Det går bra nu!

Fan! Tror att jag kommit in i något bra rus! Kaninerna får massa ungar helt plötsligt efter en riktig pisstart på kaninåret, och ungarna ser fina ut! En viltblå hane i Ussis kull kikade ut ur boet idag, och hade redan lagt ena örat! De blir tre veckor på fredag :) Och Elsas ungar har också börjat springa ur boet, dundersöta!

Och sen har jag fått ett till jobb! Knappt utan att söka och har inte ens träffat chefen :P Bara pratat i telefon... Så på fredag börjar jag, sen jobbar jag tis-ons nästa vecka. Får jobba veckan efter också, men då har jag och Peter semester och vet inte riktigt vad vi ska hitta på...
Vi skulle ju ha åkt på våran roadtrip runt om i Sverige, Danmark + Norge, men har insett att pengarna inte räcker till riktigt, då både jag och Peter fick mindre lön än vad vi trott, och mer räkningar... Så det blir nog några små utflykter istället :) Skulle ju ha gjort DA-piercingar också, men jag vill ju ha flera stycken, och dekostar 800/st på studion som jag vill göra, så där rinner det ju iväg lite pengar :P 

Menmen, jag får min egna minisemester nästa vecka, åker till Alingsås på torsdag! Får med mig en tjej som heter Matilda, skönt att slippa åka själv i bilen! Åker tors och är hemma sön kväll :) Sen semester!

Fick en liten skitunge i söndags också, var två ungar i kullen men den ena hamnade utanför och dog direkt. Så det är en liten rackare kvar som lever än :) Och Tara fick 6 (!) ungar i torsdags, galet! 

Midsommar var trevligt också, jag jobbade kvällen på fredag, och brorsan kom hit från Norge :) Så han och Peter roade sig och var lite lagom i gasen när jag kom hem :P 
Åh vad jag längtar tills Peter börjar nya jobbet i Vansbro! Så tråkigt när han åker till skitnorge :( Vill ha min man här hela tiden! 

Nej, nu ska jag skriva lite stamtavlor innan jag ska sova, Två skitungar (Lexi och Axel) flyttar till sina nya hem i slutet på veckan. Gonatt!
Fina Winnie vid sommarstugan i lördags

<3


3 år

3 år sedan du försvann, förstår det fortfarande inte.
Caroline <3

Snos!

Åker och sniffar lite bebis hemma hos Jessica, mys!
Sen ska jag försöka städa lite innan jag drar iväg och jobbar :)
Längtar tills älsklingen kommer hem! Storebror åker hemåt idag också, så han ska fira midsommar med oss :)
Imorrn ska jag till Järna och hämta tapetprover så att Peter får vara med och bestämma vilken tapet vi ska ha i trappen och hallen :)

Min barndomskärlek

De är inte alla som får chansen att sluta ihop med sin barndomskärlek, jag tycker det är hlt underbart! Hade Linn på "sleepover" inatt, och vi kollade på gamla VHS-band som jag spelat in. Det var bland annat från min kusins student, Peter och hon tog studenten samtidigt så vi är fram och gratulerar honom också, och jag filmar på honom en lååång stund innan han ser att vi är där ^^

Sedan var det filmat från en "stugfest" som storebror hade haft i vår ena lillstuga, och fy fan vilka jobbiga småsyskon han hade! Haha, jag och lillebrorsan hängde där nere till halv två på natten xD Storebror var 17, jag och Per 13 och 11. Iallafall, då "råkade" jag också filma honom lite mer än resten, hehe. Snyggpeter! 

Det var roligt att se iallafall, Peter måste få se när han kommer hem på torsdag! Har ett vhs-band kvar med gammal stöllfilm, så de sla jag se ikväll :) Nu ska jag försöka få lite nyttigt gjort idag.. Hejja!

Hittade ingen bild på Peter när jag var barnsligt kär i honom, men tog kort på världens sötaste pöjk i ett fotoalbum!



Grovarbetarn!

Idag har jag kämpat! Fick ett ryck och började måla uppe i trappen där det var någon ful väggmålning, sedan målade jag "staketet" och lite mer runtom.. Sedan kom jag på att trappen är jävligt ful! Så jag började rycka loss heläckningsmattan och glidskyddslisterna som satt på och började skrapa och slipa helvetet. Dock gick de för klent tyckte jag, så jag drog till byggshopen och köpte en bättre skrapa och bättre slippapper. Kämpade på med det ett, sedan drog  jag till järnaffärn och köpte ännu värre slippapper! Så nu går de bättre! Det börjar komma fram en fin trätrapp :) Sedan ska jag måla den, men med tanke på tiden det tar så blir väl inte det än på några dagar.. Har gjort 4 trappsteg efter att ha jobbat typ 4h i sträck! Och vad kan de va, 20 trappsteg? Massvis med gammal färg och gammalt lim, den där skiten har säkert suttit i trappen i 20 år... Menmen, fint ska det bli! Kommer lite bilder senare :) 

Jag har lite goda nyheter som jag inte har berättat här än heller, Peter har fått jobb i Vansbro! Han blir verkstadschef på Västerdala service :) Gött att få ett jobb utan att knappt söka :D Dock har han uppsägningstid i Norge på tre fulla månader, men från och med 1 oktober har jag min älskling hemma på heltid! Men jag är så GLAD! Han kommer dessutom få "bättre betalt", han har hög hyra i Norge för en liten skitetta, och dessutom kostar ju bensinen x antal tusen när han kör 70 mil i veckan, så lönen han får i sverige kommer vara högre än pengarna han skulle haft kvar annars, gött! 

Bjuder på en bild på en unge ur Ykullen!



Y-kull

12 dagar och alla har öppnat ögonen, grymt söta!

Z-unge


Testbilder








YEY!

I fredags beställde jag en kamera, Nikon D3100! Och den kom redan idag!



Har tagit lite "testbilder", som jag ska lägga in strax, men de såg då bra ut i kameran! Dock är jag ju lite newbie så det blir väl inga superbilder, än!

SEVEN

Sju kaninungar föddes hos Elsa inatt! Alla lever, alla är BLÅ! Skönt efter bara svarta ungar iår (+en viltgrå).
Sedan borde Ussi få idag, hon har börjat boa med päls :) 



Ovanligt va?

Med kass uppdatering! Men men, slänger in lite bilder från idag


Buren från Mora - klaar! Har målat hela skiten och gjort nya dörrar, dock blev de att sitta lite snett men jag orkar inte bry mig, kaninerna trivs! De två längst upp är på dag 30 idag och borde klämma ur sig ungar närsomhelst, Ussi och Elsa :) Sedan Tara nere till vänster som får ungar om cirkus en vecka, och nere till höger är det Brynis med hennes ungar :) 


Sörbys Felix, hane som stannar, superfina öron! Dock lite vita strån (typ 3-4 st) på huvudet, så jag har kvar honom och ser vad det blir av honom, de andra två i kullen säljer jag till kel. 

Anna fick ungar i fredags, levande! Mitt hot om nackning hjälpte nog :P 2 svarta och en viltgrå, hon tar hand om dem superbra! Runda som bollar, här syns en viltgrå tjockis, den viltgrå färgen har precis börjat komma fram (först ser man bara de svarta topparna, så de första dagarna ser de ut att vara svarta med viltzooner bara)

Och imorgon är det the d-day, älskling kommer hem! Hela fem dagar är han ledig nu, wonderful!

Uppdaterar med något vettigt när jag orkar, kraaam!

Sovdags!

Vad har jag gjort under veckan? Inte så mycket mer än att jobba... Igår så målade jag ett varv på golvet i kanninburen innan jobbet, och idag gjorde jag väggarnam taken och listerna innan jobbet. Imorrn ska jag till Mora och hämta en kaninbur med 4 fack som jag fått av Sara, plus att jag ska hämta Sara :P
Bäste Henke köpte grå färg åt mig i Blg idag, så den var jag och hämtade efter jobbet. Wunderful! Kändes lite ovärt att åka extra till borlänge för en färgburk... Så nu kan jag måla utsidan också! Sedan ska jag slänga lite färg på buren jag får av Sara, plus byta gallret. Så strax sex nya fack i Sörbys kaningård!
Ska försöka att få tag i sådana där "plattor" som man har typ i trädgården, och ha som golv i kaningården, tror det kan bli bra. Lättsopat!

Fixade nyss en ny piercing, blev helnöjd! Och i sommar blir det DAs också, längtar! Vet dock inte var jag ska ha dem än... Och imorrn kommer min SAMBO hem! Ännu mer underbart!

I love my life!