Vilddjur!

Hundrackarna ute på förmiddagspromenad i regnet idag:)

Nu så!

Nu är skithunden hemma! Var ute och gick på en långpromenad förut med hundarna och älskling, mysigt!
Det går bra med honom och Winnie, var lite gruff i början (som vanligt med hundar som inte träffat varandra, var över fyra år sedan de sågs sist) men nu så går det så bra :) 
Nu ska jag mata kaniner och mysa med min darling i soffan en stund innan sängdags, upp tidigt imorgon och gå en promenad med hundarna innan det är dags att jobba!

6 månader med världens finaste idag <3
Tyson fattade tycke för råttorna direkt... Låg och tittade på dem i flera timmar :P
Han är ju dock lite ful nu när han är rakad runt halsen, tur att päls växer ut igen!

Sjuuk :(

Fyfan, tror aldrig jag varit så här förkyld! Jaja, kaninerna är fixade inför imorgon. Unok får vara hemma så han ser förjävlig ut :P De andra tror jag inte få några höga poäng heller, det är väl Saga som kan få hyfsad poäng.
Är inte alls pigg på att gå upp 4.00 och åka hemifrån 4.30.. Menmen, ska vara i hos Anna i Nås fem och vi ska åka därifrån senast halv sex... 

Menmen, det blir en rolig dag! Massa kaniner och det är råttorutställning i samma lokal :) Ska köpa tillbehör till kaninerna och råttorna av gnagarboden.. Ja, de blir en rolig dag helt enkelt :)

Tyson

Hittade några gamla bilder på Tyson som kommer hit på söndag :) 

4mån och precis kommit hem
Jag och Tyson våren/sommaren 07 :) 
Samma dag, fina killen! Han har dock mycket mer päls nu, ja förutom runt halsen där han är rakad då ;) Bilder kommer sedan på söndag när han kommit hit

Bonusbild, jag och min förra råtta Tilda :)

Nyheter!

Japp, innan jag glider till jobbet så ska jag uppdatera er lite :) På söndag så flyttar min förra hund Tyson hit för att bo här i några veckor. Han har hamnat i bråk med andra hanhunden där hemma, vilket resulterade i veterinärbesök och div sår. Så nu har bägge hanhundarna fått kemisk kastrering, så Tajsbajs ska bo här tills sprutan verkat :) Så på söndag kommer en halvlånghårig BC hit, han är ju rakad runt hela halsen pga skadorna :P 

Och nästa helg så får vi ett tillskott till flocken! Råttor är ju väldigt sociala djur, men en väldig flockkänsla. Mina tjejer har ju varit lite småfjantiga av sig, så jag har funderat på att skaffa en äldre hona som kan "lära dem" att bli mer tama och som kan leda dem lite i livet :) Sedan hittade jag en hona på ett år på råttforumet jag hänger på. Hon har funkat väldigt bra i introduktion med andra råttor, väldigt tam och go (brukar hänga med ute, sitter bara på axeln :D ) och en ledargestalt till övrga råttor i flocken. Passar oss perfekt! Plus i kanten är att hon finns i Karlstad, dit vi ändå ska åka nästa helg, så då får hon följa med hem :) Pratade nyss med nuvarande ägaren i nästan 1½timme i telefon, och det verkade vara en riktigt bra djurkännare, så detta tror jag blir perfekt! Sedan är de lämpligast att ha en flock på tre eller fler, ifall den ena råttan dör, de blir ju inte så värst gamla.
En bild på nya tjejen Heroin!

Workoholic

Det börjar kännas lite jobbigt nu, jobbade igår och idag, jobbar på två jobb imorgon, sammanlagt 12,5h. Sedan mån-fre varje dag, 9 pass på 8 dagar alltså! Fy fan.. Sedan på lördag så bär det av till Tierp, kl 5 på morgonkvisten så ska jag infinna mig hos Anna i Nås, där vi packar om och samåker därifrån, till kaninutställningen! En av de större på hela året, alltid lika kul att åka dit :)
Hoppas att Anna vill hinna med ett snabbt stopp på Djurmagazinet i Valbo på vägen hem, jag vill köpa alspån till råttorna! Dyrt, men jag vill prova :) Det luktar inget kiss och bajs av dem nu, men papperspelletsen har en lite unken doft på något vis, ja, de luktar papper helt enkelt. Så jag har tänk köra på alspån på hela botten och papperspellets i en toalåda :) 

Nu är de sags att sova, upp tidigt imorgon och jobba som sagt :/ 


Jag och Tila 

image descriptionimage description
Finaste Unok förut idag! Älskar den där skallen! Han och Elsa ska paras inom några dagar, de fick klorna klippta idag och Elsa flyttade från tanterna till en egen bur :)

Lycklig!

Trots att jag är i en "dålig period" nu då jag mest nåt dåligt och har ont, så känner jag mig ändå riktigt jävla lycklig just precis nu! Har planer för kaninerna, har planer för hur jag ska inreda nya råttburen, har planer för vad jag och winnie ska hitta på och jag smider på planet hur jag och Peter ska renovera huset och vårt planera vårt liv tillsammans. Happy! <3