Mys

Tjejerna har blivit mycket mer framåt och nyfikna, och nu har de sovit i hängmattan till och med :)


Gomorron!

God morgon lurvet!


Ice

Min nya avelshane ice :)


Test

Testar nya appen :)


Malvis

Nu går det hyfsat bra att lyfta råttorna! Malva var nyss i hängmattorna och undersökte också, och Tila lekte med ett snöre :P
Mina söta bäbisar <3
Jag och Malva på bilden!

<3

Jag och Tila

Det tar sig

Tjejerna börjar bli nyfikna :)

Nya familjemedlemmar <3

Två än så länge namnlösa tjejer som vi hämtade hos en uppfödare i Borlänge idag. Två nyfikna fina tjejer! En agouti och en black, bägge eubk mm. Lite blyga ännu i sitt nya hem, men var framåt, sociala och gosiga hos uppfödaren, så när de bott in sig lite är jag säker på att de blir mysiga här hemma också <3

Nice day!

Idag så öppnade jag på jobbet, sedan drog jag direkt till Djurås och köpte kaninmat.
Lite lätt galen man känner sig, åker 7 mil enkel resa bara för att köpa djurfoder :P Jaja, köpte 50 kg så de borde räcka ett tag. Precis innan jag var framme så upplyste en annan uppfödare mig om att vi som är medlemmar i DLKAF får rabatt där! 20 öre per kilo, så en hel tia :P 10% på övriga sortimentet dock, så vi får kika mer vad som finns där :) 
Sedan skulle jag och Jessica ha vart till brukshundklubben, men de blev ju såpass sent när jag kom hem efter fyra så vi tog en skogspromenad på 1½ timme istället. Också skönt! Hundarna fick hoppa över stockar, sten osv så lite agility blev det :P
Lite skönt att vi inte åkte, jag gillar inte att åka bil med Winnie utan bur (buren är kvar i Värmland). Livsfarligt om man krockar eller tvärbromsar. Och olagligt! Hundar räknas som lös last och ska sitta i bur eller med bälte...

Nu ska jag laga lite mat till mig och gubben innan jag ska stupa i säng. Blir lättlagat, soppa och kantarellsmörgås på hembakt bröd som jag gjorde igår :)

Litte bilder

Fina Carolina med trasigt öra, blev dock trasigt innan hon flyttade hit :) 

Fina Saga, underbara öron! Precis som Carolina kommer hon från Kolartorpet :) Hade suuuuperfin päls idag, förutom en liten liten fällningsrand i ansiktet. Tror hon kommer bli riktigt fin!
Nyfiken Sörbys Ylva :) 

Söt hane från Tara+ Unok, ska heta något på Ä, inte orkat hitta på namn än :P
Från förra helgen :) 

Nya vindskivor på! Mycket snyggare! Få se om vi börjar lägga pannor i helgen, lite småfix kvar först :)

Sick

Jag är sjuk, eller värre sjuk än vanligt. Förkyld, men med fibromyalgi blir ett vanlig förkylning ett helvete. Jag har konstant tryckande huvudvärk, som ibland bjuder till med blixthuvudvärk som känns som att någon kör en kniv i skallen. Värk på varje millimeter av kroppen, skakar när jag är uppe och går, men ibland har jag tur, för då domnar benen eller armarna bort istället! Nej fy, fibromyalgi skulle jag inte önska en enda människa på denna jord. Jag skulle göra vad som helst för att få vara helt frisk.
Tänkt vilken lycka att vakna upp en dag utan att ha ont någonstans alls... I wish!

Jaja, grababrna är här och håller på med taket. Har fått hem plattor nu, fyra pall! De håller på och fixa det sista nu innan de ska börja lägga plattorna. Tänk vad häftigt, skabbigaste huset på gatan kommer få det snyggaste taket!
Bild på mitt nya tak:

Tak

Per och Alex är uppe och snickrar på taket nu :) Peter har vart uppe också, men hans knä är inte 100% bra ännu så han kan inte göra så mycket.. Jag skulle ha varit till Borlänge idag och hälsar på en uppfödare för nya familjemedlemmar, men känner mig febrig så jag vågar inte köra... Ska försöka få lite gjort här hemma istället :)