I farten!

Har vart duktig på förmiddan! Målat insidan av kaninburen med vitt, sedan har jag städat insidan av bilen! Inte gjort det ordentligt sen jag köpte den i november, så det var dags kan man säga... Men nu är den skinande ren! soligt och varmt här, så jag är genomsvettig... Blir en dusch och fixa mig innan jobbet, och lite mat. Ska försöka hinna till jobbet en stund innan så jag kan slänga in bilen i biltvätten också :)
Puss!

Nöjd med dagen!

Idag har jag fanimej fått mycket gjort! 
- Städade 4 kaninburar
- Klippte klorna på 8 kaniner
- Tvättade Frökens öron, då hon har en massa bitmärken (blir så ibland när de går i box..)
- Målade lite i klädkammaren
- Duschade
- Tog ut pengar på banken
- Möte på jobbet
- Gav kaninerna vatten, hö  och mass gräs och maskrosor
- Krattade och sopade inne i garaget
- Hade besök av kaninspekulanter
- Fotade kaninungar och namngav de små (Axel, Felix, Lexi)
- Låg i sängen och åt chips och tittade på unga mödrar :P 
- Snickrade klart kaninburen och målade med ladugårdlack på golvet och en bit upp på väggarna.
- Diskade
- Lagade mat

Så jag är helnöjd! Ska försöka hinna med en hel del innan jobbet imorgon också :) Men nu ska de sovas! 

Upptäckte dock att jag gjorde fel på buren, satte golvet till övre facket 5cm för långt ner... Så det är 60cm i takhöjd i övre  facket och 50cm i det nedre... Menmen, orkar inte ändra! så de får va så :P 


Bebs

VEGA


FELIX, AXEL, LEXI
(svårt att komma på tre namn på X, tog tre namn med X i istället :P )


Da weekend

Ja, inte uppdaterat på evigheter som vanligt. Helgen har gått otroligt fort som vanligt. I torsdags var jag och Camilla i Borlänge. Jag handlade två säckar Edel och en säck Rabbit Royale, så nu har jag kanninmat som luktar gooott av en massa örter! Säcken kostade bara 300, jag som hade för mig den kostade 350 minst, så de var en lad överraskning! Jag blandar med bara 1/4-1/5 RR, så kilopriset blir inte så många kronor dyrare mot att köra med bara pellets :) 
Sedan köpte jag lite linnen, långärmade tshirts, en jumpsuit och massa mat på Willys inför grillfesten på fredagen :) En ny mascara och foundation hittade jag också, välbehövligt! Och två presenter till Peter, 10pack strumpor och en skjorta, han blev glad över båda <3
Egio flyttade hem till sin nya matte Hanna också, där kommer han få det riktigt bra :) 

På fredagen så åkte vi mot Värmland vid niotiden, fikade vid mammsen. Sedan ringde en tant i Sörby som trodde att min katt Betty var hemma hos henne! Hon sprang bort i höstas :( Det var dock inte min tjej... Men en jättesöt svart liten katt, jätterädd och jättesmal... Men till slut vågade hon gå fram till mig, strök sig mot min hand och jag fick klappa henne. Så jag provade att lyfta henne. Det gick bra först, sedan fick hon frispel, så jag fick rivsår över hela högerhanden, lite på vänsterhanden, på RYGGEN och högra låret. Fick tyvärr inte tag i henne igen. Tur att det är en snäll tant hon är hos som ge henne mat, där kommer hon få de bra :) 

Sedan åkte jag och mamma till Törp igen, där provade Winnie holländarnas agilitybana, och sedan busade hon med de fyra (!) hundarna som de har. Sedan for vi mot xär och packade ihop Peters saker, sedan köpte vi mat på ett fik i "centrum" innan vi for hem och lämnade mamma och drack kaffe, sen hem till Vansbro.
Väl hemma så packade Ola och Peter ur släpkärran och lämnade tillbaka den medans jag började med maten, sedan kom Linn och hjälpte till också :) Ramlade in en hel del folk till slut, sedan drog vi till Selins, blev en riktigt trevlig kväll! Jag fick massa beröm för min hemmagjorda potatissallad, sånt är kul :) 

Igår så tog vi de lugnt bara. Åt mat på Saltvik, sen hem och började packa upp Peter grejer, och tvätta sofföverdragen som var helskitiga, och det var inte Peters förtjänst... Less man blir! Jaja, nu slipper vi det iallafall. Sedan klippte killarna gräs, jag färgade håret och duschade, sedan åt vi mat, grillat igen! Gooott! Sedan flyttade lilla Väna/Korven hem till Tintin också :) 

Idag har vi städat lite och lagat mat bara. Sedan åkte brorsan och Peter mot Oslo :( Men som tur är kommer älsklingen nog hem på onsdag igen, eller, han måste! Vi var och handlade förut, och jag la ned min plånbok i handlingskassen som vanligt. Tro på fan att jag glömde ta ur den! För jag la den såklart i Peters matkasse med maten han skulle ha med till Oslo... Så jag har varken pengar eller körkort. Pengar är ju ingen fara, bara att ja går in på banken och tar ut, men körkortet är det värre med... Winnie får vara kvar i Värmland några dagar extra, för jag vågar inte köra 10 mil tur och retur utan körkort... Annars hade jag tänkt hämta henne imorgon eftermiddan, det gick ju åt helvete! Jaja, det ordnar sig, tur mamma är snäll och säger att det inte gör något att hon är kvar :) 

Bjuder på lite kassa iphonebilder som vanligt :) 



Sytt en ny duk till vardags rumsbordet :) Även nytt bord, bytte till Peter bord då jag tyckte det var finare :) 

En liten bebis i X-kullen som nyss ätit morot <3


Väna har lagt båda öronen! 8v 4 dagar gammal, bättre sent än aldrig!

Färgat håret, bättre sent än aldrig! Färgen "espresso"


Väckte en enormt bakis pojkvän på lördagsmorgonen med att dra tapeter. Har trott att strukturrapeten var av vävtapet och därmed omöjlig att riva bort, trodde vi skulle bli tvungna att bredspackla hela väggen för att få bort skiten. Men nejda! Hittade en liten reva och provade, sen råkade jag fortsätta av bara farten! Känns som att det är dags att renovera sovrummet nu snart :)


Borlänge!

Köpte hundmat, kattmat och kaninmat för 1100 igår, känns ju gött! Menmen, nu ska det räcka ett tag :) Ska köpa mer kaninmat idag, så de rackarna borde klara sig till en bit in i höst :) 
Nu ska jag ut och fixa transportbur, klippa Egios klor, sen duscha och äta frukost, sen iväg och hämta Camilla och mot Borlänge! Ska se om djurmagazinet har någon måttkopp till Winnies mat också, den jag tog sist i Karlstad klämde jag ju sönder på hemvägen :P
Sedan vill jag köpa någon present till älsklingen, för tada, han flyttar in i helgen! 1½ månad är väl lagom tid? Imorgon blir det lite inflyttningsfest/grillfest men förhoppningsvis ett gäng glada vänner, och ikväll kommer darlingen hem! Skulle ha målat klart klädkammarn också, men inte fått tummen ur än... Jaja, ska försöka flytta ut brorsans kartonger till boden iallafall, så vi får plats med Peter grejer. Mycket jag skulle ha gjort :P 


Bad update

Som vanligt, menmen, var jobb hela helgen ändå. Nu ska jag få i mig något till frukost och sen försöka städa burar i blåsvädret, ska försöka komma iväg och hämta lite hö också... Sedan blir det Borlänge på torsdag! Köpa kanin- katt- och hundmat, och sälja Egio till sitt nya hem!

Nattblogg

I säng alldeles för sent som vanligt.
Menmen, fick beställt lite piercingrejer idag! 15 hästskoringar, svarta med koner, 1,6x10mm, en bröstsköld, en navelpiercing, lite kanyler, en ny tång (såg smidig ut, var tvungen att prova!) Och 20 bollar, svarta och "vanliga", dom där jävla bollarna har ju en tendens att försvinna. Tappade en i helgen, less! Ska fixa lite mer hål i öronen på älsklingen, då han ville ha det. Skadar ju inte att han blir ännu snyggare! 

Sedan har Vega och Väna börjar lägga öronen, så söta! Varsitt öra ligger på dem, Vega ser ut att ha fina öronknutor, fortsätt så tjejen! X-kullen ser ut att få breda, tjocka öron precis som mamma :)

Helgen

Inte använt någon dator på hela helgen och därmed inte orkat uppdatera :) Men jag har haft en underbar myshelg med min fina man!
Liten update iaf:

TORSDAG
Var barnvakt åt Milton några timmar, vad glad för jag slapp byta bajsblöja! Den duktiga lilla pojken kissade bara :) Sedan jagade han katten, tuggade på kattens leksakskatt/boll, bet Winnie i öronen, vi sparkade boll med Winnie så han skrattade rakt ut (Jag höll i honom såklart, svårt att sparka när man precis lärt sig att ställa sig upp :P), kikade på kaninerna osv :) Sedan när Madde hämtat honom på matade jag kaniner och katt, duschade, packade, sminkade mig och drog till mami, där blev jag bjuden på fläsk! Gud så gött. Och kaffe såklart, så jag skulle orka köra vidare mot Karlstad. När jag äntligen kom fram och fick kramas och pussas så såg vi på film bara och myste :)


FREDAG
Tog det  lugnt på fredagen också, såg film när vi vaknade :) Sedan åkte vi till biltema och köpte delar till min bil (vad fan de nu heter de där delarna), sen in på Bergvik där Peter köpte sig en ny tröja, och så åt vi thaibuffe, sååå gott! Vårrullar måste vara nåt av det godaste som finns, åt säkert 20st :) Sedan var vi in på Skopunkten och köpte två par skor åt mig, så nu kanske jag kan se hyfsad ut i sommar!

Sedan åkte vi "hem", och jag sov middag, blev så  otroligt trött! Sedan åkte vi mot Grums på eftermiddan och grillade med Peters mammas familj. Väldigt trevliga och roliga människor! Sedan när vi kom hem så hade Peters lillasyster lagt till mig på Facebook ;) Sött!
Sedan, överraskande nog, såg vi på film!

LÖRDAG
På lördagen var vi ned på våxnäs till nåt ställe och köpte supergoda sallader, sen ner till nån strand med en fyr (kommer inte ihåg namnet) där man hade utsikt över hela Vänern, supervackert! Åt lunch där ute, lite blåsigt men ändå underbart! Naturreservat och underbar natur... 
Sedan var vi iväg och kikade på älsklingens finbil, Pontiac Trans Am! Hoppas att vi lyckas få upp den hit till crusingen, då blir det en fin bil med iallafall! Han tror dock inte att han hinner få den klar tills dess... Den var dock "lite" skitig och dammig nu.... Men ändå snygg!

Sedan var vi in till Karlstad och såg på bio, Let Me In! USA-versionen av Låt den rätte komma in. Den var underbar! Sedan var vi på en mongolisk restaurang och åt buffe, jag åt massa vårrullar såklart :)  Sedan gick vi en liten promenad vid Alsters herrgård, väldigt mysig dag! <3



SÖNDAG
På söndagen tog vi det mest lugnt, sedan åkte vi till Ica och handlade mat med Therese, sen hem och lagade maten, tacos, under tiden som T åkte till flygplatsen och hämtade Peters far med familj, sedan åt vi mat allihopa! Sedan satt vi och pratade med dem några timmar, åkte och tankade bilarna, sedan tillbaka och drack kaffe innan vi sa hejdå och åkte. Jag åkte hem till mamma först och hämtade Winnie och drack kaffe, sedan hem mot Vansbro. Halv ett kom jag äntligen hem! Det var en underbar helg med min fina man iallafall! Jag är så lycklig! Bjuder på en bild på min fina :) 


MÅNDAG
Hyfsat lugn måndag, har snickrat lite bur och håller på och tvättar för fullt nu när tvättmaskinen är på bra humör för en gångs skull. Tvättberget ska bort! Sedan fick jag present av exfrugan som hon köpt när hon var utomlands, en skorpion! Skitsnygg, tack älsklingstjejen!





Besök!

Har finbesök just nu av en liten man som heter Milton ;) Sedan när hans mamma kommer hit igen så ska jag mata kaniner, duscha, packa och åka mot Värmland. Myshelg med min älskling i Karlstad <3

Lunchdags

Ska  slänga mig i duschen medans maten står i ugnen. Enchiladas!



I like it!

Jag gillar det verkligen, min fina älskling <3






Har förresten börjat snickra på en ny tvåfackare idag, hann att såga till alla ben, bakstycket och kortsidorna och skulle precis skruva ihop dem, då jag upptäckte att batteriet i skruvdragaren var slut. Sådärja! Började bygga på agilityhinder men lyckades inte klura ut hur jag skulle på hopphindret att stå. Kom på en lösning sedan men då orkade jag inte så jag packade ihop :P 

Sedan var mina kanintjejer här idag igen :) Härlig dag i solen!

Längtar till helgen! <3

Helgen

Ingen uppdaterat i helgen, men jag har inte ens haft datorn igång sedan i fredags. Älsklingen var hemma, sen var vi i Finnerödja på lördagen, sen hämta mamma i Sörby, sedan firade vi pappsen på 60-årsdagen igår. Skriver senare, ska hämta lite reglar så jag kan börja snickra kaninbur nu :)

Bebs

Liten svartskalle:


Vega (Svullo) och Väna (Korven), bestämde mig för namnet precis nu, haha

Snart så! <3

Om typ en timme är min vackra hemma, underbart! Ska börja med maten nu, hemmagjord potatissallad och grillspett av rådjursfärs :)  Och vanlig sallad till! 

Sedan måste jag fixa kaninerna och klippa klor innan sängdags, tidig morgon imorgon, måste åka 5.30, så runt 4.30 lär vi gå upp, huuuua! 

Hade besök av Madde, Alfred och Milton i förmiddags, det var mysigt! Sedan nu på eftermiddagen var Tintin och Elin här och tog hand om kaninerna, och alla tanterna fick varsin liten promenad i sele :) 

Nej, nu ska jag sätta igång med maten åt min vackra man!

Vill haaa!

Gah, har suttit och kollat på annonser på tamråttor nu, vill verkligen ha! Men jag vet inte, känns som att de inte är rätt "tid". Jaja, klickade ner alla uppfödarsidor fort som fan iallafall för jag blev så sugen :P Saknar mina gamla råttisar, mysiga djur!

Här är en bild på dem när jag nyss hade fått hem dem :) 

Photobucket

DA!

Ja just ja, la fram en galet förslag till gubben häromdagen. Vi har lyckats fixa så att vi har 2v semester samtidigt i sommar, och vi ska ju typ åka på tältsemester och göra massa töntiga grejer i Sverige typ, roadtrip!
Så i onsdags la jag fram förslaget att vi ska åka till Skåne, haha. Dels för att jag typ aldrig varit där, men också för att jag vill pierca mig! Ska fixa några dermal anchors! Typ 3 st, tycker de är snyggare om man har flera stycken. Vet dock inte var jag ska placera dem, nacken eller mellan tuttarna har jag funderat på... Men varför Skåne? Jo, för där finns ju missmaddis, http://missmaddis.com/ !
Skithärlig människa, och duktig piercare! Det kan väl inte bli bättre? Och min fina man gick med på förslaget (yay!), han tyckte att vi kunde åka över en sväng till Danmark när vi ändå är så långt ner i Sverige :) Och nu har jag hört med maddis, och hon verkar inte ha någon semester, perfekt!

Detta kommer bli bästa sommarn någonsin!

6 kids!

Igår fick Brünhilde ungar, 6 svarta småskruttar! Tror dock bara det är fem kvar, för en var riktigt riktigt liten... Men den hade normala proportioner, såg bra liten ut. Dock svag och slö, så jag tror den fallit bort redan... 
Sedan ska vi se om Tara och hennes mor Ussi fått några ungar, dag 32 idag så jag hoppas de fått! Har tyckt de båda verkat dräktiga. Eller ja, Tara märks det inte på men hon och Unok fick in extremt många lyckade parningar. Och Ussi har varit sur och grinig som hon brukar vara, sedan var hon lite hispig och rädd igår... 

Igår var Tintin och hennes kompis Elin här igen och mös med kaniner :) De fick se en nyfödd unge, de matade allihopa och vattnade, och sedan gick de med Fröken och Magnolia i sele. Gick bra för att vara två kaniner som aldrig haft på sig sele innan (med min vetskap iallafall).

Måste ladda kameran så jag kan lägga upp lite ordentliga bilder också...

Magnolia och Blomman

Dåliga iphonebilder, men här är mina sommargäster, fluffen heter Blomman och den viltgrå wienertecknade heter Magnolia :) 





Clean!

I måndags blev det rent hos alla kaniner! Jag städade ute i kärringhagen (8 sopsäckar, inte alls jobbigt, dom var inte alls tunga!) Och så hade jag min medhjälpare Tintin och hennes kompis här som städade alla 12 burfack, tack så mycket för hjälpen! Tråkigt dock, de hittade ytterligare en död unge hos Anna, nergrävd i spånet... Och ändå så grävde jag runt där i spånet ifall hon skulle fått någon mer död som jag inte hittat, så att tjejerna skulle slippa se något sånt, men tyvärr så missade jag ungen... 
Dock tror jag att Brynis och Ussi är på G med att få ungar, Brynis har dragit lite päls (dock inte på något specifikt ställe) och Ussi har boat (utan päls) och verkar lite smått stressad. Tara verkade också lite halvt stressad. Ska ut och kika snart och se om de blivit något, var några timmar sedan jag var ut. Dag 30 för allihop idag, så förhoppningsvis blir det levande ungar! Elsa tror jag inte får, för hon drog päls för några veckor sedan. Menmen, jag var ju tvätsäker på att Barbie inte skulle få något, så vi får väl se!

Sedan fick jag hem två nya kaniner imorse! Blomma och Magnolia :P Som ska vara sällskap i kärringhagen, med hopp om att de bråkar mindre. Två jättehäftiga kaniner, en wienertecknad viltgrå dvv och en wienertecknad blå teddydvärgvädur/dubbelmanad lejonhuvad dvärgvädur. Bilder kommer senare!

Sedan har jag och snyggingen försökt planera lite semester, ska försöka så att vi får två veckor ledigt tillsammans :) Så ska vi åka iväg på något töntigt, typ tältsemester, gröna lund eller nåt sånt. Blir roligt! Med det rätta sällskapet blir allt trevligt <3

Möblerade om i tantboxen i måndags också, så här är en bild på det iallafall!



Helgen :)

Onsdag: Bjöd gubben på tupp när han kom fram, och de vart godkänt! Sen hände det inte så mycket mer, vi skulle ju upp tidigt så vi kröp i säng rätt så snabbt :) 

Torsdag:
Vi började vår färd runt Värmland! Åkte runt halv nio, till jobbet och hämta släp, sedan mot mina föräldrar där vi fikade och dumpade släp +  Winnie innan vi fortsatte mot xär, där rastade vi hunden och hämtade Peters deklarationspapper och lite kläder, han har saknat kortbyxor när det varit sommarväder i Vansbro :P 

Vi åkte i min väldigt fina och pimpade bil!

Sedan fortsatte vi ned dit sola alltid skiner - Karlstad! Först var vi in till djuraffären i Skåre som nog är den bästa jag vart in på. Stor, luftig, bra utbud, djuren har det SUPER och man får inte gå in till smådjuren! Underbart! Köpte två halsband till Luna, ett rosa och ett blått, sedan tog jag med ett nytt fodermått till Winnies hundmat, som jag såklart lyckades klämma sönder under vägen hem. Bra Lina! Sedan var vi in till en bilverkstad/försäljare i Skåre också, och hälsade på en kompis till Peter. 
Sedan bar det av till mitt paradis och gubbens motsats till paradis - Ikea! Handlade inte så satans mycket, Durkslag, duschdraperiringar (äntligen slipper jag presentsnöret som jag har satt upp duschdraperiet med!), tyg tll gardiner och dynan i hallen, toaborstar (bara 4kr styck, fräsh att byta toaborste ofta!), lite doftljus of course, man kan inte gå ut från ikea utan att köpa ljus! Trots att jag har några hundra kvar hemma... Menmen, de går åt! Gick bara på en femhundring, jag börjar göra billiga Ikea-besök! Men det blir så när man inte köper möbler :) Sen åt vi mat i restaurangen såklart. 

Sedan åkte vi till Biltema, då de såklart hade slut på de delarna som behövs till min bil, krängningstaget/stabstaget eller vad fan de nu heter är slut på min bil, så minsta lilla gupp man åker över så låter de som fan :P Menmen, inget farligt, men de låter. Jaja, får köpa det nästnästa helg när vi ska va husvakter hos svärfar ;) Och så var vi in på Rusta en sväng, köpte färg till utemöblerna och så laddade jag upp med tvål och balsam, som vanligt! Skönt att ha hemma :)

När vi äntligen var klara där så åkte vi till Peter far och hälsade på, drack kaffe och lämnade hans papper, träffade hans systrar för första gången på många många år, det var trevligt :) Ena systern gick jag ju i samma klass med 3 år om jag minns rätt, och småsytrarna var pyttesmå när jag såg dem sist, så de var roligt :) 
Sedan åkte vi hem till min mor och far igen, åt mat (mammas dillkött och potatis, evigheter sedan!) och lastade utemöbler, eller, Peter och pappa fick lasta, såg lite roligt ut när de slängde upp allihopa på skottkärran!

Tog med mig kompostgaller, en köksstol och järnspett också, järnspett behöver jag till att få upp min torkställning jag fick i födelsedagspresent, gud så skönt de ska bli! Sedan for vi mot Hagfors där vi hälsade på Johanna, gubben och barnen, jag har ju inte sett nytillskottet Josephine förut :) Så fin, och så liiten! Fick sitta med henne i famnen en lång stund, mys! Och så fick de matchande kläder av mig, body till lillen och leggins till den stora i regnbågsrandigt, tror det blev godkänt för Joline började hoppa runt i sina direkt :P 
Sedan for vi äntligen hemåt, kom hem kvart över tolv... Bara att mata kaniner och stupa i säng, pust! 


Fredag: Vi vaknade hyfsat tidigt, gubben åkte och handlade frukost som vi satt och åt ute i trädgårdmöbeln :) Sedan började vi skrapa lite färg, och det är otroligt hur fint träet fortfarande är! Trädgårdmöbeln är byggt från grunden av min morfar som var snickare för 20-30 år sedan, så det är verkligen otroligt hur fin den kan vara ännu! Roligt med något som är byggt av familjen istället för nåt skit från typ jysk :)
Sedan kom Camilla med ett gäng ungar som ville mata mina kaniner, och det fick dom väl :P 
Vi byggde ihop grillen också och grillade falukorv till lunch, mycket gott!
Sedan for jag iväg och jobbade hela långa kvällen..



Lördag: På lördan gjorde vi ingenting, jag var dålig så vi hade en latdag och låg och tittade på Avatar och tv tills jag åkte iväg och jobbade. Sedan kom jag hem till Winnie som var livrädd för alla raketer :( Skakade i hela kroppen, dregglade osv osv... Stackarn! Jag skulle ju jobba hela valborg så jag tänkte ju inte på några jävla raketer, annars hade jag ju fixat lugnande... Nej usch, gillar inte raketer, bara massa pengar man smäller upp, för de där jävlarna är ju inte billiga heller. Och skrämmer både hundar och andra djur. Fy!

Morgonbus på lördagen!

Söndag: Jag jobbade på förmiddagen, fick sms av Peter att ena kaninen fått ungar.. Och det gick åt helvete igen. Anna som fått alltså. Ena ungen låg utanför och var stendöd, en hade ett avbitet öra och var död, en var nedgrävd (utan päls) och var död. Suck, börjar tro att det är fodret det är fel på. Bytte ju till Rabbfor i våras för jag tyckte det var onödigt att åka 7 mil bara för att köpa kaninmat, bättre med Rabbfor som finns på granngården knappt 1 mil bort... Fodrerna kostar lika mycket (199kr för 25kg), men Rabbfor är för produktionsdjur (slaktkaniner) egentligen. Får se hur de går med kullarna som kommer i veckan, annars blir de fanimej byte till Edel illa kvickt!
Sedan lagade världens bästa man mat åt mig! Hans specialköttfärssås :) Jag gjorde sallad, sedan la jag mig i soffan och kollade på tv och väntade på maten, skönt! Sedan for han mot skitnorge, och nu har han långvecka och kommer inte hem förrän fredag :( 
Men på lördag åker vi till Finnerödja på kaninutställning :D Och han följer med! Inte för att han är så värst intresserad, utan för att han vill umgås med mig ^^ Världens bästa man!


Måndag: Idag har jag inte hunnit med mycket. Sara kom hit, och hon hade glömt min present hon köpte i Kreta, den jäveln! Ska dock ge mig ut och städa burar + tantboxen, får hit två nya tanter på torsdag också! Har ju bara två kvar och de kommer inte bra överens nu när de bara är två.. Så då ska jag lånna två kaniner av Anna över sommaren :D Winwin-situation! Hon sparar plats och jag får kaniner som mår bättre :) 
Så, det är väl dags att ge sig ut och skotta skit... 


Nu jävlar blev det ett inlägg iallafall!

Bad update

Dåligt uppdaterat under helgen, men jag har haft lite annat för mig och datorn har knappt varit igång :) 
Är så hemskt lycklig över min fina man  :)