Glöggafton!

Ikväll blir det glöggafton med min lilla linnslus, lite förfest innan ellen kommer hem imorrn. Det blir glögg, malibu å cola och nåt jordgubbsslisk. Blir nog trevligt. Selins kanske?

Juligt!

Lite mer jul på min blogg

Kurs imorgon

Imorgon ska jag på kurs med jobbet. Någon säkerhetskurs som man måste gå om man jobbar inom service, är väl om man blir rånad osv.. Jaja, nåt sånt. Jag ska på kurs iaf!
I fredags var jag hem till Mickis efter jobbet, och det var väl skoj. Glömde dock kameran för en gångs skull, även fast jag var hem en sväng och hämtade dricka.
I lördags var jag hemma hos brorsan. Ja, vad ska man säga? Inte så mycket liv i Hagfors, men det var kul ändå! Tillochmed lillebror var där ens väng, var nog första gången alla tre syskon var fulla tillsammans, haha! I söndags var vi hem till mammsen en sväng innan jag blev hemskjutsad.
I veckan har det inte hänt så mycket. Jag har dock läst massor! så nu är jag snart klar med min bok. Bara runt 90 sidor kvar, boken är på typ 550 (tjock pocketbok) så det ska bli gött att få klart en kurs :)
Idag hälsade jag på Emma en stund efter skolan, och på lunchen var jag till banken och sålde mina sista fonder. Det var inte så mycket, men det räcker väl till några körlektioner iallafall, jag ska fanimej ha ett jävla körkort snart.
Lillebror får ju inte hinna före, han fyller år i februari! Det skulle ju va katasstrof...
Ringde till Vansbrohem också, igår eller när det var. Det fanns två lägenheter nere på byn, och de var det bara en före mig i kön på, så det såg väldigt bra ut. Jag låg bra till sa hon, så det känns gött. Pratade med en mycket trevligaee tjej/kvinna än förra gången, då var det en riktigt sur en.. Men denna var jättetrevlig!
 Snart ska jag laga lite mat, blir tortillawraps med wokgrönsaker och typ sallad i, jaja, det kan nog bli gött!

Ska försöka göra en lite julig design på bloggen också...

Julklappar

Nu är alla klappar inhandlade, ska bara slå in dom..
Ikväll ska jag jobba. Imorrn blir det kanske party med brorsan i Hagfors. Jaja, det märks..

Lina goes aggro.

Det är inte ofta jag blir sur. Iallafall inte sådär riktigt riktigt arg. Men idag lyckades Linn xD
Tur att jag inte blir sur så ofta, och att de går över snabbt. Tog en kvart typ så va det bra sen, haha!

Glömde skriva förut, att i fredags var jag och tog kort till ett leg, och var klar när klockan var 10 min i tre. Skyndade mig som fan till banken för att hinna lämna in skiten i tid, kom dit tre minuter i tre typ.
Men då var mina personbevis för gamla. Fyra och EN dag för gamla. Då blev jag sur.. Menmne. Idag kom det nya personbeviset! Så imorrn ska jag till banken och kirra leg..

Det märks att jag gått upp i vikt. Mina bröst har blivit större!  Tjoho! Igår när jag testade bhar passade alla perfekt, brösten såg skitstora ut, haha. Ändå var det 70b jag testade ;) Dock var jag för snål för att köpa nån..
Så nu vill jag gå upp några kilo till, höhö
Ändå hade jag gått ner ett halvkilo när jag var på gymmet i måndags, vägde bara 51,5. Jävla vikt, haha! Ge mig fett!

Uppdatering

Ja, det var ett tag sedan jag skrev sist. Men nu är det dags!
Förra tisdan var vi nyttiga och badade infrabastu och solade lite iallafall. Det var även löningsdag, så jag passade på att storhandla! Vuxenpoäng!
I onsdags styrketränade, jag och Linn alltså. Min nya portabla hårddisk kom också! Så nu slipper jag ha ångest för alla mina tusentals bilder när jag ska lämna tillbaka datorn till skolan om några veckor. Nu återstår bara problemet med att jag ska ha någon dator...
I torsdags tyckte jag det var dags att få bort utväxten, så jag köpte hårfärg och färgade håret, så nu är det helsvart igen!
I fredags var det lugnt. Jag och Maria var ute på hundpromenad med Novella, Bubba och Clara. sedan färgade jag löshåret på kvällen. Dock såg jag att jag missat på några ställen, så det skiftar i brunt på vissa ställen, men skitsamma! Orkar inte köpa ny hårfärg för över 100 spänn och färga om det :P 
Jag köpte även en adventsljusstake tidigare på dagen, så nu är jag lite seriös och har  en ljusstake tänd i fönstret. Är nog enda julprydnaderna jag vågar ha, men tanke på bus-Betty.
I lördags jobbade jag på förmiddan, och sedan var det dags för Dido på kvällen. Det var skoj!  Bilden nedanför är från då.
Sedan jobbade jag i söndags eftermiddag.
I fredags var jag och Linn å styrketränade, men jag hade verkligen noll lust. Försökte, men jag orkade inte vara mer än 2min på varje grej typ. Så istället gick jag upp och solade i en halvtimme.
Igår var jag och Linn till Borlänge och julhandlade lite. Jag hittade dock bara julklapp till ena brorsan, en kvar... Men hittade en jacka, mössa och vantar till mig själv! Det var behövligt :)
Nu sitter jag och Moa i skolan och har precis skrivit klart, skrivit ut och skrivit på våra arbetsansökningar. Nu ska vi bara skicka iväg dom. Hoppas vi får jobben, och får jobba tillsammans!