Hemma, och inga ungar

Hemma från kursen, kom hem halv sju. Kvart över åtta till halv sju hemifrån, det blev en heldag...
Och inga kaninungar än heller... Suck, börja tvivla på mig själv att hon är dräktig, men tecknen finns ju där.. Jaja, får titta senare igen, ska ge dom mat, de fick varsitt knäckebröd nu när jag var ut :)

Åh, saknar min lilla Timpa också! vill att han ska vara klar med den där skitskolan nu och vara hemma med mig istället :P
Han är världbäst på att ha ögonen öppna på kort också, titta vad han anstränger sig!


Räkningsparty

Nyss betalat en massa räkningar plus en del i Tysklandsresan.. Så nu känns det fattigt.. Menmen, det ska kännas att man lever!
Betalade brorsans del av hyran, så de pengarna ska jag ju få av honom också..
Har aldrig betalat så mycket räkningar i hela mitt liv! Men telefonräkningen var ju med nu också, och den skulle tydligen vara betald till sista nov, är väl kvartalsräkning där tror jag..
Få se när man får räkning på bredbandet också, tror de skulle komma separat.. Plus att djurens försäkringar kom också.. Kul!

Gjorde go kvällsmat också, bakpotatis med kräft och dillröra, och lite citronsmak på (citronhavssalt + lite citronolivolja). Mums! Åt mig proppmätt på 2 potatisar, höhö.

Var på jobbet förut också för vi hade fika för chefen, planerade lite för en personalfest, känns kul! Jag har aldrig varit med på någon förut men denna gången är det min tur att slippa jobba och få ha trevligt istället :D

Känns bra i benen idag också, imorrn är det kurs med jobbet, och då blir det väl mest sittande dock. Men på torsdag är det jobbdax igen. Känns lagom kul att ha varit sjuk när jag inte får nån sjukkassa (tror jag? har iallafall aldrig skickat in nåt...) så på två sjukdagar är det ju mycket pengar som har försvunnit... Jaja.. Får väl försöka leva snålt och spara ihop pengar till Tyskland ändå :)


Köpte omega3 idag, fick tips om en kompis om att det kan vara bra att äta när man har ont i leder.. Och jag äter ju dåligt med fisk, händer väl nån gång i månaden kanske, så det är ju värt att testa. ska försöka bli bättre på att ta mina brus-vitamin grejer också.
Skadar ju inte att bli piggare och må bättre!

Tränade lite stående inkallning med Winnie förut, var lite trix först eftersom hon helst vill följa efter mig direkt, men det gick allt! Så duktig så. Tränade hemma på gården också med att sätta henne och hon fick vänta medans jag gick bort med pinnen, och det var lite svårare, men gick bra det också, duktiga tjejen! Så lätt och go :) Imorrn ska hon få busa med Lotus lite hemma hos Patrik och Karro, kan ju inte riktigt gå hem på lunchen när jag ska iväg på kurs, så Patrik skulle hämta henne när han har lunch så hon slipper vara ensam så länge. Så snälla människor!

Nej, nu ska jag ut på sista rundan med Winnie, och ut till kaninerna och mata och vattna och se om Barbie fått smått, sen blir det dusch och säng, ska åka strax efter åtta imorrn. Kanske slänger in nån bild här om det blivit ungar.

Puss och gonatt!


Massa smält smör och röra ska det vara!


"Morgonpromenad"

Eller ja, första promenaden för dagen iallafall, gick ut halv tolv typ.. Man blir trött när man har ont i kroppen! Jaja, idag kändes det bättre i kroppen allafall, så då vågade jag mig ut på en promenad på fyrtio minuter istället för typ... tio? som det varit de senaste dagarna. Winnie var då glad! gick längs gamla järnvägsspåret, och hon sprang lös och jagade pinnar medans jag luffade mig fram sakta men säkert. kameranörden Lina hade kameran med såklart!




Glad hundrackare!




Fick för mig att det var en fin bild, men jag vette fan :P Kul att fota iallafall!



Min fina tjej! Så duktig och går att ha lös i stort sett hela tiden. På vägen tillbaka så mötte vi en tjej med två bernen sennen (stavn?), så då kallade jag bara in henne och satte på koppel, och så gick vi förbi dem enkelt och smidigt. hon gnällde lite för hon ville hälsa på dem, men annars gick de smidigt :P  



Sista bilden. Vill ut och springa! Men lär väl vila de där satans knäna först...



Inga kaninungar än heller... Kom igen nu Barbie!

Inköp

Innan vi gick på bio i lördags så kikade vi lite i affärer, och jag hittade två grejer på Carlings iallafall.


Ett linne.


En kappa

Och i fredags var jag int en snabb vända på kupolen och köpte mat på donken och passade på at handla för min värdecheck på Åhlens innan den gick ut. Köpte det underbara schampoot som luktar typ blåbär. Fritt från silikoner också om jag har lyckats läst rätt på innehållsförteckningen..


Tack Bollen.

Skrämmer livet ur mig och förstör grejer, Riktigt sjyst.




Åter till brottsplatsen


Hemma

Nu har jag kommit hem från min lilla gris i Uppsala. Det var riktigt trevligt! Förutom att min kropp inte vill må som jag vill så jag har varit trött och haft ont, men jag fick ju umgås med underbaraste iallafall :)
I lördags så var vi och tittade på stan lite, såg en kyrka, och jag fick mig en jacka för under halva priset, och ett linne för 75pix. Halva priset på alla tjejöverdelar på Carlings, man tackar! Sen såg vi på "Flickan som lekte med elden", den var också  bra :)
Sen gick vi hemoch började att se på School of Rock, men då somnade lilla Lina!

Barbie får ungar förmodligen på tis el. ons, dag 29 dag!

Lite bilder från helgen:










Internet!

Nu har jag äntligen internet!
Imorrn ska jag till Timmie i Uppsala, spännande! Jag har aldrig varit i Uppsala ens.
Men nu ska jag sova, ska upp imorrn och ut med hunden, packa, duscha och sen jobba vid elva.

Gonatt!

Nyttig idag!

Tog mig en springtur med Winnie idag efter jobbet! År och dar sen jag sprang. Har tänkt slutat röka också, har köpt snus istället. Jaja, beroendet är kvar men jag misshandlar inte lungorna och omgivningen!
Har inget internet hemma än, dröjer nog en vecka till, är hemma hos Sara nu och snikar.
Tänkte slänga in lite bilder från springturen! Hade inte ens med mig telefon, bara kopplet och kameran, och hunden då såklart.



Bild från i förrgår när jag och Ellen var ute och gick, andra och tredje på Winnie i full fart

  

Lekte lite fotograf också






Är cirkus en vecka tills det förhoppningsvis blir kaninungar också! Mys, mys mys! Jags tår nog ut med den där lilla buren sålänge, det dröjer ju trots allt några veckor innan de kryper ur boet. Avslutar med en till snyggingbild på min lilla gumma. Så jävla härlig hund, hade henne lös hela tiden på elljusspåret, när vi sprang så sprang hon en bit, sedan stannade hon och tittade så jag hängde med. Alltid i närheten! Väldigt kontaktsökande och bra, jag gillar det skarpt!
Jag tror att hon tycker om mig förresten, när jag kommer hem så tjuter hon, inte riktigt ylar, men nästan! Jag kan knappt röra mig när jag kommer hem, för hon är runt fötterna på mig och tjuter och gråter nästan, haha.
Jaja, uppdatering om några dagar igen!




Nejmen titta

Titta vad som bor hemma hos mig nu.

Film

Ser på 17 again med Sara :) Jaja, tänkte klämma in ett inlägg idag iallafall.
Imorrn ska jag hem till Värmland och fira mamma som fyller 59




Tycker synd om min Trolle. Så här kommer han nog aldrig kunna hoppa igen


Ninisar

Städade burarna idag. 2v kvar tills Barbie får sina småttingar. Tycker de känns som om hon är dräktig, men det är mycket möjligt att jag är lite ringrostig..  Men jag tycker de känns som det. Man kan ju hoppas.
Tycker magen blivit större men hon är ju på ett nytt ställe och har kanske fått mer mat än vad hon fick innan, och ett annat hö osv, sedan har jag skämt bort dom med morätter och knäckebröd nästan varje dag, så de kanske är trivselfett...
Hon gräver då som en galning, hennes bur ser 10ggr skitigare ut än Oskars. Tänkte nästan strunta i hans bur idag för den såg nystädad ut till skillnad mot hennes. Men jag tog hans ändå..
Jaja, bara attha tålamod tills om 2v så får vi se om det ligger några smågrisar där sedan!


Jag och Pjoskar

Skulle ha kirrat en annan bur åt Barbie. Denna känns för liten. Måste få tummen ur och bygga burar snart också.. Jaja, den som lever får väl se det också helt enkelt!

Så här packat är det i Barbies bur nu (klicka för större bild)

Ja, finns ju knappt en pisshörna... Jaja, hon överlever... Men Carolin sa att hon brukade få rätt stora kullar, så de blir nog trångt.. Jag får väl luta mig tillbaka på att den håller minimåtten för hona med kull iallafall, men jag vill ha större! Kanske kan snickra ihop någon nätbur sålänge, får undersöka saken..

Jag blir mer och mer taggad inför Tyskland iallafall, fick bokningsbekräftelsen idag, + medlemspapper från SKAF! Fick samma medlemnsnummer som innan, tjoho!

Letar hund på Blocket också, men får aldrig svar på nån annons jag svarar på, skitgrejer....

Åh, saknar pöjken som åkt tillbaka till Uppsala också, men det är väl bara att leva och stå ut med det också!

Nej, nog tjat, hejja!



Snällt

"Du var roligare när du var ung och vild.
Nu vill du bara se på tjejfilm och gå ut med hunden"

Positivt att fylla 20.

Vovve!

Är hundvakt över helgen, så nu är jag verkligen sugen på att skaffa egen hund.... Men nu ska jag jobba!

Trolle

Skitungen skuttar runt med gips nu, efter att han skadade ett ligament i benet förra veckan. Bara 5v kvar med gips! Och jag är sur på den där gubben som inte har försäkrat honom och vägrar lägga pengar på honom...
Nej, han klarar jag mig utan!


Bokat och klart!

Nu har jag bokat resa till Tyskland i december! Kaninresa såklart!
Men nu är det jobbdags

Hemma

Nyss kommit hem från jobbet. Blev kvällsjobb imorrn med, så vi får se vad jag hinner hitta på imorrn :)
Jag är sugen på att åka på en kaninresa till Tyskland i december... Får se hur pengarna räcker till!

Bryta mot reglerna?

Jag funderar på att bryta mot mina egna personliga regler och KÖPA kött.... Har varit så sugen på fläskkotletter i ugnen med kantareller och nån krämig sås sedan jag läste fladder sr:s blogg igår...
Tror inte jag har annat än älgkött i frysen? Men de skulle dock va gott med fläskkött!
Nej, jag får se hur mycket jag vill utmana mitt eget samvete....

Premiär!

Idag har jag vart in på systemet och handlat för första gången! Men jag fick inte ens visa leg fastän jag ville, för Emelie stod i kassan. Tråkigt! Sen satt jag och Sara iallafall och smuttade och rökte på hennes balkong, trevligt trevligt! Hade druckigt två stycken och började känna mig små full så då kom på att jag inte ätit nåt på hela dagen, så det blev Selins en vända med Sara, Alex å Karro!

Sen efter maten blev jag så seg, så jag har inte gjort ett skit.


Update, dator!

Jag har världens bästa familj! Fick en dator i födelsedagspresent av mina föräldrar, underbart!

Så jag tänkte slänga upp lite bilder på pälsbollarna här hemma, har ju fått hem mina två odjur nu :) ¨


De började bra, bar kaninerna till bilen, också hade någon kanin pissat och jag vinklade lådan inåt såklart och fick piss över hela benet, mums! Så jag gick runt med kaninpiss på mig på Lillerud, som tur var så regnade det så folk kanske trodde det var en vattenfläck bara, hoppas!
Jag och mamma smög in utan att betala inträde också, mohaha.


Hittade en liten söt rackare på vägen hem från Karlstad! Detta eller en variant av denna bilden (tog typ 10-20 foton) blir nog en stor förstorning på väggen!



Mellanlandade hemma i Törp innan jag åkte hem till Vansbro igen, och fixade till lite kaninporr mellan nyinköpet Barbie och lilla Eskil som bor kvar hemma i Törp än. Eskil har världens snyggaste fällning. Han ska vara blanksvart och inte grå egentligen, jag lovar!




Min tyska import Oskar har också en fin fällning (hämtades också på Lillerud). Sensommaren är en underbar tid för kaninernas pälsar! Dom ser fan ut att vara långhåriga allihopa.





Men snygg är han iallafall!



Sedan min vackra Barbie :) Är åtta dagar sedan hon parades och jag tycker att spenarna känns lite större, men de kan vara inbillning. Men hon gräver som en galning i buren, men det vet jag ju inte om hon brukar göra. Men förhoppningsvis blir det bebs om 3v! Mest svart å blått, kanske madagaskar och isabella.



Städade burarna det första jag gjorde imorse, bra för en bakisdag tycker jag! Satte in bolådan till Barbit också blev lite trångt, menmen vad gör man? Buren är ju 100x50 så den är ju laglig iallafall, måste få till och bygga rktiga burar dock! Surt att inte ha körkort än så man måste ha hjälp med alla större inköp...

Men jag hade hjälp av världens underbaraste som följde med mig till Borlänge å Djurås och köpte 25kg kaninmat och 5 spånbalar häromveckan!
Okej då, jag handlade inte bara kaningrejer, men ändå!

Kommer väl bli lite mer uppdatering nu än vad det varit på senare tid, så håll ut! Nu är de sovdags.