Party

nu drar jag mig iväg mot Sara.. Ikväll ska de bowlas, sen blir det flottaren! Första droppen alkohol iår, yey!

Fredag

Idag vaknade jag inte förrän 12, uschameja. Var iväg med Sara och tog mig en sväng i massagestolen och liggsolariumet iallafall, göttgött. Sedan var jag på Konsum och handlade lite, och sen var jag in och hälsade på mina farbröder en vända :)
Nu ska jag och Karro iväg och äta snart, sedan blir det film ikväll, trevligt trevligt :)

Imorrn är de flottarn som gäller!

Pruttprutt

Haha, Winnie ligger och fiser (på riktigt, ljudliga pruttar) sedan blir hon så förvånad att hon måste böja sig bakåt och försöka lista ut vad som hände, haha.

Men nu ska jag lämna prutthunden själv en vända och gå och sola med Sara :)

Rolig dag

Idag har jag inte gjort nånting. Hämtat ved och eldat, vart ut med hunden.. Det nödvändiga helt enkelt.

Skulle ha varit med Sara till chokladspat, men hon verkade sova längre än 20 min, för nu har det gått 1h 20 min... Jag hade tänkt prova massagestolen där, nu när vi köpt polletter. Sedan var det ju slut på polletter i maskinen när vi var där, så jag ringde till hon som har hand om det. Sen solade vi, och precis när vi skulle gå så kom hon, så vi kunde köpa polletter, fick nåt sånt där klet som gör att de tar bättre, ska bli kul att prova! Och med polletterna så solar man ju fulltid för 37,5 ist för 65 spänn, woho! Och bastun för 37,5 ist för 75 spänn, också gött :)

Sliten

Vaknade halv ett, ont och öm i hela kroppen. Nu har jag orkat mig ur sängen, så nu ska min stckars hund få komma ut, och jag ska börja elda.
Jag har inga bra förväntningar på denna dagen. Bajs!


Fan.

Trodde Bollen hade slutat löpa, men nu gick hon och löpskrek igen. Fan fan fan..

Onsdag

Ja.. Vad har jag gjort idag?
Gick upp 5.45 och var ut med Winnie en snabbis, tog på mig lite mascara och täckte de värsta finnarna och drog till jobbet. Sen jobbade jag, och efter några timmar kände jag av ryggen. Bajs.
Jahapp. Var inte så bra att slänga in 2 kubik ved igår kväll ändå.
Synd att man vill ha värme i huset! Sedan skulle det ju snöa idag, vilket det gjort, och jag ville ju inte gräva fram blöt ved ur snön sen...
Så när jag var hem på lunchen och ut med Winnie så var jag tvungen att ta värktabletter, vilket jag inte behövt göra på flera veckor, för jag tar bara värktabletter om jag är absolut tvungen, om jag har ont och måste jobba, för jag vill inte proppa i mig en massa skit i onödan.

Synd att de där jävla värktabletterna inte hjälpte, jag blev bara trött.
Happ, ont i ryggen och skittrött och jobba, härlig dag! Så efter att jag kom hem så har jag inte gjort ett skit, suttit på samma plats i soffan.
Eller jo, jag har hämtat ved faktiskt och förstört ryggen ytterligare, för tyvrr måste man ju få in veden i huset om man ska få någon värme. Plus klyva mindre bitar så man får in dom i den där fucking vedspisen.
Sedan har jag såklart varit ut med Winnie, men hon fick nöja sig med gården idag faktiskt, jaga lite pinnar.
Min rygg är inte så pigg på att vara ute och gå nu, speciellt inte med en löptik som skäller på och ska fram till alla jävla hundar man möter, och drar i kopplet som hon i stort sett aldrig gör annars. 
Tur att min tjej är nöjd vad jag än gör med henne i stort sett, så en lat dag funkar för henne :)  

Sen har jag faktiskt orkat släpa mig till ICA och köpa chips och dip. Hittade en reflexväst för en tjuga också, perfekt! Den ska jag försöka sy om till en reflextäcke till Winnie, smartare att sy om en vanlig billig reflexväst till ett hundtäcke än att köpa ett för flera hundra... Snål-Lina slog till helt enkelt!

Haha, kände mig verkligen som en snålkärring igår när jag stod och diskuterade "mina priser" på Ica, för de varor man köper mycket av får man rabatt på ibland, så då hade jag 20% rabatt på någon färdigsallad i påse, men den fanns bara i storpack och det var "normalpack" som rabatten gällde. Men om jag ska ha 20% rabatt så ska jag fan ha det! Så jag fick mina sju kronor i rabatt, haha. Jaja, rätt ska va rätt :)


Nej, nu ska jag blanda dip, slänga in mer ved i vedspisen, och sen se på "Sommaren med Göran". Själv såklart, Winnie ligger redan och sover på golvet så jag får väl inte sällskap av henne heller, tyvärr!

Gonatt!

Ojoj

Satt och tittade igenom min gamla blogg, och hittade en gammal kommentar. Ojoj, om man hade lyssnat på främlingar så hade man kanske sluppit mycket smärta.. Menmen, that´s life! Tog bort namnet i kommentaren, men för den som vill så är det ju inte så svårt att hitta den. Fick reda på på nyår att den senare delen var sann också, vilket jag blev övertygad om en gång i tiden att det inte var. Ung och dum, ung och dum... Otroligt att sådant här kan orsaka så mycket smärta efter så lång tid! 

Nej, ensam är stark. Och jag är jäcligt stolt över mig själv att jag klarar mig såpass bra på egen hand ändå, jag har mycket mer nu än vad jag hade då, så de så!

Jag älskar mitt lilla tragiska liv även fast det hade kunnat vara 1000ggr bättre, för det är då iallafall bättre än på den tiden :)


Nej, nu blir det sängdags! Får se om man hinner med lite ärenden imorrn innan jobbet. Måste iallafall säga upp mitt mobila bredband som jag inte använt på ett halvår och min pocketprenumeration. Sedan ska man väl fylla upp kylskåp och skafferi med en massa go mat nu när man fått lön, härligt härligt!

"Vanå mailto

ons 16 jan 2008 12:05
Du vet att __ var otrogen på ny år va ? Med både __s o __s tjej, och några flera. Sedan var han även med en tjej innan som jag inte riktigt vet namnet på. Men hon vart med barn ivarje fall. Någon från Malung. Så nu vet du det."

Härliga tider

Klistrar in från bdb eftersom jag inte orkar skriva någon annan version:

Ojoj, kul med en hund som ylar när man är ute och går med henne! Förut idag när vi skulle ut på en kissrunda, så träffade vi på en hanhund vid järnvägen ungefär, alltså precis utanför här hemma. Jag stannade en bit ifrån eftersom jag inte orkade med något hundmöte. Jo tjena.
Då ställer hon sig och YLAR, verkligen ylar för att hon inte får gå fram och hälsa! Herregud...
Nej usch för löp! Blir nog kastrering inom en framtid.. Skitsamma att de kostar typ 5000, löp orkar vi inte med. Plus att hon mår ju inte bra, pälsen är glanslös, hon har världens dåligaste andedräkt och man märker att hon är stressad överhuvudtaget. Och skönt det skulle vara att slippa allt blod överallt! Sedan slipper man ju ev juvertumörer, livmoderscancer och liknande sjukdomar som kan komma senare i livet. en livsinvestering för henne helt enkelt :)

Sedan är jag av den åsikten att om man har ett djur man inte ska avla på, då kan man likagärna kastrera. Vad är meningen med att ha ett fertilt djur när man ändå inte ska avla på det, och orsaka onödig stress och lidande. Nej, kastering blir det!


Och ja, för er som inte vet, det heter kastrering även för tikar, och honkatter också för den delen :)  Någon sterilisering ska jag då inte göra.


Så här hänger hon ofta nu. Det är inte kul med hennes andedräkt...


Lööööööp

Japp, här hemma löps det för fullt. Bollen går runt och skriker och pissar, och Winnie går runt och blöder och är grinig.  Men jag är också lite grinig, så vi löper kanske alla tre? Som tur är börjar Bollen lugna ned sig lite, så förhoppningsvis är hon klar snart.

Kul att vara ute och gå med löptik då. Annars har promenadera med Winnie varit riktigt behagliga, men nu ska hon nosa på allt och drar som en galning i kopplet. Uschja.. Om en månad är skiten över iallafall! Funderar seriöst på kastration iallafall, då slipper man skiten överhuvudtaget. Och jag är av den uppfattningen att om man inte ska avla på djuret, varför tvinga den att genomgå en massa jobbiga löp? Och om man kastrerar, hondjur då, då slipper de alla sjukdomar också, som livmoderscancer, äggstockstumörer, juvertumörer m.m...
Det är därför man hellre ska kastrera än att ge p-piller/spruta, för när mans toppar i dem mer hormoner så höjs risken för detta..
Jaja, Winnie löpte senast i maj, så det är väl godtagbart om hon löper var 8:e månad också..

Nu ska jag försöka få lite mer ordning här hemma, har städat i flera dagar nu! Nu börjar de bli så fint så att jag kanske inte skulle skämmas om jag fick besök :)

Modeblogg!

Nja, inte riktigt. Men tänkte visa min fina "dagens outfit". Har spenderat massvis med timmar i köket idag och diskat, eldat, sytt, diskat, eldat, sytt.. osv osv.. Ja, man kan säga att köket börjat bli rent! Har sytt en duk och en gardin, ska sy en gardin till andra fönstret också,  men det får nog bli imorrn, orkar nog inte idag.

Jaja, iallafall,d et är väldigt varmt i mitt kök, spec när jag eldar som en tok, så det lev varmt med en massa kläder på sig. Så tshirt, trosor, strumpor och raggsockor fick räcka, för golvet är kallt ändå :)

Tada!



Slänger väl upp en bild på de nya textlierna också. Lite snett osv, och skrynkligt, för jag har inget strykjärn, menmen, nytt allafall!



Nu ska jag och Karro ut på promenad snart, jag ska bara diska klart resten av hyllorna i kylskåpet. om på att jag har fan inte gjort det sedan jag flyttade in, hehe.

Sött!

Sitter på MILQ.se och tittar på en mass snygga inredningsgrejer, hittade dessa söta salt- och pepparkar, så jävla söta! Dom skulle jag vilja ha på mitt köksbord! Får se hur det ser ur när lönen kommit in på kontot och räkningarna är betalda :)

89 kronor kostar dom iallafall, så det borde man ju kunna skrapa ihop :)


Slapp dag

Blä, idag har det varit en riktig skitdag.
Hade tänkt gå upp vid 9, som jag tänkt hela veckan. Men när fan vaknade jag? Jo, halv ett! Fyfan, tar den här tröttheten aldrig slut?
Jag har tillochmed dragit upp persiennerna inne på mitt rum, för jag tänkte att då vaknar jag väl på morgonen när de blir ljust, men nej då, inte jag inte! Jag sover oavsett om det är kolsvart eller om solljuset flödar inne i rummet, fyfan. Jag vill inte sova bort dagarna! Herregud, nu när det är ljust så få timmar om dygnet så vill man ju vara vaken de timmar det är ljust, men men får inte så många ljusa timmar när man vaknar efter tolv varje jävla dag. Usch..


Winnie vallar Oskar igår ;)


Barbie fick ju städat häromdagen iallafall, och Oskar fick rasta sig i hagen under tiden. Barbie fick sitta i transportbur under tiden, ville inte släppa ut henne i hagen när hon är högdräktig. Man avr vlvaktad av Winnie undertiden :)
Kompostgallren är så sneda och krokiga pga att Winnie krachat in i dom i sin jakt på pinnar, som tur var så var det inte kaniner i hagen då ;)

Kul med vinter när man har kaniner! Här har hela kortsidan fryst ihop, men kiss, bajs, spån och hö. Och vatten då. Barbie tycker om att slita i mat och vattenskålarna..

Igår kom jag iväg på promenad iallafall! Jag och Karro var iväg och gick en vända, vår vanliga vända runt träkol och järnvägen. Jag undrar när fan Winnie börjar löpa också? Har tyckt hon varit på G ända sedan jul, men inte fan har hon löpt något? Igår var Lotus jättedryg på henne och gick å luktade överallt, och hon drog på läpparna, till sist sa hon ifrån. Men Lotus förstod såklart inte det ändå, hon luktade ju tydligen gott! Haha, knäppa hundar.


sniff sniff..

Det har ju blivit lite varmare ute, bara runt -15, så det var riktigt skönt att vara ute och gå :) Var bara i slutet som fingrarna började frysa till is, men bättre att man dryser efter 1 timme istället för 3 minuter..

 
Winnie och Lotus ute i vintermörkret :)

Fick hem en piercing från tradera häromdagen, eller tre stycken, men denna stoppade jag i. Härlig!

Inte helt läkt piercing, därav konstig färg. Jag stör mig på att jag har så stor mage? Den är inte fet, absolut inte, men stor, uppblåst typ? Jag ser fan gravid ut, haha. Tur att den har sett mer eller mindre gravid ut ända sedan högstadiet, annars skulle jag gå och bli orolig, mohaha.
Detta är dessutom framifrån, tänk hur den ser ut från sidan, haha.

Imorse, eller ja, när jag hade vaknat och orkat mig ut och rasta Winnie, så fick kaninerna morötter och vatten, och hö de som behövde. Barbie och Oskar fastnade på bild :)


Barbie sugen på morot :)


Oskar också, hann få en bild på honom bara, innan han ryckte åt sig hela moroten, stark kille ;)

Jaja, nu har jag fått till ett inlägg iallafall. Nu ska jag nog dra till karamellfolket och köpa vanilla coke och lite godis. Jag måste ha något att trösta mig med när jag inte snusar eller röker längre. Tredje dagen, yey!


Senaste dagarna

Blir lite bilder i detta inlägg. Jag är dålig på att uppdatera, jag vet. Glömmer bort bloggen ju!
Men här kommer lite bilder iallafall :)

Man måste vara påpälsad när man går ut! Skitsamma om man blir ful som stryk, det blir varmt :)



Roligt med vinter, vattenskålarna spricker! Utan att jag slår sönder dom för en gångs skull... Och jag vet, har inte orkat ta bort prislappen när den ändå bara sitter på undersidan :)



Kallt åt mina pälsklingar! Frost i hela ansiktet.. Inte viljat städa burarna när jag haft så hemskt dåligt med hö heller, så skitigt har dom.. Men imorrn ska bäste Patrik hjälpa mig att hämta hö, SKÖNT! då blir det städat, Barbie får ju sina ungar på tors, fre eller lördag, hon måste hinna bygga lite bo ju :)
Oskar-pjoskar på bilden!



(klickbara bilder)
Bild 1: Min ved! Köpte två kubik för drygt 700, hemkört och allt. Lite stolt är jag som lyckas fixa lite själv :)
Bild 2: Winnie, som sprider ut veden på gräsmattan istället för att hjälpa mig och bära in den... Har aldrig varit med om en hund så är så hemskt bra på att tappa bort pinnar!
Bild 3: Winnie kissar på bakgården, duktig hund! Inget vidare promenadväder när det är såhär kallt.. Nej, då får de duga med att springa och busa på gården och få upp lite flås! När en brukshund som aldrig vill gå in annars går till dörren direkt, så är det kallt ute!
  


Min slaktade julgran, allt för kaninernas skull ;) Dags att slakta hela snart!





Gottepåe till kaninerna :) Granris, knäckebröd och äpplen :) De fick en liten bit gurka var också (bilden från igår), och idag fick de sallad! Annars brukar jag inte ge kaninerna så mycket frukt å grönsaker, mest som godis ibland (pelletsen är ju sammansatt med det näringsbehovet de har, så man behöver inte ge en massa tillskott hit och dit, hö och pellets är den bästa kosten egentligen, men ibland vill man ju vara snäll) men nu har de fått äpplen varje dag, så de får i sig någon vätska iallafall, för de mumsar de i sig snabbt! De får ett halvt äpple var tillochmed. Tur för mig, jag som är dålig på att äta frukt blir av med den iallafall!



Det är farligt att slakta julgran! Men det är klart, en slakt ska ju vara blodig, annars är det ingen riktig slakt :)



Ska försöka fixa ett inlägg med mer text imorrn. Imorrn är det jobb som gäller, sen ska jag hämta hö :) Sedan blir det väl burstädning kan jag tro.
Tog in ett element till kaninerna igår kväll, nu ikväll när jag var ut så var det nog plusgrader inne i boden tillochmed. Skönt för lurvisarna! Men ska nog vrida ner elementet, plusgrader behöver de absolut inte ha, men 25-30 minus är lite väl extremt... Några få plusgrader hade varit lagom, speciellt nu när Barbie ska få smått.

Nej, gonatt på er, jag skulle ha lagt mig för länge sedan, som vanligt!


Kommentera mera förresten!

wtf

"

Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll. Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten.

"

Jävla facebook. Några timmar?! Snacka om att man känner sig beroende, buhu.


Besök

Nu har jag Lellkeith hemma hos mig på besök :) Vi har precis lagat mat, wok. Gott, men hade nog kunnat spara lite på wokkryddan, för lite starkt blev det! Men helt klart ätbart, så det var ingen fara. För er som inte vet vem hon är så kommer hon från min barndomsby, och när jag gick på Lillerud så gick hon i min klass och vi bodde på internatet tillsammans. Imorrn ska hon dock få vara ensam här hemma i några timmarr, för jag ska jobba. Sedan åker hon hem imorrn kväll.

Bild från julafton, trött å sliten som vanligt



Här kommer en liten lista de var ett tag sedan:

Namn: Emma Lina Kristina Moen

Kallas för: Lina

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: 6 i öronen (2 har växt igen), en intim och naveln. ska dock fixa tre till inom en snar framtid :)

Tatueringar: Inte än!

Längd: 1.69

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Brun-svartaktig

Fräknar: Nej

Motto: Det kan alltid vara värre

Kär? Nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? I ett eget hus.

Tycker du att du är attraktiv? Ja

Dricker du? Ibland

Röker du? Ibland, för tillfället gillar jag inte kylan så då är det snus som gäller :) Men ska väl sluta med all sån skit, nångång..

Vilket schampo använder du? Fructis för torrt och skadat hår.

Vilken parfym använder du? Naomi Campbell Cat Deluxe

Vad är du rädd för? Inte så mycket.

Gillar du att tvätta? Tycker det är kul när tvättberget försvinner :)

Gillar du berg- och dalbanor? Ja!

Senaste…

Filmen du hyrde? Harry Potter och Halvblodsprinsen, haha! Jag å brorsan va tvungen att testa blueray :)

Filmen du köpte? Köper inte filmer.

Låten du hörde: Kommer inte ihåg

Låten du laddade ner? De va länge sen, spotify finns ju!

Personen du ringde? Karro

Personen som ringde dig? Vansbro Ved, haha

TV-program du såg? Ser på Simpsons atm :D

Person du tänkte på? Vettefan

Favorit…

Låt: Just nu sitter Nightrain på hjärnan ofta

Sak att göra: Gå ut en morgon runt dag trettio, hitta en hög med hö i ett hörn av kaninburen, sticka in handen i höhögen, känna en massa varm ull och varma kaninbebisar, det är lycka!

Sport: Sport är bajs

Dryck: Vet inte, varierar

Kläder: Naken en varm sommardag!

Film: Vet inte

Bil: Vet inget om bilar, det enda jag vet är att jag ska ha en så bensinsnål kombi som möjligt när jag får körkort, haha

Serie: Simpsons!

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ne

Ljugit för någon? Vita lögner funkar.

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Vet inte vad kärlek är tror jag. Hade ett förhållande på 1½ år men är inte säker på att jag var förälskad. speciellt inte när jag vet att han var otrogen minst en gång (två om nakenbad ensam med en annan tjej räknas) och så har jag hört ryktesvägen att han var otrogen massvis med fler gånger, den ena gången skulle en tjej blivit gravid tillochmed. Man tror man känner människor..
Men nykär har man varit x antal gånger.

Gånger ditt hjärta brustit? Flera.

Hjärtan brustet på grund av dig? Några gånger säkert.

Tjejer du kysst? Fyllehånglat har man ju gjort flera gånger!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Två

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen eller någon enstaka gång

Senaste…

Boken du läste? Slash

Personen du fick e-mail av? Tradera-säljare

Personen du fick brev av? If, Winnies försäkring :)

Personen du fick sms av? Karro

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Jul

Saken du köpte? Mat igår.

Vad har du gjort idag? Köpt vedoch slängt in största delen i vedbon, eldat, lagat mat, gått promenad..

Brukar du svära mycket? Ja

När stiger du upp på morgonen? För sent

Vad har du på dig? Mjukiskläder as usual

Vad ska du göra ikväll? Se film tror ja

Vad är du allergisk mot? Laktos iaf.

Var har du ont? Bara fotleden just nu :)

Använder du hårspray? På fest ibland.

Kan du stå på händer? Mot en vägg :P

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen alls.

Salt eller socker? Salt i maten, socker i godis ;)

Gillar du ketchup? Nej fy fan

Är du glad nu? Mest trött

Var du glad igår? Jodå :)

Vad dansar du till? Dansar till vad som helst när jag är full

Stockholm är… ? En stad

Göteborg är… ? En annan stad

Kan du sjunga? vi Moens verkar inte ha den genen.

Spaghetti eller makaroner? Beror på till vad.

Land du vill besöka? Tyskland igen!


Winnie hemma <3

Nu är min älskling hemma! Så skönt! Saknat min tok! Blir sängen rätt tidigt idag, imorrn kommer lellkeith hit, roligt :D


Sängdags

Nu ska Lina krypa i säng, ska värma vetekudden för det är äckligt kallt här hemma, sen är det jobb tidigt imorrn. Dock blir det en sväng ut i kylan först, för jag kom precis på att jag har kaniner som vill ha mat å vatten. KALLT!

Gott nytt år!

Dåligt bloggande på sistonde, menmen..

Igår var jag på bröllop för min kusin iallafall, fint bröllop, även om bilen krånglade för mig och brorsan så vi bara såg slutet, och trevlig bröllopsfest. Sen kom vi hem vid tvåtiden ungefär, och hade en liten minifest här hemma. Trevligt trevligt! Blev sängen runt 6tiden imorse, så nu är man lite sliten! Men ska släpa mig ur sängen nu strax.