Grillning!

Nu sitter jag och Sara på min baksida och väntar på att vår mat på grillen ska bli klar! Mitt trådlösa nätverk räckte inte ända hit, men jag hittade ett oskyddat nätverk, mohaha.
Gud så gött de ska bli. Grillspett, potatissallad, zucchini, grillad rödlök och färksa majskolvar, plus sallad!
Känner mig nästan mätt i förväg :D
GRATTIS SARA PÅ 20ÅRSDAGEN!

Härlig dag!

Precis kommit hem efter en skön träningsrunda med Winnie, det gick super! Jag har börjat klicka in henne om jag inte sagt det, så vi tränade med klickern och så tränade vi ögonkontakt. Hon är så extremt fixerad vid mina händer så vi tränar på att hon ska ta kontakt med ögonen istället för att stirra på händerna.
Sedan fick hon bada i älven också, jag både filmade och tog kort på det :) 
Sedan gick vi och hämtade ett paket på Shell och ett på OK, älska paket!
Slänger in bilder på både det som var i paketen och bilder från promenaden senare, nu ska jag fortsätta med tvätten.

Sådär ja.

Blev visst tre timmars sömn istället för en, jaja! Nu rullar andra omgången iallafall. Tre maskiner med sängkläder och handdukar och en med arbetskläder, hur fan kan man skita ner så mycket, på en person?! Jaja, det blir då rent!
ska få i mig lite frukost och dra ut med Winnie en vända, sedan ska röjningen fortsätta. Hörs sen!

Dödstrött

Uppe efter fyra timmars sömn, och första tvättmaskinerna rullar. Fyfan i helvete vad trött jag är!
Nej, måste lägga mig och sova en timme medans tvättmaskinerna blir klara, gonatt

Nattuggla

Nej, jag har varken orkat sätta igång någon film eller orkat gå och lägga mig än. Har inte orkat koppla in tvn och dvdn. Kopplade ur allt igår när jag skruvat i hop tv-bänken och bytte tvbänk, från min byrå till den "riktiga". 

Och nej, jag har alltså inte tagit mig någon ork till att sätta i några sladdar, lagom sliten!

Plus att jag har massa tankar som rör sig i mitt huvud. På allt och ingenting. Har fått reda på att en kär väns pojkvän varit otrogen efter 3 års förhållande, och han har varit världens underbaraste kille förut. Är alla killar likadana? Har de inga spärrar? Och de verkar inte känna någon skuld, nejdå.
Nej, jag upprepar det jag sa till henne "Det finns några guldkorn i världen, vi får leta tills vi hittar våra guldkorn, oavsett hur lång tid det tar, vi får ha tålamod". Jag håller tummarna för mitt! 

Imorgon är det röjdag här hemma. Tvättning, städning, skruvning av gardinstänger och lite elektrikerarbete (måste förlänga sladden till ena sänglampan) står på schemat hade jag tänkt. Om 4 h ska jag upp och slänga i första omgången tvätt. Bra där Lina..

Jajajaja

Inte orkat uppdatera idag, har varit bakis +  jobbat. Orkar inte riktigt skriva något om fre-lör eller bju på några bilder heller. Nu ska jag se på "the collector" och sen sova, har tydligen bestämt mig för att gå upp och tvätta 6 imorgon bitti, kul Lina!
Hoppas jag får hem en massa traderavinster på posten imorrn!

Skitdag

Började med att jag försov mig, så sent att larmet gick. Så jag fick springa ned till jobbet och det stod folk utanför, PINSAMT! Jaja, de flesta kunderna var trevliga och skrattade bara åt mig, så de var skönt. Som tur var kom chefen, så jag fick gå hem och ta ut Winnie en snabbis, för jag hann ju inte ut med henne. 7 min tog det för mig att klä på mig och springa ned till OK, inte illa pinkat ändå tycker jag!
Sedan har vi haft lagerrensning idag så det har varit massvis med folk.

Men nu har jag bråttom. Ska bygga ihop tvbänken lite snabbt (var bara 9 steg så det kan inte va så avancerat), sedan ska jag ut med Winnie, och sen handla lite mer mat inför ikväll, och sen duscha och göra mig i ordning. 

Få se om jag skriver nåt mer idag

Helt slut

Fyfan, vilken dag! Men roligt var det! Vi kom hem vid niotiden, och efter en promenad med hundarna har vi skruvat sänggavel! Så här kommer lite kassa bilder på hur den ser ut, plus nya sängkläderna. Man kan skjuta in hyllorna där på sidan, helt perfekt :)
Orkade dock bara sätta ihop en sänglampa, ska försöka fixa i ordning resten av sovrummet innan Saras 20årsparty imorrn, om jag hinner efter jobbet. Då ska byrån in i sovrummet, tvbänken skruvas ihop, taklampan och andra sänglampan upp i sovrummet.
Sedan ska jag skruva upp gardinstång och sy gardiner någon dag också. Fullt upp!

Dock blev jag jävligt ledsen, när jag skulle röja upp kartongerna på golvet så råkade ja SÅKLART trampa på min stora tavelram jag köpt, så glaset sprack i tusen bitar. Jag som hade tänkt ha en förstoring av Winnie över sängen :( Jaja, får se om glasmästaren kan fixa det eller om det blir för dyrt, den kostade 169 eller 189 eller vad det nu var, så om det blir dyrare än det är det ju lika bra att köpa en ny istället. 

Jävligt mycket girlpower att jag och Karro lyckades skruva ihop sänggaveln själva dock, två svaga tjejer som oss! Den är tung som bly, 66kg vägde ett kolli. Och med tanke på att jag väger runt 50 så är det verkligen tungt som bly för mig. Tvbänken väger "bara" 22, så den är väl bli mer lättfixad.
Jaja, här behöver vi inga karlar när vi är händiga själva! Det ska vara tjejer som gör grejer, annars blir det aldrig något gjort :)

Jaja, nu måste jag sova, ska upp typ halv sju så jag hinner ut med Winnie innan jobbet. Skriver mer om dagen imorrn, har lite bilder att bju på också. Gonatt!





Nu drar vi!

Nu alldeles strax åker vi mot Karlstad och IKEA! Härligt!

Fuck

Suttit och skrivit en liten "inköpslista" till IKEA nu, och det kommer bli dyyyyrt! Menmen, massa fina grejer har jag ögonen på iallafall :)


Slänger in lite bilder från kvällen också.
1. Karros vaselinskalle, vi glömde smörja in innan så vi slängde på i efterhand med förhoppning om att de skulle "dra ut" färgen ur huden på henne :P Funkade mindre bra dock :P
2. Fula Lotus och söta Winnie :P
3. Tack Karro!
'
Nu måste jag dock krypa i säng. Har fått för mig att jag ska lyckas gå upp sju imorrn? Sen ska vi åka vid niotiden.. Lycka till Lina!
Skönt med sommar och det enda sminket man behöver är lite mascara! Iallafall om man har turen att bli solbränd lätt ;)

TJOHO!

Nu har vi fixat skjuts till imorrn! Inte ofta man lyckas fixa sånt halv två på natten, hahhaa.
Så i morrn sker Karlstad och IKEA! 

PEPPAD SOM FAN!

Min sänggavel <3 Imorrn kommer jag och hämtar dig!

Bläk

Började skriva ett inlägg men sen stängde klantarslet Lina ner sidan såklart så allt försvann. Jaja, kort sammanfattning:
- Städat kaninbur
- Duschat
- Promenerat
- Jobbat
- Färgat Karros hår


Fick hem mina piercingsmycken som jag hade beställt idag också. Dock var 70 av dem fel, och med spik istället för kula. Men jag ringde till företaget direkt och fick prata med en jättetrevlig tjej, så jag skulle skicka tillbaka de som var fel så skulle de skicka rätt sort +  ett gäng piercingar som kompensation, så de låter ju bra! Fick med typ 5 extra redan idag, nice nice.

Men nu är jag så jävla less, drygt med folk som sviker när man ser fram emot vissa saker! Så nu ska vi försöka fixa det här på några timmar bara, jääävligt kul, not!

Torsdag

Vaknade för sent idag såklart, inte förrän elva.. Så nu ska jag röja ur iallafall Ussi och unganas bur, och sedan duscha och dra till jobbet, börjar redan strax efter två...
Hörs ikväll!

Kaninungarna, 3v 6 dagar

Blev inga bilder tagna idag, men här är ett gäng bilder från igår!

Hela gänget, de har lite svårt att sitta stilla bara :P Tora, Theo, Tara

Sådär ja! Lite bättre.  Fina helikopteröron :) 

Toras "mellanfärg", dock inte så mycket till mellanfärg ännu :P Men jag gillar den mörka bottenfärgen! Ska de vara så? Jag har noll koll å viltfärgade ännu... 

Vackra Tora, tror hon kan bli en riktig snygging!

Fina lilla näpna Tara. Minst i kullen, tror hon blir lik pappa Eskil och blir en liten plutt :) 


Theo var lite skraj när han fick vara uppe helt själv utan syskonen. men har han inte världens sötaste ögon?

Mamma Ussi var dock upptagen med att flörta med Oskar medans jag fotade ungarna :) Pussas genom gallret kan man ju göra iallafall!

Nice dag!

Blev lite förvånad, det gick hur bra som helst att åka buss med Winnie! Och ännu mer otroligt, vi kom på rätt buss! Vi kom till Nås redan vid fyra, så det blev kaffe och bullar innan kursen satte igång :)
Och det gick super! Winnie var lite för snabb ibland, och jag var lite för otydlig ibland, men jag tycker det gick skitbra! Otroligt att se hur mycket de kan lära sig på såpass kort tid, helt jävla underbart :)
Lite bilder från dagen:
Bilder lånade av Madde, http://maddeshund.blogg.se/:



Sedan skulle Axel in och jobba vid nio, så vi slapp åka buss hem :) Jag och Madde drog med Winnie, Lisa och Alva på en promenad istället, och så här såg det ut!

Winnie, Alva, Lisa. 


Söta Lisa hängde med de stora hundarna så gott hon kunde, hon gav då inte upp!
Winnie och Alva
Winnie och Lisa :)


Bilder på kaninungarna kommer i ett eget inlägg snart :)

Kurs!

Kom precis på att jag inte har någon skjuts till Nås, så nu ska jag fixa hundgodis så hoppar jag och Winnie på bussen sen vid halv! Hörs sen!

ANMÄLT!

Nu har jag ringt Lotta (som anordnar resan) och sedan skickat iväg ett anmälningsmail, spännande! Nu är det bara att vänta på att få bekräftelsen via snigelpost och betala in anmälningsavgiften. Can't wait!
Dock såg jag att jag stavat fel, Det heter inte Eufurt, utan Erfurt såklart! Jaja, de där jävla tyska namnen, tog flera månader innan jag kunde stava Karlsruhe rätt :P 

Så 10-11 dec 2011 är det Bundeskaninchenschau i Erfurt som gäller för min del! HÄR är hotellet vi ska bo på, tycker det ser fint ut :) Det vi bodde på första natten förra resan var också riktigt fint och fräsht, med pool och grejer.
Åh, längtar som en tok redan nu! 

Men nu ska jag och Winnie ge oss ut på promenad, sedan är det väl dags att fixa mat som vanligt? Och dammsuga lite... Drunknar fortfarande i hundhår!

Gött!

Fan så gött det känns att ha betalat alla jävla räkningar, inkl. hyran för en trea, telefonräkning OCH bredbandräkningen helt själv, och ändå ha långt över femsiffrigt kvar på kontot, GÖTT! så skulle det ha vara varje månad :D
Funderar på att anmäla mig till Eufurt 2011 redan nu, tysklandsresan alltså, som går av stapeln 8 dec 2011. Jag är riktigt jävla sugen iallafall, att ha det "spikat och klart", redan 1½ år i förväg. 3800 kronor kostar dubbelrum, men man betalar bara 500 nu i "anmälningsavgift". Sedan betalar man 1100 i nov, mars och maj. Sedan får man ta med fem kaniner.

Uppdatering: Nu såg jag att det bara var ett fåtal platser kvar! Redan i april var 1/3 av bussen fylld, och nu i maj var det ett fåtal platser kvar, nu slänger jag iväg en anmälan!
Återkommer senare :)
Kaninbebisarna är 4v idag, nya bilder kommer :)

Härlig dag!

Tycker det blev en lyckad dag! Gjorde en storröjning i kylskåpet i förmiddags, diskade ut lådor och hyllor osv. Välbehövligt! Fattar inte hur alla jävla sojaflaskor kan läcka? Blir alltid massa sojaäckel i kylskåpet!
Sedan drog jag och Sara och storhandlade! Fan handlade för 1000 spänn, tror aldrig jag handlar mat för så mycket pengar förut.. Men det är gött! Älskar att storhandla efter löning, man bryr sig inte om priser, bara slänger i ALLT man behöver och vill ha, ingen prioritering :D Dock betalade jag bara 900 pix eftersom jag hade min Coop-check med 10% rabatt, gött!
Sen hem och packa upp allt innan vi drog till Selins. De hade Ceasarsallad som dagens, och det var gött! Dock inte lika gott som jag fått för mig att det är, hade för mig att dressingen smakade annorlunda... Jaja, jag blev mätt och nöjd iallafall :)
Sedan var det bara att skynda hem och dra till jobbet! 

Fick lördan fixad idag också! Var ju smart och tackade ja till jobb på lördag kväll när vi ska fira Saras 20årsdag då, hemma hos mig! Smart Lina, mycket smart.. Men nu är det fixat och en annan ska ta mitt pass, så på lördag blir det grillning på min bakgård innan vi drar till Svenne Rubins på flottören :) 
Och imorrn är det avslutning på agilitykursen, måste hitta ett sätt att ta mig dit och hem bara, haha.

Nej, nu ska jag se på 2012 och äta chips och dip :) Gonatt! Eller ja, om jag orkar så kommer det nåt mer inlägg, om jag har nåt intressant att skriva om.

Halvvägs

  • Ge kaninerna vatten, äpple och knäckebröd - check!
  • Gå ut med Winnie - check!
  • Städa ur kylskåp och skafferi på gammal mat - check!
  • Storhandla!
  • Bjuda Sara på mat på Selins för att hon hjälpte mig storhandla
  • Ut med Winnie igen
  • Jobb
Nu väntar jag bara på Sara så att vi kan dra till affärn! Detta kommer bli dyrt :D Men jag har ju dock min Coop-check så jag får 50 kr eller 10% rabatt, självklart ska jag handla över 500 spänn så jag får mer än 50 kr rabatt! Jag är lite sådär rabattkåt...

Plan of today

  • Ge kaninerna vatten, äpple och knäckebröd
  • Gå ut med Winnie
  • Städa ur kylskåp och skafferi på gammal mat
  • Storhandla!
  • Bjuda Sara på mat på Selins för att hon hjälpte mig storhandla
  • Ut med Winnie igen
  • Jobb

Fan.

Var tvungen att gå in på Ikeas hemsida och spana in lite sängkläder också.. Det måste jag köpa när vi ska dit! Jag är lite av en sängklädesjunkie, älskar att köpa nya sängkläder, och byta till nya! Finns det något bättre än nya, fräscha sängkläder? Helt jävla underbart...

Nej, NU blir det en rök och sen sängen iallafall..

Gonatt!

Nyss suttit och betalat lite tradera-auktioner, så denna vecka kommer det trilla in lite paket, jag gillar det! Ska väl dock betala alla jävla räkningar imorrn, men det hade jag ingen ork till nu. Ska ta mig upp tidigt imorrn (jag HAR bestämt mig för det!) så ska jag städa lite, som vanligt, och sen dra och storhandla. Städningen kommer iallafall bestå av att rensa ur kylskåpet på all gammal mat. Jävla överklassamhälle vi lever i egentligen. Man känner sig fattig men ändå låter man en massa mat gå till spillo? Idiotiskt är vad det är. Måste börja tänka smartare!
Jaja, storstädning av kylskåpet och storhandling i morrn iallafall. Sedan lär jag väl ta en omgång med golven igen, Winnie fäller fortfarande som en idiot. 

Hade en trevlig kväll i Duvnäs iallafall :) Puttes kompis Robert var med också, så vi köpte en fläskfilé för älgköttsbiten var rätt liten. Sedan blev det potatisgratäng till (med färskpotatis!) och en sallad med massa gött i, bland annat fetaost, avocado, granatäpple, babyplommontomater och någon salladsblandning såklart.
Vi marinerade köttet och grillade, grillpremiär för min del! Underbart gott blev det, jag åt tills jag mådde illa, sen åt jag lite till, då fick jag ont i huvudet istället. Men det var ju så gott!
Glömde kameran hemma så jag fick ingen bild på det, tyvärr. Men nörd som jag är så tog jag kort med Karros kamera :P 
Vi var ned till älven en vända också, och Winnie fick sig årets första dopp. Dock tror jag matte väntar några veckor till..

Nej, nu är det sängens om gäller om jag ska ta mig upp i någorlunda tid imorrn. Gonatt!

Rådjur!

Jag och Winnie var ut i skogen bakom skolan nyss, och där träffade vi på två rådjur! Och när Winnie var lös såklart, hehe. Tur att hon knappt har någon jaktinstinkt, för hon var typ 10 meter ifrån dem, men jag kallade in henne och hon kom direkt. Trodde det var någon jättestor lös hund först innan jag såg att det var rådjur, haha.
Lyckades dock inte få någon bild på dom, de sprang iväg direkt och kom för långt bort..
Men en bild från bebisarna idag bjuder jag på! Dock mest Tora som är synlig :) 

Nu ska jag slänga mig i duschen en vända, sen kommer Patrik och hämtar mig så ska vi handla och sen dra till Duvnäs, och jag, han och Karro ska fira min fina lön med finmat! Kött och potatisgratäng, I like :)
Och Winnie får leka med Lotus, en fin dag för alla :D

JAAAAAAAA

Kollade precis posten, och hade fått min lönespec. Fick 5 fucking jävla mer tusen än vad jag räknat med! TACK semesterersättningen! Så de fem tusen kommer åka in på ett Tysklands-konto, som sagt, jag ska ha en riktigt fet jävla resekassa när jag åker till Tyskland i slutet av 2011!
Nu ska jag gå ut på en promenad med hunden och sväva på rosa moln en stund, hejja!

En sak till...





JAG ÄR GLAD!!! =D

Oj da!

"Råkade" precis att beställa 143st piercingsmycken. Haha, jaja, det kan vara bra att ha hemma!

Måndag

Måndag och ny vecka! Jag började dagen med lite sjukgymnastiska övningar i sängen som jag fått av sjukgymnasten, nu ska det börja tränas!
Ska få i mig lite frukost, sen ska jag sätta igång med gummibandet, får se hur det går!
Har tänkt fixa lite nya bilder på ungarna idag också :)

While your lips still are Red

Sweet little words made for silence
Not talk
Young heart for love
Not heartache
Dark hair for catching the wind
Not to veil the sight of a cold world

Kiss while your lips are still red
While he`s still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
Hold another hand while the hand`s still without a tool
Drown into eyes while they`re still blind
Love while the night still hides the withering dawn


First day of love never comes back
A passionate hour`s never a wasted one
The violin, the poet`s hand,
Every thawing heart plays your theme with care

Kiss while your lips are still red
While he`s still silent
Rest while bosom is still untouched, unveiled
Hold another hand while the hand`s still without a tool
Drown into eyes while they`re still blind
Love while the night still hides the withering dawn

Söndag kväll

Ja, idag har det inte blivit så mycket skrivit, men jag har inte gjort så mycket heller. Kom hem halv tre inatt efter ett hårt träningspass, höhö. Sedan vaknade jag inte förrän ett idag, ÅNGEST! Trodde jag började kvart över tre, blev lagom glad när jag såg att jag började 16.00 och därmed fick 45 minuter extra på mig, gött!
Blev en promenad med Winnie och ett äpple till frukost/lunch innan jag drog till jobbet idag. Var så in i helvete slut idag, trodde knappt jag skulle klara av att jobba :( Men när jag kom till jobbet fick jag ny energi! Härligt, härligt.
Fan, jag får sluta att hålla på och roa mig dan innan jag ska jobba, jag är för klen för sånt! Eller så får jag bli tråkig istället, höhö.
Jaja, blev mat på jobbet iallafall, plus goa munkar och bullar, I like it! 

Hade varit smart och tackat ja till att jobba ons kväll, smart Lina! Avslutning på agilitykursen då ju.. Men jag har lyckats fixa det och en annan ska jobba åt mig, så gött! Skulle ju ha gått en tävlingslydnadskurs med Winnie som skulle ha börjat nu på torsdag, men jag jobbar ju varje torsdag kväll, och kursen började samma tid som jag börjar jobba så det gick ju åt helvete. Funderar på att köpa agilityhinder för de pengarna istället! Rusta har ju hyfsat fina grejer, duger för hemmabruk iallafall :)
Sedan ska vi se om vi tar oss iväg till Karlstad och IKEA på fredag, eller om det blir nästa vecka istället. Blir nog en Borlängetripp i början på nästa vecka iallafall, måste in på "Lust och Kärlek" och köpa lite roliga leksaker, sånt är alltid bra att ha! Både med och utan karl :) Sedan var det något mer jag skulle ha köpt i Borlänge, kommer dock inte ihåg vad fan det var? Kanske ska satsa och ta allt i Karlstad istället? Där har de ju roliga "Kondomeriet", haha.
Jaja, vi får se hur det blir! Har lite auktioner jag budat på på Tradera, så kläder får jag snart, men jag hade behövt galgar att hänga kläder på, och div små saker, som nya trosor (kan man aldrig få för mycket av! Tror jag har runt 50 par, men man kan aldrig få för mycket!) och strumpor, hårnålar och hårsnoddar (var försvinner alla?!) och ja, småsaker!
Ja just ja, hade behövt vart in på nya Lager 170/70 eller vad det nu hette som de öppnat i Borlänge, de hade snygga och hyfsat billiga jeansleggins där. Jag är en reanörd! 
Åh vad jag längtar tills tisdag och LÖN! Ska bli så gött, får ju semesterersättning nu så det blir dubbel lön, härligt härligt! Men jag måste börja spara inför Tysklandsresan i slutet av 2011 också, för där ska jag leva loppan! Köpa massa dyra, fina kaniner och tillbehör. Förhoppningsvis har jag kommit igång med uppfödningen ordentligt då, de hade jätte fina, rejäla och billiga slaktredskap där, mycket bättre grejer än vad man hittar i Sverige, ja, massa tillbehör som vi inte har i Sverige överhuvudtaget. Men Tyskland är ju så jävla mycket större inom kaninsporten än vad vi är i Sverige, så det finns massa fint att handla där! Jaja, jag ska ha en riktigt fet reskassa då iallafall, så man slipper snåla :) De riktiga "höjdarkaninerna" kan gå på runt 100 euro där, och som sagt, det ska inte sparas in på något då :) Ussi ooch Brynis kostade runt 40 euro var, så de var rätt billiga. Men de hade ju "bara" 96p var, motsvarar en svensk 94a ungefär. Men tyskarna har bättre kropp och typ, tyvärr är de lite större och har tätare päls, som gör att pälsen blir "dålig"  svenska mått mätt. Men jag tycker mina har hyfsat päls trots att de är tyskor :) 

Sedan har jag börjat fundera på vad fan jag vill göra med livet också. Jag tror inte jag klarar av mitt jobb med min kropp längre, och det känns så jävla synd!
För jag älskar verkligen mitt jobb, farten kunderna, speciellt alla trevliga stamkunder! Men, det känns som att jag går av på mitten. Nedre delen av ryggen och höftpartiet, ja, det känns som att jag går av. Och denna helg kändes det redan så i torsdags. Idag behövde jag dock inte käka värktabletter, men varje annan dag jag jobbar denna vecka har jag gjort det. Och ändå var jag ledig i tre dagar innan torsdag.. Så jävla tråkigt! 
Och jag kan inte jobba mindre än vad jag gör, för ja, jag måste ha pengar så jag klarar mig själv, jag vill inte leva på någon annan som en jävla utsugare, nej, jag ska klara mig själv. 
Jag har tänkt plugga till hösten iallafall. Ja, jag är en lodis och har inte gjort klart gymnasiet än. Men helst vill jag inte ta studielån, för jag vill inte ha en massa lån, om jag har tur så ska jag väl få ta ett huslån och köpa hus, det räcker med lån. Men man får ju allafall 2-3000 eller vad det är i studiebidrag, så i höst jag jag tänkt jobba mindre och plugga som sagt. Plugga upp gymnasiet och sedan har jag och en vän en idé om att starta eget. Men då behövs nog också en "speciell" utbildning, plus företagsekonomi så man kan lite bokföring osv.
Dock har jag ju tur och har både två farbröder och en far som är ekonomer, men lite koll vill man ju ha själv.
Jaja, vi får se hur det blir helt enkelt! Men jag orkar helt enkelt inte jobba kvar, det går inte i längden. Jag kommer bryta ihop till slut, kollapsa.
Jag har fått övningar av sjukgymnasten så jag ska försöka träna upp kroppen, men tror tyvärr inte att det kommer hjälpa helt, men bättre kan det nog bli, absolut.
Jag har tackat ja till jobb hela sommaren, så jag ska "kämpa" mig igenom sommaren iallafall, sen plugg i höst som sagt. Vi får se hur det går helt enkelt...

Livet ska va lite spännande! Känns lite som rysk roulette detta, att de hur länge jag orkar hålla mig uppe på benen, haha. Lite humor måste man ha även om det är lite tragiskt! Men men, någon måste ju vara den tragiska människan också ;) 

Nej, detta blev ett väldigt virrigt inlägg, säkert med många stavfel osv, men jag orkar inte läsa igenom. Jag kände för att skriva av mig om lite allt möjligt bara, det är bra att göra det ibland också. Nu ska jag hoppa i säng strax, gonatt!
Winnie som en liten skrutt, var ju tvungen att ha med någon bild <3

Testpilot!

Jag är med och tävlar om att få bli test pilot hos Smartson, http://www.smartson.se/testpilot-550D.html
Man får då testa nya Canon EOS 550D, och får behålla kameran efter testperioden.


Hemma

Har vart hemma från jobbet en stund nu, blev en tidigare kväll idag än igår, skönt! Vi var ute innan kvart över tillochmed, inte ofta de händer :)
Men nu ska jag och Winnie ut på äventyr snart tror jag :)  Hörs imorrn!

SOMMAR!

Detta måste väl vara första riktiga sommardagen? Så jävla gött väder! Det riktigt stekte när vi var ute och gick, så skönt! Jag gick i linne och korta jeansshorts bara och frös inte en enda sekund, gött!
Nu har jag en tacopaj inne i ugnen, ska försöka att hinna både dammsuga och duscha innan den är klar, wish me luck!









Sådär ja!

Två par skor och ett par stövlar ligger ute på Tradera nu, plus en massa pocketböcket, in och buda vettja! http://www.tradera.com/auktioner/mlinz


Jag fick jaga kaniner ute på balkongen förut. Hade glömt stänga luckan till Ussi och ungarna. Det bruakr itne vara några problem, Ussi hoppar ut och lägger sig i skuggan i stort sett. Men nu hade Tora och Teo kommit på att man kan hoppa ut också! Tora sprang och gömde sig bakom hösäcken, så henne fick jag tag på lätt. Men Teo höll jag på att inte hitta först! Sedan såg jag att han satt imellan Oskar och Ussis bur, så jag drog isär dem för att få tag på honom, men då var han borta igen! Till slut hittade jag honom BAKOM Ussi och Brynis bur, och det är alltså en springa på kanske 3-4cm. Otroligt vad "töjbara" de är! Som små råttor, haha.
Jaja, de fick knäckebröd och äpple, då var skräcken över och de var nöjda och glada igen :) Försökte fota  Tora men det fick inte så bra i det här solskenet.
Men ett litet smakprov kommer :) Nu ska jag ut i bara linne och gå med min fina vovve (pälsmonstret), sedan ska det dammsugas, skuras och borstas hund innan jobbet. Och ja, mat måste jag fixa. Funderar på omelett nu när jag fått hem underbara lantägg! Från Värmland såklart!


Mamma Ussi och hennes tre små som mumsar knäckebröd och äpple


"Lilla" söta Tora. Tänk, de blir 4v på onsdag. Snart en hel månad gamla! Det går för fort...

Lördag

Vaknade för en dryg timme sedan, trött och sliten, som vanligt! Filmen igår var skitbra iallafall, den fick verkligen en oväntad vändning i slutet...
Nu fixar jag och ska lägga upp lite Traderaauktioner... Jag kan fan inte gå i högklackat längre, mina fötter klarar inte av det, känns som att det är några nerver som ligger fel så de "sprätter till" hela tiden..  Jaja, bättre om någon annan kan få nytta av dem. 

Väldigt synd dock, paret nedan är mina favoriter, men nu gör de ont i fötterna så fort jag sätter ned dem i skorna i stort sett...


Winnie blev borstad och duschad i går. Råkade klippa henne i ena pulpan såklart, och det hade gått upp efter att Ola varit ut med henne innan han drog till xär igår, så nu är det blod lite här å där på golven, så det blir dammsugning och skurning idag med :)
Och ett litet smakprov av mitt ensammys igår :)

Hemma..

Eller ja, varit hemma ett tag. Idag blev det lite smått kaos på jobbet! Massa saker strulade, och mycket folk.. Kom inte ut förräns strax innan elva, och då när stressnivån lagt sig lite så var jag helt skakis, fyfan.
Sedan satt jag på Selins en stund med Sara, Bejjan, Karro och Timmie, T var en fryslort dock så han gick hem nästan direkt. Det var trevligt att träffa lite folk iallafall :)

Nu är jag dock helt jävla slut, fy FAN! Ska koppla in blurayspelaren och se på (somna till) en skräckfilm nu, imorrn är det nya tag. Jobb hela helgen som vanligt!

Fick hela lägenheten städad och fin idag iallafall, SÅ skönt! Hunden blev borstad och duschad också, men hon fäller ju fortfarande som en galning så jag gissar på att lägenheten ser likadan ut om någon dag... Sofforna är iallafall både dammsugna och avtorkade, luktar härligt av citronsåpa i lägenheten, I like :)

Fredag!

Nu är det fredag igen! Och jag ska tillbringa denna underbara fredag med att jobba som vanligt på helgerna, roligt!
Glömde bort att jag skulle ha varit vid KBT-terapeuten imorse vid elva också, lika virrig idag verkar det som?
Nej, nu har jag fått i mig frukost och kaffe och ska jag ge mig ut på en promenad med Winnie, sedan ska jag dammsuga lite innan det bär av på jobbet, drunkar snart i hundhår! Jävla hund som ska fälla som en galning...

Hämnden är ljuv...

Anette lade ut dessa på facebook, och jag tror inte jag skrattat så mycket på länge!
Bedragen. Utkastad. 
Hon tillbringade första dagen med att packa sina tillhörigheter i kartonger och väskor. 
Andra dagen kom flyttfirman och hämtade sakerna. Tredje dagen satte hon sig för sista gången ned vid deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite lugn bakgrundsmusik, och festade på ett halvkilo räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay. 
När hon ätit färdigt gick hon runt i varje rum och stoppade försiktigt in halvätna räkskal, och droppade i kaviar inuti alla gardinstänger!!! Sen rengjorde hon köket och lämnade huset. 
När maken återvände med sin nya flickvän var allt lycka och glädje de första dagarna. Sen började, sakta, huset att lukta. 
De försökte allt, dammsög, torkade, tvättade golven, vädrade med fönstren vidöppna. Ventilationskanalerna kollades för att hitta eventuella döda gnagare, mattorna kemtvättades och luftrenare och doftblock hängdes upp överallt. 
Anticimex kallades in och satte in gasbekämpningsmedel varvid det nu inte så lyckliga paret tvingades flytta ut några dagar. Till slut revs de dyra tapeterna av ull ut och ersattes. 
Inget hjälpte. 
Folk slutade komma på besök...
Hantverkare och reparatörer vägrade arbeta i huset. Hembiträdet slutade. 
Slutligen stod de inte ut med stanken längre utan beslöt sig för att flytta. 
En månad senare hade de inte fått huset sålt, trots att de halverat priset. Ryktet gick och till sist vägrade de lokala fastighetsmäklarna att svara på deras telefonsamtal. Till slut var de tvungna att ta ett stort banklån för att betala sitt nya hus. 
Exhustrun ringde en dag mannen och frågade hur allt stod till. Han berättade hela historien om det ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt mycket och skulle kunna tänka sig att köpa huset. I tron att hans exfru inte visste hur pass illa huset luktade gick han med på att sälja till henne för tiondelen av marknadspriset, på villkor att hon skrev på samma dag. Det gick hon med på. En vecka senare stod mannen och hans flickvän leende och såg flyttfirman komma och hämta allt för transport till den nya bostaden. 
Inklusive gardinstängerna... 


Och här kommer en till.....
DEN DÅLIGE MAKENS SVAR PÅ TAL.......

Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid. 
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra... Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med...
Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev...allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?

Skitdag!

Ja, tro på fan att jag hade glömt bort att jag skulle börja tidigare på jobbet idag? Så kvart över två, då jag skulle ha börjat, ringer micke och frågar var jag är. Då var de bara att skynda hem, byta om och stressa till jobbet. Hatar stress! Så den här dagen gick helt åt helvete, inte min dag! 

Men imorrn börjar jag fyra iallafall, det VET jag! Haha.. Nu blir det sängen, så jag kommer upp i tid och hinner städa innan jobbet imorrn istället. Gonatt!

ps. YES! Hade sett fel ang. crusingen, trodde jag slutade kvart över tio på kvällen, men jag jobbar ju för fan dagpass! SÅ JÄVLA GÖTT! Innan kvart över tre eller när det nu var jag slutade så har det inte hunnit komma så mycket fulla människor, jag hinner hem och duscha i lugn och ro osv, GÖTT helt enkelt! Härligt härligt! ds.

Klant-Lina x2!

Ja, idag var jag smart. Kom upp vid tio i tio, så skulle jag hinna ut med Winnie en vända och slänga i mig någon frukost innan jag skulle vara vid sjukgymnasten vid elva. Jo, tjena. Tittade på pappret för säkerhets skull, kvart över tio! Och när man är en sådan där lodis som fortfarande inte har körkort, ja, då var det bara att slänga på sig kläder och halvspringa ned till vårdcentralen... Jaja, jag hann dit i allafall, blev bara någon minut för sent.
Sedan fick jag reda på att det var ingen avslappningskurs i eftermiddag, sista gången var för 2 veckor sen, haha.
Jaja, det är bra att man har koll! Klant-Lina! 

Nu ska jag ut med Winnie en vända, sedan ska jag och brorsan dra till Äppelbo och gemenskapen, och se om vi hittar någon hylla eller nåt där, om de nu är öppet.. Jaja, vi kan hämta hö hos Leif iallafall, mina rackarungar på balkongen slukar hö som galningar :)

För er som inte har upptäckt detta, kolla in Superprinsen! BÄST!



Gonatt!

Ja, nu har ännu en dag gått. Imorgon är det slut på friden. Jag ska till sjukgymnasten på förmiddagen, sedan är jag ledig tills eftermiddan då jag ska på sista avslappningskursen (om jag fattat rätt?) ochs en är de jobb som gäller några timmar på kvällskvisten.
Jag hann inte med nån städning idag. Oväntat va?
Nej, men jag och Sara var ute och gick en liten vända, sedan mötte vi upp Dan och gick till Håkanssons och fikade, och där träffade vi på Camilla och Annelie och satt och tjatade med dem ett bra tag. Sedan drog jag och Ola till Bumerangen och kollade efter nån bokhylla, men de hade inte en enda jävla bokhylla, suck! Jag som bara vill ha nån enkel ful jävla bokhylla som jag kan ha mina fula pocketböcker i. Jaja, får kika på Ikea när jag ska dit nu i slutet av månaden. Jag vill inte lägga ut några mängder med pengar på en bokhylla som jag inte ska ha i all evighet. Jag har ju tänkt köpa hus i höst/vinter om allt går som jag vill, och då blir det väl en ny "stil", eller ja, då ska allt passa ihop. Så aldrig i livet att jag slänger ut flera tusen på en bokhylla nu. Jaja, de brukar ha en fin fyndhörna på Ikea, vi får kika där.
Sedan hade jag och Ola tänkt dra till Erikshjälpen och kolla istället, men då kom vi på att de var lika bra att vänta tills vi skulle iväg till Nås så vi slapp åka två vändor till järna. Så sagt och gjort, vi drog hem, och jag fixade och skar lite mer korv till kursen, bättre att ha för mycket än för lite godis med :) 

Sedan drog vi mot första stoppet, Järna! Hittade dock inget på Erikshjälpen heller. Men vi handlade lite på Hemköp, kul med variation ibland, istället för bara Ica och Konsum :) 

Sedan var det dags för dagens höjdpunkt, agility! Tyckte det gick bra idag. Winnie är dock jävligt ivrig, nästan FÖR ivrig. Eller så är det jag som är seg och lat, haha. Sedan är hon så fixerad vid mina händer, så vi provade att jag gick med händerna bakom ryggen en vända, och det gick nästan bättre. Roligt att se! Jaja, det finns saker vi ska jobba på helt enkelt, men en jävligt rolig aktivitet!







Glad tjej på kurs!
En till bild, lite mer "in action" finns på Maddes blogg, som ni hittar --->HÄR<---

Sedan blev det tacos när vi kom hem, mums! Var ett bra jävla tag sen. Tyckte man åt tacos var och varannan dag förr i tiden, nu kommer jag knappt ihåg när jag åt det sist? 

Nu på kvällskvisten var jag, Timmie, Winnie och Sara ut på en promenad, riktigt skönt väder att vara ute och gå i! Timmie var snäll och visade mig var Carros grav var. Jag har velat gå dit och sätta blommor eller nåt förut, men jag har ju inte vetat var den varit, och man vill ju inte leta över hela kyrkogården heller, och det känns som en så dum sak att fråga om. Men nu är det gjort, nu vet jag. Ytterligare en sten som lättat från hjärtat :) 

Nu ska jag hoppa i säng, måste hinna med morgonpromenad och frukost innan sjukgymnasten imorrn :)  Gonatt!

Onsdag

Ja, då var vi mitt i veckan igen. Vad fort tiden går? I eftermiddag är det näst sista agilitykursen. Lite sorgligt! Men kul ska vi ha :D
Nu blir det en promenad med Sara innan jag sätter igång med städning, hejja!

Låt mig presentera...

Oskar! Importerad hane från Tyskland, 97p. I färgen blå. Uppfödare: Jörg Zill.
Ska paras med Brünhilde (tysk imp 96p, svart) om cirka 2v.

Oskar!

Nu har brorsan och Oskar kommit hem! Mys, en av mina älsklingskillar är hemma igen! (syftar inte på brorsan, utan kaninen, haha)
Så i morrn ska vi mysa massvis :) 

Känner mig lite sådär husmoderlig nu på kvällskvisten. Har diskat plus fryst in "buljong" eller vad man ska kalla det som blev över från köttet, perfekt att ha som grytbas eller liknande.
Skönt dock, att vakna och ha det rent och fint i köket. Säger som min kära mor, "Det finns inget värre än att vakna upp och hitta disk i hela köket".
Nu hade jag dock inte så mycket disk, det var bara det från middagen förut, men skönt att det är borta i allafall! 

Blev ingen storstädning idag, dammsög bara lite lätt i köket och vardagsrummet. Men i morrn ska det bli andra grejer! Imorrn ska det dammsugas och skuras. Få se om jag och broder tar oss iväg till Bumerangen och ser om vi hittar någon bokhylla, måste ha någonstans att ha mina böcker och djurpärmar! Just nu har jag alla böcker intryckta i byrån jag ärvt från min farmor, vill hellre ha dem i en hylla.
Sedan ska vi se om jag får några fina bilder på Oskar. Den nedan är från i augusti :)
Nu är det sängens om gäller, ska försöka ta mig upp i tid som vanligt, får se hur det går. Gonatt!

Härlig kväll

Nu sitter jag här ensam och kollar på "Christine". Helt ensam alltså. Winnie blev kidnappad av Sara som ville ha med henne på en springtur, så nu är det riktigt tyst och lugnt här ingen hund som följer efter mig när jag ska på toaletten.
Maten blev lyckad, både jag och Camilla blev nöjda och glada :) Sedan glodde vi på Desperate Housewifes och Cougar Town, och Sara kom också och såg slutet på det första och hela sista programmet, trevligt trevligt :) 

Borstade Winnie lite precis innan Camilla kom, för jag dammsög och såg att det är fucking jävla hundhår överallt. Jaja, ska borsta henne mer imorrn och dammsuga, så här såg typ 5 minuters borstning ut iallafall
Brorsan är på väg hem nu också, och han har med sig Oskar! Min kille :D Tror dock jag ska vänta 2v med att para dem, så ungarna blir 8v tills Dala-Expo. Det är planering som gäller här :P
Plus att han har med sig ägg, gött värre! Hatar att köpa ägg, diggar varken kött- eller äggindustrin. Plus att det finns inge godare ägg än riktiga lant-ägg hemifrån:) Och ännu ett plus, de blir aldrig dåliga. Jag har haft ägg i 4-5 månader i kylskåpet ibland och de är lika bra då som när de är färska. Gött värre!
så då får vi se vad jag ska hitta på imorrn. Omelett kanske? Eller kladdkaka? Nånting med RIKTIGA ägg iallafall, lovley!

Nu ska jag fortsätta att uppdatera Linn på msn, hon jobbar ju i Schweiz så hon är inte så uppdaterad om läget här hemma, det ska ändras på!

Mums!

Nu har jag köttet i ugnen, tillsammans med klyftpotatis. Upptäckte dock att jag hade så jävla lite potatis hemma, så jag slängde i nån påse jag hade i frysen också, typ "grekisk blandning" med typ klyftpotatis, oliver, tomater, ärtskidor och syltlök. Den äckliga syltlöken man man nog dock slänga åt helvete sen, haha.
Jaja, köttet blir nog gott, ligger och puttrar i en sås med vitlök, viltfond, soja, lagerblad, salt och peppar, mums!
Tror jag blir mätt ikväll :)
Bjuder på en bild på mig själv, osminkad och fet i ansiktet efter att ha stått vid spisen, snygg! Vågade mig dock på att ha flätor idag, de var ett tag sen, har haft så kort hår sedan jag "råkade" kapa av det.. 



Bjuder på en nakenbild också, tyvärr för er, eller kanske tur för er, så ser man inte så mycket :P 
Man ser min fina bränna lite, solade med trosor för en gångs skull. Plus mina coola bristningar på låren! Jag säger som jag sagt förut, jag älskar mina bristningar! Som jag förstått så brukar väl folk ha komplex för sånt annars, men jag älskar mina, så jävla coolt! Tigerlår ju för fan :D
Klicka för större bild.

Nej, nu ska jag tjata på Camilla att hon ska skynda sig lite, jag är hungrig och maten är i stort sett klar :D

Planering

Nyss haft lite "planeringsmöte" med Carolina på telefon. Oh, vad jag ser fram emot 9 juli! Nu har vi fyra, eventuellt fem, kannuppfödare med oss. Om vi räknade rätt på dessa dem så har vi då 11 raser att tillgå. Sitter nu och skriver lite rasfakta om Dvärgväduren, ska ha med info om varje ras, och det är ju lika bra att börja med det där satans papperarbetet :P
Sedan ska det fixas faktapapper som vi kan dela ut, något sorts "visitkort", uppfödarinfo eller liknande, diplom till keluppfödningen och så vidare och så vidare... Mycket info! Men det är ju det vi vill, öka intresset och kunskapen i kommunen :)

Nej, nu ska jag fixa iordning mat innan jag fortsätter. Fan, tur att man inte går i skolan längre. så jävla drygt att anstränga hjärnan och skriva ordentligt och korrekt! Vettefan vad jag har tänkt mig om jag ska börja plugga i höst? Hujedamej!

Blir klyftpotatis och älgkött idag iallafall :) Var lite sådär vuxen och tog upp kött för upptining igår :) Gott, gott! Får se om jag får nåt matsällskap, blir väl för mycket mat som vanligt :)

Fy fan.

Vaknade för en halvtimme sedan. Jag som hade tänkt gå upp nio? Trött efter helgen, de märks... Menmen, i tors resp fre natt fick jag ju bara 5 resp 4 timmars sömn, så min kropp kanske tar igen sig :P
Jaja, jag vaknade till slut iallafall! Nu blir det morgon cigg och frukost.. Sedan ska jag försöka hitta mina papper om sjukdomen och dra med och visa chefen, plus posta ett traderapaket, sen ska de städas här hemma tror jag...
Jaja, nånting lär vi få gjort här hemma idag!

Fina fisken!

Nyss hemkommen efter ett trevligt besök hos Tina :)
Sara kom förut, jag lagade lite mat som vi åt, nån röra med couscous, kantareller och grönsaker. Det gick att äta, men jag hade bara frysta grönsaker hemma, tycker mer om att använda färska.
Sedan drog vi och solade innan vi vandrade vidare hem till Tina.
Så jag är riktigt nöjd med dagen! 

I morrn funderar jag på storstädning, och så ska de väl ringas och fixas mer inför vår "utställning" under simningen. Fortfarande så jävla peppad, de kommer bli succé!

Men nu blir det duschen och sen sängen. Fick precis hem en trött hund, Sara skulle springa en vända efter att vi varit hos Tina och hon tog med sig Winnie, bra att byrackan får röra på sig lite! Hon har ju en så klen matte som inte orkar springa med sin klena kropp och rökarlungor :) Men fan, nu får de vara slut på rökningen snart, jag vill också ut och springa! Skaffa lite stake Lina, haha!
Vackra Tora. Om hon fortsätter vara så här snygg tror jag att hon kan bli en riktig stjärna! Helt klotrund i kroppen! Bara att hoppas  på kroppsform, päls, mellanfärg och färg så tror jag hon kan bli en riktig högpoängare. Och vikten då, hon är trots allt störst i kullen :)

Pust!

Nyss suttit och skrivit och skickat iväg en massa mail. En hög med tradera-vinnarmail (sålt en massa böcker jag läst ur) och sedan ett mail till ansvariga för Vansbrosimningen, min och C´s idé är att ha uppvisande av kaninungar och olika raser på Barnens Fredag under simningen, tror det kan bli riktigt lyckat! Pratade med ansvarig i telefon förut och de lät väldigt intresserade, trodde det kunde bli en hit! Så nu har jag skickat iväg mail där jag förklarar det lite närmare, förklarade bara lite kort i telefonen.
Men som sagt, tror det kan bli riktigt lyckat! Att öka intresset och kunskapen i kommunen skadar ju inte det heller :) Ska se när jag bli uppringd av ansvarig igen, när jag har pratat med dem ska  jag ringa föreningen och höra efter om lån av utställningsburar, men det tror jag inte ska vara något problem att låna det heller :) 

PEPPAD!

Just nu tycker jag livet leker för mig, so fucking happy! Tänk vad härligt det är att gå runt och vara glad och positiv istället för sur och grinig, I love it!


Ny vecka!

Kom i säng tre i morse, då jag såg på film, filmen var tydligen över två timmar lång, oj då! Jag hade tänkt att ligga och förhoppningsvis somna till filmen, men de gjorde jag såklart inte. Jaja, kom upp för en dryg timme sen, skönt med sovmorgon för en gångs skull :)

Var nyss ut och gav kaninerna vatten knäckebröd och kraftfoder, och så kollade jag kön på kaninungarna igen, och nu är jag 99% säker på att det är två honor och en hane, så första gissningen stämde! Teo är då en solklar hane, och de andra två ser då inte ut som hanar i alla fall :) 

De fick springa och leka av sig lite på balkongen också, så här kommer en liten bildbomb

Teo sträcker på benen :) 


Sötaste Tora!


Tara på upptäcktsfärd


Finaste Tora som lagt öronen 


Sötaste lilla Tara


Urgulliga Teo


Mamma Ussi med sina tre busungar :)

Entusiastisk!

Nu är jag ledig i tre dagar! Skönt som tusan, känns i kroppen att jag jobbar tre dagar i rad nu...

Jag får hem min "lilla" Oskar någon dag nu också! Så då ska han och Brünhilde paras :) Dock funderar jag på att vänta med att para dem två veckor, för om jag parar dem nu i veckan kommer ungarna vara 10v till Dala-Expo, så jag funderar på att vänta två veckor så att de blir 8v istället, så kan jag ställa hona med kull, ja, om hon får fyra överlevande ungar då (Dvärgvädurar ska ha minst 4 ungar för att få full poäng på antalet ungar i klass D).
för de avlar rätt så rent i Tyskland, och både Oskar och Brynis är tyska importer, så det blir nog garanterat bara svarta ungar (Oskar är blå och Brynis svart, blå är en vikande anlag).
Så det ser jag fram emot! Få hem min lilla Mys-Oskar :) 

Jag och Carolina planerar lite kaninevenemang i kommunen i sommar, jag är riktig peppad och entusiastisk, tror det kan bli riktigt jävla bra! Så i morrn ska jag ringa och rycka i lite trådar för att få allt att gå i lås, berättar mer när det är lite mer "klart" :) Vi som är de enda uppfödarna i kommunen måste ju göra något för att öka intresset i kommunen! 

Nu ska jag se på film, "Fish Tank", och äta en massa bullar. Tycker detta blev en riktigt lyckad helg trots jobb! Massa mys i fredags, trevlig promenad igår, och massa planerande inför framtiden idag, jag gillar det skarpt! 


Sådana här fast kolsvarta dyker upp om en dryg månad :)

Knäckebröd

Kaninerna fick knäckebröd och äpple förut, Teo var fram och mumsade på knäckebröd :) 



Brynis var vacker som vanligt :)

Sunday Morning!

Japp, nu var de söndag igen, var tar veckorna vägen? Nu är det bara en jobbdag kvar iallafall, sedan är ag ledig i tre dagar. Ska nog försöka få något i magen nu, sen tror jag det regnar ute fortfarande så det blir väl en promenad i regnet. Vill inte ha mer regn!

Sängdags!

Jag fick ett ryck och städade kaninburarna vid niotiden :P Det var så skönt ute på balkongen och jag var så kollosalt uttråkad, så då var det lika bra att köra! Hade tänkt städa imorgon förmiddag annars..
Så nu har bebisarna fått städat för första gången! Lämnade dock själva bodelen kvar som den var. Även om de tar lite turer utanför för boet nu och så, så kan det vara bra för dem att ha en trygg plats kvar, vi får röja bort boet nästa vecka istället :) 

Jag har nyss kommit hem från en lång och skön promenad med Tina, Winnie och Diesel, riktigt härligt att vara ute och gå nu! Vi gick å spionerade lite, och träffade massa trevligt folk ute på byn. Blev en lyckad kväll trots nykterhet och att jag var så uttråkad förut :) Nu ska jag slänga mig i säng dock, bjuder på några timmar gamla bilder på ungarna först, tog in dem och fotade lite förut.
Den viltblå har haft lite krångel att öppna ögonen, så den är lite rinnig runt, dock ingen fara med den, ögonen ser friska och fina ut :)
Gruppbild :)
Den mörka viltgrå :)
Viltblåa plutten
Den ljusare viltgrå :)
En glad Lina med sina underbara bebisar! 17 dagar gamla :)

Funderingar.

Sov middag nån timme för en stund sedan, det var riktigt gött, men nu är jag trött och seg istället.. 

Jag har funderat på om jag ska kolla upp ryggen, röntga den skulle behövas. Det knäpper och knakar i den, och då gör det ONT! Och när de knäpper och knakar kan det inte bero på fibromyalgin tycker jag... Mamma hade röntgat ryggen nu och fått svar, hon hade tre helt utslitna diskar och två krökningar på ryggraden. Dels den utåt, skoliosen, och sedan hade hon en krökning åt sidan också. Inte undra på att hon har ont! Och brorsan har också sned ryggrad, så liksom, risken finns ju att jag också har nåt lurt i ryggen sånt går ju i arv liksom... Just eftersom jag brukar ha ont i ryggen, och att de knäpper och håller på sådär...
Jaja, vi får se om jag får någon riktig undersökning av ryggen :) 

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Diska? Härlig lördagskväll!

Gött väder!

Nyss kommit hem från jobbet, nu ska jag sätta på mig jättelite kläder och gå ut i solskenet, I like!

Hellu!

Trevlig lördagmorgon på er! Jag var ut på lite "äventyr" i natt och har bara sovit fyra timmar, och är trött som en jag vet inte vad... Men nu ska jag dra iväg till jobbet istället!
Hemsidan blev uppdaterad igår, nu har alla avelsdjur egna sidor.

Hemsidan

Nu har alla avelsdjur egna sidor, in och kika vettja! http://sorbys.page.tl/
Jag och ena viltgrå skrutten för en stund sedan. Kan man låta bli att bli kär? Lycka!

Hemma :)

Eller ja, har varit hemma i två timmar snart :) Nyss ätit kebabtallrik från Saltvik, så nu är jag riktigt mätt!
Nu ska jag trixa lite på hemsidan, ska försöka hitta bilder på Barbie, Oskar, Eskil och Lupus på min externa hårddisk, de kan finnas var som helst! Måste sortera mina bilder någon gång...

Uppe med tuppen

eller innan tuppen.. Trött är jag iallafall! Speciellt eftersom jag inte kom i säng förrän vid ett, och klockan ringde sex, fyfan! Blir nog en tidig kväll ikväll, för imorgon bitti är de också jobb.. Nej, nu ska jag fixa de sista, sen off to work, hejja!

Aj som fan!

Hemkommen från jobbet för en stund sedan. Tror någon granne eldar i öppna spisen för det luktar sommarstuga här inne, och i min lägenhet är det då inget  som brinner :P
Nu ska jag hämta upp all jävla tvätt från tvättstugan, orkar dock inte vika något idag, det får bli morgon, eller nåt! Sedan blir det en liten kvällspromenad med Winnie, och sen stupa i säng, jobbar halv åtta imorgon bitti, så lite sömn hoppas jag på att hinna med :)

Fyfan, jag är sugen på att göra någonting för att plåga min kropp innan det är dags för tatueringen, men jag vet inte vad jag ska skaffa någon ny piercing... Har funderat på att ta om i naveln, men jag vet inte, jag har ju provat på det nu och jag var tveksam redan innan jag tog den första gången, för det känns som världens största fjortispiercing, alla småbrudar har ju piercing i naveln. Eller ioförsig, nuförtiden har alla småbrudar piercing i tungan också, haha. Sedan har jag tänkt göra en tragus, men det är ju så innihelvete mycket brosk där så det känns som att det kommer göra oooont! Det är 8-9 år sedan jag gjorde mina hål längst upp i örat och vad jag kommer ihåg så gjorde det ont då, och tragus är ju typ dubbelt så mycket brosk, aj! Sedan har jag funderat på att gör någon mer intim, ovanför klitoriskappan typ, men nu har jag kommit på en annan ide! Jag ska töja! Töja klitoriskappan! Men då kommer vi till nästa problem. Jag spanade runt lite på nätet nu, och jag hittar inga stavar som är 1,8? Bara 2,0. Wtf, ska jag töja från 1,6 till 2,0mm? Det kommer göra oooont! Menmen, det får det vara värt om det ökar känsligheten ytterligare lite, kappan är ju en riktigt nice piercing vanligtvis men jag tror det blir ännu bättre med lite tjockare stav i!
Men om någon vet var man kan köpa en bananabell, 1,8mm tjock, va 10mm lång, tipsa mig! Töjer hellre till 1,8 än 2,0 om det nu skulle finnas någon sådan tjocklek :P  Jaja, jag ska leta vidare, annars får jag väl köpa en jävla 2 millimeters och plågas ordentligt, härligt härligt!
Nej, tvätt, promenad, sova, frukost, promenad, jobb.
Gonatt!

Jobbdags!

Nu är det snart dags att dra iväg till jobbet, jobbade senast i fredags så jag har vart ledig nästan en vecka, halvsemester ju! Men nu är de 4 dgr som gäller iallafall :)

http://sorbys.page.tl/

Jävligt provisorisk än så länge, men en början
http://sorbys.page.tl/

Hemsida

Sitter och försöker trixa ihop en hemsida till uppfödningen, väldigt enkel grej på en gratis sida, men bättre än inget! Återkommer när jag fått lite ordning på ställlet...

Torsdag..

Idag gick jag upp halv sju första gången för att slänga i tvätt, sedan gick jag och la mig igen.. Upp en timme senare och la i en ny tvätt, sen sängen igen. Och nu har jag slängt i tredje omgången tvätt.. Hur kan man ha så mycket tvätt?! Är väl en 4-5 maskiner kvar, men nu ska jag tvätta alla fleecefiltar och hundfiltar också. 

Kaninerna har fått lite äpple nu på morgonkvisten iallafall, då blev de glada :) 



Trodde jag hade avslappningskurs idag, men de borde inte vara något eftersom det är röd dag.. Försökte ringa dit imorse men fick inget svar, så då gissar jag att det är dött lopp idag då :)
Bjuder på två bilder från igår. Den ena på maten som jag och brorsan åt, den andra på brosans och Winnies mys innan läggdags (han mutade henne med chips!)



Frusen!

Kom hem från hundkursen för en stund sedan... Och jag är frusen! Regnigt och jävligt.. Sedan när jag kom hem tänkte jag ta en riktigt varm dusch för att värma upp mig... Jo tjena, var är vaarmvattnet? Pissljummet var det närmaste det kom varmt.. Så nu blev jag nästan ännu mer frusen :s
Menmen, det var en riktigt rolig kursdag ändå! Winnie var jätteduktig, lite för ivrig ibland som vanligt. Fick lite tips av Madde vad vi ska tänka på (eller, vad JAG ska tänka på) så det ska vi väl fixa :) Nu är det två gånger kvar på agilitykursen, och dan efter sista agilityn så börjar tävlinglydnaden, I like! 
Medans vi väntade på att brorsan skulle hämta upp mig så provade vi att klicka in Winnie lite, och hon visade hru jag ska göra för att klicka in henne på mjukast möjligast vis eller vad man ska säga, eftersom jag har en räddhare till hund som varit rädd för klicketljudet innan :) 

Nu ska jag och brorsan fixa potatisgratäng och pepparstek, eller ja, brorsan har redan börjat :) Jag ska fixa mig en kopp te för att värma upp mig lite, mina fingrar är helt stelfrusna så jag orkar knappt skriva. Stackars klena mig!

Onsdag!

Dagen började kasst, ont i kroppen, stel och orkade knappt röra mig. Men sedan drog jag och Winnie ut på promenad, jag fick i mig mat (färdigrätt, LAT!) och sedan har vi nyss haft besök av Carolina, trevligt! Hon var ju tvungen att se mina små skruttar :)
Så det blev bäbisgos och en massa kaninsnack. Vi planerade bland annat för en utställning i Örebro som är i juli, för avvikande hårstrukturer och svårtecknade raser. Nu har ju inte jag några sådana kaniner, men jag har fött upp fuchs förut, och de långhåriga och svårtecknade raserna är ju roligast att se! Och hon har ju ett helt lass med tyska jättescheckar nu (över 10 st om jag fattat saken rätt? haha) som är tio veckor då, och kan ställas i ungdjursgrupp,  så de skulle passa perfekt att ställa ut :) Så de skulle vara riktigt roligt att ta sig iväg på! 
Sedan såklart Dala-Expo, som lyckligtvis är 18 augusti, så då är mina  ungar PRICK 4 månader så jag kan ställa ut dem i ungdjursklass, perfekt! 

Nu ska jag skära i ordning korv och ost, för snart ska vi iväg på agilitykurs! Ska bli riktigt roligt, det är några veckor sedan nu :)

Kaninungarna <3

Nu har de öppnat ögonen! Så söta! Sara var förbi en sväng också, och vi försökte se kön på dom, och båda tycker det eventuellt ser ut som två honor och en hane.

Lilla ljusa viltgrå (inte öppnat ögonen riktigt, men på väg), ser ut som en hane, blir isådana fall en Teo


Viltgrå, ser ut som en hona, blir isådanafall en Tara


Stora viltgrå ungen, ser ut som en hona, blir isådanafall en Tora


Ussi ser gigantisk ut i jämförelse med hennes ungar!


Tittut! säger Tora


Nu ska jag diska upp lite i köket, borsta tänderna och hoppa i säng, gonatt!

Bokat!

I slutet av aug så ska jag och ligga i tatueringstolen (britsen?), spännande! Vi fick tid samtidigt men hos varsin tatuerare, så ingen av oss kan fega ur när vi ser hur ont den andra får, höhö. Men men, det blir nog skitbra :) De hade tider redan i början av juni, men de känns bättre att göra det i höst, så slipper man täcka den från solen lika mycket. I sommar ska vi ju sola!
Var in på dollar och kikade en sväng också, men nu hade de inga jävla gardinstänger. Inte på Rusta heller vad jag hittade, men där höll de på att bygga om så man hittade inte ett piss överhuvudtaget.. Och på Jysk kostade de runt 200 spänn, så det blir runt 800 spänn bara på gardinstänger (om jag inte räknar med brorsans rum, då blir det 1000 spänn), sedan ska man köpa jävla gardiner också. Varför måste man ha gardiner för? Jävligt onödigt! Jaja, ska kika runt på Ikea lite också, dit blir det en tripp i slutet av månaden åtminstone... 

Kikade på kaninungarna nyss, och alla utom en viltgrå har öppnat ögonen! Så nu ska jag ut och ta kort på kaninungar med ÖGON! Mys! Kan lova att de är hundra gånger sötare nu <3

Uppror mot könsspecifika barnkläder!

Jag har skrivit en inlägg förut om genus och nu är det dags att gå ett litet steg längre. Nu finns det en namninsamling som ska skickas till till butikskedjor som till exempel HM, kappahl, lindex med flera.
Mer info finns hos Lady Dahmer och Nina Ruthström. Klicka ---->här<---- för att komma till namninsamlingen.

Titta på bilden nedan. Vilken klädsamling ser roligast ut, den för pojkar, den för flickor, eller den "könsneutrala"? Jag röstar på den könsneutrala! 

Bilden lånad av Lady Dahmer

Tatuering

Rocko Breaking the Habit for Trollius

funderar på att tatuera in bara det istället för alla hundars namn.
Hade ju tänkt att ha typ

Rocko Trollius
Novella Tyson
Breaking the Habit 

förut, men funderar på om en enda textrad blir snyggare. Jaja, man har ju tid att fundera iallafall! Nu blir det hundpromenad, sen sängen, ska åka imorgon på förmiddan till Borlänge! Får se om man hinner titta in utbudet å gardinstänger på dollar också. Gonatt!

T-kullen

Ja, tänk att man har kommit så långt, redan på bokstaven T? Jag har haft kullar från A-S, lite häftigt! Eller ja, A-kullen var dödfödd, B-kullen fick inte namn på B, C-kullen fick inte namn på C (de hade godsnamn), men D kullen och framåt har fått första bokstaven enligt kullen de är "född i".
Det är lite häftigt att man har kvar allt, jag har tyvärr inte alla bilder kvar då min smarta storebror formaterat om min fars hårddisk utan att spara mina bilder, men jag har några kvar som ligger utlagda på min sida Sörbys kaniner på facebook, klicka på namnet så kommer du till sidan. Eller ja, några, 88 stycken fick jag ihop på gamla kullar :P 


Men nu vidare till dagens kull, T-kullen! De har inte fått något namn än då jag inte kan se kön, det brukar jag lyckas med runt 3 veckor, men alla ska heta något på T. Jag är lite förtjust i Teo, Tertor, Trent, Tindra, Tara och Tora, men vi får se vad jag gillar när könen väl är kollade :) Alla ska dock ha D89 tatuerat i höger öra, sedan kommer de ha 011, 012 och 013 i vänster öra. (År, kullnr, individnr).


Den lilla ljusa viltgrå


Den viltblå, minsta ungen i kullen! Lik pappa Eskil :)




En film på mina små skruttar, titta hur de "skuttar" fram, SÅ söta! 



Försök till gruppbild :)


Älsklingar...  





Den stora viltgrå, verkar få stora, tunga och bra öron, de går redan att peta ned! Dock inte nog långa än så att de hänger så långt ned som de ska, hehe.

Uppfödartankar.

Åh, jag är så kär! Jag har världens sötaste kaninungar! Nyss varit ute på balkongen och låtit dem "springa" på balkongen lite, suttit och småfnittrat för mig själv för att de är så söta, älskar dom!
Kaniner måste vara det bästa djuret att föda upp. Lätta att para och få dräktiga, kort dräktighetstid, lätta att föda upp osv osv. Sedan sitter de i sin bur, och rastar man dem så smiter det inte så lätt. Ja, om man har bra burar att rasta dem i såklart.  

Till skillnad mot kattungar, fyfan. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Aldrig mer en kattkull! Fyfan så dryga. för er som känner mig så vet ni att jag haft två kattkullar. De ena var inte "planerad", eller ja, klart det blir planerat när man inte har kastrerat honan och inte ger p-piller (man ska dock inte ge katter p-piller, för guds skull, enda gånger det är okej är när de redan HAR kattungar för att förhindra löp, som gör så mjölken sinar), dock var honan som fick då, Wilma, tre år gammal, och hade ALDRIG ätit ppiller, och alltid gått lös ute, så jag trodde hon var steril. Tji fick jag! Och ja, jag kan säga att det var inte kul. Visst, kattungar är jävligt söta och roliga, men när de börjar bli äldre så är de inte så roliga längre. De är ÖVERALLT. De har sönder saker, pissar på grejer, skiter på grejer. De är ÖVERALLT, det tål att sägas fler gånger, haha, fyfan. De ska vägas flera gånger om dagen i början så att man ser att de går upp i vikt, och det är lätt att glömma bort. I senaste kullen fick jag åka hipp som happ till Mora och köpa ersättning då den ena ungen hade börjat gå ned i vikt, två dagar gammal.

Plus att det är dyrt. Kastrera för guds skull! Jag kan lova, en kattkull kostar långt utöver de ca 1000 spänn en kastering kostar. För att inte tala om hur mycket jobb det är. De ska ha mat flera gånger om dan, kattlådan ska städas minst 3 ggr om dagen, vilket jag med gott samvete kan säga att jag gjorde, förutom med första kullen då jag var bortrest hem till mina föräldrar över helgen och någon hade lovat att städa iallafall en gång om dagen... Ja, ni kan ju gissa hur det luktade i en etta när 1 vuxen katt och 5 kattungar inte fått städat på 2 dygn, fyfan. 
Andra kattkullen jag har tagit hand om var inte planerad den heller, men det var en uppfödning från första kullen som blev dräktig, och jag erbjöd mig att ta hand om honan, då ena ägaren var allergisk. Och ja, som vi alla vet, kattungar är långt mer allergena än vuxna katter. Och när kullsystern till denna fått 7 ungar och mamman fick 6 (ena dog dock), ja, då visste man aldrig hur många hon skulle få. Nu fick hon som tur var bara 4, men förlossningen tog så lång tid så den första ungen dog, så tre små killar överlevde. Men tre var mer än nog, fyfan. ALDRIG mer kattkull!

När Betty (från första kullen, ungen jag sparade) var ung hade hon dille på att hoppa upp på min rygg. Det var gulligt när hon var kattunge, men när hon började väga över 2kg och klöste sig upp för hela min rygg när jag börjde mig 2cm framåt, då var det inte lika kul längre. för att inte tala om hur galen hon var överhuvudtaget, hon var nog inte passande som innekatt tror jag. Vissa huskatter är inte avlade för det helt enkelt, eller ja, huskatter är ju för det mesta inte avlade alls. Hur många har ett huskatt som de är 100% säkra vem fadern är till exempel? Vilka "köksuppfödare" kan genetik? Jag har lyckas klura ut ungefär hur fadern till mina kullar kan se ut eftersom jag kan genetiken hyfsat, men det är fortfarande omöjligt, då det dessutom kan vara flera fäder till en huskattkull. Nej som sagt, jag vill aldrig mer har en kull med katter. Då ska man kunna ha ett helt rum att bara ha kullen i, för om man inte är en riktig djurentusiast så vill man inte ha en kull med katter hemma, det lovar jag. Eller så är det kanske jag som haft otur och fått helt galna kattungar?
Haha, missförstå mig rätt, kattungar är så jävla söta och de värmer verkligen i hjärtat när man ser dem leka, busa, när de  pussar dig i örat eller kryper upp på ditt bröst, när de skriker av glädje när du kommer hem, när de öppnar ögonen, när de tar sina första stapplande steg ur lådan, när de äter fast föda för första gången, när de går på lådan första gången. Ja, kattungar är en fröjd för själen på ett vis, men de driver en ändå till vansinne.

Dock är jag lite dum och tänker på annat vis också. I fall om jag skulle bo i ett stort hus i framtiden och ha något rum över, då skulle jag kunna vara jourhem åt katter, inklusive hona med kull. Men som sagt, då ska de ha ett eget rum, specialanpassat, utan saker de kan förstöra. Och det vet jag inte om jag har någon lust till om jag ska vara ärlig :)
Men det är mysigt, det är det! Det är sååå mycket värt det!

Men som jag sagt tidigare, jag är en lat människa, så jag nöjer mig med kaninungar, de värmer stort i uppfödarhjärtat de med! <3


Wille i min andra kattkull, i Mora där han blev akutmatad på parkeringen utanför Djurmagazinet.


Någon vecka senare, SÖT eller vad? Vi behövde bara mata med ersättning den första veckan i stort sett, sedan stödmatade vi bara i 2-3v för då hade han kommit igång och kunde äta av mamma Bollen :)

Ett inlägg med bilder och film på kaninungarna kommer snart

Måndag

Världens sämsta uppdatering under helgen. Jaja, igår var jag så bakis så jag inte orkade röra mig, så det förklarade gårdagen. Idag? Idag har jag vart lat...
Jaja, lördagen blev skoj i allafall! Roligare på hotellet än vad man kunde tro, men de var mindre än vad jag föreställt mig. Rörelsefrihet, var är du? Och jag hade världens "tror jag har glömt-panik-kväll". Först fick jag panik när vi precis blivit avsläppta av Timmie i Järna, då jag trodde jag hade glömt mina cigg. Men de låg i jackfickan. Sedan fick jag panik när vi skulle gå in och jag trodde att jag inte hade nåt leg med. Men sedan kom vi in ändå, och väl inne upptäckte jag att jag hade plånboken med ändå.. Smart Lina, smart!

Jag orkade baka en kladdkaka igår iallafall, de var det enda jag orkade med i stort sett. Och var ut med Winnie några snabba vändor. Skulle ha sett klart på filmen som inte blev sedd klart i fredags, men det blev inte så. Idag har jag heller inte gjort ett piss. Lagt ut 13 annonser på Tradera dock, mest skitsaker. Pocketböcker, ett hundhalsband, ett koppel, gardin + duk. Skitsaker som sagt. Lagt ut den för en tia styck så det blir ju inga pengar, men jag blir kanske av med skiten iallafall. 

Imorrn ska jag med Karro och P till Borlänge, ska in på par i hjärter och kika lite på tatueringar. Det blir nog inte av förrän i höst, men det var en 3-4mån väntetid där, så de blir nog bra! Sugen på att fixa någon mer piercing också, men ska fundera lite mer... Jag är ju en jävligt lat människa så jag vettefan om jag orkar ta hand om en "ny"piercing. Kanske nån mer intim, där nere läker de så fort så det räcker att duscha en gång om dan i en vecka så är det läkt sen, haha. Där finns det ju en massa hud att fästa skrot i också, problemet är väl att man ska kunna ta sig fram, haha. 
Nej, vi får se om man orkar fixa nåt nytt, fundera kan man ju göra så länge :) 

Nu ska jag ut och mysa med mina kaninbebisar som är hela 12 dagar idag, ska se om någon av tjockisarna har öppnat ögonen än :)
Puss på er!
Winnie och Lotuskrokus härom dagen

TAGGADE!

Nu drar vi till järna!

Haha, amatör!

Ska ju på "hårdrockskväll" i Järna så jag tänkte jag skulle vara duktig och bju till lite, och måla naglarna svarta för att se lite rockigare ut.  Oh, yea! Det är ju jävligt bra att man målar naglarna så jävla ofta och är så bra på det, haha. Kom på när jag börjat måla första nageln att jag är skitkass på det, haha. Kommer ju förfan mer utanför naglarna än på! Bjussar på en bild innan jag ska skrubba utanför naglarna med aceton, för så här kan jag ju inte se ut, haha



Sedan har jag bjudit till och "fluffat" upp håret och använt kajal för en gångs skull, OCH ögonskugga. Ögonskugga brukar jag kunna ha, men inte kajal, för jag är helt kass på att måla sånt också! Jaja, det duger väl! Allt för rocken, haha. 

Försökte ta nån bild på min fina look men jag såg ut som en idiot på alla bilder så jag gav upp. Nej, nu ska jag försöka få lite alkohol i kroppen, hejja!

Saturday

Idag var jag uppe riktigt jävla tidigt, 6 vaknade jag och 7 gick jag upp. Ändå kom jag i säng sent, vid ett kanske? Jaja, jag börjar bli trött nu iallafall, ska gå ut med Winnie i solen innan jag somnar...


Usch, det var en bilolycka i Vansbro inatt, och jag får sådana jävla flashbacks från Carros olycka för snart två år sedan :( Det värsta jag varit med om... Jag kommer ihåg för tre år sedan när våra gubbar skulle på Hultfred och vi inte fick följa med, då skulle vi fixa ett eget hultsfred i Vansbro tänkte vi, det rann ut i sanden dock. Sedan funderade de på att köpa ett hus som låg snett bredvid det vi bodde i, då sa vi att vi skulle bygga en linbana som gick imellan så att vi slapp gå till varandra, haha. Saknar dig Carro! Världens bästa tjej!

Nej, bort med ledsna tankar, solskenspromenad sa vi :)

Leeeeeedig!

Nu är jag ledig ända tills torsdag, så in i helvete gött! 5 dagar ledigt, minisemester ju :) Imorrn blir det party, idag blir det lugnt. Väntar på sällskap så att jag kan se Avatar, för tredje gången bara, lovely :) 

Det blir en fjärde gång sedan när brorsan kommit hem med bluerayspelarn, då vill Karro se den, hehe. 

Gonatt på er! 


En liten viltgrå skrutt igår :)

Freedag!

Japp, nu är det underbara fredag! Ska ut med Winnie en vända nu, sen blir det jobb resten av kvällen. Men sedan är jag ledig hela helgen! Får se om det blir hotellet imorrn, jag har iallafall varit på  systemet och köpt lite cider, tog lite av varje, hade kommit massa goda "sommarsmaker". Återstår dock att de om de verkligen är goda!
Har varit och "solat" med Camilla också, dock så funkade det inte när jag skulle sola, maskinen tog bara min polett. Men jag ringde Carolina så jag skulle få tillbaka en polett iallafall, så jag får ta och sola imorrn istället.
Sedan var jag och Camilla på Håkanssons och fikade med Åsa och lilla Mila, trevligt trevligt!
Nej, nu kom Karro, så nu ska vi dra ut i skogen en vända. Hörs kanske ikväll!

Städat lite :)

Ja, iallafall skakat mattor, dammsugit och röjt lite i hall och vardagsrum. Några tusen hundhår fattigare! Skönt. Sedan har jag burit ned en massa tomkartoner i förrådet, så nu är det tomt bakom byrån, ännu skönare!
Nu ska jag slänga mig i duschen, sen gå en runda med Karro, sen slänga i mig mat och dra till jobbet.
rätt så nöjd med dagen!
Bjuder på en färsk bild på kaninungarna, 8 dagar idag! Nu väger alla små rackare över 100g, mammas mjölk är bra :) 


Mätt och nöjd :)

Dagen har börjat rätt så bra. Slängde i ordning en köttfärspaj av köttfärssåsen som blev över från igår, ställde in den i ugnen, gick en liten promenad med Winnie, sen åt jag. Det blev väldigt gott!


Nu ska jag sätta igång och städa lite... Sedan ska det väl lagas mat en gång till innan jobbet, om jag inte äter mer köttfärspaj :)
Ska nog passa på att ta kort på kaninungarna också, de blev en hel vecka gamla igår!

Tävling

Jag är med och tävlar om en tshirt hos Mansondust



Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Gonatt

Nu ska jag ut en snabb vända med Winnie, sen ska vi hoppa i säng, funderar dock på att byta sängkläder först, om jag orkar...


Jag är rätt nöjd med mina orkidéer nu, eller ja, två av dom. De blommar för fullt! Den tredje verkar stendöd så den ska jag nog slänga snart.. Orkidéer är så vackra, vill ha fler :) 




Jag har även mina solrosor som jag ska plantera om någon dag. Jag ska ha solrosor på balkongen, det är det inte alla som har! 

Imorgon får vi se vad vi hittar på, promenad osv i vanlig ordning iallafall :)

Byracka

Har nyss borstat Winnie med furminatorn som en galning... Och fick bort lite päls! Men sen orkade inte ryggen något mer... Jaja, fick bort en hel del iallafall! Hur mycket som helt typ precis framför låren, där har hon fällt så man har kunnat dra bort tussar. 


Nu ska jag ge hundrackarn en dusch innan jag ska se på Greys. Imorrn ska jag fanimej kommma upp tidigt och städa!  Nu är det förihelvete dags att sätta igång ordentligt. Tror jags ka försöka plocka lite ikväll dock, men vill inte dammsuga så här "sent". Har en massa tomlådor som jag ska slänga ner i förrådet också.. 

Idag blev det köttfärssås till mat, enkelt och gott! Bjöd hit Karro på mat också, och jag gissar att "Åh helvete vad gott!" efter första tuggan är ett bra betyg :) 




Jag och Winnie var ute i skogen förut idag också, tror att denna ska bli en förstorning sedan :) 

God morgon onsdag!

Idag tog jag sovmorgon! Halv ett vaknade jag. För en gångs skull ställde jag inget alarm på mobilen, skönt värre! Jag var så hemskt trött och slut igår så jag tyckte att jag förtjänade att sova ut ordentligt. Härligt!
Nu har kaninerna fått lite "morgonäpple" och nu ska jag slänga i mig en banan innan jag går på en liten promenix med Winnie.
Sedan ska man väl försöka få något gjort här hemma, som vanligt. Tar de aldrig slut?

Kaniner <3





Åh, vad kär jag är i mina små skruttar! Imorgon är de redan en hel vecka gamla, och nu börjar de se ut som kaniner. Lagom till helgen öppnar de ögonen, mys! Här kommer en bild på deras enorma pälsbo som mamma Ussi byggt!



Jag funderar över vad jag vill hitta på i helgen också. Stanna kvar här eller åka till Värmland? Vet inte om jag orkar skaffa djurvakt osv.. Hade ju tänkt åka hem och fira pappsen som fyller 59, men han skulle tydligen till sommarstugan i Äppelbo.. Jaja, det är inte helg än :) 

Nu ska jag äta mat och duscha, sen ut med Winnie en vända innan jobbet. Kortpass idag, bara fyra timmar!  Jag gillar btw min nya tröja från Tradera, lite kort i armarna, men den duger! Får sträcka ut den när jag tvättat den.

Fisk- och skaldjursgratäng!

Orkade inte uppdatera något vidare igår, så nu slänger jag inte lite bilder från gårdagens matlagning :)
Hittade rolig skaldjursmix på Konsum i lösvikt! små bläckfiskar i, skitcoolt ju!
Skaldjuren och fisken lätt stekta i till, salt och peppar, och sedan i formen med massvis med ost på

Ute ur ugnen :) 

Ätklart! Det var hur gott som helst, måste köpa den där skaldjursmixen igen, så smidigt med lösvikt! man ser precis vad som är i och man kan köpa precis så mycket som man vill ha, perfekt! 
Funderar på att göra skaldjurswok eller paella någon dag :) 


Och så här såg kaninungarna ut igår, börjar bli riktiga tjockisar!
Nu ska jag slänga i mig lite frukost, goa "tillfälliga" yoghurten från Valio, med SpecialK med mörk choklad och jordgubb, mums! Ha en bra dag allihopa!

Ej för känsliga

Karro var hit när jag slutat jobbet, och vi såg på skräckfilm, "Babysitter Wanted". Fyfan vad jag gatar äckliga ungar på film! Barn ska vara snälla och söta, inte djävulens avkomma som i den filmen, fyfan... Karro gick tydligen och såg sig om efter djävulsbarn på vägen hem, haha.

Nu till något helt annat, den som är känslig slutar läsa nu, höhö.
Jag hittade en skitcool länk, en guide till hur man får fontänorgasm! "Alla kvinnor kan" säger hon i filmen, höhö. Och ja är så jävla fascinerad, spruta typ 4m? Det är ju värre än karlarna till och med! Så nu ska jag fanimej börja träna, så jävla coolt med fontäner! Jag har dock bara varit med om det en gång, men i helvete så häftigt! Och om man kan skjuta i väg det fler meter som hon på filmen, det är nog imponerande! Haha. Jaja, filmen är inte för dom "känsliga" som sagt, hon är naken och onanerar i filmsnutten, men det är en jävligt bra guide som sagt! Övning ger färdighet.. Klicka här och klicka på länken så kommer ser ni filmen, Enjoy!

Nu ska jag sova, orkar inte öva något idag tyvärr, gonatt!

Måndag!

Ja, nu är det en ny vecka, åter igen! Så fort det går.. Jag ska i alla fall slänga i mig en banan innan jag och Winnie ger oss ut på promenad. Det är ingen sol ute, men jag tyckte det kändes rätt så härligt ute ändå när jag var ute på balkongen nyss. Så vi hoppas på en skön promenad!

Sleepytime

Nu är det dags att sova. Jag och Karro har sett på Hachiko, så jävla gullig film! Snyftvarning, verkligen!  Men nu har Karro och Lotus gått hem, och jag och Winnie ska krypa i säng. Hade in den ena viltgrå ungen förut och visade Karro, då hon inte sett ungarna än. Och den viltgrå färgen börjar komma fram lite smått! Syns väl inte så jättebra för ett otränad öga, men den börjar se mer "brun" ut istället för svart. En viltgrå är ju mer brun än grå, tänk er färgen på viltkaniner.
Och jag är jävligt snygg i håret efter att ha satt upp det blött och jobbat i 6½ timme, haha. Vrålsnygg!
Nej, sovdags som sagt. ska försöka mig på bättre uppdatering imorrn. Nya bilder på mina bebisar såklart! Och kanske på mat om jag slänger ihop något gott. Den som lever får se!

Puss och gonatt :)

Härlig promenad!

Var nyss ute med Winnie i cirka en timme, riktigt skönt väder trots att det blåste! Solen är ju framme :) Nu ska jag slänga mig i duschen innan det bär iväg till jobbet :) Hörs!

Sköna söndag!

Nu måste jag ju fortsätta min tradition och lyssna på Sunday Morning på söndag morgon :) Love it!
Ja, än så länge idag så har jag hunnit med att ge kaninerna morot, vatten och kraftfoder, och skurat spisen. Innan elva! Ska sätta igång med lite mer röjning och dammsugning alldeles strax, funderar på vad man ska äta till frukost?
Jaja, nånting hittar vi på!
Åh, jag längtar redan till nästa helg, det har ju inte varit så mycket "helg" för min del denna. Men nu ska jag vara ledig i två helger! Så nästa helg hoppas jag på att det blir mys, eller att jag kommer hem till Värmland en vända. Får jag inget av delarna blir jag sur! Haha, nej då, men hem till Värmland vill jag i första hand, har inte varit hem sen innan nyår... Ska para Brynis tror jag, och sen ska jag slakta bort lite gamla kaniner... Hoppas mamma fått tillbaka köttkvarnen bara? Haha nej usch, nu låter jag lite väl brutal, har ingen aning om hur känsliga ni som läser är! Men ja, jag slaktar mina egna kaniner, äter hellre kaninkött som jag vet var det kommer ifrån än köper kött i affären :)

Nej, nu ska jag försöka få något gjort..
EDIT: Glömde ju slänga in bilden på kaninungarna! suddig och dålig bild, men man ser att de börjat få lite päls!

Underbar dag!

Denna dag har varit riktigt fin tycker jag! Gick två promenader i regnet med Winnie innan jobbet, vek världens största tvättberg, diskade all disk hemma och lagade mat innan jag drog till jobbet. Och på jobbet gick de bra, inte så mycket smärtor, bara min handled som krånglade lite.
Och efter att jag kom hem har jag pratat med bästa Ellen på msn typ, hela kvällen? Och med en annan underbarbar person på sms. Jag tycker om när det pirrar i magen :)

Nu ska jag ut på på en sen kvällspromenad med min hund. Hoppas att det inte regnar allt för mycket... 


Note to myself

Måste köpa gummistövlar och regnkläder...
Och träningkläder nu när jag ska bli nyttig! (för femtielvte gången..)

1 maj

"Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne"
Alla kommer väl ihåg ramsan man sjöng som barn? Jaja, jag ska nog inte lura någon idag. Jag är så dålig på att ljuga för folk så jag står bara och flinar, dåligt pokerface... Idag är jag trött, som vanligt. Jag har kommit in en en sådan där "trött" period igen, drygt är det! Ändå gick jag och la mig halv tolv igår, och kom inte ur sängen förrän 10 idag... Ändå orkade jag inte läsa ur min Kalle Anka tidning för jag var så trött... 

Just nu är en dag då jag inte önskar att jag hade en hund, det spöregnar ute. Men jag lär väl släpa mig ut.. Försmak av sommaren kanske? Regnet alltså... Usch ja! Men nu är det dags.. Jag har ett paraply någonstans men jag har ingen aning om var... Tur att jag har min "regnjacka", tror den är hyfsat vattentät iallafall, men man skulle dock ha haft några sorts regnbyxor också...
nu hade jag velat haft ett eget hus så man bara kan släppa ut hunden och stå på trappen själv! Haha, usch ja..
Nej, ut i spöregnet sa vi...