FU

Jag har aldrig varit en hatisk person, jag ser det bästa i människor. Men nu hatar jag en människa. Jag hatar henne äkta, djupt och innerligt. En samvetslös människa utan hjärta har inget värde här i världen. 

Den fittan kan brinna i helvetet.



Jag sov kanske 2-3 timmar inatt. Gick och la mig kl 23, men vet inte hur många timmar jag låg vaken, vågade inte kolla på klockan med risk för att få ångest över att jag skulle upp snart. Provade tillochmed shaktimattan, men inte ens den hjälpte, brukar slockna som ett ljus på den annars. Låg och vände och vred mig bara, kunde inte tnka på nåt annat än den där skiten. Jag är så djupt äcklad, sårad och kränkt.
Sedan vaknade jag klockan 4 på morgonen. Och eftersom jag skulle upp 5 så var det ingen idé att somna om..
Så här jävla nere var jag inte ens när mitt ex var otrogen. Jävla skitmänniskor!

Nu ska jag röja upp lite här hemma, sedan ska jag, Camilla och Annelie förfest lite tills Tina slutar jobbet och vi drar mot Borlänge, woop woop! Lite ljus i mörkret iallafall!

Kniven

Jag gillar inte alls kniven jag har i hjärtat, men nu börjar den släppa lite efter att jag berättat vad jag känner. Hoppas att den släpper helt snart... Det är helt osannolikt hur två människor som man tycker om kan svika en så hemskt mycket. 

I morrn ska jag med Camilla, Tina och förhoppningsvis några fler till Liljan i Borlänge och kolla på Kattastråf, supa bort sorgerna! Det blir bra tror jag :)
Nu är det dags att sova så man orkar upp och jobba tidigt imorgon bitti. Gonatt.
Solen i mitt liv, hon håller mitt huvud ovanför vattenytan

Tisdag

Har varit och byggt på buren några timmar, och det tar sig! Man börjar ana att det blir en bur :) Men det började komma några regndroppar så då gav jag upp, vill inte riskera att det blir blött!
Nu ska jag försöka röja upp här hemma, sen ska jag och Karro dra ut till Duvnäs och mata alla djur...
Jag skulle ha fixat inför Barnens Dag också, stress!

Så här långt hann jag idag! Fick på sidostyckerna och gjorde iordning ett golv, och sågade det andra i rätt storlek. Har satt hörnreglarna på utsidan så det inte blir några på insidan, kaninerna kan inte gnaga och det blir lättare att städa :)
Köpte en ny mascara igår, I like it! Onopprade ögonbryn, jag vet, orkar inte med sånt trams nuförtiden :)
Tänkte visa bilder på mina övriga inköp senare om jag orkar. De hade minst halva priset inne på Carlings så där köpte jag en huvtröja, ett linne, en tubtop/klänning och två sjalar, under 400 spänn för allt!

1 stycke kaninbur


Fullt upp!

Vaknade för sent så klart, ovanligt! Men jag var helt slut igår.. Sågade till skivor till två burar iallafall igår kväll, så snart ska jag dra iväg och försöka få ihop dem! Först ska jag dra och köpa mig någon frukost/lunch, städa kaninburar och rasta Winnie, sen jävlar!

Snurrig

Har suttit och kämpat och tänkt ett bra tag nu, har till och med släpat hit Karro som hjälp, men nu börjar det ordna upp sig i skallen! Räkna matte var flera år sedan...
Skippar byggshopen i Vansbro, de hade så dumma mått på skivorna så det var svårt att måttanpassa, plus att byggmax i borlänge hade skivor som var både större och 137 kronor billigare styck. Och ja, 137 kronor per skiva blir en hel del när man ska ha 14-15 skivor :) Men sedan tänkte jag om så jag fick det ännu billigare. Fick tipset av en uppfödare att köra på OSB-skivor istället, ska funka precis lika bra! Men de kostar 129kr på byggmax istället för 199 som plywooden kostar. Så det ska jag satsa på nu. så jag har räknar ut att med både OSB-skivorna och reglar så kommer det gå på 2532.88 kronor! Inte så illa för 14 burfack!
Men det blir nog lite mer, ska nog ta någon/några mer skivor så att jag har extra, ifall jag klantar mig och gör fel på någon, plus några extra meter med reglar, för jag kanske har tänkt fel inne i min skalle också... Men nu vet jag vad jag minst behöver iallafall!
Sneakpeak på vad jag sysslar med i 3 timmar nu
Och en ritning på buren i paint, ej skalenlig eller måttanpassad ritad på frihand, men man ser ungefär hur den ska se ut! Det är inga ben på bilden heller, burarna kommer ha 50cm ben.
där det är "öppet" kommer dörren att vara.
Nu är jag riktigt trött och slut i huvudet, ska dölja Karro en bit på vägen sen ska jag slänga mig i säng, ska upp 8 imorgon bitti så jag hinner ut med Winnie + äta frukost innan vi drar iväg...

Nu jävlar!

Nu ska jag sätta mig och göra ritningar på kaninburar! Har en jättebra lösning för "kullburar" som känns perfa i huvudet, få se om det blir lika bra på papper och i verkligheten..
Imorrn drar jag med mig Christina, Andreas och Karro till och köper kompostgaller (till utehagar), skruv och färg! Sedan ska vi färsöka hinna hem innan fyratiden, så kan jag förhoppningsvis få virke hemkört från byggshopen och börja bygga imorrn. Can't wait!


Jag är fortfarande kär i mina linser btw!

Fullt upp!

Börjar fan känna mig stressad, har massa saker att fixa de närmaste veckorna... Imorrn jobbar jag, sedan måste jag göra kaninbursritningar och göra inköpslistor.. Sedan måste jag städa kaninburar imorrn, Brünhilde får ungar nu i veckan (känns dräktig iallafall) så då ska det bli rent, man kan ju inte städa kaninburen på 2-3v när de fått ungar..
Jaja, sedan skulle jag ha tagit mig iväg till Borlänge på måndag, måste köpa färg, kompostgaller och skruvar och sånt. Kanske cisternlås och hänglås om de har billigt också. Sedan ska de köpas virke och börja byggas på måndag eftermiddag eller tisdag! Beroende på när jag kommer hem från borlänge då..
Skulle ha köpt ladugårdslack på granngården också..
Sedan allt med Barnens dag! Måste fixa massvis... MASSVIS! Det mesta är väl allt pappersarbete..
Så jag funderar på datorförbud i veckan! Eller datorbegränsning. Typ en kvart vid uppvaknande och en timme på kvällen, de får fanimej räcka! Jävla dator som snor så mycket tid på, ja, ingenting! 

Har haft mina färgade linser på mig hela dan på jobbet, börjar vänja mig mer och mer! Menmen, är väl som när man skaffar nya glasögon, en vanesak!
Nu ska jag ut med Winnie (och timmie som tvingade mig att låta honom följa med) sedan är de sängens om gäller, jobb imorgon bitti!

Brunögd

Har satt i de bruna linserna nu, ska fan använda dom även om jag mår illa! Tar dock med de vanliga linserna till jobbet, drygt om jag får yrsel och mår illa där :P
dålig cam-bild, I know.
Nu ska jag äta, sen dra och jobba. Kanske skriver om gårdagen ikväll, hejja!

Uppe med tuppen!

Nästan iallafall. Sitter nu och ska dricka kaffe och äta frukost, sen blir det en runda med Winnie innan jobbet. Hörs i kväll!

Dödstrött!

Kände mig pigg när jag gick till jobbet idag, men de skulle jag snart få ångra. Hur mycket folk som helst!
Så nu är ja helt jävla slutkörd. Sen ska jag upp och jobba imorgon bitti, så nu är de sängen som gäller. Brorsan kom hem idag som tur är, så jag ska tvinga han att gå ut med Winnie innan han lägger sig, mohaha.

Handlat lite

Gick in på Konsum för att handla lite, men ångrade mig när jag kom till kön! Fy fan....
Inne på systemet såg det bättre ut dock! Gick något snabbare :)

Nu håller jag på att laga lite mat, ska städa lite också. Hejja!

LÖNEDAG!

Funderar på om jag ska storhandla idag, orkar jag det? Nej. Tar städning idag istället. Sen blir det jobb vid tvåtiden!
Nu ska jag sätta igång kaffebryggarn...
Ska kolla in på kontot och bli glad också :D

Kaninuppfödare är bra på mycket!

http://anagina.blogg.se

Bolltoken

Filmade en galen Winnie också. Enjoy!
Ignorera min töntiga röst bara!

Gårdagen!

Igår: Gick en promenad med Timmie och Winnie, sen kom vi på att vi var fikasugna, så vi drog och lämnade Winne hemma, sen drog vi till lokstallet och fikade, jag åt en helt underbar cheesecake!
Sedan satt vi och stekte utanför konsum, och jag köpte mina söta rosor :)
Sedan drog vi hem till mig och hämtade Winnie, Karro och Lotus kom också, så drog till Plasket och trivdes ett tag. Timmie och Winnie sparkade boll som galningar.
Bollgalningar..
Tvångsbadning på G...
Winnie badade frivilligt, om man slängde i en kotte som hon fick jaga :P
Full fart!
Sedan drog jag och Karro hem till mig och lämnade hundarna, och till Konsum och handlade go mat!
Sedan blev vi dumpade av Timmie i Duvnäs :) När invarderade vi Patriks hus, spelade skyhög musik i ladan så det hördes över hela gården, lagade supergoda grillspett med klyftpotatis och vitlöksbröd, mata min kanin och Karros reptiler, och busade med hundarna på gården :)
Vi trivdes i det fina vädret helt enkelt!
Flörtade med Oskar och hade med en morot till honom :)
Nyfikna hundar, Lotus är kär!
Killen med lyx!
Hundarna trivs!
Masterchef! Het som få! Iallafall när jag brände fingrarna...
Mums!
SNYGG!
Det färdiga resultatet! Kan lova att jag blev mätt :)
Karro och Timmie åt som grisar! Knappt att jag fick någon mat!

Spakväll

Nu sk jag förresten ha lite "hemmaspa". Har ansiktsmask på, ska vaxa lite, har gjort egen bodyscrub (den bästa!) och så ska jag tvätta håret med bikarbonat. Våga vägra schampoo!
Nu ska hela kroppen bli len! Kanske orkar raka benen för en gångs skull också?

Inköpen!

Tången, I love it!
"Retainers", syns dock knappt. Men plastsmycken att ha i om man röntgar sig el liknande.
Bodysoap, salva för svårläkta piercingar (dock har jag ingen sådan nu, men bra att ha hemma!) och tatueringssalva.
Ena 2mm smycket, det andra sitter i ;) Nysteriliserat därför de ligger på papper..
Sedan köpa jag världens sötaste rosor igår. Har dock inga krukor till dem, men de minskade snabbt som fan på blomsteraffärn så jag var tvungen att köpa innan de tog slut... 20 kr/st, jag köpte 5 st :)


Bjuder på en bild på solbrända ben också, älskar sommarvädret!

Woho!

Nyss lagt in räkningar så att de blir betalda direkt imorrn, och jag fick mer än halva lönen kvar! Woho! Inte ofta det händer kan jag lova :P
Jag har "töjt" piercingen nu, men den gled i så jävla lätt så jag kan fan inte kalla det töja. Skulle ha tagit 2,4 istället.. Men tången funkade skitbra! Fick i båda segmentringarna, woho! Lagom behändigt att ha två tänger också, då blev det "stadigt" från båda håll, mycket bra! 

Det färgade linserna funkade dock inte så bra. Diametern och baskurvan fanns inte i min storlek, men jag trodde inte det spelade så stor roll. Smart Lina! Det bruna fältet kom i mitt synfält så jag såg suddigt, vilket gjorde att jag mådde illa, hade ont i huvudet och blev kallsvettig. Inte bra. Så nu har jag lagt ut 500 spänn på linser som jag inte kan använda, kuuuul... Och eftersom det är min styrka på dem så kan jag inte få någon lättlurad jävel att köpa dem heller.. Suck! Jaja, man lär sig av sina misstag. Hann att ta några bilder iallafall. Dock är jag osminkad och skabbig, men ni får stå ut!

Före
Efter, dock ser jag ju ut som på förebilden igen nu :P
Ska lägga in lite bilder på piercinggrejerna strax också. Ni får dock ingen bild på segmentringarna och "töjningen", för då blir jag nog avstängd från blogg.se ;)

Jippieyey!

Idag är en bättre dag än igår! Skrev ingen "riktigt" blogginlägg igår, tyckte att Carro skulle ha "sin" dag för sig själv. Ett inlägg om gårdagen kommer senare. 
I alla fall, jag var lite halvdeppad igår. Vad fan ska jag ta mig till med livet? Känns som kroppen rasar sönder. Jaja, ska prata med sjukgymnasten senare. Jag tror mer och mer att det är något fel på ryggen, och inte bara fibromyalgin. Som sagt, min mor har böjningar på ryggen åt två håll, både utåt och åt sidan (sedan har hon sk. "puckeryggl") plus att tre diskar i ryggen på henne är utslitna, den ena av dem är dessutom förskjuten 13-14mm. Hon ska få en "stödkorsett" eller vad man kallar det nu, om den funkar så att värken blir lite bättre, så ska hon få steloperera hela ryggen. 

Och nej, jag hoppas inte att det är någon mer "allvarligt fel" på mig. Men jag vill ändå kolla upp det. Sjukgymnasten tycker inte att det är något fel på min rygg, så att jag inte behöver någon röntgen. Men det är ingen som brytt sig om min mors rygg förrän nu, efter 59 år. Och man SER verkligen att den är sned. Min brors rygg är också krökt åt sidan, och sådana grejer går ju i släkten, så klart så fan att jag blir orolig. 

Nej, nu till det trevliga!
Idag fick jag mitt lönespec på posten, och det var mer än vad jag trott! GÖTT! Det är alltid bra att räkna lågt, då blir man glad varje månad :D
Sedan kom mina färgade linser också! Bild kommer senare, har inte orkat sätta i dem än.
PLUS att jag fick en smsavi att mina piercinggrejer kommit, så de ska jag dra och hämta ut sedan :D

Vid tvåtiden ska jag till sjukgymnasten också. Men först och främst, kaffe, frukost, och promenad!

2 år...

Nu är det två år sedan du försvann, och det känns fortfarande lika tomt.
Först kunde jag höra din röst inom mig, din glada, uppspelta röst, men nu kommer jag knappt ihåg, jag får tänka efter riktigt länge för att hitta din röst inom mig. 

Jag ångrar fortfarande att jag glömde bort att du erbjöd dig att skjutsa oss på studenten, då hade vi fått ännu en rolig kväll. Men jag har fortfarande minnet av Maddes 20-årsfest i hjärta, såg dig knappt på crusingen det året så den festen är sista gången jag träffade dig på riktigt. Då vart du så där glad, sprudlande, du var DU!

Saknar dig.

Hjärtsnörp

Fan.. Var in på Svenska Collie-klubbens hemsida och råkade såklart trilla in på valphänvisningen, och hittade en jättesöt liten tik som var till salu, född i april...Fan, måste sluta kolla på uppfödares hemsidor! man blir kär varje gång ju... Inte bra för hjärtat.. Vill ha!
Men det blir inte än på några år, man måste ju tänka logisk också. Jag vill ha hus, tid och ork för en valp. Så som jag mår i kroppen nu vore det ju bara idiotiskt att skaffa valp, speciellt som jag mår i kroppen.
Nej, jag får glo på Winnies valpbilder så länge, hon är ju söt hon med :P 

Nu blir det snart sängen, ska försöka ta mig upp tidigt imorrn som vanligt!
Hittade btw Winnis bror som varit med colliebladet, roligt att se! Måste fixa och bli medlem i collieklubben, och SKK? Eller är det SBK? Eller alla tre kanske, haha.
Copyright: Katarina Axelsson

Skönaste låten!

Skönaste låten för tillfället!
Den stämmer ju jävligt bra i vissa fall också, haha!
Jag och Tula var ute och gick och var förbi Tina en vända, sen skulle vi ha gått upp i berget där men orkade inte, haha! Det blev en runda runt Saltvik iallafall, tog en dryg timme, gött!
Sedan blev jag helt plötsligt sugen på kebabtallrik, så de sitter jag å äter nu!

Fegis

Tula ändrade sig och tog örat istället, haha. Så här blev den:
Jag hade velat ha en vertikal labret också, men det går tyvärr inte i mitt jobb. Men nån gång när jag lyckas få ett annat jobb så hade jag fan velat ha en sån, galet snyggt! Nu någon gång inom närmaste framtiden blir det bröstvårtan/bröstvårtorna och naveln istället. Har som tur är knappt någon ärrvävnad där jag hade i naveln, så det ska gå att ta på nytt där. För fyyy om jag skulle ta en under naveln, då härmar man ju bara någon annan! Nu härmar jag bara alla fjortisar runtom i hela världen ;) 

Kaninbebisarna fick springa ute på balkongen i förmiddags också :) Hade med dom och fick dom märkta hemma hos Anna i onsdags, och då fick hon hjälpa mig att kolla på "hanens" kön, och hon tyckte det såg ut som en hona! Så nu heter de Tora, Tara och Tera. Tara är den viltblå som lagt öronen, Tera är den som inte lagt öronen, och Tora är den jäveln som lagt dem åt samma håll. Ska massera öronknutorna med förhoppning att hon lägger det ena åt rätt håll, för annars hade det varit förjävligt, hoppas de rättar till sig! För hon är skitsnygg annars, men tyvärr blir hon ju diskad om hon ställs ut sådär.
Ussi i sin älskade kruka med jord

Tula omringad av kaniner
Och Ussi är väldresserad, hon hoppar in i buren när man säger till! I värsta fall får man putta henne på röven, men nu behövdes inte det :)

Ny piercing!

Vad gör man när man är hemma och sjukskriven? Jo, man piercar sig!
Har Tula här på besök idag så jag har fixat ögonbrynet åt henne, och en conch åt mig. Tycker dock att min hamnade lite långt ut så jag vettefan om man kan kalla det conch, men men, snyggt blev det! Tycker jag iallafall, vissa personer har säkert en annan åsikt ;)
Jag har velat ha conch och tragus ett bra tag nu, men tragus tror jag att M ska få fixa åt mig istället, det är ju typ bara en broskklump! Och conch gjorde nog ont det.. Fyfan för att pierca igenom brosk!
Dock upptäckte jag sen att man tydligen ska ha en rak barbell, istället för en bananabell som jag tog.. Jaja, får byta när det läkt, jag har en massa sådana ändå! Men men, jag har aldrig påstått att jag är varken en riktig, erfaren eller duktig piercare heller :P
Framsidan och baksidan

Och sedan har vi Tulas ögonbryn. Vettefan om det blev för rakt dock? Tittade på lite bilder nu efteråt och de flesta verkar vara vinklade utåt? Jaja, hon verkar då nöjd iallafall! Blödde som en gris gjorde hon också, men men, blod rensar ut såret! Har i allafall piercaren som jag gjorde kappan hos sagt, och han har i allafall varit piercare i 15 år, så han lär veta vad han pratar om! Så jag ber om ursäkt för blod på bilden ;) Nu har hon dock slutat blöda :) Men nu säger hon att hon vill pierca läppen också? Bara att ta tag i det med!

Skitliv

Här kommer jag och klagar igen! Är det inte underbart hur patetiskt mitt liv är? Vettefan om det har kommit en nerv i kläm eller om det är den där jävla ischiasnerven, ont i benet har jag iallafall! Försökte stå ut på jobbet men det gick inte över, så då var det bara att ringa och försöka få någon annan att jobba, och som tur var så gick det :)
Så nu är det soffläge som gäller. Sen får vi se om det blir nåt jobb imorrn...
Men blä, jag är jävligt less på det här. Först fibromyalgi, sen den där jävla gallan eller vad det nu är, och nu, ska ischiasnerven börja spöka också? Kan jag inte få vara frisk?! Börjar tro att jag är inbillningssjuk eller nåt, för det tar ju aldrig slut? Kommer bara mer och mer skit hela tiden. Det räcker nu!

Kaninburarna städade!





Nu är kaninburarna städade och fina, och jag har tillochmed dammsugit balkongen! Sedan har jag spikat upp lite foton på en vägg, det blev snett och fult, men skitsamma, orkar inte bry mig riktigt! Det är nånting på väggen iallafall :) Nu ska jag fortsätta att städa lite, sen blir det jobb vid fyra

Nerd

Nu har jag skickat iväg en order på lite piercinggrejer. Två bananbells på 2mm, i olika längder då, så nu ska de töjas! Sedan köpa jag lite retainers, kan vara bra att ha! Den i tungan och kappan vill jag inte bli av med iallafall..
Sedan köpte jag en tång som ska göra de lättare att få i segmentringar, får INTE ihop min 8mm, och den vill jag ha! Har försökt med tången jag har hemma, med pincett, med fingrarna, med den bara glider iväg. Men nu jävlar!
Sedan köpte jag lite piercing och taueringsrengöring, har tänkt fixa bröstvårtan och naveln igen, och sedan är de ju bra att ha tatueringsskiten hemma inför augusti.

Jag är hundlös inatt också. Tvingade pappa att vara hundvakt i eftermiddag, så Winnie har en sleepover i stugan i Äppelbo :) Men imorrn kommer hon hem längtar! Ska se hur pass tidigt pappa kommer, kanske hinner en springtur imorrn med! Nu ska jag sova så  jag kommer upp imorrn, fortfarande massa städning kvar, orkar inte så mycket i taget tyvärr..

tvättvätt

vikt 5 Ikea-påsar med tvätt nu... Men skönt att ha det klart! Räknade alla mina jävla trosor, och kom fram till att jag har 59 par. Och ändå känns det som att man aldrig har några? Och 17 jävla bhar, trodde jag hade typ 5? Så här ser ni mitt dagsverke! Nu ska jag göra ren spisen, sen ska jag och winnie göra en spring/träningstur, sedan ska jag duscha och äta innan jobbet. Jag är på så dåligt humör så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Blä för skitfolk!
Jaja, jag ska nog iväg och kika på ett hus någon dag! Det gör mig på bättre humör iallafall! 'Berättar mer när jag vet lite mer, det är ett speciellt hus iallafall, de kan man verkligen säga!

Vill verkligen bo i hus! Nu ska jag skita i allt vad karlar heter och koncentrera mig på kaninerna, Winnie och jobbet (hitta ett nytt jobb som kroppen klarar av?) Det är väl nog mycket att hålla i skallen det?

Inget kaninbyggarväder

Nej, idag är det inget väder till att bygga burar. Det blir tvunget till att bli nästa vecka! Idag blir ett tvätt- och städdag istället! Andra omgången tvätt rullar i maskinen, och nu ska jag sätta igång med städningen. Häpphäpp!

Winnie och hennes "tremänningar" (min kusins hundar) på lillebrorsans student. Winnie ser lite liten ut bredvid två dobbermans..

Agilitykursen :)

Film från Agilitykursen! Tycker dock vi ser lite sega ut på filmen, kändes som att de gick jävligt mycket snabbare :P

Snickare!

Snart iallafall, haha. Nu har jag och Sara varit iväg till byggshopen och kollat lite priser och mått, så ikväll ska jag sättamig och göra lite ritningar, sedan ska man förhoppningsvis ta sig iväg imorgon någon gång och köpa lite material. Det blir great! 

Nu ska jag diska och plocka lite innan dagens fyra jobbtimmar, hejja!

Kaninplanering

Satte mig och skrev en liten planering, och räknade ut att om jag räknar med hanen från Johanna, och honan från Veronica i Finland, och mina tre honor i nuvarande kullen, så kommer jag ha 4.7. Dvs 4 hanar och 7 honor för er oinvigda. Dock har jag ju tänkt sälja 1 el 2 honor i kullen när de blivit lite äldre och jag bestämt mig för vem jag ska ha kvar, så då blir det 4.5. Så ska jag ha en hona eller hane från Anna?! Jag har ju mest honor, men det är ju bra att ha fler honor än hanar, så jag vettefan hur jag ska göra!
Måste tänkas över...
Jag "märkte" de två jag tyckte var finast med bläck i nacken (vi hade bläck lättillgängligt eftersom vi märkte min kull + hennes två i öronen) så vi får hoppas de sitter kvar, haha. Jag har då iallafall massa bläck kvar på händerna och runt nagelfästerna.. 

För er oinvigda, 1.0 betyder hane och 0.1 hona, 1.1 = 1 hane 1 hona. Resten får ni lista ut själva :P 
Dock känns det som att jag glömt någon kanin.

Menmen, nu blir det mer nördande, jag och Sara ska dra till Byggshopen och kolla på lite byggnadsmateriel, så att jag kan räkna ut storlek (bygga med så lite spill som möjligt) och kostnad. Sedan ska vi se om jag tar mig iväg imorrn och kan handla, om jag hinner göra burritningar ikväll vill säga. 

Men medans jag väntar på Sara kan jag leka ännu mer nörd och skriva en lista på alla avelsdjur/ungdjur!

Oskar, blå 1.0
Barbie, blå 0.1
Eskil, svart 1.0
Ussi, viltblå 0.1
Brünhilde, svart 0.1
Tora, viltgrå 0.1
Tara, viltblå 0.1
Tova (ej säker på namnet än :P ), viltgrå 0.1
Lupus, viltgrå 1.0
från Johanna, blå 1.0
från Veronica, svart 0.1

Elva stycken, känns dock som att jag glömt någon? Jaja, det visar sig!

YES!

En ljuspunkt i tillvaron! Vi fick gräsplätten vi var ute efter!
Så på Barnens fredag den 9 juli hittar ni oss på gräsplätten/parken till vänster om station.
Det kommer vara uppvisande av minst 10 olika kaninraser, klapphage med både vuxna kaniner och kaninungar, kelkaninsbedömning och förhoppningsvis kaninhoppning.
SER FRAM EMOT DET SOM TUSAN!


Nörd for life!

Otroligt..

Jag är så otroligt trött.. Tycker inte om det här alls. Har ingen ork till något.
Har massa samtal jag borde ringa, jag borde laga mat, städa, tvätta, göra avelsplanering, burritningar, men jag orkar inte. Suck.. Plus när jag inte är så pigg psykiskt pga. vissa personer, plus en förkylning och min jävla skitkropp.. Jag är trött! Orkar inte med nåt, vill bara lägga mig ner och sova i tusen år..

Trött

Trött och slut efter en lång men helt underbar dag! Gick upp 5.30 och drog till jobbet. Eter jobbet var det bara att byta om, rasta hund, packa kaniner osv och sedan dra iväg till Anna i Mockfjärd! Där blev det planering av kanindag, nu vet vi ungefär vem som ska fixa vad och hur vi ska lägga upp det. Sedan blev det lite tittande på kaninungar. Anna hade ju blå ungar som såg jättesnygga ut, men jag kunde inte bestämma mig om jag ville ha en hona eller hane.. Måste sätta mig och göra kanin- och avelsplanering så fort som möjligt! Ska ju köpa in lite olika djur i sommar, och vette fan om jag behöver honor eller hanar mest. Imorrn ska jag till byggshopen och kika på material till kaninburar också, så jag kan göra ritningarna med så lite spill som möjligt.  Det är inte bara att vara kaninuppfödare! Det är krångligare än vad man tror.. Men jävligt kul dock.

Jag kan heller inte sluta förvånad över hur otroligt underbara kaninfolk är. Jag vet inte om det beror på att vi har samma intresse eller om det är en speciell sorts människor, men i stort sett allt kaninfolk är så lätt att komma överens med och tycka om, även om man bara träffat varann några få gånger så är det som att man alltid känt varandra när man träffas. I love it! 

Jag köpte nya skor häromdan, sådana där fula med rund sula (slänger in en bild nån dag), och de är så lätta att "tippa" med eftersom sulan är så tjock, så jag vettefan om jag vrickat fotleden, har snubblar några gånger på jobbet med de där skorna, och nu är min ena fotled svullen och gör ont. Härligt! Jag som aldrig brukar bli varken svullen eller få blåmärken är fascinerad och rädd på samma gång. Jaja, de går nog över! 

Nu ska jag färga håret i någon röd-lila nyans, sen blir det sängen, somnar snart sittandes..

Pissdålig uppdatering

Jaja, har blivit jävligt dåligt uppdaterande på senare tid. Men jag mår inte så bra varken psykiskt eller fysiskt. Fortfarande ledsen, besviken och kränkt, och funderar för fullt vad jag ska ta mig till med mitt liv. Vad fan hittar jag på nu? Sedan är jag så otroligt trött! Hela kroppen skriker efter energi.. Somnade nästan stående på jobbet idag trots att jag hinkade i mig kaffe och espresso, och jag är virrig och borta i skallen. Inte kul alls. Jag går fortfarande och oroar mig för att kroppen ska braka sönder, för jag brukar bli trött och slut innan det händer.
Jaja, bara att kämpa på och se hur de går helt enkelt!

Morgondagen ser jag dock fram emot! Först är det jobb från tidig morgon, vilket är mindre kul, men sen när jag slutat ska jag, Carolina och Sara dra till Anna i Mockfjärd och planera vårat kaninarragemang på Barnens Fredag! Det kommer bli great! Så kul att träffa Anna också, sen så får jag ju hälsa på mina fina killar Eskil och Lupus som bor hos Anna för tillfället såklart. Eskil har tydligen blivit en riktig kåtbock, sätter på hö plus pissar rakt ut, vilken hingst! Plus att Anna har så fint och härligt kaninstall, jag gillar de verkligen!


Bjuder på en bild på min "fina" familj från i fredags, tycker vi ser helt störda ut allihopa! Jaja, kul hade vi då iallafall!

Tlött

Blev väckt av Camilla kl 9 som undrade om jag skulle med och sola. Så det var bara att hoppa i kläderna å dra iväg! Så vi solade, sedan var vi hem till Tina en sväng, sedan var vi och invigde nya Café Lokstallet, Gud så gött! Jag åt nån varm macka, "Luna" med tomat, mozarella och pesto, hur jävla gott som helst! Mätt som ett svin blev jag också...
Nu ska jag dra ut med Winnie och sen ta en dusch innan jobbet. Vi hörs!

Precious

Jag och Karro har precis sett filmen Precious, sedan följe jag henne hem och tog en liten runda med Winnie. Skriver om helgen imorrn, har inte ork att tänka och skriva nu, är fortfarande ledsen och besviken.
Om jag hinner skriva något imorrn, ska jobba redan vid två. Bästa Carolina kommer med hö till mig imorrn iallafall, jag har slut på hö hemma och han som jag brukar få hö av hade inte något hemma. Tur man har kontakter!
Måste måste städa kaninburarna också, trööök. Ska klämma på Brynis lite imorrn också, snart 2v sen parning, tiden går snabbt...

Bifogar en hemskt gullig bild på mig från förut idag när jag hade ansiktsmask. Kände mig jävligt snygg må jag säga! Det är en nakenbild tillochmed, men tur för er, ni slipper se min beniga kropp!

Såkallade vänner

Man tror att man är nära vän med någon, sedan gör de något som får en att ändra uppfattningen helt. Tack och hej, det var den bekantskapen.

Hoppas du ruttnar i helvetet

YES!

Började dagen med att duscha, mata Äggbert, och sedan drog jag till jobbet med förhoppning om att fixa ersättare till ikväll, och de gick! mot att jag jobbar söndag, och det gör jag såklart :) Nu ska jag ut med Winnie, sedan till studenten vid två, läkarn vid fyra, studentmiddag efter det, och sen brumma hem till Värmland och revyn som börjar i hagfors kl åtta. Har tänkt städa och packa där emellan också. Wish me luck!

FITTHELVETE!

Morgondagen kör ihop sig rejält :( Kan helt plötsligt inte byta pass så att jag jobbar förmiddag, så nu ska jag tydligen jobba kl 16, plus att jag har läkartid kl 16, plus att jag skulle ha varit på Saras studentmiddag, PLUS att jag skulle ha varit på lillebrors studentrevy kl 20. Hur fan ska jag lyckas med det när jag jobbar 16-22? Har ringt varenda jävel som är anställd på OK tror jag och ingen kan. Helvetes jävla skit.
Läkartiden var typ den enda som fanns på två veckor också :( 

Vet inte vad jag ska göra nu :(

Present

Nu har jag varit på byn en vända. Lillebror ville ha ett skärp tills studenten, så det har jag fixat åt honom. Sedan var jag ju tvungen att köpa någon present, så det hittade jag en till slut också :)
Usch, har kommit på att jag har en helt fullspäckad dag imorgon. Först jobb från 6.20, sedan till läkaren vid 16.00, sedan studentmiddag med Sara, och sen hem till Värmland.

Fredag blir det väl fullt upp också med studenten och allt. Usch, nästa vecka jobbar jag 6 dagar. Och jag mår inte så bra nu så jag vette fan hur det ska gå. Eller ja, har väl inte mått så bra alls senaste veckan.. Menmen, det ska väl gå bra, eller så brakar jag ihop som vanligt. Mår dåligt överhuvudtaget nu om man har tillåtelse att klaga. Känner mig lite halvdepp för det här med gallan/levern. Räckte inte fibromyalgin liksom? Nej då, nu är det en till sak att ha ont för och vara orolig över. Fyfan. Man ska inte vara sjuk när man är 20 år! 

Jaja, nu ska jag börja städa och laga lite mat. Kyckling!

Onsdag

Jag vaknade för en stund sedan, för sent som vanligt, och har precis gett Äggbert mat. Idag ville han inte ha så mycket ur sprutan, men åt desto mer fiskbitar! Förstår inte hur det får plats så mycket i den där magen?
Idag ska det städas kaninburar! Plus att kaninungarna är sex veckor idag, så jag ska väl försöka fixa lite kort, var länge sedan jag tog kort på dem nu. Dock är de inte lika snygga nu, börjar komma i den så kallade "slyngelåldern". Mellanfärgen ser dock bättre ut på dem! Så jag tror att de kan bli riktigt snygga när de växt till sig lite :)

Jaja, nu ska jag försöka få något i mig så jag orkar med dagen, och dra ut med Winnie en vända. Måste köpa någon studentpresent till lillebrorsan också, vad kan han vilja ha?

Patience


Today.

Idag har jag också tänkt städa, men de gick inte som jag hade tänkt. Började dagen med att mata Äggbert, sedan drog jag och åt med Karro och Patrik på Dido, sedan åkte jag, Winnie och Oskar till Duvnäs för att snickra ihop en box till Oskar! Så att Äggbert kan sno Oskars bur såklart, höhö. Allt för Äggbert! Blev riktigt nöjd med boxen, fixade till och med en dörr. Så nu får Oskar leva lyxliv i en stor box ett tag!
Sedan kom jag hem, och hann inte göra så mycket förrän att Camilla hörde av sig, då ville hon och Riwer komma och kolla på Äggbert och kaninungarna :) Så de kom hit, sedan var vi till apoteket en vända, sen kom Björn och då gick vi till Rodis och åt, gud så gött! Jag tog kycklingburrito, blev proppmätt..
som sagt, hade tänkt städa men vettefan om jag orkar, kom i någon matkoma nu, haha.

Lista

Vilken svordom använder du mest? Fan
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Olika beroende på vilken dag det är, och om jag ska jobba eller inte.
Hur många resväskor äger du?
Vettefan, 2-3st?
Använder du flip-flops?
På sommarn ibland
Var köper du dina matvaror ifrån? Konsum är närmast, haha
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Beror på.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Det regnar köttbullar!
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Beror på vilken barnfamilj och vilken vän :)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Allt möjigt!
Har någon någonsin kallat dig lat? Oh ja!

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har ingen
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Ingen aning
När var senast någon stötte på dig?
Ja du, det händer när man minst anar det! 
Vad åt du till middag senast?
Ugnsbakad fisk med mos
Använder du huvtröjor?
Ibland
Kan du vissla? Ja.

Vem var den senaste som ringde dig? Patrik
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Dom roliga
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
säkert
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0281
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja!
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Kupolen kan jag tro
Hur många syskon har du? en stor och en liten bror
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej.

Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen
Äger du några band t-shirts?
Ne
När flög du senast?
Till Barcelona våren 07

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 eller 5 just nu tror jag
Läser du för skojs skull?
Ja, har massa pocketböcket
Pratar du några andra språk? Engelska, lite spanska och tyska. Några ord på ryska, haha
Diskar du din egen disk?
Ja, man blir lite tvungen när man bor själv :P 
Har du gråtit offentligt? Ja.

Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, det är kul och nyttigt!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Ja, naveln och bröstvårtan ska fixas när jag orkar, sedan blir det en tatuering på insidan överarmen i slutet av aug. 
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Den som känner sig snäll bjuder väl, eller så betalar man för sig själv. 
Kan du kasta macka?
Åratal sen jag försökte, men jag var kass på det då så jag tvivlar. 
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej
Vad har du med dig in på bion?
Popcorn! Dricka.. 
Vem var din favoritlärare och varför? Cayenne!

Har du dejtat någon av en annan religion? Nej.
Vad har du för väder? Sol, blåst, lite moln
Har du en blogg? Ja :P 
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska och rättskunskap
Gillar du att flyga? Nja
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor, självförtroende, omtänksamhet, trogen... Ja, en bra och trygg människa helt enkelt. 
När sov du senast på golvet? Vettefan
Vilken är din favoritdrink? Vet inte, nåt sötsliskigt

Gillar du din boende-situation? Nja, hade hellre bott i hus. 
Vilken är din mammas hemstad?
Haha, stad! Sörby heter BYN
Din pappas hemstad?
Haha, samma sak, Äppelbo
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Beror på
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej. 
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ne, de tror jag inte. 
Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor och passionsfrukt är jävligt gött. 
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? No fucking way!

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja.
Tror du på liv på andra planeter?
Någonstans lär de ju finnas. 
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg?
Vet inte, blir inte arg så ofta. 
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Gud är skit. 
Vad var det senaste du åt?
Glasstårta
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Trivs bra med båda könen. Lät dock väldigt skumt, haha. 
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
De tyckte det lät fint. 

Gillar du senap?
Nej fyfan. Sedan jag började jobba på macken är det lite bättre, förut tålde jag inte lukten och fick kräkattacker av att känna lukten bara... 
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det kan alltid vara värre. 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, varför inte?
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Vet inte
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej, håller mig till svenska tradera ännu. Hade tänkt köpa en klsmöbel från tyska ebay, men nu har jag ju inga katter hemma. 
Tycker du om att krama folk? De som jag tycker om
Skulle du säga att du är trendig? Haha, no fucking way
Äger du en digitalkamera? Ja, en kompakt, vill ha en system också.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Minns ej
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Nej, jag glömmer bort att folk ska ringa också.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Självbiografier, läste flera stycken om incest för ett tag sedan, helt sjukt sorgligt. 
Tycker du att du är attraktiv?
Ja
Vad är du allergisk mot?
Laktos
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Ja, såkallat industrikött iallafall. Försöker hålla mig till vitl och egenslaktat. Nu har jag dock inget att slakta, så nu blir det mest älgkött. 
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Per
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Alla !


Måndag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Men igår mådde jag som ett svin rent ut sagt, och denna dag blev inte vad jag tänkt mig. Hade ont i jävla gallan/levern eller vad den nu är jag har ont i igår kväll, så Karro fick sova kvar här så att jag skulle ha någon här som kunde ringa ambulansen ifall de blev värre.. Hon var så snäll och passade upp mig hela kvällen med att gå och värma vetekudden till mig, en riktig vän! 

Sedan idag vaknade jag inte förrän halv två. Ångest för att vakna så sent först och främst, men jag behövde verkligen sovmorgon, inte sovit ordentligt på hela förra veckan.. Karro fixade kaffe, så vi slängde i oss varsin kaffekopp innan vi drog ut med Winnie i skogen, för hon hade ju inte varit ut sen jag kom hem från jobbet igår, typ halv elva-elva. Hon hann både kissa och bajsa men vi hade tänkt gå länge, men se där, de fick vi inte. Då ringde Patrik till Karro i panik, då hade han hittat en måsunge som hade ramlat ned från något fågelbo utanför badhuset, som de tänkte slå ihjäl med en sopkvast, för ungens föräldrar var tydligen helt galna och attackerade folk. Men de gick inte Patrik med på! Så ja, de var bara att halvspringa ut ur skogen, bli upphämtade av Patrik, hem till mig och hämta några handdukar, småsprutor + att vi slängde med oss lite mat, sen drog vi hem till Patrik i Duvnäs.
Så här nedan ser ni vad jag pysslat med idag:
Vi fixade en liten låda åt honom med halm, och så har han fått hårdkokt äggula blandat med vatten som vi sprutat ned i halsen på honom.  Sedan har han fått lite uppblött bröd nu ikväll. Ska fixa bättre mat, men detta var bättre än ingenting. Vi tycker att detta alternativet är bättre än att han skulle bli mosad med en sopkvast...

I morrn ska han/hon få fisk, får se vad han tycket om det :) Sedan ska Oskar få flytta in hemma hos Patrik så att Äggbert kan sno hans bur så länge, den är bra med tätt galler så han inte kan ta sig ut. Men det fixar vi imorrn, han har en stor flyttlåda nu, de funkar så länge, bättre än ingenting! Vi får se om han lever imorgon överhuvudtaget.
Jag och Karro hann med att laga mat och rabarberpaj också, sedan drog vi och metade, första gången jag fixar på flera år! Syftet var förståts att fixa mat till Äggbert. Tyvärr fick vi ingen fisk, men hundarna fick bada iallafall, de fick sällskap av en annan hund en vända också. Tyvärr hade mitt kamerabatteri dött då, så jag hade inte med kameran. Men lite fina bilder på en rabarberätande Lotus och en fin Winnie fick jag iallafall
Winnie fick ett ryck och sprang runt hela gården fort som en whippet, och vips, helt plötsligt hade hon tagit sig ut från staketet nånstans och sprang ute på vägen. Snabbaste sättet att få henne över tyckte jag var att lyfta henne, så idag har jag styrketränat lite! Och ja, jag var jättesnygg idag, haha.

Mums med rabarber
Vackra flickan!

Karro kastar rabarber
Fina Lotus!
Nu ska jag slänga vetekudden på uppvärmning och slänga mig i duschen en vända, kletade in hela kroppen med djungelolja när vi var nere vid älven, myggen kom i stora svärmar! Men djungelolja funkade jävligt bra måste jag säga. Hade en stor svärm med flera hundra mygg på ett ställe, men de satte sig inte på mig. Har inte fått ett enda myggbett i år!

Nu har jag slut på schampoo också, så nu ska jag börja med en No Poo-kur igen. Saknar mitt hår hur det var för drygt ett år sen när jag höll på sist. Nu ska jag få fint hår, våga vägra schampoo!

Fy faaaan

Idag mår jag inte bra, och så ska jag jobba om en timme... Inte sugen alls...

TAGGAD!

Nu har jag slutat jobba, gud så gött! Har vart glad hela dan för att jag slipper jobba kvällen, hahahha. STACKARS de som jobbar i kväll, tycker faktiskt riktigt riktigt synd om dom. På förmiddan hade vi lugnt, jag hann putsa fönster, byta alla soptunnor + skura alla bensinpumpar och soptunnor, tror aldrig vi gjort allt de på samma dag förut?
Jaja, så blir de om man är snabb och effektiv! Vettefan om de blev så bra, menmen, det blev då fanimej renare iallafall! 

Nu ska jag hoppa i duschen, och sen korka upp mitt jordgubbsvin. Taggad som fan, det ska bli så in i helvete kul!
Börjar känna mig trött, men det skiter jag i, nu ska jag hålla igång! Fick inte många timmars sömn, men jag hade en bra anledning till det, så jag är jävligt nöjd ändå!

SYNS IKVÄLL!

Sängdags!

Nu ska jag mata kaninerna och släpa mig ut med vovven, sen blir det att krypa ned i sängen, jobb imorrn bitti! Sedan blir det cruising för hel slanten! LÄNGTAR!

Nerpackad kaninunge

Igår hittade jag Tara i höhäcken, hur fan nu hon kommit i den.. Det finns inga stora hål och öppningen sitter 6-7cm från taket. Kaniner kan hoppa! Jaja, jag tog ur henne och packade höhäcken överfull. Nu när jag var ut så satt hon där igen, jag tog ut henne och började packa i höhäcken igen. Kaniner är snabba! När jag nästan packat klart så ser jag lite päls i höhäcken, då har Tora hoppat dit under några sekunden när jag inte tittade, och jag har packat henne med hö :P
Jaja, jag fick slita ut allt hö och hon var oskadd och pigg efteråt, dock full med hösmulor i hela pälsen :P
Fattar inte hur de kan ha sånt dille på höhäcken? Men nu när jag ser på bilden så kanske de kan klämma sig igenom hålen.. Jävla ungar! 5 veckor gamla är de nu, 3v kvar tills flyttfärdiga. Men de ska nog få stanna allihopa :)

Fyfan

Jag är trött som jag vettefan vad. Helvete. Jag som tyckt jag varit halvpiggn senaste tiden, men nu de senaste 1-2veckorna har jag börjar bli så där onaturligt trött igen. Jag diggar det inte :( Snart kommer väl en dålig period med värk igen, fy fan.

Jaja, jag ska få i mig frukost snart, och sen vika tvätt och städa lite, hann inte med så mycket igår. Sen blir det en promenad med Winnie innan jobbet.

The Collector

Ska precis krypa i säng. Jag och Karro såg på "The Collector" när jag kommit hem från jobbet, fy fan vilken äcklig film! Jag var tvungen att följa Karro hem till dörrn för hon blev så skraj.. Sedan har jag suttit och skrämt upp henne mer på facebook så vi får se om hon kan sova inatt!

Sedan tog jag en "härlig" dusch. Vad vill Vansbrohem? Är det meningen att man inte får duscha på natten eller är de snåla? De senaste tre kvällarna har jag duschat innan jag gått och lagt mig, och det har varit kallare än pissljummet varje gång. Vad fan liksom? 


Jag och Karro släppte ihop O och B en gång till också, och nu fick han till en lyckas parning! Hon verkade då brunstig nu, könet var rött och lite svullet och hon grymtade och knorrade som en gris, riktigt pissed off! Så nu hoppas ja VERKLIGEN att det tar sig, och nu vågar jag inte para dem fler dagar i rad. Kaniner har ju två livmödrar, eller "livmoderhorn" som det så fint heter, och om man har otur så kan de bli dräktiga i båda samtidigt, eller vid olika tillfället, vilket kan resultera i att outvecklade foster föds samtidigt som utvecklade foster, och sådant vill vi inte vara med om. För blä, om det inte tar sig nu så kan jag inte ställa dem i klass D på Dala-Expo. Nej, hon ska bli dräktig NU och få minst 4 svarta ungar, de har jag bestämt! 

Nu ska jag krypa ned i sängen hos min varma vetevärmare och hund... Gonatt!

Jobbdags!

Nu ska jag ge mig iväg till jobbet. Renate kom förbi med glasrutan förut, och den passade perfekt! Nu gäller det bara att leta igenom alla tusentals bilder på min externa och skicka iväg för förstorning.. Så får jag en fin vägg i sovrummet också! 

Nu har jag precis matat och vattnat kaninerna, och nu ska jag slänga på mig jobbkläderna och dra till jobbet.
Slängde in Brynis till Oskar nu också en vända, men nu fick de inte till någon lyckas parning. Ska slänga in en näve torkad persilja till henne, och så provar jag ikväll igen, sedan är det bara att vänta en månad! 

Hörs ikväll!

Torsdag!

Japp, nu var det redan torsdag igen, veckorna rinner iväg...
Jag har iallafall varit iväg och kikat på mösspåtagningen, sedan var jag med Sara och hennes klass på Selins och åt.
Winnie var med och kikade på mösspåtagningen, och hon skötte sig ypperligt! Även fast det var massvis med folk så satt hon lugnt bredvid mig medans jag fotade lite med Saras systemkamera. 

Nu ska jag ut och gå en vända med Winnie, ska gå förbi OK och posta ett traderapaket och prata gallsten med R på jobbet, det låter väl kul? 

Sedan ska jag vika massvis med tvätt och dammsuga innan jobbet. Rolig dag!

Senare...

Ja, som vanligt blev det senare läggdags än vad jag hade tänkt mig. Var och tog en rök med Sara nu när jag gick ut med Winnie, och på vägen hem så tränade vi lite platsliggning. Upptäckte en till lite krånglig sak som det verkar som vi måste träna på, att hon ska kunna ligga på kommando! Alltså att jag står upp, om jag fattat saken rätt så ska jag kunna stå rak i ryggen och säga åt hon att ligga, och inte behöva huka ned mig och ha en godisbit längs marken tills hon ligger. Så det ska vi träna på! Plus att vi ska träna "stå", för hon ska ju kunna ställa sig upp utan att behöva springa iväg liksom, hon ska kunna ligga ned och sen stå het enkelt. Mycket småsaker man kommer på! 

Sedan fick jag ett ryck och började städa i hallen när jag kom in, för där har jag bara dumpat av grejer i stort sett, och dumpat alla skor på golvet osv.. Det blir trångt i en liten hall! Så nu är det väl bara golven kvar, men det fixar vi imorgon. Nu ska jag slänga resterna av woken i en matlåda som jag kan ha med till jobbet imorgon, sedan en snabbdusch innan sängen.
Gonatt!

Mätt och trött

Nu har Camilla precis åkt hem, vi blev riktigt mätte och nöjda!
Dock blev det lite stark, hade i både två påsar med "woksås" och sedan lite "fisksås". Tror det var den där fisksåsen som gjorde det, för den är salt som fan. Men men, jag har aldrig använt sådan förut, men tyckte den kunde vara bra att ha hemma, fisksås används ju mycket i thaimat. 

Bra att ha bara i någon gryta också för att få bra sälta! Har två kokböcker hemma som jag tänkt börja bläddra i också, "Grekisk mat" och "Mexikansk mat". Köpte dem på någon bokrea för typ 2½ år sedan, men har aldrig lagat något maträtt ur dom, haha! Så nu är det dags... Funderar iallafall på moussaka, har fått för mig att det är gott fastän jag aldrig ätit det vad jag kan komma ihåg :)
Jag och Karro var ute och gick med Winnie förut idag, gick "vanlig vägen" och in i skogen bakom skolan och sedan vid träkol, och ut på allegatan. Tränade Winnie på att gå fot, lös. Och hon gick lös hela vägen! Jag blev hur jävla stolt som helst! Det var en gång när en kvinna kom på cykel som hon ville springa efter, men jag sa till henne precis när hon tog ansats, och hon kom tillbaka direkt. Sedan träffade vi på Patrik och då var hon nästan på väg mot honom, innan han fick en uppmaning av Karro om att han inte skulle ropa på henne :P  Då hade hon full fokus på mig igen :) Sedan svängde vi in vid triangeln för att slippa den "värsta rusningen" på allegatan, inte bra att ta för mycket i början, bäst att ta det i små steg så att man blir nöjd och peppad varje gång :) Men som sagt, SÅ jävla stolt över min tjej! Jag har sagt det förut och säger det igen, min tjej ska bli världens duktigaste hund!

Satt och läste igenom lite regler för träningslydnad idag också så att jag vet vad som gäller ungefär också, så nu ska vi börja smygträna lite :) Måste inhandla en apport också, och det tror jag blir svåraste biten, att få henne att gripa apporten. Hon är ju pinn- och bollgalen så griper gör hon ju, men hon släpper direkt hon kommer fram till mig. Har ju en kampleksak så jag har försökt kampa lite med henne, men nja, hon förstår inte riktigt det där med att gripa medans jag håller i samtidigt. Hon blir förvirrad och börjar skälla istället, så vi har inte tränat så mycket med kampen ännu. Som sagt, bättre att ta det i små steg och bli nöjd än att ta stora och det går åt helvete :) 


Parade Oskar och Brünhilde nu ikväll också! Jag och Camilla var ute på balkongen och rökte och jag berättade lite om kaniner osv, skillnad på dom tyska och svenska (och hon verkade faktiskt intresserad, trodde inte Camilla var intresserad av kaniner, haha) osv, och då sa jag att jag ska para O och B någon dag. "Varför inte nu?" fick jag då som en fråga. Och ja, det var en jävligt bra fråga. Så då blev Brünhilde insläppt till Oskar!
Och de fick till en lyckas parning iallafall, och tror han träffade rätt också, för hon var inte så kladdig runt könet utan inuti, så det såg bra ut! Så nu blir det förhoppningsvis ett gäng svarta bebs om cirka 30 dagar :) Minst fyra hoppas jag på! Så att jag kan ställa dem i Klass D på Dala-Expo.

Stackars Oskar blev helt utslagen, låg och bara flämtade i några minuter efter, jag kunde putta på honom och han var 100% avslappnad, haha. När jag parade honom med Barbie i vintras så svimmade han ju av någon minut, haha. Kanske inte är hans grej riktigt? :P
Tog ett kasst kort med mobilen iallafall. Här var han hyfsat "pigg", innan låg han på sidan och var som sagt helt slapp, Camilla trodde han dog, haha.
Nu ska jag ut med Winnie en vända (eller okej, lite surfande på internet först, ska glo på Ikeas hemsida efter en större byrå att ha bredvid min lilla) och sen sova, så jag kanske kommer upp i hyfsad tid för en gångs skull :) Eller ja, imorse vaknade jag ju typ halv nio, men då orkade jag ju inte riktigt vara igång något :P
Fan vad drygt om jag skulle börja få gallstensanfall, om det nu är det. Fan, inte nog med jävla fibromyalgin. En fucking jävla tjugoåring med fibromyalgi och gallstensanfall? Jag känner mig som åttio, fyfan.

Btw, ska lägga mig och läsa nya Allers innan jag somnar. När Camilla såg att jag prenumererade på Allers sa hon "jävla tant". Haha, ytterligare en sak att lägga till i Jag känner mig som åttio-listan. Jaja, de har intressanta artiklar, tips och trix. Och recepten ser goda ut! Haha, tant!

Förresten

Kände mig faktiskt lite snygg idag trots att dagen började med tårar, smärta och illamående pga. misstänkt gallstensanfall, plus att jag var osminkad.
Så denna bild blev min nya profilbild på facebook (tagen med datorns webcam)

KVINNOR KAN!


Lampknappen inuti, den jordade stickproppen okopplad, de ojordade jäveln

Ja, i kvinnor kan fanimej allt! Vi som är bra iallafall! När jag berättade för Camilla förut idag att jag skulle koppla om en lampsladd så ville hon skicka iväg Björn så att han kunde hjälpa mig, haha. Och även fast jag berättade precis hur man gör så ville hon ändå skicka honom, men se, det fick hon inte!
Och det gick ju jävligt bra ändå, som sagt, kvinnor kan!

Första gången jag provade funkade den inte, men jag var inte säker på att jag kopplat allt inuti lampknappen rätt, tyckte inte knappen "lät" som den ska. Men det var bara den lilla metallbiten inuti som jag behövde vända på, sen funkade den perfekt! I like it! 



Visar mitt nya linne som jag fick hem igår också, jag tycker då det är jävligt snyggt iallafall!
Vit spets är vackert till solbränd hud.

Skitkass bild dock, men "outfit-bilder" är inte riktigt min tjej



Livrädd

Vaknade vid halvniotiden och hade jätteont i magen, på ena sidan. Gick upp och pissade för jag brukar ha ont i mage när jag vaknar ibland, för att jag är pissnödig, men inte fan gick de över för det. Gick å lade mig för att det skulle gå över, men det blev bara värre. Jag började må illa och svettas, och hämtade en hink. Låg i ostkrokställning och försökte spy, för det gjorde så ont att jag mådde illa som en tok. Lyckades dock inte spy något. Ringde till mamma i panik och grät, men vad kan en mor göra som är 10 mil bort? Mamma sa att pappa kunde åka hit. Men tänk om det gick över och han åkt halva vägen i onödan? Mamma försökte ringa till min pappas kusin och min farbror istället, men pappas kusin var barnvakt och vid sommarstugan, och min farbror satt i ett möte, så jag ringde Camilla istället, och hon kom direkt! Och precis när hon kommit så släppte det, så jävla skönt!

Alltså, jag trodde jag höll på å dö, det gjorde så jävla ont! Har aldrig haft så ont i hela mitt liv tror jag. Eller, kanske när jag hade blindtarmsinflammation, men det var ju för typ 5-6 år sedan så det kommer jag inte ihåg så väl. Fyfan, det läskigaste av allt är ju när man är ensam, vad fan gör man liksom? Och föräldrarna långt bort. Man får panik! Alltså, jag grät både när jag ringde till mamma och Camilla, panik och ont ont ont, ingenting hjälpte, jag hittade ingen ställning att ligga/sitta i utan att det gjorde ont. Och precis under och bakom revbenen på högersidan, vad sitter där som kan ha ont i liksom? 

Tur att det gick över iallafall, nu gör det bara lite ont om jag andas in väldigt mycket. Stort tack till Camilla som kom hit direkt! Och höll mig sällskap tills jag lugnat ned mig lite. Så ska en riktig vän vara <3

Fan då

Varför lyckas man aldrig lägga sig i tid?
Jaja, slänger iallafall upp lite bilder, på gardinerna och på nya lampan inne i sovrummet. Dock tyckte jag att gardinerna inte blev bra, funderar på att skruva upp en vita fula igen så det täcker det lilla fönstret också, för nja, det blev inte riktigt bra. Men det hänger en gardin uppe nu iallafall...

Skruvade upp en hylla att ha värmeljus på ovanför soffan också, men tyckte den blev sne, även fast jag kollade med ett vattenglas. Fan, skulle ha haft ett vattenpass!
Jaja, skitsamma, det får vara så sålänge. 

Imorrn planerar vi att städa, och hinna med en fika med Camilla. Ska försöka att boka in ett möte inför Barnens Fredag också, smidigt om vi träffas på plats allihop, vi "huvudarrangörer", lättare att diskutera tillsammans en med varann bara..

Jaja, nu ska jag duscha och tvätta piercingen lite. Dock behöver man ju knappt tvätta den eftersom den läker ändå, men gött att få bort blodresterna i allafall. Man blöder som en gris i några timmar efter, det är fan nästan som mens, men det är bra, blod rensar ur all skit ur såret. Det har i allafall en piercare som piercat i 15 år sagt till mig, så jag väljer att tro på det :) Och det låter ju jävligt vettigt om man har sunt förnuft och kan tänka efter. 

Nej, dusch och säng..
Ursäkta all skit i fönstret, inte orkat rensa där ännu :)
Taklampan blev också jävligt sne, men skitsamma, inte så många som kommer in i mitt sovrum ändå :)

Skitgrejer!

Började och skruva och greja för att förlänga lampsladden till ena sänglampan, men de gick åt helvete! Först gick det inte att ta isär och koppla om kontakterna inuti strömbrytaren, så då drog jag till konsum och köpte en ny. Nu när jag har satt fast den långa sladden i själva lampkontakten, ha, då upptäcker jag att man inte kan ta isär själva stickkontakten, utan den är fast. FAN! Jag som tänkte köpa en extra stickkontakt på Konsum "ifall att" men sen sket jag i det. Helvetes jävla skit! Jaja, får fixa det i morrn istället.
Dock funderar jag på om jag kan använda sladden som jag köpte, den är mycket tjockare än den som satt på lampan, själva "lampsladden". Men kablarna inuti är ju lika, det är bara själva plasten som är tjockare. Men nej, jag är ingen elektriker, men lite allmänbildad är jag! Tror dock jag ska fråga brorsan först, för säkerhets skull, han är ju elektriker i allafall. Eller mamma, hon kan det mesta. 

Jaja, kul jävla elektrikersnack! Men nu vet ni vad jag pysslat med i några timmar.
Innan dess hann jag hänga upp taklampa i sovrummet och köket. Sovrummet var då inte det lättaste! Taklampan hänger ju mitt över sängen, och jag nådde inte upp till taket när jag stod i sängen, så jag fick balansera en pall på madrasserna, haha. Men de gick! Nu har jag bara den andra lampan i vardagsrummet kvar, men den ska jag ta tag i strax. Ska koppla in stickkontakten i den först, sedan är det bara att hänga upp!
Sedan ska jag skruva gardinstänger som ett tok! Och ÄNTLIGEN få upp lite gardiner! Dock har jag bara ett par som är färdigt, köpte tyg till sovrummet på Ikea, så det får jag väl ta tag i någon dag... Så mycket att göra, och så lite lust och ork! Menmen, någon gång blir det gjort iallafall :) 


Bjuder på en hoppbild på Winnie från igår iallafall, vi smygtränade lite agility över stockar!
Slänger in en bild på mitt nya inköp också, så här såg jag ut när vi var ute och gick/tränade igår! Köpte en "godispåse" att hänga i bältet/byxlinningen på Arken Zoo borta vid Bergvik i fredags, så jävla smidigt! Man slipper krångla upp godis ur fickan! Plus att att det finns en liten ficka fram där man får plats med klicker/bajspåse eller liknande (min mobil får plats där tillochmed) plus en ring där man också kan hänga fast klickern, så jävla nöjd!
Så igår var jag rejält utrustad! Godispåsen, klicker och smidiga arbetsbyxor! Satte kopplet runt midjan så hade jag det ur vägen också. Inte så jävla snyggt, men bekvämt och smidigt :) 

Ne, nu ska de skruvas lite!

Skruvning?

Fan, hade tänkt städa hemma men orkar inte riktigt. Känner mig fortfarande som ett vandrande lik som jag gjorde imorse när jag vandrade iväg till vårdcentralen. Hatar att försova mig, det förstör hela dagen! Iallafall för mig som måste "mjuka upp" kroppen innan jag sätter igång. Jag är helt slut.
Jaja, kom iväg på hygienutbildning/personalmöte på jobbet förut
Tror jag ska sätta igång att skruva upp gardinstänger hemma istället, och få upp lite gardiner i fönsterna.
Och koppla in en ny sladd till ena sänglampan.. Och skruva upp de nya taklamporna..
Kom på att jag glömde köpa stickkontakter till två av taklamporna också, bajs! Tror dock jag har någon liggandes någonstans, men var? Kanske hinner till elaffären om jag drar nu.. Så får de bli!

Hann med att prata med Winnies uppfödare i telefon en vända innan jag drog till jobbet på möte också. Hade totalt glömt bort andra betalningen på Winnie! Men nu är det fixat, så NU är min min riktigt på riktigt :) Så hemskt trevlig människa också, hon lät jättenöjd över att vi kommit igång och tränat, sånt känns bra, då kanske vi gör något rätt ändå :) 

Ska skicka iväg ett mail till henne också nu med lite länkar på bilder osv, för det ville hon gärna ha :) 



Gammal och grå.

Jag och Winnie ska ge oss ut på en promenad i det underbara vädret nu, sommar ju! Vi är ju till och med inne i juni, när hände det? Det var ju vinter nyss. Sedan är det personalmöte.
Var till vårdcentralen i morse och tog blodprov, och nu är jag uppe i frikort :S Fan, nu känner jag mig riktigt gammal å grå, och SJUK! Vilken jävla tjugoåring har frikort liksom? Herregud.. Varit på vårdcentralen för 900 spänn sedan i februari, det är fyra månader? Och varje besök kostar 50-80kr. Jag vill och orkar inte räkna ut hur många besök de varit ens, fy fan... Men är man en gammal kärring så är man! 

Och nu orkar jag inte hålla käften längre. Nej, jag är ingen jävla piercare, för jag har ingen utbildning. Och jag går INTE runt och säger att jag är det utan utbildning heller! Jag kan pierca mina kompisar (jag vill inte ens kalla det pierca eftersom jag inte är en "riktig") men det gör jag gratis, tar bara betalt för smycket. Dock har jag ännu inte fått betalt för något smycke heller, men det skiter jag i. Som sagt, jag kan pierca mina vänner, men jag säger till dom att jag kan inte lova att de blir bra, för som sagt, jag är ingen riktig piercare.
Och nej, jag har inga skitiga grejer. Jag steriliserar både smycken och tång innan användning, och använder ytdesinficering och allt. Så håll käften! Stackars jävla människa, vad har du för problem när du bryr dig så inåt helvete mycket om en person som du nu påstår dig skita i?
Jag vet inte vad jag har gjort dig för att du ska hata mig så innerligt som du du tydligen gör, men jag är öppen för att prata om det. Och nej, jag vill inte bli din vän som du nu fått för dig, men och nej, jag går inte runt och fjäskar för alla, men jag tycker det är jävligt onödigt att man ska gå runt och hata varann. Men nej, jag hatar inte dig, för du har som jag sagt innan inte gjort mig något. 

Jag tycker jävligt synd om dig, du måste må hemskt dåligt och ha världens värsta självförtroende när du håller på som du gör. Och tyvärr så tar jag inte åt mig när du säger att jag är världens fulaste människa, för jag har faktiskt bra självförtroende. Jag tycker jag själv är vacker (när jag mår bra, när jag har ont så ser jag ut som skabbigheten själv) och jag får höra det varje dag av både män och kvinnor, så tyvärr, det biter inte.
Som sagt, du måste må riktigt jävla dåligt när du håller på som du gör.
Som sagt, jag kan träffa dig och prata ut om det, men jag gissar att du är för feg för det. Annars är det det sista jag säger om denna saken.

Ojdå!

Blev lite spontanpiercing mot kvällningen. Jag fick en ny, och så fick Sara, Kim och Mickis varsin. Jag och Sara var dock värst!
Nu är tvätten uppe ur tvättstugan också, så nu blir det sängen, imorrn är det vårdcentralen för lite provtagning och sedan personalmöte, annars är jag ledig! Då ska de skruvas gardinstänger och städas, som inte hanns med idag :)
Gonatt! Kommer väl en bildbomb någon dag :P