar på ängen
Platsliggning, med Cero. Iza hänger på hon bara :)
Min vackra tjej :)
Pannkakor med jordgubbssylt och grädde med äkta och organiskt vaniljpulver (ingen vanillinskit). Skitgott! Och mättande, orkade bara två...
En boll?
Sedär, så kan man dricka vatten!
Sötplutt som börjar lägga ena örat!

Oj oj oj

Var tillbaka till körskolan och gjorde några test på datorn, och det gick inte bra kan jag lova! Iof inte så många poäng från godkänt, men ändå, underkänt på allihopa. Här ska tränas! Ska leta igen min körkortsbok också, den ha jag inte använt på 2 år... Men nu ska jag städa lite innan jag och Jessica ska ut med hundarna, hejja!
Theo för några veckor sedan

Sömnig måndag.

Jag började dagen med att släpa mig upp vid 8 för att ta mig till körskolan vid 9.. Inte lätt kan jag lova :P Och när man inte gått i skolan på 2 år så är det lite lätt svårt att hålla sig vaken på en lektion, och sedan se film, uj uj så trött jag är. Tur att jag hällde i mig kaffe, annars hade det varit svårare. Nu är jag lite illamåendes istället för att jag bara fått i mig kaffe och kakor idag.
Mitt körkortstillstånd går ut 20 oktober också.. Synd nog var det "bara" giltigt i 4 år istället för 5. Så innan dess måste  jag ha skiten klar! Har inte lust att skaffa nytt tillstånd för att bara köra 1-2 månader på det. Så nu jävlar...
Prisa gud för skatteåterbäringen säger jag! Annars hade jag aldrig haft råd att göra hela skiten på en gång.
För synd nog har jag ju varken familj eller karl med mycket pengar som betalar körkortet åt mig, jag får klara mig själv :) 

Ska ut med Winnie nu och sedan äta lunch (skitgod kyckling/thaigryta som jag gjorde åt mig och Karro igår!) och sedan ska jag släpa mig dit en vända igen.
Sedan ska jag och Jessica dra ut i skogen med hundarna en vända är det tänkt, och så ska jag få hjälp att få hem mer hö till mina odjur. Det ska bli kul, har tyckt så synd om Winnie senaste tiden då jag inte riktigt haft tid med henne, så jävla mycket skit på, plus att jag inte mått bra. Hon är så extremt oaktiverad för tillfället. Hon har till och med lyckas gå upp i vikt lite! Så nu ska det bli ändring på det också, om jag hinner.

Sedan när vi bor i hus så blir det ju enklare, då kan man ju aktivera dem på sin egna gård.. Lite svårare nu i jävla lägenhet. Förstår verkligen varför uppfödare kan vara lite anti mot att ha brukshundar i lägenhet! Det går att aktivera dem, men det är så jädra mycket svårare. Och ändå är Winnie inte en så extremt "aktiv" hund eller vad man ska säga. Hon är så jävla arbetsvillig, men nöjer sig mig att vila också. Om det inte blir så mycket vila som det blivit senaste tiden såklart... 

Nej, sluttjatat, nu ska jag släpa mig ut! Ska smita in på jobbet under promenaden och förbereda chefen på att jag kanske kan behöva ledigt med kort varsel, för att fixa den där jävla lappen nångång... 

Pusspuss!

Söndag

Hade tänkt skriva nåt bra, men kommer inte på något. I morrn är det snickeri som gäller om det är fint väder, och på förmiddan ska jag ta mig iväg till körskolan på teori! Nu jävlar ska jag fixa körkort :D
You got to love skatteåterbäring!

På tisdag får jag hem lilla Fylstas Elsa. Tror dock inte att jag hinner få tredje buren klar innan dess, så jag ska försöka fixa ihop henne och Anna, det skiljer bara runt 3v mellan dem. Eller visst, jag kan hinna få buren klar, men den ska målas typ 2-3 lager, och det ska torka nästan ett dygn mellan gångerna. Annars får jag bygga en proviorisk bur sålänge om hon och Anna inte kan samsas. Det märks!

Klant

Smart jag var i går. Satt i godan ro och åt mat, då ringde chefen. Då började jag såklart 14.15 istället för 18.15. Så det var bara att skynda sig till jobbet! Vafan, är jag helt borta i skallen?  För sen till jobbet 2 dagar i rad, inte likt mig..  Tror jag kan behöva denna lediga helgen!
Och igår när jag kom hem från jobbet och skulle mata kaninerna så såg jag att Tara var borta. Va fan? Jag hade haft dem lösa på balkongen och sen rusat till jobbet, så de hade varit lösa där hela dan. Såklart var det ungen jag skulle spara! Luskammade hela balkongen, men ingen jävla unge nånstans...  Var till och med ute med Winnie och letade efter henne. Sedan gav jag upp och satte mig för att betala räkningar, då knackade det på fönstret!
Då var det några som sett en kanin som sprang utanför :P Så då gick jag ut och fick tag på henne till slut, skönt! Inga skador heller, en jävla tur, hon har ju trots allt hoppat 3 meter ned.. 
Sedan betalade jag mina räkningar. Fuck Radiotjänst som kräver mig på tusen spänn denna månad! Varför ljög jag inte när de ringde och sa att jag inte hade tv? Onödig skit som man måste betala, fyfan. Jaja, skönt att alla räkningar är betalade iallafall :) 

Nu ska jag glo i mina skafferi, kylskåp och frys och vara lite seriös och skriva en handlingslista, nu är det storhandling som gäller! Har en sån där fin 50kr/10% på konsum, så då gäller det att handla så mycket som möjligt för att spara så mycket pengar som möjligt, haha.
EDIT: Detta var btw mitt 800:e inlägg, coolt!
Självmordsbenägen kanin

Torsdag

Kom upp för runt en timme sen, haha. Jaja, gårdagen var riktigt trevlig! Trots ett visst sällskap. Menmen, jag antar att det är rätt bra att träna. Och det känns bättre nu, man inser hur patetiskt fega personer kan vara :)
Träffade Martina! Sist jag träffade henne var förra året på dbv, också på Toms bar! Haha. Träffade världens bästa Linn också, I like it!

Nej, nu ska jag ut med min hundskrutt, sedan ska vi se om vi hinner bygga lite bur idag, är fint väder ute!

Sådärja!

Bur två klar! Och Oskar och Eskil har flyttat in :)
Upptäckte dock att golvet sitter lite ojämnt, haha. Jaja, de är högre än 50 i alla fack iallafall :)
Nu ska jag duscha, sen drar jag, Camilla och några fler till Malung! Får se hur det går med sällskapet... Fuck.
Jaja, skitsamma, jag ska ha roligt!

Illa, jag mår illa

Såg honom idag, och en våg av illamående sköljde över mig direkt. Tog en bra stund innan det gick över.
Såg henne i förrgår, samma sak hände då, men ännu värre. Jag höll på att svimma. Men det gick också över till slut.

Jag undrar när det går över helt? Längtar...

New

Satt i ett nytt smycke i min conch idag förresten. Svart, jag gillar det!
Nu ser jag fram emot underbara 5½ timmars sömn, gonatt!

Tisdag!

Idag hann jag med mycket trots att jag vaknade 2½timme för sent! Vaknade, rensade ur kylskåpet på gammal mat och torkade ur det, drog till Konsum och handlade frukost, hem och äta frukost, ut med Winnie, målade sista lagret på bur nr 2 + skruvade fast en list jag ska sätta fast taket i och bygge en hel del på bur 3 (nu har den kortsidor, yey!), sedan hem och duscha, dra på jobbkläderna, lämna Winnie hos Bejjan och dra på jobbet!
Körigt på jobbet som vanligt, men jag fick en del gjort idag iallafall. Jag har blivit ansvarig för film och musik  nu, så jag retunerade en helvetes massa filmer och reklamerade några som har hackat, så nu är det lite mer luftigt och fint i hyrfilmshyllan! Istället för packat som det brukar att vara, det kommer ju så hemskt många nya filmer hela tiden...

Drog för att hämta Winnie efter jobbet, men sedan frågade jag Bejjan om hon ville ut med Winnie imorrn förmiddag också, och det ville hon! Då kom vi på att hon kan sova över där, så slipper jag gå upp 05.00, då får jag sovmorgon ända tills 5.30! Så nu tror jag att jag ska bädda rent i sängen, när det för en gångs skull inte är en hund som hårar ned den direkt ;)

Imorgon är det också fullt upp, först jobb, sen hem och ut med Winnie, sedan dra och göra klart bur nr 2 och slänga i några kaniner där, sedan ska jag med Jessica på hundträning i Järna vid 18.00, sedan hem och fixa i ordning en bur till Theo, sedan ska jag till Malung med Camilla och Tina, och säkert ett gäng till! Det ska bli kul :) Roa sig lite för en gångs skull :) På torsdag jobbar jag inte förrän 18.15, så det ska väl gå bra. 

Banken ringde upp idag också, de hade lite personal under sommarn men i aug ska jag få komma på lånemöte, det är inte så långt dit, spännande! Har kikat på ett hus som legat ute till salu rätt så länge som jag funderar på att köpa. Rätt så billigt, men nyrenoverat badrum (09) och jag tror det passar mig rätt bra i övrigt också. "Bara" 3 rum och kök, men hey, det räcker väl åt en person?
Sedan ringde jag körlärarn idag också, han sa att det var lite dåligt med uppkörningar nu men i september kanske vi kunde fixa det. September, tänk om jag har körkort i september? Gud så gött! Inte långt kvar :) 

Nej, nu ska jag satsa på nya sängkläder och sen sängen :) Gonatt!
Söta lilla honan igår kväll. Tror hon ska få heta Darklight Anna, efter uppfödaren, Anna Eriksson heter hon :) Johanna, uppfödaren till hanen kom med förslaget. Jag är helt blank i skallen efter andra förslag, så det passar bra! Hon ser ut som en söt liten Anna :)

Nu jävlar ska det hända grejer!

Nu har jag tagit mig iväg till både banken och körskolan idag! Till banken för att boka in ett lånemöte inför husköp, även om jag inte ska köpa hus förrän i vinter typ, så vill jag ha lite mer kött på benen innan så att säga. Drygt dock att jag fick sitta och vänta i en halvtimme och så tog det 1 min för mig att bli klar, haha.
Sedan till körskolan! Hörde med Tomas när mitt körkortstillstånd gick ut, för nu nån gång i höst är det 4 år sen jag fick det, har icke lust att skaffa nytt! Men han trodde att det kunde vara giltigt i 5 år, men han skulle kolla upp det, så jag skulle ringa ikväll. Sedan ska det börja köras! Jag ska ha den där jävla lappen snart :D

Nu ska jag laga väldigt avancerad mat, fiskpinnar och mos, sedan bär det av för att snickra burar som en idiot. Har länge varit osäker på om Tera verkligen är en hona, för av gammal erfarenhet så vet jag att om man tycker det ser ut som en hona när de är pyttesmå, kan man fortfarande vara lite osäker. Men ser det ut som en hane kan man vara bombsäker. Men sedan såg ju Theo så konstig ut, och A tyckte det såg ut som en hona. Men imorse när jag kikade, då kom det ut en snopp! Så nog fan är det en hane. Så nu heter Tera återigen Theo. 
Och de är 12v på onsdag, och har börjat rida lite smått på varann. Eller ja, Tara (den viltblå) har börjat rida på både syskon och morsan :P
Så nu blev det lite bråttom helt plötsligt! 

Nej, mat och snickrande!

Utflykt!

Idag på sin 2v-dag vågade sig de svarta ungarna sig ut ur boet. Hur söta som helst! Jag smälter mer och mer för varje ny kull jag får. Hur kan man vara så söt?
Och så en bild på de "gamla" bebisarna. Surt att det regnade idag, jag hade tänkt bygga burar som fan. Börjar bli trångt åt de stora ungarna nu... Men de får springa lösa på balkongen i stort sett hela dagarna, så det går ingen nöd på dem :) Fina fällningar de börjat få!

Jakarandas Egio och Darklights ?

Igår fick jag hem två nya kaniner, hanen Jakarandas Egio och honan Darklights ?
Namnförslag någon? Jag är helt blank! Obeskrivligt  söt är hon iallafall :)
Honan


Egio

Min nya kanin!

Nu har jag tingat den blå honan från Örebro! Det var en annan som var intresserad så då var jag snabb!
Tingningsavgiften är betald, så nu är det bara att fixa transport :)
Copyright på bilderna har Maria Lindqvist, Fylsta kaniner.
Honan till höger



Jobbdags!

Skönt med kortpass på bara 4h :)

Bur 1 helt klar!

Sådär ja! Nu ska den bara ställas på rätt plats, men den är lite otymplig och tung för att jag ska klara det på egen hand :)
I helgen får jag hem en blå hane från Johanna, och en blå hona från Anna. Längtar! 

Han snickra lite på andra buren också, kom en bra bit. Några timmar till så är den klar! Men batteriet dog i skruvdragaren, så jag målade lite sen packade jag ihop och gick hem.
Nu ska jag duscha, äta och gå ut med Winnie en liten vända, sen blir det ett kortpass på jobbet :)
Bjuder på bilder på mina äldsta sötnosar först :)
Pusshej!
Tera och Tara chillar på stökiga balkongen :)


Tora med sin snygga fällning trivdes bättre bakom transportburen. Nu har hon lagt båda öronen åt rätt håll också! Den ena (som låg åt fel håll) är dock lite vikt, och jag tycker inte hon håller till utställning. så hon är fortfarande till salu.

11 dagar + 11 veckor

Lite storleksskillnad :D
Småskitarna öppnade ögonen igår, 3/4 iallafall. Den minsta har inte öppnat än, men den har varit så liten ända från början så den är nog lite seg bara. Så jävla söta nu iallafall!
Hittat en skitfin hona i Örebro som jag är sugen på att köpa, men då ska man fixa transport också, hmm.. Ikea-tripp igen kanske? 

Ursäkta för dålig uppdatering, ingen lust att skriva nuförtiden. Men ska väl berätta om all skit nångång. Var till psyk på krissamtal igår morse iallafall, så då  kan ni gissa hur bra jag mår! 

Hittade en snygg bild på mig från sommaren 07 som jag måste dela med mig av. ögoninfektion gör de mest underbara saker med ens utseende :P Lillerud-jacka och mjukisbyxor också :D
Här får ni något att må illa över alla underbara läsare! ;)

Gå med!

http://apps.facebook.com/stjarnjakten/?r=6132

Trött och slut...

Ovanligt va?
Nu ska jag mysa med mig själv och se på film, har tänt 18 doftljus, mys! Man får improvisera när man inte har någon att mysa med :)
Beställde lite roliga grejer till mig själv nyss dock, behöver något att bli glad över!
Nej, nu ska jag lägga mig i soffan med mitt fluffiga hår. Nu har jag helg! Två hela dagar ledigt, oh yes! Tror jag tar mig en cider till och med...

Hus

Jag vill köpa hus också. Det är mina mål nu. Körkort - hus. Helst hade jag velat ha ett nytt jobb som min kropp orkar med. Finns ett jag funderar på att söka, men vet inte om jag passar till det ritkigt. Men varför inte prova? Vi får se...
Men hus i allafall! Sist jag bodde i hus som var "mitt" så var det ju inte mitt. Vilket jag fick höra ofta och väl. Ska bli så skönt att ha ett eget hus där jag bestämmer allt. That's my dream for the moment!

Skitliv.

Har inte ork eller lust att skriva någon ordentligt. Det blir bara deprimerande ändå.
Fuck jävla skitliv!
Nu ska jag ut och gå med min livskamrat iallafall, sedan är det väl bara duscha och fixa sig innan jobbet som gäller.
Jag orkar inte. Vill lägga ned allt. Hade tänkt åka ut till sommarstugan vid händelse av fint väder då jag är ledig tis-ons. Men nej. Jag har tonvis med kläder att tvätta, har knappt några rena trosor kvar bland annat. Och lägenheten ser ut som helt helvete. Orkar inte!

Today

Idag har jag vart till Mora och hämtat utställningsburar! Och nu har jag fixat en massa papper. Får se hur det går imorrn, vi har ju inte arrangerat något sådant här förut så det ska bli roligt!
Anna skulle ha med sin häftpistol så då ska jag kunna fästa nätet på dörren på buren också, så är den klar! Underbar tjej! Och imorrn får jag hem en eller två nya kaniner, två blåa godingar!
Can't wait!
Nu ska jag kleta i rödgärg i håret!


Glöm nu för guds skull inte, kom att kolla på en massa olika kaniner och kaninraser imorgon, fredag 9 juli, på gräsmattan till vänster om tågstationen.
Dom är underbart söta!

Årets första dopp

Jag hade min privata kamerakvinna och två galningar med mig!



Snart klar.

Även dörren är ihopsnickrad och målad, nu saknas bara nät och så ska den monteras fast. Tror jag hinner innan fredag =D
Skiter i att färgkanten mellan väggen och govlen är ojämna, de ska ju ligga flera cm spån där ändå så det kommer inte synas :) 

Trött...

Jag är så otroligt trött, som vanligt... Jaja, snart ska jag och Karro dra iväg och jag ska skriva ut annonser, sedan ska vi dra och fixa lite mer burar... Sedan ska jag jobba några timmar på kvällen. Vill bara lägga mig ner och sova, men det går inte.

Jag skulle vilja gråta också, men jag kan inte. Har inte gråtit en enda gång sedan all skit hände, känns som jag gråtit nog med tårar i mina dagar. Tänk att man kan ha så svårt att släppa en sak, en människa. Helt jävla otroligt.
Men jag är på god väg.

Igår kväll tog jag och Karro en dröm-promenad. Vi gick och spanade på hus som är till salu i den sköna sommarnatten. Frågan är om de är till salu i höst-vinter, men vissa har legat ute länge, och passar verkligen mina drömmar. Mina drömmar, bara mina drömmar. Nu ska jag skita i alla andra och bara tänka på mig själv, och min framtid. Jag ska inte sätta mig själv åt sidan som jag gjort själv. Mitt liv ska bli helt jävla perfekt.

Jag vill ha hus! 

Undra när skatteåterbäringen kommer in på kontot förresten?

27-41 gram

Inga stora ungar jag har inte. Vägde dem nyss, 27g väger den lilla skrutten och 41g vägde den största. Pluttar! 146g väger alla tillsammans. Nu tycker jag de ser svarta ut igen. Vel-Maja!
De stora bebisarna hamnade på bild också
Tara

Tora, till salu (Okej, jag hade masserat öronen lite! det är därför de ligger "rätt")

Tera med sina helikopteröron. Men de är på väg åt rätt håll iallafall!

Vad fan

Nu tyckte jag ungarna såg blå ut igen. De är då samma färg iallafall. Tycker de kan få lite päls så jag är 100% säker! Jaja, egentligen så funkar det om de är blå också, då de kommer vara på pricken 8v på Dala-Expo, så klass M funkar också.  Klass M är ungdjursgrupp, alltså en kull ungar som ställs ut utan mamman. Där ska de vara 3-5st, så om den lilla ungen blir hemskt liten kan jag "hoppa över" den så de blir jämnare. Jaja, det blir nog bra! 

Det är regn och skitväder här idag. Jag som hade tänkt bygga burar... Men men, ska släpa mig ut på en regnig promenad med Winnie snart, sedan blir det lite pappersarbete inför Barnens Fredag. Bara 5 fucking dagar kvar!

Sucess!

Alla fyra ungar lever fortfarande! Åh, jag är så glad! Hade ju hoppats på minst fyra svarta ungar så jag kan ställa dem i klass D på Dala-Expo, och det ser ut att vara - just 4 svarta ungar! Den ena är så hemskt liten bara, men den ser inte mupp-aktig ut (två dvärggener = mupp, missbildad unge som oftast överlever några få dagar bara. När man tog fram dvärgvädur så korsade man hermelin och fransk vädur, och hermelinen har dvärggen) så den är nog bara liten. Brünhilde är ju liten av sig så hon har nog dvärggen hon kan ha fört vidare :)
Men ändå, GLAAAD!
Gud så snäll Brynis är då. Jag var och grävde i boet när hon låg precis där, med nosen mot boet. Alltså, jag var 10cm från hennes nyfödda ungar, och hon rörde inte en min. Så snäll! Hon hade kunnat hugga mig i handen lätt som en plätt :P
Hon har varit snäll hela dräktigheten också, till skillnad mot Ussi som blev ett monster :P

Nu ska jag ut med Winnie på en varm och skön kvällspromenad. Det är massa folk ute så vi tar med godispåsen och kör lite socialträning samtidigt :)

Black

Nu tycker jag det såg ut att vara fyra svarta ändå. Det skulle ju va peeerfekt! Den längst upp till vänster ser dock sååå liten ut, får se om den klarar sig.. Det är varmt åt mina älsklingar nu, över 30 på balkongen...

By the way...

Det var jävligt lurt. Plockade ut en, men den var BLÅ?! Vafan. Jag trodde det bara skulle bli svarta!
Jaja, tyckte jag kände tre ungar iallafall, men hon låg och flåsade så risken finns väl att de är fler på gång. Hoppas! Jag vill ha fyra svarta ungar ju!
Här är en bild på den som jag tycker ser blå ut iallafall. Dock är det 4 år sedan jag hade helblå ungar sist, så jag vettefan. Ska kika lite mer när ag varit ute och gått med Winnie.. 

Spännande!

Har precis kommit hem efter att ha stått i kiosken på Vanåvallen åt Christina, de andra som var där tyckte jag kunde gå hem eftersom jag ska iväg och jobbba igen, det var hyfsat lugnt och vi var 4 stycken därinne ändå så, och oftast bara en kund i taget, inga köer alltså :P 

Gick ut och kollade till Brynis nyss, och det ligger päls lite överallt i buren! Plus att jag tyckte jag såg någon blodfläck. Själv satt Brynis under en massa hö i ena hörnet av buren, så det ser väldigt lurt ut! ska ut med Winnie nu, sen ska jag kika igen, men förmodligen sitter hon och föder precis i detta nu, spännande!
Hann förresten att kleta på en till lager med ladugårslack förut, känns bra! Hann få lite gjort idag ändå :) 
ca 3 min sedan

Guten morgen

Nu ska jag ge mig ut på promenad med Winnie, sedan hade jag velat hinna måla ett till lager på buren.. Får se om jag hinner! Borde få någon mat i mig också...
Tsüss!

Friday Night

Och jag ska snart sova! Härlig fredagskväll! Jag och Winnie var ute på en kvällspromenad/socialträning förut och kollade på Pepes Cup paraden, det var trevligt :)
Nu har jag gjort lite sjukgymnastik, ska göra lite mer sedan ska jag duscha och sova. Tio timmars slit imorgon! Vill ta mig upp i tid så jag kanske hinner måla något lager på buren innan slitet börjar. Men det börjar 12, så det är ju jävligt tveksamt, det är trots allt mig vi pratar om :) 

Inga bebisar idag heller, de kommer nog inatt eller imorrn. Hon känns då fanimej dräktig iallafall, och vulvan är svälld och har svullnat upp mer under dagen, så det är på gång :)
Bjuder på en bild från i onsdags. Jag gillar den, jag ser så jävla glad ut! Mina vänner och djuren, det äär lycka det! <3

Färg

Utsidan målad. Vet inte hur jag ska göra med benen dock, målade dem gråa sålänge. Bara väggarna på insidan och andra lagret kvar!
Sedan har faktiskt JAG blivit lite bränd idag, eller så bränd man kan bli om man heter Lina Moen. Är lite lätt rödbrun nu, inte som det ser ut på bilden, lite mindre rött i verligheten. Men mitt badrum är rosa och bättrar på röd färg rejält.
Kan dock säga att det är jävligt gött att bli brun utan att bli röd först!

Kaninbur

Det blev jävligt sned, men jag kan inte såga rakt. Har inte sågat med sticksåg på typ 7 år och jag har inte byggt någon kaninbur på 5 år, så lite ringrostig är jag :)
Har målat ladugårslack på golvet och någon decimeter upp längs väggen också, nu ska jag dra iväg och måla utsidan :)
Nu saknar bara ett "riktigt" tak, dörr och färg :)

Fredag

Idag är det sol! Så idag ska det byggas, och förhoppningsvis målas! ska försöka släpa mig iväg med färgburkarna så snart jag varit ut med Winnie, måste köpa lite lacknafta också. Och så ska jag hämta ut ett REK på OK, Brorsan var så smart och fick med sig en hyrfilm hem till Värmland, tur att den inte kom med till Norge! 
Nej, dags att sätta igång så man får något gjort. Efter tre ska jag nog nåla lite också! Nice :)

Nostalgi

Förresten, ni som känner mig vet att jag är en riktig nostalgimänniska.
Detta är nostalgi på hög nivå. Jag blir varm i hela kroppen.




Lite ny design..

Eller ja, en header iallafall. Kände mig lite snygg igår när jag plattat håret för en gångs skull, det blir så mycket längre utan lockar!
I övrigt är livet fortfarande skit. Jag mår inget bra alls.
Var precis ute och kollade om Brynis fått kaninungar, men inte än. Men könet har börjat bli svullen och magen är rejält spänd och hård och har "ramlat ned", så imorrn kanske det blir. Längtar! Då blir det ett ljus i tillvaron iallafall.
Jag får väl ursäkta min jävla klagoblogg som det varit på senaste tiden, men vafan. Alla mår dåligt nån gång, och just nu mår jag skit. Varför kan inte jag få träffa den jag ska leva resten av mitt liv med och vara lycklig? Varför kan inte jag få vara frisk och må bra i kroppen? Nej, SKITLIV rent ut sagt. Jag blir så less. Ska kanske pierca en navel imorrn iallafall, att orsaka andra smärta kanske kan göra det lite bättre ;) Sedan är det kanske en till navel jag ska pierca någon gång framöver, och ett öra. Endera så är folk jävligt snåla eller så tycker de att jag är hyfsad :P Roligt känns det iallafall, kul att ha ett till intresse att hålla på med lite! Och som sagt, jag lovar inget att det blir bra, jag gör det gratis för jag kan inte garantera någon bra resultat. Så det så. 

Men som sagt, jag kände mig jävligt snygg igår och hade otroligt roligt. Så kan livet fortsätta framöver tycker jag... Fått massa kommentarer om att jag blev snygg i rakt hår också. Fick till och med mail från ett gammalt ragg på facebook, "Du är en väldigt sexig kvinna". Sådant känns jävligt bra måste jag säga!
Hoppet är kanske inte ute, en vacker dag kanske jag hittar någon som tycker om mig för den jag är, och som jag vill dela resten av mitt liv med. Hoppas hoppas...

Torsdag

Det känns inte som torsdag idag. Känns mer som söndag. Kanske för att jag aldrig dricker på onsdagar annars, haha! Det var en riktigt rolig kväll iallafall, Kattastråf rockade fett som vanligt!
Det jag är lite konfunderad över är docka att de sa att det var 22 års åldersgräns där? Och jag har inte ens fyllt 21, och vakten kollade mitt leg jättenoga, haha. Jaja, jag såg väl så ordentlig och skötsam ut av mig!
Vi dansade, sjöng, och röjde som galningar iallafall, skitkul! Gött när det är folk man inte känner där, slipper bry sig om hur man ser ut :P Dock var det jävligt hög medelålder där, "pensionärsställe" enligt Ellen, så tyvärr inget raggningsmaterial där!
Visst, jag gillar äldre karlar, men inte sådana som är dubbelt så gamla som mig, minst! 

Idag är det dag 30 för Brynis. Hon hade tappat lite päls igår, så det kan verkligen vara något på gång. Spännande! Ussi fick ju på dag 30 iallafall, även om det var sent på kvällen. Gav kaninerna vatten, hö och kraftfoder förut, då hade hon inte fått något eller byggt bo. Spännande att de om det är något ikväll! 
Har bestämt mig för att sälja Tora också. Hon har lagt öronen på SAMMA sida av huvudet, och jag är väldigt tveksam att hon lägger rätt dem. Om hon mot förmodan skulle göra det så är det tveksamt att öronställningen blir bra.
Så nu är hon till salu!