Nyttig!

Fortsätter mitt lliv som nyttig! Idag är tredje dagen utan cigaretter, och nu ska jag ge mig ut på cykelur med Winnie! I tisdags var vi ut på cykeltur, i onsdags powerwalk, igår både cykeltur och powerwalk! Inte så jävla långa rundor, men jag är ju rejält otränad :P Långpromenader ger inte mycket alls...
Men nu satsar vi på att få upp flåset och svetten ska rinna!

HAPPY!

Så jävla gött! Fick mer lön från bägge jobben än vad jag trott jag skulle få! Och räkningarna var mindre än vanligt, woho!  Och Winnie skötte sig fintfint igår när vi mötte en skällande hund, hon sa inte ett knyst :) 
Örjan ser ut att ha mindre silverhår, och han ser suuuuperfin ut!
Och idag är andra dagen utan cigaretter! Eller ja, jag fuskade igår och tiggde en cigg, men det var inte ens gött, så det känns bra! Har inte varit speciellt sugen heller :) Dock snusar jag ju, och de ska jag göra ett tag till tills jag vill sluta med det också :)

Jaja, kände för att sprida lite glädje bara! Nu ska jag till Granngården och slösa lite pengar på kattmat till Luna :)

Jaja

Kass som vanligt på att uppdatera :)
Menmen, vad har hänt?
- Brorsan var här i helgen och fortsatte på taket
- Jag har färgat håret rött igen
- Winnie har slutat löpa så vi kan börja träna igen (yey!)
- Har flyttat hop alla kanintanter (10st blev de :P) och ska flytta isär ungarna imorgon
- Peter får sluta tidigare i Norge! Så den 31 för han sin sista dag, ÄNTLIGEN!
- Jag jobbar, jobbar, jobbar...
Ja, uppdaterar när jag orkar skriva något :)

Snart nytt tak!

Nu är mina bröder, mamma och lillebrors kompis Alex här, och river mitt gamla tak!
Peter kan ju tyvärr inte hjälpa till och klättra på taket med sitt knä, han är något förbannad :P Menmen, till våren ska ju stugan målas och en del av panelen ska bytas, han får slita då istället!




Halva taket är borta nu iallafall, vet inte hur mycket mer de tänkt göra idag, men resten försvinner väl strax eller imorgon :)

Baddag + sugen

Jahapp, tis-ons jobbade jag dubbeldag, 9.30-13.30 på Sportältet, 16-22 på OK, något slut! Men inte fick jag vila idag, idag så hade jag lovat Tintin att vi skulle till Aqua-Nova och bada, så idag vid lunch så åkte jag, Tintin och Vilma mot Borlänge. Härjade och badade i flera timmar, sedan åkte vi till djurmagaziet och kikade, sedan till donken och åt innan vi åkte hem :)

Sedan har jag blivit grymt sugen på en till hund! Men vi får se hur det blir, ingen just nu iallafall. Men en sobelfärgad KHC, mums så vackra! Jag har bestämt mig för att dra ner på kaninerna rejält iallfall, har varit ett riktigt skitår med döda ungar, sjukdomar och inte det utfall på avkommorna som jag hade önskat, så jag har tappat sugen litegrann... Ska bara ha kvar de jag absolut hoppas och tror på, och ska försöka begränsa mig till max 10-12. Så det blir att sätta sig och skriva lista och bestämma mig någon dag.

Paniiiik!

Imorse fick jag lite lätt panik. Åkte till Värmland igår och dumpade Winnie, jag jobbar dubbelt nu i två dagar och tycker synd om henne när hon bara ligger ensam hemma hela dagarna förutom promenad morgon, lunch och kväll, så ska inte en hund behöva ha det! Och hon har i stort sett slutat löpa så mamma tyckte hon kunde vara där :) Sov kvar där och skulle åka sju imorse för att hinna till jobbet på sporttältet halv tio. Vaknade i panik imorse och mobilen var helt död. Trodde klockan var typ 9! Men som tur var så var den bara 6, phu! Vågade dock inte lägga mig igen :) 

Så nu är arbetspass 1 avklarat, han hem med god marginal trots grötdimma halva vägen, såg typ 10m framför mig.
Nu ska jag mata kaninerna och mata mig själv, sedan bär det av till jobb nr 2 på macken :) 

Hade besök i butiken idag cokså :) Farfars bror var in med sin fru en sväng, och faster och kusin var in en stund senare, roligt! 

Och min stackars karl har skadat knät i Norge och slagit loss en flisa, så han är sjukskriven, men han kan ju inte köra hem när han har ont i knät... Får se hur det går..

Örjan

Dagsfärsk bild på min lilla Örjan! 6v på söndag :)
Idag flyttade två kaniner, Zelma och Yrrol. Hade tänkt behålla Yrrol men familjen från Sandviken som var här idag behövde en hane, och han var obesläktad med Zelma så då tyckte jag han passade bra, har så många ungar som är otingade ändå :P 

Sedan fick jag en till kanin tingad i Elsas kull idag som ska flytta till Ludvika :) Flyttar kanske på fredag och åker med en uppfödare som ska kanske ska hälsa på mig då.

Elsas kvarvarande ungar :) 

Jaja

Sämst på att uppdatera som vanligt. Men jag har haft massa jobb efter semestern, plus att jag umgås med Peter när han är hemma på helgerna såklart :) Vill att dom där satans norrmännen ska släppa honom snart så att han kan börja i Vansbro, så får jag se honom varje dag :( 

Jaja, skriver någon dag när jag orkar och vill, såg att det var grymt länge sedan jag skrev någon så det var väl dags.
Slänger in en bild på Sörbys Örjan! Några veckor gammal bild, nu ser han UNDERBAR ut! Förutom de satans silverhåren på öronen och baken, hoppas hoppas han fäller bort dessa....
Nu har öronen växt ikapp kroppen :P