Skrivare :)

Nu försöker jag installera min skrivare/scanner. Fick den av pappa för flera veckor sedan men har inte haft något papper hemma, har tänkt ta hem från jobbet forever men glömt bort, så jag köpte igår istället!
Men min snälle far hade inte skickat med någon installationscd, så nu har jag laddat hem drivrutiner från epsons hemsida, få se om de funkar bättre!

Superwoman!

Varning! Massa svammel ;)
Idag har jag varit ledig, så igår tänkte jag att jag fanimej skulle få tag i en massa hö idag, oavsett hur långt jag skulle få åka! Så när jag kom upp imorse sa jag hejdå till storebror och Trolle som åkte hem till Värmland, sedan satte jag igång!

Blocket... Hittade hö i småbalar i Borlänge, ringde och det var okej att komma dit :) Så jag drog ut med Winnie på en liten runda, sedan mot macken och låna släp, sen mot Borlänge!

Tog ju typ tusen år innan jag hittade stället dock, kartprogrammet på telefon ville inte hitta adressen :P Men till slut hittade jag dit, fick hjälp att lasta höet, så nu klarar vi oss i några månader! 1 balar på ca 17kg var, drugt 200kg! Köpte 100kg sist jag köpte och då räckte det i nästan 2 månader om jag minns rätt. 

Sedan kom det stora problemet - hitta parkering vid kupolen MED släp, under rusningstid, mellandagsrean. Men de gick till slut! Körde runt Kupolen 2 varv tror jag, sedan ställde jag mig borta vid willys typ, parkeringen som alltid är tom :P Där hittade jag en dubbelruta och kunde parkera :) 

Och oj vad jag shoppade! Haha, kände mig rätt ruktig faktiskt. Köpte kopieringspapper och batterier inne på expert, (fått en skrivare av farsan som jag inte provat än), mascara, nån eyelinerpenna och nagellack inne på lindex och linne, trosor och bh inne på newyorker. Gud vad jag gillar den affären! Har knappt vart in där förut, inte gått så långt in iallafall, men nu såg jag att de hade massa snygga underkläder, där ska de shoppas någongång! När jag känner mig rik... Nu ska jag ju på LU nästa månad så jag var snål idag :D

Sedan blev jag less på allt folk och drog hem, tog det lugnt ett tag hemma sedan skulle jag ut och mata kaninerna, skulle ta in en bal från släpet tänkte jag, men de slutade med att jag slängde in allihopa, 200kg! Kommer nog ha mysig träningsvärk imorgon, att lyfta 17kg balar upp på lyftet, med en smal, brant trappa går inte så jäva lättvindigt, iallafall inte när man är klen som jag  :P Men in kom det! 

Lyssnade på min julklapp från älsklingen hela vägen fram och tillbaka också - Kvelertak! Stryptag på norska, ett norskt hårdrocksband, de är så underbara! Nu ska jag duscha en vända, sedan ska jag och den fina gå upp och lägga oss :) 


Storebror och jag för några år sedan, saftpaus!



Ovanligt

Glömt att uppdatera som vanligt! Menmen, någon gång lär det väl bli! 

Min faster fick en scanner i julklapp så hon har skickat lite gamla bilder, älskar gamla bilder!
Min superfarmor på styltor! Inte alla tanter över 80 som kan det :D



Jag som mini


Och så en utlovad bild, på en av mina nya schwartsgrannen! Enda uppfödaren i Sverige så vitt jag vet, yey :D

Sweden

Hemma i Sverige! Har haft en trevlig hög trots att jag fått ofrivillig massage av tusentals tyskar :p

Bilder kommer när jag är hemma igen! Är fortfarande i Malmö..


Bussen

Hoppat på bussen mot Erfurt! Nu kan jag sova en skvätt :p


På väg!

Nu är vi någonstans mellan Ludvika och Örebro, på väg mot Vårgårda!

Supertaggad!



Go Sörbys kaniner!

Har fått en ide! Har tänkt göra kaninstall i vår i boden bredvid min tantbox, det är ett riktigt "rum", användes som gäststuga av förra ägarna, så jag har tänkt att ha värmen på minimalt så att jag kan ta kullar på vintern om jag känner behov av det, ett så kallat varmstall då.


MEN! Idag kom jag på att jag kanske ska skippa tantboxen. Även om mina honor kommer överens förutom lite småsår så KAN det ju fortfarande hända värre saker.Jag hittade bara 9 av 10 när jag räknade dem första gången idag, och blev livrädd. Hittade dock den tionde när jag räknade dem igen, räknar dem varje dag och ser så att de är pigga och inte har några sår.


Så nu funderar jag på att bygga kaninstall där tantboxen också! Då får jag ett varmt, för honor och kullar, och ett kallt för utställningsdjuren! Dock funderar jag på att ha nedersta raden helt öppen, alltså att alla burar i nedre raden sitter ihop, så att mina pensionärstanter kan fortsätta gå tillsammans :) Då får jag ju lite "känsla" av kärringhage ändå, eftersom de ju ändå blir några kvadratmeter iallafall :)

Dock så blir det ju såklart en kostnadsfråga, får se hur långt pengarna räcker, först och främst så ska varmstallet byggas :) 

Men med lite tur, det lär ju bli 10-15 fack i varje stall, så kan jag ha alla kaninerna "inomhus", och bygga lite hagar med bodel som ett gäng av kaninerna, speciellt avelshanar och ungdjur, kan bo i under sommar och höst. 

Har en bra känsla för detta!

Och på onsdag börjar jag åka mot Vårgårda för att sedan under natten mot tprsdag hoppa på bussen till Tyskland. Exited!