Fredag

Dåligt med uppdateringar nu för tiden, men men. När jag kom hem från Norrköping så blev jag sjuk på tisdagen, fick världens värsta huvudvärk och illmående. Det gick inte över och jag stod inte ut, hade aldrig haft så ont i huvudet.. Så vi ringde sjukvårdsupplysningen och de tyckte vi skulle åka in till akuten, så det gjorde vi. 
De tog massa blodprover, röngten av skallen och ryggmärgsprov.
Jag låg inne i 2 dagar men de kom inte fram till något, de trodde på virus.
Menmen, jag vet inte. har haft ont i huvudet i flera månader, och har fortfarande ont i huvudet. Dock mer "hanterbart". Nu är det mer att jag känner att jag har ont, som för de mesta med fibrovärken. Jag registrerar att det gör ont men fungerar ändå.
Ochd et är så jävla skönt! för jag hade en sjuhelvetes reaktion på ryggmärgsprovet! Fy fan, aldrig vart så dålig i hela mitt liv. Jag hade så ont i huvudet, att jag spydde direkt jag rörde mig. Så jag låg på samma fläck i soffan en jävla vecka i sträck. Jag kunde inte gå på toa utan att spy, kunde inte äta, dricka... Vi var på väg att åka in igen, men stannade hemma. Jag fick ju inte ens behålla det lilla jag lyckades äta.. Menmen, nu är jag "normal" igen som tur är.. Gah, så skönt bara att kunna sitta upp!

Sedan efter att jag blev frisk så har jag jobbat, och det har varit jobbit! Vi har en massa nya rutiner på jobbet, för vi har börjat med ett nytt koncept, så det är lite konstigt att jobba på ett annat sätt än vad man gjort i nästan fyra år :P 
Sedan var jag till Borlänge en sväng i måndags och köpte 65kg kaninmat, haha, köpte kaninmat för 700 spänn och kläder till mig själv för 70, nöööörd!

Och igår var jag och Peter äntligen iväg till Skönvik! Och det kändes SÅ bra! Vi ska förmodligen iväg på en smärtföreläsning, och somd et lät ska jag börja på sjukgymnastik där 1 ggr i veckan i 10v. 
Vi pratade även om medicinering, bland annat för sömn. Jag sover ju men vaknar väldigt lätt, och tar mig knappt upp på morgonen. Dock gillar jag inte att stoppa i mig piller, men om jag mår bättre och blir piggare så kan det ju vara värt det. 

Nu ska jag ut med Winnie, sen ut till kaninerna, sedan är det jobb i eftermiddag! 

Puss och kläm!
Fina Ortwin <3


Heike

Min fina Heike, paras någon dag framöver :)

Underbar helg!

Hemma från LU, och det var hur kul som helst! Mina kursare (blev fem elever) verkar helnöjda, fått många fina lovord på facebook, så det känns jättebra <3 
Och fullt upp hela tiden, plus att ett bromsrör på bilen gick sönder, mindre kul! Har slösat typ 500 spänn på bromsolja, sen dumpade vi bilen hos svärmor i Grums, nu ska den skrotas! Så just nu är jag billös :( 

Jaja, skriver något längre inlägg sen/någon annan dag.

Klart!

Bättre sent är aldrig! Kompendiet är klart! 
Imorrn bär det av till Norrköping!