Produktiv dag!

Idag har jag faktiskt fått hyfsat mycket gjort trots att jag inte kom upp förrän tiotiden.
- Parat fyra kaniner, iallafall två fick till lyckade parningar vad jag såg, men de satt ihop i några timmar
- Bakat dubbelsats kladdkaka. Blev dock lite för kladdig så jag ställde i den i kylen, hoppas den stelnar lite mera
- Bakat formbröd med svarta oliver och valnötter, väldigt gott!
- Gått långpromenad med Winnie
- Sålt lite piercingsmycken
- Haft besök av Sara m föräldrar som kom hit med lite grejer, har köpt en skitsnygg, stor lampa av henne som numera pryder mitt stökiga vardagsrum

Jag matade kaninerna redan vid sextiden, brukar alltid göra det typ jämt innan jag lägger mig, men idag kände jag mig duktig och gjorde det tidigare, så skönt! Så jag kan krypa i säng redan nu, otroligt. Imorrn ska jag försöka komma upp jättetidigt och städa och göra lite matlådor innan jobbet.
Ja just ja, måste betala min räkning till facket nu innan jag glömmer bort det...
Gonatt!



Kaninporr!

Nu jävlas gökas det! Har satt ihop fyra par! Egio+Brynis, Unok + Tara, Lupus + Anna och Eskil + Barbie. Lupus och Unok har fått in lyckade parningar vad jag sett, så nu hoppas vi att det tar sig!
Har även bakat kladdkaka idag, och sålt iväg lite piercingsmycken till Mika och Therese som var hit nyss.
Nu ska jag ge mig på att baka formbröd också, spännande! Ska ha i oliver och valnötter, tror de blir riktigt gott :)
Skeptisk katt, glada hundar

Party!

Sitter hemma hos sara, ny blir de fest!

Utan anmärkning!

Bilen gick igenom besiktningen idag, utan anmärkning! Trots min krossade bakskärm där jag tejpat över de vassa delarna med silvertejp, haha!
Så det var gött, nu kan jag och pärlan rulla ett år till! 

När jag kom hem därifrån så fixade jag världens godaste fiskgryta, hämtade in lite ved (fyra ikeakassar), duschade, åt mat och drog till jobbet. Känt mig duktig idag! Inte haft varken datorn eller tvn på förrän nu när jag kom hem från jobbet :D Plockatihop i hallen och dammsugit, dammsugit en gång till efter att jag hämtat ved för de blev massvis med skräp.
Så nu ska jag krypa i säng så att jag förhoppningsvis hinner städa och röja mer innan jobbet imorrn.


Mamma och vovvsen kom hit idag också, och det går bra med Luna! Hon är lite feg, men tuff ändå! Nu ligger Trolle och sover på golvet, Winnie ligger bredvid mig och sover, mamma ligger i andra soffan och sover med en sovandes Luna på bröstet :P Jahapp, bara jag som ska krypa ned nu då!

Har fixat och trixat så att jag kan gå ut på lördag på folkets hus också, ska bli så satans kul! Har inte druckit sedan nyår, men då var vi ju bara hemma hos P's bror, jag har inte varit ut bland folk och roat mig sen okt-nov någon gång. Det är fan länge! Så nu kryper det i benen på mig... Så jag tänkte att nu när det för en gångs skull händer något  bra i byn, PLUS lönehelg, då lär det fanimej bli roligt! Istället för en tråkkväll på Selins.
Så nu längtar jag till lördag!

Luna myser med P i helgen, tror hon blev kär ;)

Pocketböcker!

Säljer undan lite pocketböcker som jag har läst eller aldrig kommer läsa, in och buda! Ni som bor i kommun slipper självklart betala frakt :)

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2290096

Dåååligt

Dålig jävla uppdatering. Men jag sitter inte å datorn så mycket nu när jag har i stort sett lika bra internet i telefonen :) Blogg.se har ju ingen app än, men jag såg att det var på gång nu, så snart kanske det blir bättre uppdatering!
Nu kan man bara lägga upp text och inga bilder, drygt!
Men snart förhoppningsvis som sagt :)
Luna testar selen, ska testa utomhus när det inte är -20 :)

Färdigjobbad!

Färdigjobbad efter ett arbetspass på bensinmacken utan bensin!
Är nåt rör som spruckit ute vid pumparna så vi vet inte vad som är trasigt eller helt under backen, därför får vi inte sälja bensin, 300 kubikmeter vatten läckte ut tidigt igår morse :P Härliga tider!
Nu ska jag iallafall mata kaniner och sen sova, upp tidigt (förhoppningsvis!) så man hinner fixa lite innan jobbet, bara ledig fredag denna vecka :)

Angry

Vissa människor gör mig bara så jävla förbannad. Och så ska man lyckas se denna människa överallt? Försvinn!
Jag vill inte vara arg..

Nya gardiner

Idag har jag tagit mig i kragen och sytt nya köksgardiner!
Dock såg det ut såhär stor del av tiden:



Men till slut blev lillan trött och gick å la sig och sov, så till slut fick jag till det så här:

Kappan blev väl inte så jävla bra, vet inte om det är gardinen som är sne eller om det är gardinstången som hänger snett, säkert gardinen, haha! Jaja, bättre än julgardinerna som satt kvar där innan ;) 

Har städat ut julen lite mer  och tagit  bort min "frost" på halfönstret idag också :) 

Sedan har jag skottat massvis. Här ser ni synen som mötte mig imorse:
Liiite drygt! Har kvar att skotta fram tll vedboden, soptunnorna och kaninerna, men tror jag pulsar ikväll. Jag är kleeen!
Var då några decimeter på bilen! Men jag skottade bara fram bilen så att jag fick såpass fart att jag kunde göra ut, sen körde jag ned den mesta snön på uppfarten, mohaha! Är man klen med fibro så får man hitta andra lösningar :P 
Ni ser min vackra varningsskylt på bilen på bilden nedanför också ;)
Lyckades dessutom köra sönder ena bakskärmen i måndags när jag skulle hämta Camilla, backade in i en snödriva, smaaart! Ska besiktiga bilen denna månad också, tjoho!
Sedan var jag och handlade lite grädde och balsam (nice kombo!) och sen var jag hem till Camilla ochd rack kaffe, sen började jag sy. Och lagade mat där imellan.
Nu ska jag mata kaniner, duscha och slänga mig i säng, ska öppna på jobbet imorrn och de blir väl spännande med allt rallyfolk, jääätteroligt! Sedan är jag ledig på söndag iallafall :) 

Ha de bra, blev ett litet inlägg med bilder iallafall! Slänger in lite bilder på min apa/papegoja/iller/huligan med lite inslag av katt också

Mitt nya hjärta!

Och till sist en liten film. Hon följer mig vart jag än går, och snackar en massa, myskisse!



Imorgon..

Imorgon åker jag och Camilla till  Karlstad och Ikea :D Sedan till Kil och hämtar min lilla Luna!
Längtar!

Winnie är på semester hos "mormor", hon har varit här under veckan med Trolle så nu när hon åkte hem ikväll tog hon med sig min tjej. Då kan min nya tjej bo in sig i lugn och ro :) 

Första!

Första inlägget från iPhone!

Snart bebs!

Var ute och matade kaninerna nu, och snart är det ungar på G! Både Tara och Anna är svullna och röda om könet, Tara är mest svullen. Så endera så blir det ungar närsom, eller så är de riktigt jävla tokbrunstiga :P Men de känns hyfsat dräktiga också, så jag tror mest på det.

Idag har jag inte så hemskt ont i armen, men i resten av kroppen istället. Jaja, bara att bita ihop och gå till jobbet sedan. Ska laga lite mat nu strax, sedan duscha innan jag drar till jobbet. 

Hej så länge!
Tanterna i boxen