Hemma

Jag har glömt att skriva på några dagar, men nu kom jag ihåg!
Jag har varit i Värmland sedan i söndags, men nu har jag kommit hem igen. Ska snart  krypa i säng med min karl Trollius. Vi var ute och gick en långpromenad förut på typ 75 min med Mickis och Josse. Dock finns det endel saker vi måste jobba på under veckan. Trolle drar alldelles för mkt och kan slänga sig efter bilar, men det blir bättre och bättre med det också, så det ska vi väl klara av?
Här på gården har han fått vara lös, det är också skönt. Lös är han så lydig så :)

Jag tjusade en massa bebis igår. Var och hälsade på Johanna och Joline och sedan när jag kom hem var Jessika där med Liam. Dom är då inga bra preventivmedel dom där små sötnosarna! Men jag ska då ha körkort, hus och ett bra jobb inna jag skaffar ungar (en karl också naturligtvis) så det får vänta några år, tyvärr. Sålänge får jag nöja mig med att gosa med andras bebisar och vara glad för att ungar verkar älska mig, haha!

Jaja, uppdaterar väl med ett längre inlägg imorrn kanske.

Hejja!


Längtan

Åh, jag vill ha hus. Pratade med min farbror idag om farmors hus, och han frågade om jag ville ha det i framtiden. Åh, fyfan, det vill jag. Dock vet jag inte om han menade att jag skulle få det eller om jag skulle få köpa det för en billig peng, men pengar som fan behövs innan jag tar över det där huset iallafall.
Det funkar ju typ ingenting. Vattnet funkar inte, avloppet funkar inte. Oljan är slut så man måste elda, men jag vet inte om pannan hade gått sönder också. Sedan är det ju inte renoverat/tapetserat sedan 70talet typ, och då blev det inte ens färdigt, så det behövs också, haha!
Ja, som sagt, en hel del behövs.

Knäpp i huvet som jag alltid är har jag redan gjort upp planer. Tänkt vad man ska ha typ för tapeter i de olika rummen, att man ska bygga ut verandan,  sätta upp staket, snika av hästhagen (där "vi" ändå äger marken om jag minns rätt) och ha några får så jag kan ha vallar-Trolle där, att riva typ uthusen, och bygga nytt  inkl garage och kaninstall, haha. Ja, jag vet jag är knäpp. Gör alltid upp sådana där storartade planer i huvudet fastän att det kanske inte går att fullfölja, så man ska inte ta de på så stort allvar, och de gör jag inte heller.
Men fyfan, så gött det skulle vara med ett hus. Jaja, i framtiden om jag har tur då, och har råd.

Låt mig då klart skolan å körkortet så jag kan dra till Norge och tjäna ihop lite pengar, please?


Jaja. Idag var jag i skolan, och efter skolan var jag in på Ekonomoen och hälsade på farbröderna och fick mig en kaffekopp. Visade dom lite bilder på släkten på facebook för dom, haha :D

Sedan när jag kommit hem så skrev Moa på MSN och frågade om vi skulle dra å sola, och visst kunde vi det. Så det blev solning, men bara för 17 kr då jag inte hade mer, tur att det är lön på fre, haha! Men nästa vecka ska vi lyxa till det och sola läääänge och prova ångbastun som finns där vid solariet, det ska bli gött, oh yes.

På fredag ska jag, Micke och Tula dra till Borlänge också. Såg att Jysk hade köksbord + fyra stolar för 1,5, och dom var fanimej snygga också. Så jag frågade Micke om han hade lust å vara chaffis, och visst fan kunde han det. sedan ska jag bju Tula på Coco Thai som tack för att hon masserat mig och ska massera mig fler gånger. Det kan bli en trevlig tripp tror jag

Tog upp älgkött ur frysen igår för att ge till katterna (det är slamsbitar, jag "slösar" inte fint älgkött på katterna, haha!) men det hade inte tinat alls i kylskåpet sedan igår så jag ställde det på bänken när jag kom hem.
Förut skulle jag ställa in det i kylskåpet igen för att ge det till katterna imorgon, jag orkar inte stå och skära kött nu ändå, då var påsen med kött borta från köksbänken!
Fan fan fan tänkte jag, nu har väl dom där terroristerna tagit påsen, öppnat den, och så ligger det älgkött över hela golvet i nåt rum, eller ännu värre, i min säng.
Men som tur var hade de (säkert Betty, den svarta terrordamen) bara släpat ned den från köksbänken och till andra änden av köket. Hel var påsen också, pju.
Haha, hatar att ha så fattigt i slutet av månaden. Katterna har bara liiite torrfoder kvar, och har inte råd att köpa förräns dagen med stort D, fredag, lönedagen. Så då tog jag upp lite kattmat ur frysen, perfa. Har drygat ut kattmaten med hundmat de senaste dagarna också, haha! Katterna hade ändå brytit sig in i skafferiet, rivit/bitit hål på hundmatspåsen pch snott sig lite hundmat själva, så då kunde de väl få lite då, då jävlarna.


Ett jävla klagande över catzen idag, men dom retar mig verkligen ibland. Tur att dom är så jävla goa annars så jag står ut med dom. Gullungar!
Jag får tillexempel aldrig gå på toaletten själv. Wilma ska gosa med mig under tiden jag sitter på toastolen, och Betty ska dricka vatten ur kranen. Vem sa något om privatliv?

Jag målade naglarna häromdagen också. Det var ett tag sedan. Målade senast tånaglarna till balen, som var 30 maj. Det nagellacket satt kvar. Men nu är de borta och jag har röda tånaglar istället. Fingernaglarna målade jag med genomskinligt, så det blev lite glansigt bara. Jaja, nu känner jag mig lite piffig.

Blev ett litet långt inlägg idag, men det var väl kul för en gångs skull? Enjoy!


Scary

Det blåser som fan ute och knakar i hela huset. Låter lite läskigt. Tur att jag har två mördarkatten som försvarar mig

Weekend

Jobbade i fredags och lördags, sedan blev det dido på lör kväll med Moa.
Jag sov långt borta i helvetet hemma hos Sandra, men som tur var har hon typ världens snällaste mor som skjutsade hem mig morgonen efter, haha :D

Idag har jag vart i skolan. Ringde till världens snällaste micke imorse och frågade om han ville hämta mig, då jag aldrig i livet skulle ha kommit i tid till skolan. Och så klart gjorde han det :D

Nu längtar jag till helgen. Åker till bästa SÖRBY på söndag, och sedan åker jag hem på mån kväll/tis, och tar med mig underbara Trollebus hit!  så det blir massvis med långpromenader nästa vecka. Hoppas bara han inte får så många "astmaattacker", hatar dom...
Vi ska ha en trevlig vecka =)


Jag har kommit på att jag är en alldeles för ärlig människa. Ska börja bli en sådan där tystlåten typ som aldrig berättar något om mig själv, haha :D

Lite, lite till...

Snart är jag klar med Engelska B. Redovisade de "25 första sidorna" idag, och fick MVG på det. GÖTT! Så nu ska jag bara läsa ur resten av boken och redovisa det muntligt, sen är det klart!
Får nog MVG eller iallafall VG+ på hela jävla kursen, GÖTT!

Glömt bort igen

Glömde bort bloggen i några dar igen, jaja, så kan det gå. Var part y fredags som vanligt, blev Äppelbo i efterfest till slut. Sov i Ellens husvagn på natten/morgonen, hon tyckte de va kallt men jag märkte ingenting för jag somnade direkt, haha!På morgonen slappade vi och glodde på film.Dock tog jag mig knappt hem från Ellen dagen därpå, vilken kändes lite stressande ett tag eftersom jag skulle börja jobba kl 15. Menmen, det fixade sig tack vare Linn till slut.

I går jobbade jag också. Blir nog jobb hela denna helg, och en vit helg för en gångs skull. Kan väl vara nyttigt.
Idag har jag varit i skolan och haft rättskunskap och mentorstid. Sedan drog jag, Tula å Moa och solade en vända. Moa tyckte jag var en hemsk människa som tog av mig naken, hon ville inte se mina privata delar, haha! Synd för henne att jag inte är en speciellt blyg människa.
Sedan gick jag och Tula till mina farbröder på Ekonomoen och fikade. Vi fick kaffe, hembakade wienerbröd som nån kärring kommit in med och några typ chokladbiskvier från Håkanssons. Jävlar så mätt jag blev. Eller sådär äckligt mätt som man blir när man äter en massa sött. Håhåjaja..
De hade en hel pappkasse med bröd, så jag fick med mig nåt typ valnötsbröd och nån limpa hem, också hembakat. Tog även med mig de resterande wienerbröden hem, för de ville de inte ha, haha!

Sedan fick jag skjuts hem av Micke. Va in på ICA en sväng där jag köpte vanligt salt (istället för drygt havssalt som jag bara haft ända sen jag flyttade in, inte så bra att salta popcorn med) och solrosfrön.
Åh nej förresten. Jag köpte sådana där smutsiga solrosfrön som är till för fågelmat istället för någon dyrare sort. Stackars min kanin, hur ska hon överleva. Hela detta storköp gick på 9,60. Hutlösa priser, haha!

Nu har jag sett på Smallville och nu envisas det Simpsons på sexan. Jag ska läsa ur min engelskabok idag har jag tänkt, så får jag klart engelska B imorrn. Skulle ju inte vara så fel.

Blev ju ett rätt långt inlägg idag. Hejja Lina!



Åter igen..

Så har jag gjort nu header och färg på bloggen. Fyfan vad jag tröttnar snabbt. Jaja, denna ska vi förhoppningsvis få stå ut med ett tag.
Tänkte skriva igår kväll, men glömde. Igår tvättade jag iallafall två maskiner, och hängde upp dom. Sedan gick jag runt i tshirt, långkalsonger och raggsockor hela kvällen typ, de va gött å mysigt. Och så åt jag svampsoppa,  mums!

Nu sitter jag i skolan. Ska försöka mig på att plugga lite, så denna skolfan blir färdig nångång. Får väl se hur det går.. Jag har inga schemalagda lektioner på hela dan idag.

I skolan...

Nu sitter jag i skolan idag igen. Har Rättskunskap nu vid 10, sedan lunch och efter det svenska och historia.
När jag kommer hem ska jag städa kaninburen och försöka hitta någon som kan hjälpa mig flytta den. Undrar om grannen är hemma i eftermiddag. Hon är ju brandman/kvinna så hon lär ju vara stark iallafal, höhö :P
Ska nog väga Sally idag också tror jag. Nu är den ju en vecka sedan den lyckade parningen, så om jag håller koll på vikten är de lättare att veta om hon är dräktig eller ej.
Igår var jag duktig och kom i säng vid 22, men ändå försov jag mig imorse. Tur dock att jag inte hade någon schemalagd lektion, kom hit typ en kvart försent imorse..

Duktiga Lina!

Nu på morgonen har jag haft engelska, och jag rättade en uppsats jag skrivit förut, och så redovisade jag den för Elin. Jag fick MVG på redovisningen! Jag äger på engelska!
Sedan har jag bara att läsa en bok kvar, sedan är jag klar med Engelska B.

Duktiga Betty!

Jag tog med mig Betty ut när jag rökte nyss, och hon var så duktig så :) Gick runt på trappen och nosade, men gick aldrig av verandan. Sen när jag var klar sa jag åt henne att vi skulle gå in, och hon kom och sprang efter mig.
Men sedan när vi kom in så sprang hon ner i källarn och undersökte, det var tydligen intressant, haha :D
Men då kunde jag hänga upp täcken som jag tvättat efter att Löp-Wilma pissade på det imorse, så det var bra av Betty att påminna mig ;)
Sedan när jag hängt upp täcket var det bara att lyfta upp Betty och gå upp till lägenheten. Mys.

Love my baby!


Helgen

Helgen har varit rätt så bra. I fredags var de utgång typ som vanligt. Linn, Johanna och Tula för här på förferre. Men sen när vi drog till Selins så stack Tula, för hon mådde inge bra. Menmen, vi hade en trevlig kväll iaf :) Igår var de lugnt, för jag skulle upp och jobba imorse. Gick bra på jobbet idag med..
Jaja, jag har inget intressant att skriva, förutom:


Skitstövel!

Uppdaterat!

Oj, vad duktig jag är. Två dar i rad!
Idag var mamma och Ola här, och de hade med sig Betty. Och OJ vad hon trivs! Så skönt! Är som att honb ott här i hela sitt liv. skitbekväm. Och hon å Wilma trivs som fisken i vattnet med varandra. Härligt är det :)
Imorrn ska jag jobba några timmar. Sedan vill jag hitta på nåt kul. Undrar vad som händer i kommun imorrn kväll?

Ny design igen + Glest

Ja, fick tråkigt och gjorde en ny header + bytte lite design igen.  Dock vet jag inte hur jag får typ datumet under inläggen vitt istället för svart, gah. Det får väl va sådär fult sålänge.

Ja, det är glest mellan inläggen. Jag glömmer bort eller orkar inte. Men ska skärpa mig, jag lovar.
Har iallafall försökt para Sally de senaste dagarna. Jepp, har fått hit en kanin om jag inte nämnt det. Sally, en lejonhuvad kanin. Så i lördags kom det hit en karl till henne. Igår tror jagd et blev en lyckad parning, efter att jag matat henne med persilja som bara den. Så vi får se om de blir några småttingar om en månad. Sara och hennes mor har precis varit och hämtat Twix som hanen heter. Han har lite klenare man är henne, menmen, får hoppas hennes smittar av sig :D
Han väger 1,43 och hon väger 1,5, så det blir nog hyfsad vikt på dem iallafall (lejon ska väga mellan 1,3 och 1,7 om jag minns rätt).
Haha, intressant kaninsnack va?

Oh vilken kul helg det avr i helgen. Dido både fre och lör, men lördag var mest lyckad, överlägset! Jävlar vilken drag det var. Helt smockad så de fick stop pa folk i dörrn för det var fullt. Jisses. Hoppas det blir så igen!

Bilder finns på bilddagboken och Facebook.

Wilma löper fastän att hon är kastrerad. Blir galen på henne. Har inte sovit ordentligt på 2 nätter för hon vrålar på nätterna också. Suck..

Nu ska jag dra ner på Ica och köpa lite grejer så jag kan baka


Nej, ska skärpa mig med inläggen! Bifogar en bild på min lurviga tjej