Bajs

I stort sett allt går åt helvete för  mig nu. Jag har inte ens internet. Skjut mig.

Wilma är hemma!

Min älskling är hemma! Fick sms  från petdirekt idag om att någon hade information om mitt husdjur. YEEES!
Dock var jag på jobbet, men som tur var jobbade jag med bäste S, så jag fick smita ifrån och ringa åt alla håll å kanter.
Hon hade tryckt i en rabatt utanför hemtjästen i en vecka drygt... Så om jag tänker efter så ringde något 08-nummer (petdirekt hade 08nummer, de lämnar inte ut ens privata nummer utan kopplar)  för någon vecka sedan, men jag hade lämnat mobilen hemma när jag gick och handlade och missat samtalet så jag tänkte inget mer på det, trodde det var någon försäljare eller något.

Försökte ringa tjejen som har haft katten och hennes syster, men ingen svarade. Till sist fick jag tag på mamma som skulle höra om pappa lyckades få tag i henne innan han åkte hem. Han såg henne, men hon vågade inte komma till honom.

Så pratade med mamma igen och lillebrorsan hade ingen stor lust att åka till hagfors efter att ha haft praktik hela dagen och krypit runt på ett tak, och jag bröt typ ihop där i telefon, tyckte inte min älskling skulle behöva vara ute i kylan där en natt till :P
Men till slut lyckades mamma övertala honom!

Och Wilma kom direkt fram när mamma ropade på henne, hon var överlycklig! De gick och ropade efter Blixten en stund också som sprungit bort i samma område, men hittade inte honom. Men han har inte varit borta lika länge iallafall. Wilma hade ju vart borta i typ 2 dagar, Blixten har vart borta sedan i fredags typ..


Så nu är min älskling hemma i Törp. Och där ska hon fanimej bo tills jag flyttar in i mitt hus, vilket jag hoppas blir så fort som möjligt. Måste dock ha fast jobb och körkort först. Men sen, då jävlar!

Nej, att man inte kan lite på folk. Anledningen till att jag inte säljer mina katter när jag själv inte har möjlighet att ha kvar dom, här är den! Se bara hur det gick för hela kattkullen jag födde upp, tamejfan inte en jävel har gjort som dom sa... Gick åt helvete med varenda en. Förutom Betty då, höhö.
Så aldrig att jag skulle kunna sälja mina ögonstenar, kunde ju inte lämna bort den ena till min bästa vän utan att det går åt helvete efter två veckor. Och just biten att jag inte fick reda på något förrän två veckor EFTER gör mig väldigt sårad och kränkt. Hur svårt är det med ett telefonsamtal liksom?
Nej, tur att jag har ett par snälla föräldrar som mina små älsklingar får bo hos sålänge. Tur att de bor mitt ute på landet där det inte finns en massa andra äckelkatter eller bilar som kan köra över odm. Eller äckelmänniskor som skrämmer livet ur dom helelr för den delen. Nej, Wilma och Betty ska vara Törp-katter ända tills de blir Äppelbo-kullor!


Dålig uppdatering

Dålig inspiration helt enkelt.
Ska iväg till jobbet strax. Vill ha helg!

Var duktig och bakade bröd igår iallafall


Att man kan bli så glad av en människa



Skulle gå och lägga mig men såg att in bästaste bästis genom tiderna loggade in, Annelie! Vi träffas och hörs inte så mycket nuförtiden så när vi väl gör det är det guld värt :) Gladaste stunden på veckan blev det nu!

Men fick lite tråkiga nyheter samtidigt. Min katt Wilma som bott hos Annelies syster Sofie har sprungit bort, och varit borta i nästan 2 veckor. Ingen har sett en skymt av henne,känns jävligt tråkigt! Hon är ju både id-märkt och har halsband, om någon hittar henne borde dom ju ringa mig kan man tycka (jag som står som ägare)  men det har ju ingen gjort, så det känns inte så skoj... Hon är ju försäkrad också, men jag vill ju hellre ha henne än pengarna.. Hoppas hoppas hon kommer tillbaka. Min lilla älskling! Jag som var så glad för nu fick hon bo själv, så som hon trivs bäst. Sedan är hon en kattjävel och smiter ut.

Hoppas hoppasdom hittar henne, eller att hon hittar hem!

En ny dag...

Började dagen med att dusch och sedan ge ansiktet en rejäl omgång OCM, härligt, då vaknar man till lite!
Nu poppar jag popcorn, får bli det till frukost idag, haha.

Plågade mina öron lite igår, så som jag hade förra sommarn typ. Men nu tog jag i båda! Så nu värker dom och vara lite, menmen, smällar man får ta!
Nej, nu ska jag äta mina goa popcorn med svartpeppar på, ska jobba sen vid fyra också.. Hejja!




Sjuk humor

Om du har lika sjuk humor som jag, kolla in Vesslan . Scener ur Alfons trasiga liv träffar precia på skrattnerver!
Massa andra underbara illustrationer också :)

Nu sitter jag och har tråkigt, vill hitta på nåt men svårt utan cash.
Har orkat tömma kameran iaf. Hepp!


Det var soligt idag när jag kom hem från jobbet! Blåste dock iskallt, så jag nöjde mig med att sitta å sola genom fönstret


Bloglovin

Har äntligen tagit mig i kragen och skaffat bloglovin, så slipper jag ha alla bloggar i favoriter och kolla bloggarna 10 ggr om dan för att kolla efter nya inlägg, nu är de bara att gå in på bloglovin istället!
Har tänkt göra det länge, men vart lat.
Men nu jävlar!

Så nu tycker jag att alla ska klicka på länken nedan och börja följa min blogg!

Följ min blogg med bloglovin

Jobbiga bloggen

Känns som att det inte står något annat i bloggen än att jag jobbar, haha.
Jaja, jag har nyss kommit hem frå jobbet iallfall, och ska sova för jag ska upp och jobba imorrn med :P

Skärpning ska göras i innehåller för denna blogg dock, lovar!

Bajs

Blogg.se publicerar aldrig mitt inlägg. Drygt...

Idag så har jag..

Usch usch, idag är det en trött Lina som skriver. Somnade inte förrän efter halv tolv igår, sedan gick jag upp halv sex i morse, och var på jobbet strax efter sex och öppnade. Låste upp dörrarn några minuter innan halv sju, då det stod folk utanför och väntade. Jag var ändå klar och trodde väl de blev förbannade när de såg att jag var inne och grejade men inte släppte in dom.
Men dom blev skitglada när jag låste upp 3 min innan utsatt tid, tyckte jag var jättesnäll. Haha, lite oväntad reaktion. Trodde jag skulle tampas med morgontrötta, sura och missnöjda kunder men in kom dom och trallade som lärkor, haha. Sedan var jag kvar en halvtimme efter att jag slutat för jag hjälpte Elin att räkna kassa och göra passrapport, men det var bara kul så de gjorde jag gärna :)


Nu sitter jag och väntar på att min svamppaj ska bli klar i ugen, kikar på Greys undertiden. Härligt!





Today...

Idag har jag inte gjort mycket alls. Hade tänkt städa, men det blev inte så mycket av det, inte mycket alls faktiskt.
Vaknade, satte på dator och tv, upptäckte att ena piercingkulan luktade ruttet as typ, så det blev en grovrengöring av piercingarna och smyckerna då, haha.
Tvättade smycerna först o vanlig tvål, sen piercingtvålen, sen smörjde jag in både "hålen" och smyckerna med den där piercingsalvan, nu ska de fanimej läka en gång för alla! Tvättade själva piercingarna också såklart.

Jag har tyckt synd om mig idag. Gjorde älgfärsbiffar igår, och medans jag gjorde såsen så slängde jag in biffarna i ugnen, dels för att de skulle hålla sig varma och dels så att de skulle bli färdigstekta ifall de inte var klara i mitten.
Brände mig på ugnen så såklart, som vanligt.
Tror fanimej att jag bränt mig på ugnen varje gång jag använt den jäveln!
Detta var dock en av de värre. Bilden var tagen igår, nu har de ramlat av mer skinn och ser mer ut som ett sår, och varar inte lika mycket. Det rann fanimej var hela kvällen igår. Uschja!

Imorrn ska jag fanimej få till en storstädning.Måste försöka boka tvätttid någon dag också, hmm


Fula jävlar

Haha, sitter på fejjan och kollar på kort från folk i Värmland. Jävlar vad fula dom är där. Finns fan inte en enda snygging, inte av dom i min ålder. Hahahaha, så fula.
Här i Dalarna är dom iallafall lite snyggare, så det duger iallafall.
Haha. Sitter och skrattar för mig själv. Fulafulafula

Soligt

Det är soligt och fint ute. Sitter och slökollar på Babe, men tror jag ska sätta mig ute på balkongen, sola och läsa en bok lite istället.
Härligt.


Jobb

Ja, dags att göra sig iordning för jobbet igen då..
Fint väder ute, gött å sitta med balkongdörrn öppen, förutom när någon granne röker så det drar in cigarettrök!
Icke lämpligt för en som nyss slutat röka. Ja, om jag inte nämt det så rökte jag min sista cigg i tisdags, så idag är fjärde dagen som rökfri! Gött värre.
Hoppas det håller i sig denna gång också...

Solig bild från häromdan, men det ser likadant ut nu

Tjyvkommun

Haha, mamma ringde för en stund sen.
De har tydligen tagit den där Svartenbrant i Råda av alla ställen. Haha världens lilla skithåla. Jag gick låg- och mellanstadiet där och det var 100 elever i den skolan, och det var 1-6. I min klass när jag började så var vi tolv elever, om jag minns rätt. 3 var tjejer. Alla utom typ 3 elever var från min lilla by Sörby på 200 pers, haha.
Det var den enda skolan i hela byn. Nuförtiden är det en 60 elever bara tror jag.

Den enda affär som finns är en Ica Nära, och det var väl där de tog honom, för på nyheterna sa de bensinstation, och den affärn är enda stället på flera mils omkrets där man kan tanka. 
 
Haha, så nu kanske ni har en uppfattning om hur liten den där byn är. Smart ställe att gömma sig på egentligen, om de inte hade hittat honom då såklart...

Helikoptern

Skulle det inte va coolt med en sexkilosklump på balkongen? Eller räknas det som en sanitär olägenhet? Haha


Stats

Haha, snygg kurva

Lista

1. Hur bor du?
I en etta

 2. Vad är din favoritefterrätt?
Paj e ju gött. Med en massa vaniljsås!

 3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?
Osynlig och kunna gå genom väggar skulle va kul.

 4. Hemmafest eller utgång?
Ute.

 5. Brukar du lyssna på ljudböcker?
Nej

 6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?
Nej, jag brukar inte skämmas

 7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?
Jag ska nog köpa mig en MK när lönen kommer, skitkul, haha!

 8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?
Första egna var en kanin

 9. Vad gick du för inriktning i gymnasiet?
Specialutformat program, haha

 10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?
Vet inte.

 11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
Drömmer om framtiden

 12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?
Samantha, haha

 13. Har du gått på en blind-date nångång?
Datar inte

 14. Har du eller har du haft ett smeknamn?
Moen?

 15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?
Ingen alls

 16. Pratar du i sömnen?
När jag är full tydligen, haha

17. Vad hade du helst velat få i present?
Pengar, pengar, pengar.

 18. Är du ärlig när du bloggar?
Ja

 19. Har du vunnit pengar någongång?
En hundring som mest

 20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
Många, men man får väl skaffa en i taget och se hur det går, haha

Bild på mig och fettot. Kolla dubbelhakan!


Fina China

Lekte lite med en bild på min stora kanin China som jag tog förra veckan, var trött på att ha mitt egna jävla öga som bakgrundsbild. Blev rätt nöjd! Hon ser mycket varmare ut på den omgjorda bilden

Före


Efter:


Sliten

Gick upp 5.30 imorse, var på jobbet strax innan 6. Men det gick bra! Första gången jag öppnade själv, tror int ejag missade något, fick igång allt osv också, så det gick  nog bra :D
Men nu är jag trött. Blir nog en tidig kväll idag med.
Men jag ska göra köttfärssås med gula kantareller som middag idag, fick med massa gott från mamma nu när jag var hemma!
Jag vill dock ha större frys, ska ta hit en liten frys från Värmland tror jag, om jag inte snor den som står i farmors/mitt hus, hmm..


Segis

Så här snabbt skriver jag tydligen, eller snabbt å snabbt. Snubblar på tangenterna så en massa ord blev fel. Tragiskt.


35 words

Speed test




Snart sängdags tror jag, ska va på jobbet strax efter sex imorrn. Gött med jobb dock! Även om det börjar kännas i min klena kropp efter fyra dar i rad..

Jobbigt

Ska slänga i mig lite mat och sedan skynda mig iväg till jobbet. C är sjuk så jag ska börja några timmar tidigare.
Äter världens goaste youghurt som jag egentligen inte tål, skitgod med chokladbitar i. Min mage kommer nog inte vara så glad på mig resten av dan, men det skiter jag fan i!
Sedan ska jag äta smarriga nudlar som jag väntar på ska bli mjuka och svalna lite..
Det luktar sommar ute. Härligt.

Våååår!

Åh, vilket härligt väder det är! Och det luktar sommar! Tillochmed igår kväll när jag var påväg hem så luktade det sommarnatt. Åh, så härligt. snälla låt oss slippa snö nu!

I onsdags var jag med mamma til sjukhuset i Hagfors. Var där från två till fem typ, KUL. Men de trixade en massa, tog blodprover, kollade EKG mm, men hittade inget fel såklart. Högt blodtryck hade hon dock, så det skulle hon tillbaka och kolla om typ 2v. Men bra att de bryr sig såpass att de kollade så mkt grejer! Läkarn trodde det berodde på att hon varit utan sina starka piller sålänge, så han tyckte hon skulle fortsätta äta dom.
Sedan köpte vi med oss pizza hem, men det gillade inte min mage!
Åkte hem till "grannarna" när vi ätit för dottern hade fyllt sju, och jag höll fan på å dö av magknip. Var tvungen att förpesta deras toalett en vända, då blev det lite bättre, men gick fan inte över. Tur att det bara var hemma hos Fladderfittan Sr.
Orkade inte ens köra de 1½ km hem, mamma fick köra. Fan, låg nästan och vred mig i bilen på väg hem, minsta lilla gupp. Och jag kan säga att kommun väl inte har högsta prioritering på den där vägen, så det var många gupp...
Efter några timmar gick det över dock.

Kom hem igår em, hann inte vara hemma lång stund innan jag träffade på M som undrade om jag ville jobba 2½h senare, och det kunde jag väl! Så jag jobbade till stängning igår, sedan var jag där 8 imorse igen. Slutade för nästan en timme sedan. Känns tråkigt att jobba inomhus i det fins vädret! Man fick njuta de små vändor man sprang ut, haha!

Imorrn jobbar jag dock kväll, så jag har nästan ett dygn ledigt nu.
På måndag ska jag försöka mig på att öppna för första gången. Läskigt.