Mööbler! + uppdat

Fredag: I fredags blev det spontanfest med Ellen. Och det var det roligaste någonsin! Fy fan, tror aldrig jag haft så roligt. När vi skulle gå hem tog de typ 2 timmar, och vi skrattade konstant! Fy fan, en riktigt bra kväll!

Lördags: Bakis +  att ny förkylning gjorde att jag mådde jäkligt dåligt. Menmen, jag överlevde ;) Fattig så jag stannade hemma på kvällen, men den förgylldes av div roliga samtal under kvällens gång.

Söndag: Fortfarande dunderförkyld. Inte så mkt alls gjordes under dagen. Jag orkade helt enkelt inte. På kvällen var jag dock hyfsat pigg så jag och Linn beställde pizza och flötade och såg på tv.

Igår: Skolan. Efter skolan köpte jag nya skor, gött! Så Spanienskorna åkte i soporna dirr, de hade gjort sitt så att säga. Riktigt härlig dag. Skrev handlingslista åt brorsan som skulle åka till Ikea åt mig dagen efter

Idag: Har varit i skolan men inte gjort så mycket överhuvudtaget faktiskt. Fick cykla iväg inatt och hämta medicin åt Linn som hade glömt ta sin dos för kvällen, och började känns sig skakis. Så jag var rätt så mör hela dagen.. Fika med Tula, Camilla och Micke efter skolan iallafall.
Sedan har jags tädat lite idag.. Nu väntar jag på att Ola och mamma ska komma hit med mina möbler. Eller ja, det är en sängram, madrasser, sängkläder, och taklampor som är nytt, sedan ska jag låna Olas soffa. Men det blir lite mer fyllt här i hemmet iallafall! De borde komma om en halvtimme- fyrtiofem minuter.
Så nu är jag fylld av förväntan! Min första egna säng, som jag köpt för egna pengar! I mitt första egna riktiga hem, det känns härligt :)

Bild från i fredags


Kommentarer
JinxLinda säger:

Härligt med lite nya möbler!!

2008-08-27 | 11:33:35
Bloggadress: http://jinxlinda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback