Mööbler! + uppdat

Fredag: I fredags blev det spontanfest med Ellen. Och det var det roligaste någonsin! Fy fan, tror aldrig jag haft så roligt. När vi skulle gå hem tog de typ 2 timmar, och vi skrattade konstant! Fy fan, en riktigt bra kväll!

Lördags: Bakis +  att ny förkylning gjorde att jag mådde jäkligt dåligt. Menmen, jag överlevde ;) Fattig så jag stannade hemma på kvällen, men den förgylldes av div roliga samtal under kvällens gång.

Söndag: Fortfarande dunderförkyld. Inte så mkt alls gjordes under dagen. Jag orkade helt enkelt inte. På kvällen var jag dock hyfsat pigg så jag och Linn beställde pizza och flötade och såg på tv.

Igår: Skolan. Efter skolan köpte jag nya skor, gött! Så Spanienskorna åkte i soporna dirr, de hade gjort sitt så att säga. Riktigt härlig dag. Skrev handlingslista åt brorsan som skulle åka till Ikea åt mig dagen efter

Idag: Har varit i skolan men inte gjort så mycket överhuvudtaget faktiskt. Fick cykla iväg inatt och hämta medicin åt Linn som hade glömt ta sin dos för kvällen, och började känns sig skakis. Så jag var rätt så mör hela dagen.. Fika med Tula, Camilla och Micke efter skolan iallafall.
Sedan har jags tädat lite idag.. Nu väntar jag på att Ola och mamma ska komma hit med mina möbler. Eller ja, det är en sängram, madrasser, sängkläder, och taklampor som är nytt, sedan ska jag låna Olas soffa. Men det blir lite mer fyllt här i hemmet iallafall! De borde komma om en halvtimme- fyrtiofem minuter.
Så nu är jag fylld av förväntan! Min första egna säng, som jag köpt för egna pengar! I mitt första egna riktiga hem, det känns härligt :)

Bild från i fredags


Fördriver tid...

Nu sitter jag på Karamellfolket med datorn. Fördriver lite tid hos Emma, vet inte vad jag ska hitta på annars.
Partysugen är jag också.

Vilka ÄR ni?

Kollade min statistik på bloggen för typ första gången. en en dag hade jag tydligen 85 sidvisningar. Vissa dagar över 21 unika besökare. What? Jag som trodde att de enda som läste var typ Linn och Jinx.
Såå, vem är du som läser? Kommentera och berätta om dig själv!

Det funkar inte att lägga upp bild på det nu av någon anledning, men det finns på bilddagboken. http://moeen.bilddagboken.se

Sex + nyttigt liv

Fyfan, sex, sex, sex är fan de enda jag tänker på nu. Samma gamla Lina å lusten är tillbaka. Vad ska man göra åt det tro? Haha, inte blir det bättre av att jag, linn å emma diskuterade våra olika erfarenheter idag. Nej fyfan.
Jag kanske ska börja brodera eller nåt istället för att lugna nerverna?


 Ledig från skolan idag, bra start på terminen. Dagen började med att jag å Linn gick till skolan och snik-åt skolmat, så vi slapp betala och laga själva. Sedan gick vi en riktig långpromenad med Novella. Efter de så stekte vi och åt svampen vi hittat. Efter de var vi mer nyttiga och var å simmade en vända.  Men fyfan, min dåliga nattsömn gjorde sig påmind i bastun. Sov knappt en blund inatt så jagt somnade nån sekund där i den sköna värmen. Sen bar de av till Karamellfolket och Emma där jag drack en massa redbull, kaffe och åt godis för å hålla mig vaken.

Nej, nu är de nog dags för lite underbar sömn

6 dagar kvar

Åååh vad jag längtar tills lönen kommer. Så otroligt! Fyfan. Vill ha lön, vill ha lön!
Haha ursäkta mitt tjatande, men jag tycker så synd om mig själv för att jag är så fattig nu.

Jag och Ellen har planerat vår partyhöst nu. Det ska bli den bästa hösten någonsin! Åhåjaja.

Imorrn ska jag å Linn vara nyttiga och först vara ute å gå med Novella, sen ska vi simma. Och så ska vi göra ett schema, vi ska börja schemalägga vårt liv så vi har tid med att få klart skolan, festa som fan, träna på gym å simhall, och äta regelbundet så jag går upp i vikt några kilo och Linn kanske ner nåt. Vårt nya nyttiga liv börjar!

Idag har jag flyttat de allra sista grejerna från huset. Tror fan jag fick med varje hårnål. Det enda som är kvar nu är fodertunnan, men Novella har mat i den så den får va kvar sålänge.. Sedan har jag några mattor och kanske nåt mer kvar i förrådet vid gamla lägenheten, men det tar vi också sen nångång.
Så nu bor Wilma med mig i lägenheten, och hon verkar trivas med lugnet som är nu, ensamkatten. Hon hatar fan andra djur och katter och allt. Hon vill ha det tyst och lugnt omkring sig.
Så nu ligger hon och sover vid mina fötter :) Bilden föreställer henne tidigare idag

Jag har gjort upp en plan för helgen eftersom jag är för fattig för att åka till Malung, och jag kommer nog deppa ihjäl mig om jag sitter här själv i lägenheten hela helgen.

Fredag: Kommer nån i min familj hit med soffa å tvhylla, och tar med mig till wermland.
Lördag: Tripp till IKEA, så jag kan köpa min nya säng, taklampor och lite diverse köksgrejer.
Söndag: Åka till Vansbro igen med mina nya grejer, sen till Borlänge å Dala-Expo och hämta mitt barbord + stolar som jag ska köpa av en kaninuppfödarvän.

Jag ska utnyttja min snälla familj till max, men allt hänger på att vi får tag i en bil med drag på. Annars blir det lite svårt att ta med en kärra, för de behövs för alla tre dagar tyvärr. Planerna kanske ändras något, min snälla storebror ville korta resvägen så mycket som möjligt :P
Dom kanske kommer hit tidigt tidigt med soffa och hylla på lör och så åker vi direkt till Karlstad, för då blir det typ 5 mil kortare. Jaja, de märks! Mamma ska försöka ragga bil imorrn.
Min bror köpte dock en ny bil idag, men såklart då va det ingen dragkrok på den. Surt.
 



Skolfan

Idag började skolan igen. Väldigt ansträngande dag. Gick dit, letade efter syon. Hittade henne inte, så jag, Linn å Moa satte oss i cafeterian. Jag åt frukost då jag var för lat för det imorse.  Hittade syon, men hon hade inte tid för oss, så vi bokade möte. Så nu behöver jag inte gå till skolan förrän 11.30 på tors.
Men vi ville ha skolmat, så vi fördrev lite tid tills typ kvart i elva, så gick vi och åt mat.
Jag drog till OK och kollade om dom kunde erbjuda mig nåt jobb, och tur i oturen så var Mona sjuk så jag ska jobba förmiddag imorrn, extra pengar kan behövas för min del!
Suck. Vill ha löön. surt att 25:e är på mån. Om det hade varit på sön så hade jag fått pengar på fre ju, och det hade behövts. Jag vill till Malung i helgen, men är fattig som en gnu, så det är nog lite halvt omöjligt :( Suck..

Bjuder på en bild från i lördags, snyggt värre :P


Yesterday

Slutade med fest i Äppelbo igår, jag kom hem kvart i sex imorse. Så jag är lite trött nu.. Men det var ritkigt trevligt :)


Promenix

Jag och Novella har nyss varit uppe på hygget eller vad det nu är här i skogen och gått. Typ som agility för Novellis, de har röjt däruppe eller nåt så det låg en mass akvistar i vägen överallt som hon fick hoppa över, krypa under eller komma på ett sätt att ta sig runt. Så nu är hon trött och ligger och sover ;)

Och jag vill ut ikväll, men hittar ingen annan som vill. bläk.. :(


Ny header

Den andra blev så avbruten eller vad man ska säga, så jag gjorde en ny

Sitter här och kollar på Scrubs nu, har kikat på 49 year old virgin, så jävla rolig film!

Ny design

Nu har jag gjort en liten ny design på sidan. blev inte riktigt som jag hade velat, men hyfsat. Det får duga tills jag hittar någon som är bättre på detta än mig :P

Nu har jag mobilt bredband, så jag ligger i "sängen" i lägenheten och kollar på tv. Har fått hyfsad ordning här men det behövs ju möbler, men det ska väl fixas i samband med en roadtrip med Linn å Ellen till Karlstad och IKEA när lönen har kommit. för jag vill ha en riktig säng!
Och så vill jag ha hit soffan och tvhyllan från Värmland. Men förhoppningsvis kanske jag får hit det till veckan när brorsan kommer hem från Norge, då han och mamma skulle komma hit.
Då ska jag väl få hit lite mattor från farmors hus. Någon gång ska jag väl fixa hit mitt jätte-skrivbord från huset också..

Puss å hej!

Confused

Blä, jag är så förvirrad nu. Vet inte alls hur det blir med allt.
Nu är jag väl en jävla fitta som skriver ut sånt här offentligt, men jag måste skriva av mig lite.
Tobbe saknar mig redan och vill att jag ska flytta hem igen, men jag vet inte vad jag vill. Jag var så peppad så att flytta "hemifrån" och vara helt själv och självständig för första gången i mitt liv, ha min alldeles EGNA lägenhet med bara MINA grejer där jag bestämmer allt.  Där jag bestämmer hur allt ser ut, där jag är bossen helt enkelt. Så har det inte kännts i huset.
Jag har redan börjat må bättre, jag sover bättre och känner mig piggare överhuvudtaget. Jag tänker på hur jag mådde innan jag träffade Tobbe. Jag sov bra, styrketränade 2 ggr i veckan, åt regelbundet och vägde 4 kilo mer. Jag vill må så igen, och känner mig redan på bättrningsvägen.
Jag vill kunna ha alla mina jävla djur utan att någon annan har åsikter. Jag vill så jävla mycket! När jag blir riktigt vuxen oxh seriös vill jag bo på landet där jag kan ha en stor gård med en stor jävla uppfödning av kaniner, jag vill ha några får och en bordercollie som vallar.  Och jag vet inte om Tobbe vill ha en sån framtid, men jag vill.
Fy fan, jag har så jävla dåligt samvete över att jag är glad och uppspelt över den här flytten, medans Tobbe är ledsen. Jag vill ju vara ledsen, men kan inte. Jag är ledsen för att han är ledsen.
Jag vet inte vad jag vill

Är det tillåtet att sätta sitt eget välmående framför någon annans?


(Säg till om du vill att jag ska ta bort detta älsk)