Nyår!

Tänkte skriva ett sista inlägg detta år, har vart bloggtorka sen jul!
Nu ska jag dra till Järna och fira in det nya året i trevligt sällskap :)
Pusspuss!

Huxflux

Var och hälsade på Tina och blev barnvakt hux flux när hon skickade med mig Nadja hem, vi har vart ute och busat i snön och nu dricker hon varm oboy.  hon lärde mig nyss att hundar får bara äta hundmat och marsmallows :P
Sen ska jag sätta igång med storstädning och paketinslagning på allvar, har bara dammsugit och skurat i vardagsrummet än så länge. 

Nu ringde Tina också, dom kommer och dumpar Anton också medans de handlar julmat, så de blir spännande! Haha, om jag tänker efter har jag aldrig passar ungar på egen hand förut alls :P

Julfika

Ska snart iväg på julfika på jobbet, och få årets julklapp! Woho!
Nyss burit in ved, och min rygg gillar det inte!
Jaja, skriver mer om gårdagen senare om jag hinner, my man kommer hem sen ikväll, äntligen! 

Gjorde mig dock lite julfin igår och målade naglarna röda, och så gjorde jag mig julfin idag med lite vaxning ;) 

Nej, nu ska jag sätta lite fart, hejja!

Lyx!

Vilken lyx! Jag och Linn var som simmad och bastade, sen fikade på Håkanssons, sen var till vi tillsum och handlade mat, sen till chokladspat och solade. Nu håller Linn på att laga mat till MIG! Vilken lyx! Inte ofta folk lagar mat till mig ju :) Tomatsoppa med vitlöksbröd, luktar riktigt gott!
Sen ska vi mysa med film och varm choklad med marchmallows, mums!

Myskväll!

Idag har jag och Sara haft myskväll! Började med en promenad runt Saltvik, sedan gjorde vi "tvårätters", en röra med räkor, creme fraiche, citronolivolja och vitlök till förrätt och en kycklinggryta till huvudrätt, och en tomat och melonsallad till. Sedan såg vi på "Bröderna Karlsson", riktigt rolig film!
Nu ska jag krypa i säng. Blev en trevlig helg ändå trots att jag är "ensam" sedan första helgen i september :) 

Glömde bort den där listan också, tar nya tag imorrn!






Listan

Tänkte börja med den där listan som jag sett att många "mellanbloggare" börjat med. Första inlägget kommer snart :)
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Red

Blixten gör dock hårfärgerna ljusare än vad dom är/var. Jag har en kass kamera! Men lite ser ni iallafall :) 

Före:
Under tiden:
Efter:


Som sagt, mörkare än på bilden, jag är nöjd! 
Har säkert missat på nåt ställe, men då jag var mer eller mindre morot förut så smälter ju färgerna i hop iallafall :P 
Nu ska jag sova, ska jobba imorgon bitti. Gonatt!

and now...

I'm going redhead once again!


Före och efterbilder kommer sedan

Julkort!

Har precis skrivit julkort för typ första gången någonsin. Eller nja, 08 gjorde jag julkort i photoshop, framkallade och skickade, men det är enda gången jag gjort det förut. Nu körde jag på latvarianten och köpte färdiga julkort bara. Nya tag nästa år!

Jag och mamma kom hem från Borlänge för ett tag sen, jag fick tag i en ny vinterjacka! Plus kaninmat, halm och alla julklappar. Duktigt :) Plus strumpor, hårfärg osv osv.. Ja, som de brukar bli när man drar till Borlänge! Slänger kanske upp bilder sen om jag orkar. 

Puss sålänge!

Mot Bööörlänge!

Nu drar jag och mammsen mot Borlänge. Lite senare än tänkt, men det är vanligt när de gäller mig ;)
Storebror, lillebror, jag, farmor

Mormor

Min fina mormor i mitten med de långa flätorna. Varför kan inte jag lyckas få så långt hår?

Vackert

Sent inlägg, vaken alldeles för länge eftersom jag tänkt gå upp 8 imorgon bitti, men sånt är livet! Imorgon har jag tänkt dra till Borlänge och köpa kaninmat och julklappar. Inte så många dock, har redan till mamma, så det behövs bara till pappa, bröderna och mannen.. Skitkul! Karlar som är så lätt att köpa presenter till... 

Tänkte iallafall visa en bild på min mor när hon liten. Jag och mamma skrattade som tokar när vi såg den här bilden, kolla bara kläderna och mössan, och hur hon har benen, riktigt skrattretande! Eller som mamma sa "jag ser ut som en sån där biafraunge".
Men jag gillar den, den är vacker på något vis.


En bild på min mormor och morbror också. Min mormor dog 52, när mamma var två år. Finns tyvärr inga bilder på mamma och mormor tillsammans, hon började bli dålig inte så länge efter att mamma var född. 


Blä

Ingen bra dag, men har fått lite gjort i alla fall. Har plockat inne i vardagsrummet (snart klart, äntligen!) och så har jag sorterat all smutstvätt som finns. En tvätt rullar men det är några kvar efter det :)
Nu ska jag duscha och sen dra till jobbet. Imorrn har jag tänkt dra till Borlänge. Måste köpa kaninmat som snart är slut, och så kanske man borde köpa lite julklappar också, har inte köpt en enda. Kaninmaten köper jag i djurås dock, men då kan man lika gärna ta svängen till Borlänge :)

Hej svejs!

Fick upp mina ljusstakar på väggen häromdan, bara ett drygt år sen jag köpte dom :P Byrån där under är dock avstädad nu, nu står de en duk, foton och ljustaken där bara :) 


Less..

Trött och less. Inte lika roligt att vara ute hos kaninerna längre efter att jag fick ta bort min lilla Urban i lördags, då ändtarmen fallit ut. Varför är de alltid de fina, snälla och goa som de blir något fel med? :(
Tur i oturen så har jag hans kullbror kvar som också är riktigt fin, men det var Urban jag hoppades mest på :/
Nej, är riktigt sugen på att para någon hona bara för att få upp mitt humör lite. Barbie borde ha haft en kull iår, Och Tara är konstant dräktig och skulle behöva bli större dessutom. Får se hur jag gör..
Först och främst ska jag få tag på hö, då mitt fucking hö börjar jäsa. (Torrt hösilage)
Någon som vet någon som säljer torrt, bra hö i småbalar?

Sista bilden på mig och vackra Urban
För er som inte är så känsliga kan ju kika på bilden nedanför, så såg det ut.. Han är så "klibbig" i pälsen för att jag tvättat honom.
http://i5.photobucket.com/albums/y162/MLinz/007-5.jpg

<3 Farmor

1913-2006, synd på julafton världens bästa farmor!

(runt 17-18 år gammal bild)

Sovdags snart.

Nyss ätit mat med dom två bästa, den ena har nyss kommit hem, gillar fredagar :D Nu ska jag ut och mata odjuren (alla 18 för tillfället :P), sen ska jag äta lite räkor innan jag kryper i säng. Klockan ringer cirka 4.30 imorgon bitti :P
Längtar tills imorrn!
En svarting :)

Ulrik!

Fick hem Ulrik idag, och jag måste säga att han ser riktigt snygg ut! Lika bred fram och bak, och kroppen var super! Han hade lite midja bara.. Dessutom är han en liten plutt och väger bara 1,2! Pälsen var väl dock inte den bästa, så vi får se hur det går. Tjock och på gränsen till tufsig, eller som man kan kalla det, "tysk-päls".
Menmen, det var väl det jag förväntade mig när jag parade tysk+tysk, att pälsarna kan brista. 
Ska snart ut och kika på resten, Urban och Unok ska ju också ställas ut. Och Eskil, Elsa, Anna, Egio och Tara!
Sedan ska kullsystern till de svarta, Ursula/Ura ställas ut av nuvarande ägaren, Jakarandas kaniner. Hon fick ju 94,5 i klass B förra helgen :D
Det blir väldigt spännande! Lyckades ju att få bort chaufförstjänsten ikväll också, så ikväll ska jag sova tidigt. Det bär av runt 5.30 imorgon bitti!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, äta frukost/lunch kanske?

Bild på de svarta syskonen i somras :)

Beställt!

Har beställt lite småsaker från Jotex nu, spännande! Lite julkökshanddukar, en takkrona att ha levande ljus i och en att ha på bordet, två ljuslyktor att ha i fönstret, en frotteset med badrumsmatta och handdukar som jag ska ha uppe på toaletten, en till liten ljuslykta.. Tror de va allt? Fick allt för 350 inkl frakt osv. Gillar det!
Jag "slipper" vara chaffis imorrn också, de kommer inte gå helt enkelt. Jag kommer inte palla att vara uppe minst 2-3 på natten och sedan gå upp runt 4.30 och köra ända till Järbo själv, jag kommer fan somna bakom ratten.
Så nej, de går inte. Men som tur var hittade de nån annan som kan köra.. Jag som ville till Lammet och Grisen! Världens goaste mat... Vad ska jag äta för skit imorrn istället? Inget kan ju jämföras med LoG... Snyft!

Jag pratade med min kompis Kalle-Balle förut. Förra året åkte han iväg till USA och var aupair, han kom hem för ett halvår sen och vi har knappt pratat sen dess. Eller, vi har knappt pratat sen han åkte iväg till USA överhuvudtaget. Men nu är vi lite uppdaterade med varann, skitkul! Han var min absolut bästa vän i högstadiet, han och Johanna. Och de enda jag haft kontakt med sen jag flyttade därifrån. Han ska kanske kanske hit nästa helg, om jag nu är ledig som jag tror. De längtar vi till! Kommer inte ens ihåg när jag såg honom sist. 

Nu vill Karro se på film, så hon får se på film och jag somnar till filmen. Dödstrött :P 

Visar en bild på mina fina porslinsknoppar jag fick hem idag, jag är kär! Vet inte var jag sa ha dem riktigt bara, hehe

Torsdag

Idag är jag inte pigg, inte alls.
Har hittat en jag kan åka med iallafall från borlänge, en annan kaninuppfödare. Om jag känner mig väldigt trött på vägen dit får jag väl ringa henne. Imorgon ska bilen provpackas och så ska de klippas klor och kikas efter vita hår.. Får se hur de går

Trevligt

Hemma från en trevlig kväll hos Tina med riktigt go mat, det finns faktiskt fler än jag som kan laga mat! Riktigt skönt att bli bjuden, jag fick inte ens ta mat själv det första jag fick höra när jag kom in var "Sätt dig så kommer jag med mat. Nej, SÄTT DIG SA JAG!!" Haha, jaja, riktigt gott! Cash (katten) var lite småblyg för Winnie dock, men han vågade nosa på henne lite när hon låg och sov :P 

Nu ska jag krypa i säng, matade alla odjur innan jag åkte, riktigt skönt, bara att gå och dö i sängen :)

Kom på att jag inte lagt upp bilder på ett tag, så slänger in en bild på två söta hundar från i lördags innan vi gick och kikade på julskyltningen :) Påklädda, och med reflexer och blinkade halsband, hehe.
Blinkhalsbanden var uppskattade av alla ungar iallafall, tror varje unge vi gick förbi kommenterade hundarna :P

Trött

Fy så trött jag är, är helt slut efter de där fystestet, hade glömt bort att de faktiskt är jobbigt :P Jag pallade inte att göra någon sjukgymnastik efter, så vi provade bara på några övningar. Jag har "väldigt låg" styrka i händerna, att gå i trappor och armarna, så de ska vi träna upp. 
Sedan var jag till jobbet på utbildning och personalmöte, kom nyss hem där i från. 

Nu ska jag ut i kylan och mata alla odjur, sen vid sjutiden ska jag till Tina och bli bjuden på kebabtallrik :) Gött att bli bjuden för en gångs skull, brukar alltid vara jag som bjuder folk på mat :P  Jag skulle ha provpackat bilen innan helgen också, så jag ser att åtta kaniner och en hund får plats! Men det blir ett senare problem. Skulle ha hittat någon att ha med mig också, så jag håller mig vaken... Jaja, också ett problem som kan skjutas upp så länge!