+ utst

Ja just ja, glömde bort att jag skickade in anmälan till Tierp för en stund sedan, och röjde ur lite IKEA-kassar (var tvungen att hitta stamtavlepärmen), så den 23 oktober åker jag, 3 blå dvärgvädurar och en viltblå till Tierp!
Vem vet, jag kanske har körkort då tillochmed, höhö

Fullt upp!

Ja, inte har man varit så värst ledig på sin lediga dag inte! Övningskörde i förmiddags, sedan var jag in på konsum och handlade lite grejer till lunchen, sedan drog jag med mig Karro hem. Det blev kassler och ananas i ugnen, med ost på och grönsaker osv, skitgott!
Sedan kom Camilla hit, och efter en stund drog vi och handlade. Fick ihop en överfull kundvagn = 6 fulla konsumpåsar! Genomsökte nästan varje hylla, höhö. Men nu har jag mat så jag överlever ett bra tag!
Sedan var vi hem och hävde in allt i skåp osv, sedan tog vi med oss T och fikade på håkis. Gott! Sedan lämnade vi av henne och hämtade sonen istället, sedan drog vi hem hit och drack kaffe, filip och åsa kom hit också.
Så jag är nöjd med dagen! Mycket trevligt!

Nu ska jag mata och rasta djur och sen krypa i säng, gonatt!

God förmiddag!

Idag tog jag mig upp halv nio (tack camilla som väckte mig med ett sms!) , vaknade till lite och drog med Winnie ut på morgonpromenad. Kyligt men skönt!
Nu har jag precis slängt i mig frukost och ska cykla ned på byn och övningsköra en vända. Sen ska jag och Camilla käka lunch sedan ska hon hjälpa mig storhandla (Svårt att storhandla med cykel, speciellt när man är klen ;) )
Ska se om jag hinner med lite besök idag också, eller om jag ska röja i huset.. Får se vad jag har humör till!
Har gett mig fan på att utnyttja min lediga dag iallafall!
Bild från i lördags :)

Tisdag natt

ska precis till att slänga mig i säng. Har visst glömt att uppdatera på några dagar! Jaja, jag är trött, jag har fullt upp. Imorgon är jag dock ledig, förutom en körlektion, sedan blir det nog lunch med Camilla.
Enda dagen på hela veckan jag är ledig.
Det råkade bli Dido i lördags också, och det var kul som fan kan jag lova! Hamnade på efterfest i Skålö och var uppe till 6 på morgonkvisten (sista stående, woho!) och gick upp 10, kan lova att det var lite hårt att jobba på kvällen. Menmen, sånt som händer, man är bara ung en gång!
Väldigt trevlig och rolig helg iallafall.

Kände för att förnya mig lite och har tagit bort alla piercingar, nu är det bara naveln och tungan kvar. Kan lova att det känna naket och ovant, den ena har jag haft i nästan 2 år. Men det går att sätta i igen som tur är, den har ju trots allt en funktion så det kan vara bra att ha möjligheten att sätta i den ;) 

Började iallafall dagen med att försöka vakna,sedan kom det en försäkringsgubbe och kikade på huset, sedan var Camilla hit på kaffe, sedan hade jag körlektion, handlade, lagade mat, duschade, åt mat, drog till jobbet. bäst att utnyttja all vaken tid! Imorrn ska jag försöka mig på att röja i huset. Blir tyvärr inte mycket gjort när man är trött och orkeslös.  

Nej, nu ska det sovas! Har varit helt trött och slut hela dagen, hoppas morgondagen blir en bättre dag.

Sleten

Igår var var, hör och häpna, ledig en fredagkväll! Det var vi tvungna att fira. Jag lagade till älgskavsgryta som jag, Sara och Josse åt och drack vin till, supergott! Sedan hade vi lite förfest här hemma i röran, innan vi drog på Selins. Blev en väldigt trevlig kväll :)
Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet, funderar på om jag orkar med Dido ikväll också? Första gången på evigheter ju! Men då måste hem och byta om och ut med hunden när jag slutat jobbet... Hmm.. Vi får se hur kvällen slutar!

Älgskavsgryta!

Ikväll ska jag göra älgskavsgryts till mig och Sara, sen ska vi dricka vin och så blir det nog en sväng på Selins. Men det blir nog lugnt, jag ska jobba imorrn och orkar inte vara bakis. Men god mat ska det bli! Funderar på en cykeltur med Winnie först bara..
Igår kväll när jag slutat jobbet så hämtade jag Winnie hos hundvakten nere på byn, och hade cykeln med, så vi provade att cykla! Gick jättebra, cyklade med koppel genom byn men när vi kom bort till gamla Libra släppte jag lös henne, så hon fick springa lös över bron och hem. Skitkul! 

Nej, nu ska jag sätta fart, ska röja lite i vardagsrummet också. Har ju gjort "klart" köket och hallen, men en massa skit som jag inte orkat gjort klart tryckte jag in i vardagsrummet... Tempo Lina, tempo!

Dagens skratt!

En kaninuppfödare skrev ut detta på facebook, så jävla klockrent!
Kan man heta Bo om man är hemlös? Är det rakvatten i vattenpass? Om man åker fas...t för fortkörning, kan man kalla det gasolycka? I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker? Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen? Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då? Kan... man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper

Dagens skratt!

En kaninuppfödare skrev ut detta på facebook, så jävla klockrent!
Kan man heta Bo om man är hemlös? Är det rakvatten i vattenpass? Om man åker fas...t för fortkörning, kan man kalla det gasolycka? I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker? Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen? Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då? Kan... man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper

Hallen klar!

Nu har jag röjt klart och städat i hallen. Blev hyfsat nöjd faktiskt, om den inte hade varit gul hade den varit hyfsat snygg! Hittade lite gardiner i röran som jag satte upp också, den ni! Gardiner är inte riktigt min grej så jag blev lite förvånad själv :)
Lagade mat och diskade samtidigt, så nu ska jag äta mat innan jag drar iväg till jobbet. Imorrn är jag ledig, gud vilken skön vecka! Ledig mån, jobba tis, ledig ons, jobba tors, ledig fre, jobba lör-sön. Nästa vecka jobbar jag dock alla dagar utom onsdag, så vi får se detta som en semestervecka innan värstingveckan :)


Pusshej!
Pusshej!

Dagens outfit

Man ska vara snygg när man matar kaniner!
Pannlampa, tights/långkalsonger, jacka, strumpot högt upp, skor med målarfärg på osv osv, jävligt snyggt helt enkelt! Tur att grannarna sover :P
Imorrn ska jag ta itu med min hall också. Nu är köket hyfsat iordning, och vardagsrummet. Nöjd med dagsverket :) Hann med att laga lite finmat också, fläskkotletter med nån klyftpotatisblandning eller vad man ska kalla det, potatis, zuccini, soltorkade tomater och champinjoner, gott var det iallafall!
Alex och Akita var här och hämtade lite tomkartonger också, så jag passade på att bju Alex på mat, tror hon tyckte det var gott iallafall ;)
Winnie och Akita härjade, Akita lärde sig att leka med en boll hyfsat
Kaninerna fick lite morötter och vitkål, det uppskattades :) Ser ut att vara massor, men det blev inte så mycket var, det blir mycket när man har tio stycken som vill ha :P Två morotsbitar och ett vitkålsblad var
Så här blev det i köket, ska bli sååå skönt när jag får riva ut allt och bygga bytt. Diggar inte riktigt golvet :P 3 + 1 stol, jag vet. Ska köpa nya när jag vet hur jag vill ha köket. Börjar få lite idéer, men ännu är det inte klart i skallen.
Kikade på "Berg flyttar in" nyss, med Gunde! Riktigt rolig när man känner igen omgivningarna :)
Nu ska jag sova så jag hinner fixa lite innan jag börjar jobba imorrn em, gonatt!

Jippie!

Det ser ut att bli härligt väder idag och jag är ledig, gud så gött!
Idag borde mitt paket komma också, gött gött! Fick 20 % rabatt på beställningen, för jag har anmält mig som säljare men dock inte sålt något (inget säljtvång, inga avgifter osv), något gött! Gick på 500 istället för 600 typ.
Igår skrev jag på nya papper för att bli flyttad en lönegrupp, och fick löneförhöjning, hela fyra kronor mer i timmen, woho!

Nej, nu ska jag ut med vovven, sedan ska det börja röjas. Har tänkt få ett riktigt kök idag!

Love

Nu står tre liter kålsoppa på spisen och puttrar. Love it!
Kollade på kvittot från handlingen. 2,5kg morötter 6,70kr.
2kg vitkål, 5,92 kronor :P
Billigt och bra!
Kollade på kvittot från handlingen, 2,5kg morötter 6,70kr.
2kg vitkål, 5,92 kronor :P
Billigt och bra!
Köpte dock lagerblad, svartpeppar och buljongtärningar också, men de räcker ju i evigheter. Men en tia typ för en kastrull soppa som räcker i flera dar, nice!

Kålsoppa!

Fick skjuts till Äppelbo för att hämta hö, så när jag ändå hade skjuts passade jag på att ta mig till Ica och handla lite. Så nu ska jag fixa kålsoppa! Var ett bra tag sen, men det är ju såå gott!
Svek mina ideal och köpte kött också, men vad ska man göra när man har en far som inte ska jaga i år? Jävla idéer att byta jaktlag! Köpte älgskav också, så någon dag ska jag fixa älgskavsgryta, mums!

Riktigt!

Nu har mitt riktiga internet börjat fungera igen! Så jävla skönt! Har haft Camilla på besök på eftermiddan, och jag förbannar mig själv lite. Inte förrän NU, efter valet har jag börjat bli lite intresserad av politiken. Fyfan, har en klump i magen över de där Sverigedemokraterna. Kolla bara på klippen nedan, och det är en LEDANDE sverigedemokrat i Filipstad. Okej, nu är väl inte Filipstad största stället på jorden och de är väl som de är där, men han är ändå ledande, hur är resten då, de som är under honom?
"Vi vill bevara Svenska traditioner som fornminnen, julafton och midsommarafton". Vad kan invandrarna göra åt det? slå sönder våra fornminnen, våldsgästa oss när vi firar jul och midsommar? Kom igen nu...
Nej, just denna verkar då inte vara den vettigaste.
Nu ska jag försöka få lite ordning här i huset. Ha det!

Nya husdjur

Good shit. Såg två råttor/möss inne i garageväggen idag. Så nu ska det införskaffas råttfällor, sedan har jag fått tips om gul lök och enris, som dom små jävlarna inte ska gilla. Och bra tunnor till kaninmaten ska jag också fixa, vill ha lön nu nu nu! Sedan ska jag ju fixa och renovera där inne i vår, nu funderar jag på att riva ut hela innerväggen för att få bort äckeljävlarna. Jaja, kaniner drar ju råttor, så helt av blir man ju aldrig med dom, men man kan fanimej försöka. 

Nu ska jag försöka ta mig iväg och rösta dock, pust. Skönt att skiten är över snart!

Nya husdjur

Good shit. Såg två råttor/möss inne i garageväggen idag. Så nu ska det införskaffas råttfällor, sedan har jag fått tips om gul lök och enris, som dom små jävlarna inte ska gilla. Och bra tunnor till kaninmaten ska jag också fixa, vill ha lön nu nu nu! Sedan ska jag ju fixa och renovera där inne i vår, nu funderar jag på att riva ut hela innerväggen för att få bort äckeljävlarna. Jaja, kaniner drar ju råttor, så helt av blir man ju aldrig med dom, men man kan fanimej försöka. 

Nu ska jag försöka ta mig iväg och rösta dock, pust. Skönt att skiten är över snart!

Trött

Jag gillar inte att vara trött. Men ska försöka fixa någon mat, och röja lite, sedan blir det jobb.
Hade dödsont i ryggen igår. Men jag säger samma sak  som jag sa till min arbetskamrat igår kväll, att jag har inte ont på samma sätt längre, eller jag ser inte smärtan på samma sätt.
Förut hade jag så ont att jag mådde illa och var svimfärdig = orkade inte jobba.
Nu har jag lika mycket ont, men det är mer "jaha, nu har  jag ont". Alltså, det gör fortfarande ont, ilningarna i ryggen, rysningarna osv kvarstår, men de funkar ändå. Det är mest lite obekvämt.
Nu vill jag inte säga att jag är någon expert, men det är det som är grejen med fibro, hjärnan sänder ut för många smärtsignaler.
Vi kan säga, jag har lärt mig att jag kan göra saker trots jag har ont, för det händer inget mer än att jag har ont.


Jaja, svårt att förklara och jag fattar de inte riktigt själv, men skönt är det. Jag orkar hålla igång trots smärtan! Dock tar de på kroppen, och det känns med den här sabla tröttheten som alltid hänger som ett tungt moln över mig.
Jag har alltid mer eller mindre ont, men jag har "vant" mig.
Igår hade jag dock så ont att jag stoppade i mig både treo och alvedon, diggar inte värktabletter egentligen,föredrar min spikmatta, men det är lite svårt att ligga på spikmattan när man jobbar :) 

Nej, nu måste jag ha kaffe!

Hemma

Och supertrött. Men ska mata djur och rasta Winnie som fortfarande inte är bra i tassen, om det inte blivit bra i helgen så får jag försöka ta mig till veterinärn. Men om jag fattat rätt kan de inte sy i trampdynan ändå, menmen, får väl se hur det går. Tråkigt, vi som har avslutning på agilityn på måndag :( 

Imorrn fm ska jag försöka ta mig upp i tid och packa upp massa don. Gonatt!

Halkis!

Japp, idag var det halkbanan! Det var skitkul! Och gick bra :) Sedan kom jag hem, andades lite, sen duschade och nu ska jag ge mig iväg till jobbet. 

Får nog hem Lupus snart framöver också, Anna börjar få lite fullt i burarna hemma (vi har köpt honom tillsammans). Det har ioförsig jag med, är en bur kort för Urban och Unok hade behövt flytta isär, men wtf, jag har plats! Kan nog lyckas fixa 2 extraburar :) Ska röja upp i garaget någon dag, där kan jag fixa några boxar av kompostgaller iallafall.

Fina fina Lupus, en viltgrå hane på 94,5p. Överlevare från LU-raset. En kissråtta enligt Anna, men det var Eskil med, men han har inte kissat på mig en enda gång, gissar på att hon är en bättre måltavla, hehe. 

Nej, nu ska det jobbas några få timmar!

Kaffetime

Sådärja, nu har jag börjat komma igång!
Kom på att jag skulle tvätta  duschdraperiet (världens coolaste, visar sen) men hittade inte tvättmedlet, så det blev en vända ner på byn. Sedan har jag röjt ut några kartonger i köket och lagat mat. Lättlagat, stekt korv och lök i småbitar med makaroner. Snabbt och gott!
Nu har jag satt på kaffebryggarn för första gången (hittade kaffet till slut, yey!) och väntar på Tina som ska komma på besök :)

Sådär ja.

Fy fan vad ojämn mark de var. Fick lägga under en massa skit för att burarna skulle stå rakt och stadigt Men jaja. Helt rakt blev det inte (har vattenpass) men hyfsat, det duger så länge!
Upptäckte att "kaninplatsen" är större än jag trott, så jag får nog plats med fyra burar på den sk. kortsidan också, och sen ett plåttak över hela skiten. Sedan ska de stå tre burar (likadana som de som står där) mitt emot, så det blir 6+4+6 burar, det blir nog bra! Ska fundera hur jag ska få till det på bästa sätt :)
På bilden nedan så ser man hur burarna står i förhållande till huset :)

Utan anmärkning!

Lägenheten besiktigad utan anmärkning! Fan vad bra jag är på att städa! Sedan drog jag bort till S och röjde ur kaninburarna, och han drog och hämtade kärra, sedan hävde vi och lyfte! Så nu är alla kaniner (10 st) hemma igen, skönt! Ska snart ge mig ut och stötta upp burarna, då marken inte var så rak, och sedan häva i spån , hö och kaniner. SEN kan jag börja röja här inne i huset.
Förresten så var jag sådär supersmart och lyckades tappa en färgburk rakt i backen, en full och helt ny färgburk. Men tur i oturen, den landade med botten upp, så det rann knappt ur något. Och ännu mer tur i oturen, så hade jag en tom färgburk som det varit samma färg i, så det var bara att hälla över. Nice. 

Nej, nu ska jag ge mig ut och slita och släpa, ska försöka fixa bild sedan, har äntligen hittat kamerasladden!

Trött

Ja, men jag kom upp iallafall! I och för sig 2 timmar efter vad jag hade tänkt (hade tänkt gå upp 7) men men, jag kom upp iallafall! Bra med tanke på att jag kom upp 13 i måndags, och 12 igår. Imorrn ska jag upp och iväg till Falun vid typ 7 tiden, jippie...
Nu ska jag ut och rasta Winnie en snabbis, stackars får fortfarande bara gå ut på rastrundor, och sedan ska jag dra till jobbet och dricka kaffe innan jag drar på besiktningen, orkar inte leta fram alla grejer till kaffebryggaren här hemma. Hejja!

Cyklist

Var nyss till jobbet och lämnade en film, som vanligt, typ. Fan vad jag har börjat cykla nu sen jag fick cykel. Har varit tre vändor ner på byn idag. Duktigt Lina! Kanske blir muskler där också :) Ska försöka mig på att cykla med Winnie sedan när hennes tass har läkt, det blir spännande. 

Nu väntar jag på att S ska komma så ska vi röja bort städgrejerna från lägenheten, sedan ska vi försöka oss på att flytta kaninburar i höstmörkret. Äntligen ska mina älsklingar komma hem!

KLAAR!

Lägenheten är färdigstädad, gud så ofattbart skönt! Besiktning imorrn, spännande spännande! Men jag tyckte jag var noggrann så det ska nog gå bra. Kom ihåg fläktfiltret på köksfläkten som jag glömde göra ren i förra lägenheten, så det blir nog bra det där. Körlektionen var skitkul!
Körde en slalombana eller vad man ska kalla det. Man körde slalom mellan koner, vände, och körde slalom igen. Sedan skulle man köra så fort som möjligt, skitkul! Man skulle klara banan på under 40 sek, och jag klarade på 38 flera gånger. Körlärarn tyckte inte vi behövde öva något mer, men vi ska kanske köra imorrn "för säkerhets skull". Det är ju bara en i gruppen som får köra banan, men man vet aldrig om de blir jag, de märks. Om hela halkbanan är så kul som jag tyckte detta var så ser jag verkligen fram emot torsdag! 

Nu ska jag dra till jobbet och lämna igen en film. Ska hämta städgrejerna sen när s slutat jobba, sedan ska vi kanske flytta kaninburarna, märks om vi orkar :) 

Winnie med sin stackars baktass fick en "längre" promenad i dag, cirka 10 minuter. Träffade ett par skittrevliga grannar som hälsade oss välkomna, sånt är kul :)
Tyckte Winnie behövde röra på sig lite, hon gillar inte att skita på gården. Och skiten måste ju komma ut!
Hejja!

Körskoledags

Nu ska jag dra till körskolan. Ska träna lite teori innan jag ska ut och köra, ska köra en övningsbana idag inför halkbanan, för på torsdag är det dags!
Fick även ett spännande brev hem igår, innehållandes tid för uppskrivning och uppkörning!!
När det blir, ja, det får ni se! 

Vaknade inte förrän tolv idag trots att jag ställt klockan på åtta, jävla skit.
Men men, jag och Sören har hunnit tömma förrådet och lite grejer som var kvar i lägenheten, så efter att jag kört ska jag dra och städa resten, ringde stiftelsen förut och bokade in besiktning inför i morrn, så klockan 10 imorgon förmiddag är det dags. Funderar på att säga till mamma att ringa och väcka mig på morgonen. Denna kroniska trötthet är inte kul kan jag lova! Jag får sån ångest varje gång jag vaknar för sent, även fast jag har alarmet på, så tar jag mig inte upp. Sätter på snos, somnar om. Sedan ringer den var femte minut. Men tar jag mig upp? Nej då.
Suck, inte kul alls! Jag vill inte sova bort hela dagarna. Tur att jag jobbar i stort sett bara kvällar, då kommer jag nte försent till jobbet iallafall, och det är väl viktigast.
Fuck fritid, sova och jobba är det enda man har tid med.

Jaja, jag ska som sagt städa klart sen, och sen när S slutat jobbet så ska vi köra bort städgrejerna, och kanske flytta någon kaninbur, om det inte är allt för regnigt. Vi får se!
Nu ska jag dra mig mot körskolan. Förhoppningsvis snart körkort, fuck yea!

Inflyttad

Och kaos. Har kartonger och grejer överallt, har ingen aning om var något alls är! Jaja, det ska väl bli ordning. I lördags när jag kom hem från jobbet fick jag en smärre chock när jag kom hem, knappt någon golvyta alls :P
Hittade inte ens internetdongeln! Katastrooooof! Så då fick jag ju abstinens och fick surfa på mobilen. Men vad hände då? Jo, batteriet tog slut. Och var i helvete hade jag mobilladdaren?! Jag kunde inte ringa morsan och fråga var de packat ned den, för då skulle jo mobilen dö, och jag vet fortfarande inte var stationen till hemtelefonen är så jag kan ju inte ringa från den heller.
Jaja, mobilen dog när jag var på jobbet, men jag hittade som tur var laddaren igår kväll, och så fick jag låna mobilt bredband av en arbetskamrat. Så nu ska jag väl överleva tills 20e när mitt riktiga internet börjar fungera!
Sedan möblerade jag nästan klart i vardagsrummet igår. Och blev såklart jävligt svettig, för jag har inga lätta möbler. Jag har en stor skänk och ett stort skåp som är arvegods från min farmor, alltså antika möbler i solitt trä, inga lätta saker! Väger säkert hundra kilo styck. som tur var hade de ställt dem i vardagsrummet iallafall, å det var bara att skuva. Inte för att det gick lätt inte, men de gick! Sedan skulle jag duscha, och mamma hade ställt lådan med badrumsgrejer i hallen. Men såklart inte duschcreme och balsam. Så jag fick tvätta mig med en hård tvål och skita i att tvätta håret. Thats life! Men nu har jag köpt nytt balsam och duschcreme, så nu ska jag överleva. Härligt härligt! 

Jaja, har väl inte så mycket att skriva. Vaknade inte förrän ett idag, och tyckte dan var förstörd. Men sedan hörde Alex av sig och ville komma och kika på huset, så hon och Akita kom på besök, mycket trevligt. Och stackars Winnie fick busa lite. Just nu är hon i vila, för vi sparkade boll igår och hon lyckades skära upp ena trampdynan. Jag råkade sparka bollen på järnvägen, så jag vet inte om hon skar sig på något där, eller om det ligger någon skit i grusgången. Nu ska hon få vila tills det läkt iallafall, sedan har jag köpt förband osv som vi ska sätta på, om det behövs nu, har inte kikat på det på en stund. 
Sedan tiggde jag skjuts av Alex till Ica så jag kunde handla lite, nu när jag bor så långt från affärn, jag är en lat och klen människa. 

Sen så drog jag till jobbet och lämnade en film och hörde så de var okej att jag kanske kommer sent på torsdag när jag ska iväg på HALKBANAN! Sedan till apoteket och köpte grejer, sedan till konsum och köpte balsam och duschcreme (de har inte "mitt" balsam på ica. Fan vad lite balsam som är fritt från silkoner btw? Skitgrejer!) ochs edan till lägenheten och började städa. Nu är båda sovrummen, badrummet och vardagsrummet klart iallafall, bara hallen och köket kvar. Det ska jag fixa imorrn. Sedan ska jag försöka klämma in att få kaninburarna flyttade HEM, och sedan ska jag övningköra på eftermiddan. Ledig, vad fan är det?
Jaja, ska få lägenheten klar först iallafall så jag får den ur världen, sedan ska jag börja röja upp alla grejer här hemma. Och det ska bli skönt när det är klart så jag kan börja renovera! 

Har börjat cykla btw, mor och bror hade med sig min cykel i helgen. Två år sedan jag cyklade så jag cyklar som en gammal alkis, men det är gött! Fan vad det tar i benen! Så nu måste jag börja cykla mycket, skitgött när man väl kommit igång. Nu ska jag cykla och mata kaninerna nere på byn, förhoppningsvis för sista gången!
Annars borde jag få hit dem på onsdag.
Har inga nya bilder att bju på då jag inte hittat kamerasladden (surpise surprise!) så ni får nöja er med en gammal på en söt Oskar. Tror dock inte jag visat den förr.
Ha det bra!

vafan?

Har detta blivit min grej? Att vakna tio när jag ska vakna åtta? Det hände idag, samma sak i torsdags och i fredags. Fyfan, jag vill vara en pigg människa!

Jaja, nu är det flyttdags, längtar till mitt hus!

Tillfälligt sovrum

Så här ser mitt sovrum ut just nu. Riktigt vackert! imorrn ska de flyttas, men "tekniskt sett" bor jag redan i huset, from. 10 sep är jag skriven på Saltviksvägen 13, härligt härligt! Internet börjar dock inte funka där förrän 20e, så jag får rota fram mitt mobila och överleva på det sålänge.
Nu ska jag se på "Grace", det jag orkar se innan jag somnar, sedan är det som sagt sängdags. Upp tidigt imorrn och flytta som en tok.. Gonatt!

Sorterar tvätt

Sorterat tvätt som ska packas ned. Oj så noga jag är! Nu ska de slängas i lådor. Orkar inte vika, det ska ju ändå vikas igen i huset...

ÄNTLIGEN!

Äntligen är min älskling Winnie hemma igen! Det var en sak när vi var i Arboga, då var man ju inte hemma så då kändes det inte lika konstigt. Men igår kväll och i morse när hon inte var här, då var det tomt kan jag lova! Ingen hundrackare som följer en i hälarna, väldigt konstigt!
Men hon var en uppskattad gäst iallafall! Annelies son undrade om jag inte skulle ta valpar på Winnie, hehe. Tur i oturen att hon är för gammal försådana dumheter!
Men jag gillar att min hund är en så pass bra barnhund. Hon är inte så "på" som vissa hundar kan vara, hon hoppar inte upp på folk och hon pussas inte så mycket, samtidigt som hon är intresserad och ungar får göra vad de vill med henne utan att hon bryr sig. Sedan är hon lydig, men samtidigt aktiv. Inte lugn och "tråkig" som andra lydiga hundar kan vara.
Nej, vad ska man säga? I love my dog!

Jag börjar jobba om 2 timmar, så nu ska jag röja och packa ned någon flyttlåda, och sedan duscha innan jobbet. Winnie var så uppskattad av hundvakten så hon kommer bli påhälsad både ikväll och imorrn kväll när jag är på jobbet :)

Måndagens agility

Först en film på Winnie som hoppar, och jag som springer, ha kommit på att jag måste skaffa bättre kondition!
Sedan busade 7 hundar som sagt :) Fick inte med alla på bild, men tror 5 är med på denna bild iallafall. Det var 1 collie, 2 golden retriver, 3 mopsar, 1 shi-tzu. En härlig blandning!

Sleepytime

Nyss sett the Blind Side, så jävla bra film! Jag grät en skvätt snyft.
Nu ska jag lägga mig och sova, ska ta mig upp tidigt imorgon och packa så mycket som möjligt, och sedan hämta Winnie hos hundvakten, och sedan jobba.

Längtar till mitt hus! Vill fixa, trixa och få det fint, längtar!

Min nya kökssoffa!

Så småningom iallafall :P
Kökssoffan ska målas vit, tror de kan bli riktigt bra :)
Köpte ett par jeans också, kostade en hundring bara. Satt som ett smäck, mjuka och sköna, I like it!
Och det viktigaste av allt som dock var gratis, kökskatalogen!
Har börjat packa ihop mitt nuvarande kök också, det mesta är packat iallafall.
Inser dock att jag behöver fler kartonger om jag ska kunna packa hela mitt hem. Jaja, det kommer väl!

GRATTIS!

Grattis Betty, Bollen, Mogge, Venus och Fortuna!
För tre år sedan föddes världens sötaste kattkull!
Tyvärr är nog Betty, katten jag sparade, borta nu. Hon bor hos mina föräldrar och har varit borta i fler veckor. Men hon är lika söt ändå! Sköldpaddsfärgade katter är så vackra!

BÄST!

Sammanlagt var vi kanske 100 pers på kurser, uppdelat på tre distrikt. Nu är distrikten lite "konstiga", men det var folk både från värmland, dalarna och stockholm där iallafall. Vi var uppdelade i iallafall 7 lag med drygt 10 pers i varje, och vi hade femkamp, och sedan ett sång- och dansnummer på det som slutkläm. Och mitt lag vann! Vi är helt jävla bäst! TAck vare att jag hjulade i refrängen på uppträdandet, I´m the fucking best! Folk trodde jag var gymnast, haha. Lite gamla takter från mellan och högstadiet sitter i! Dock var jag ingen gymnast, det var mer ett fritidsintresse att hjula, stå på huvudet och slänga sig runt stångar. Men skitsamma, vi VANN! 

Nu packar jag porslin och dansar till Johnny Cash och Elvis i köket, I love it!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Eller ja, kom hem för en timme sen drygt. Hade 82 inlägg på bloglovin att ta igen, så det har jag gjort. Vi var in på Ikea på vägen hem, mitt billigaste Ikeabesök någonsin! Köpte tyg som jag ska klä om kökssoffan med, typ 130 värmeljus och en klädrulle, allt gick på 150 spänn. Det brukar bli tusenlappar annars. To även med mig lite kökskatalogen hem, så nu börjar jag få lite idéer om köket. Kommer bli så bra! Var lite sugen på röda köksluckor, men är rädd för att man kommer tröttna. Jag har trots allt ett gammalt hus (byggnadsår 1909) så dt blir nog lite för "modernt" i mitt hus också tror jag.
Kommer nån bild sedan, men nu ska jag börja packa grejer som en galning. Flytt i helgen!

Slutkörd.

Idag har jag haft fullt upp. 10 skulle vi mötas vid huset för "besiktning", och det såg fint ut! Tjoho, fick en sån där stor studsmatta också, helt perfekt! De skulle slänga den annars, och jag hade ändå tänkt köpa en sån, så det var välkommet! Så jävla sköj med studsmatta :)
Sedan var vi till banken och jag tror jag skrev på tusen papper.. Men nu är huset MITT! Bara mitt! Helt jävla underbart :) Längtar till helgen när jag kan börja flytta in.

Sedan mötte jag Sara på hemvägen och vi drog till Selins och åt lunch, var ju tvungen att fira mitt husköp :)
Sedan tog jag det lugnt en liten stund, innan jag fixade hundgodis och drog på hundkurs. Winnie skötte sig super! Hon har lite svårt med slalomen ännu, men de kommer :) Filmade när vi gjorde "boxen", men jag orkar inte lägga in bilder och filmer nu, så de får bli på ons/tors. Sedan när kursen var slut så var det full rulle! Medans jag väntade på bussen så släppte Madde ut alla sina hundar, plus att det var en annan tjej där också, så sammanlagt 7 hundar sprang och härjade! 

När jag kom hem var det bara att plocka ihop Winnies grejer och dra till Annelie och lämna henne, där ska hon bo i två dagar :) Sedan hem och hämta kaninmat, lämna nyckel till Sara som ska vara kaninvakt, mata kaniner och sedan har jag packat inför imorgon. 

Nu ska jag äta minipizza och sedan sova. Imorgon bär det av till Arboga med jobbet! Bo på hotell blir grejer det :) Tänkte säga att jag inte bott på hotell på evigheter, men nu kom jag bo att jag gjorde ju faktskt det i Tyskland i december. Men det ska bli skönt med hotell :) 

Ska bli så skönt att sova, jag stupar snart. Men åh, längtar till mitt hus! Ska fixa och måla garderoben/klädkammaren först och främst, och sovrummet, sedan får vi se vad som blir nästa projekt. Det är lite halvskabbiga tapeter överallt så så småningom ska allt göras om. Hallen ska jag föröska få gjort rätt snabbt också, för den är knallgul :P

Nej, tack och gonatt!

GRATTIS!

Grattis Lina, du är numera husägare!
Gött gött gött!

TJOHO!

Nu ska jag dra till MITT hus! Idag är dagen D, dagen jag blir husägare!
GÖTT!

Party

Nu drar jag till Selle och gör Jessika sällskap, hoppas på en rolig kväll där man kan glömma alla dåligheter, har til och med orkat platta håret! Woho! 

Har på mig mina nya tunga örhängen också, får se hur länge jag orkar med dem :P 

wtf

Jag vill inte rösta på Sverigedemokraterna! Tycker de låter jävligt "läskiga" om man läser sådant som de sagt.
Visst, jag tycker vi ska begränsa invandringen lite, och låta de som kommer in i Sverige stanna kvar istället för att kasta ut dem. Tycker jävligt synd om de som kommer hit och bor här i 2-3 år, ungarna börjar skolan, lär sig språket, får kompisar, och sedan blir de utkastade? Helt jävla sjukt.
Ingen aning om vad jag vill rösta på.
Kristdemokraterna känns ju inte så aktuellt, och inte moderaterna heller, och de var de tre partierna jag matchade mest med, haha!

Nej, vi får  väl se vad det blir, nu ska jag duscha och sedan dra mig mot Selins. Hej svejs. 

Träning

Köpte lite kantareller på Konsum nu, så snart ska jag och Wimsan ut och träna. Min hund ska må bra även om jag inte gör det :)
För övrigt så håller jag på och tvättar idag, skönt att få rena kläder! Det har inte funnits några lediga tvättider när jag varit ledig senaste tiden, så jag har fått leta lååångt in i garderoben efter rena strumpor och trosor. Gud så skönt det ska bli med egen tvättmaskin. Bara två dagar kvar! Dock kan jag inte flytta in förrän om typ en vecka, får tillträde på måndag men då på eftermiddagen ska jag iväg på hundkurs, sedan är jag borta med jobbet och ska bo på hotell osv (party!) tis-ons, sedan jobbar jag kväll tors-sön. Och liksom, vem kan hjälpa en flytta på en vardagsförmiddag? Inte så många. Men S var ledig på helgen, så han kunde nog hjälpa mig på helgen, så då ska de förhoppningsvis flyttas. 

Får se om det blir någon utgång ikväll. Känner mig inte riktigt på humör, men samtidigt känns det som att jag behöver piggas upp. Och hey, jag fyller ju faktiskt år imorrn. Är 21 något att fira? Jaja, kan ju iallafall fira att jag är husägare om 2 dagar! får se hur det blir. Annars kanske jag skulle vara hundvakt åt Alex valp, men jag vet inte om jag orkar "valpsäkra" lägenheten och städa överallt. Ser ut som ett riktigt helvete här om jag ska vara helt brutalt ärlig, plus att då lär ju alla mattor bort osv eftersom hon inte är helt rumsren. Men vi får se. Först ska jag ner i tvättstugan en sväng till, sedan ut och träna Winnie, sedan får vi se om de blir städning.

Jag säger som jag sagt förut, Winnie är solen i mitt liv, hon håller mitt huvud över vattenytan när det behövs som mest! Att ett djur kan göra så mycket?
För att inte tala om kaninerna. Jag får ett lyckorus i kroppen varje gång jag pysslar med dem, helt jävla underbart.

Visst

Sparka på den som ligger om det ger dig nöje. Gör det om det nu är ett så stort intresse för dig och ger till tillfredsställelse, gör det, det bjuder jag på. Och hitta på en massa jävla lögner, jag orkar inte bry mig längre. Nu ska jag sluta läsa din jävla skitblogg, det står aldrig något intressant där ändå förutom när du skriver om mig.
Men jag orkar inte ta en massa oförtjänt skit längre. Bye bye, jag önskar dig all lycka i livet.

Gör vad fan du vill som sagt, för jag bryr mig inte längre.

Brinn för i helvete, brinn!

Jag såg de jag inte ville se idag. Och som jag sagt innan, jag är ingen hatisk person, men när jag ser henne.. då i helvete kokar det inom mig! Hur fan kan en människa göra så? Vad fan har hon i skallen? Nej usch...
Nej, brinna i helvetet är vad hon kan göra. Så gör man inte!
Det värsta av allt är att jag tycker om honom på någon vis ännu, för trots allt, han gjorde inget fel. Jag hade ju inte sagt vad jag kände så hur kunde han veta.
Det är det som bränner mest av allt.

Jävla helvete. Nej, jag vill gärna slippa se de där människorna tills jag har "läkt" ordentligt. För nu mår jag så jävla dåligt och mår illa varje gång jag ser dem, och jag gillar det inte.

Friday

Idag är jag seg, men har tänkt komma igång snart. Idag ska det städas och packas hade jag tänkt!
Tänkte slänga in bilder på klänningen, älskar knapparna i ryggen!
På måndag får jag tillträde till huset också. Längtar! Har massa ideer hur det ska renoveras, inredas osv.. Ska bli så kul! Och att kunna pyssla med djuren på sin EGEN gård, det ska bli helt jävla fucking underbart.
Tula kommer hit snart och ska hjälpa mig packa, kan behövas, har fortfarande inte packat alls :P 

Diskade "lite" mat och vattenskålar i förrgår. Det var både från kaninerna "där borta" och från utställningen i helgen, blev några stycken :P 14 ikeaskålar och 10 småskålar om jag minns rätt :)

HELG!

Nu har jag helg! Det var ju bara en vecka sen, vad är det här för lyx? Inte ofta jag är ledig två helger i rad, men plötsligt händer det! På måndag får jag tillträde till huset! så jävla gött. Men hinner nog inte flytta in, för på em på mån är det hundkurs, och på tisdag och onsdag ska vi iväg med jobbet. Sedan jobbar jag kväll tors-sön. Menmen, på helgen kanske jag hinner om jag får tag i flytthjälp, på förmiddagarna då.
Jaja, får se hur det blir! Har fått kaninburarna städade nu iallafall.
Dock de på balkongen kvar, men de får jag ta imorgon.
Nu är jag trött.

Gonatt!

LYX!

Ibland lyckas man hitta precis rätt hem till sina raringar! Theo kommer bli en bortskämd liten gris :)
Theo bor numera hos Tazzlandets kaniner i Vikarbyn :) 


Kärlek

Jag och min sötnos Fylstas Elsa

Fyndat!

Jag hade körlektion runt lunch, sedan var jag till jobbet och fixade ledigt de helger jag vill ha ledigt (Tierp 23  okt och Karlstad 13 nov, here I come!)  sedan gick jag hem och råkade gå förbi kollektion, och såg att de hade 70% rabatt! då var jag ju tvungen att gå in :) Hittade en klänning och en tunika som jag köpte, och ett par tight, de var dock inte på rea. Istället 1157 som det skulle ha kostat så gav jag bara 388,40! Jag älskar rea!
Klänningen kostade 699 egentligen, har aldrig ägt en sån "dyr" klänning. Och massa fina detaljer på, helt underbar. Ska försöka ta kort sedan och visa :) 

Nu ska jag och Winnie dra iväg och städa kaninburar :) Hej svejs!