Sängdags.

Ja, medan alla ungdomar super vidare på värsta suparhelgen under året (ja, för småbarn då. Valborg är helgen då de flesta tonåringar provar alkohol för första gången) så ska jag krypa i säng med min räddhare till hund.
Ja, vi var nere vid Vanåvallen och tittade på brasan förut, och hon var livrädd såklart, skriver mer om det imorrn, nu är jag tröött!
Vägde kaninungarna idag, de viltgrå vägde 42 resp. 45 gram, och den viltblå var minst med sina 36 gram, inte stora kaniner det inte! Nu kommer jag inte ihåg vad mina nyfödda kaniner brukar väga vanligtvis, men Eskil är ju en liten plutt, så han kan ju verkligen vara en bidragande faktor :)
Slänger in en bild på den ena viltgrå, så små dom är!

MYS!

Åh, vad jag älskar mina kaninungar! Tänk att man kan bli så kär efter bara två dagar :) Idag hade jag ut dem och skulle ta kort, och oj vad de kröp! Helt vilda :D Trodde dock att den ena var död dock, då jag såg en viltblå död unge i buren. Men tur i oturen var det en femte död unge, som jag inte sett igår, den måste jag också ha missat i onsdags. Jaja, sånt som händer med förstagångshonor, jag är glad att min lilla viltblå skrutt är oskadd i allafall.
Här kommer en närbild!

Spelade in en liten film också, men de var ännu mer vilda precis innan, de hann väl bli trötta :)


Och sedan en gruppbild såklart :) De syns att pälsen börjar komma mer och mer, de är mörkare än sist jag tog kort. Alla ungar kommer få namn på T förresten, tänk att man kommit så långt i alfabetet! Har jag verkligen haft så många kullar? Det var som fan! :D



Fredag

Usch, vaken, trött och stel, thats my life today. Tula är så trött att hon ligger och sover än, det är väl för att hon är så omogen ;) Ska strax ut med Winnie, sedan ska jag knalla ned till arbetsterapeuten och KBT-terapeuten. Men de lär väl vara klara innan tolv hoppas jag. ska se om det finns tvättid efter det kanske.. Det är otroligt vad man samlar på sig smutstvätt! Jag tycker jag får så mycket skit nu av ett enpersonshushåll, längtar inte tills jag får en hel familj att tvätta åt :P Det kanske är då jämställdheten ska komma in, jag får lura på karln det kanske? Låter som en plan!

Dags att nanna.

Nu har jag och Tula sett på Avatar, en av världens bästa filmen! Man får sådan lyckokänsla.. Men nu blir det sängen, ska upp till KBT-terapeuten imorgon bitti. Men först ska jag dammsuga upp popcorn som Winnie välte ned från bordet, haha.
Bättre uppdatering imorrn hoppas jag på, då ska bebisarna fotas igen :)
Fortfarande lite ledsen efter den döda viltblå ungen, hade varit bättre att ha mer att välja på.. Nu lutar det mot att jag behåller alla tre tills jag ser hur de utvecklas, till runt 5 månader iallafall.. Vi får se hur det går!

Planering...

Har planerat lite för kommande avelsdjur, och jag ska eventuellt köpa en blå från en uppfödare i Hedemora, farmor till den kullen är Fideli som jag hade förut, som är den bästa avelshona jag någonsin haft! Så det blir kul att få in hennes gener igen :) 

Sedan har jag pratat lite med en uppfödarkollega i Finland nu, så därifrån ska jag nog ha några ungar också, blir spännande :) Hon är en av Finlands duktigaste uppfödare, många fina djur där! Så det blir nog skitbra :) 

Var nyss ute och tittade till ungarna ute vid Ussi, och hittade en fjärde unge ute i buren, död såklart. Viltblå var den. väldigt tråkigt, men jag såg ju knappt något ute vid kaninerna igår, har ju ingen lampa på balkongen... Måste ha missat den då. Jaja, bara att ta nya tag :) Vi vet ju hur det är med förstagångshonor, ibland har de inte fått in den rätta snitsen från första början :) Men ungarna som lever är fulla av liv! Jättepigga och varma. Hon har ryckt massvis med päls, så de har det varmt och skönt! 

Sedan är jag sugen på att köpa något djur från Kolartorpet, det är också fina kaniner, och jättetrevliga uppfödare! Sedan ska vi se om vi får Brynis parad nästa helg, är ledig då och pappa fyller år så jag funderar på att åka hem och hälsa på, då kan jag ju ta med Brynis och para henne med Oskar.. Jaja, vi får se hur det blir!
Förväntansfull och full av planer för min avel! Roligt roligt :) Sedan ska vi se vad vi kan använda lilla Lupus till också. Kanske prova honom på Barbie?

Happy!

Åh, gud så glad jag är - kaninungarna lever än! Teoretiskt sett vet jag inte om alla lever då jag bara sträckte ned fingret i boet och tittade så det var varmt, men jag tror väl alla lever, det var så varmt och skönt där! Vill inte störa för mycket då jag bökade så mycket med dem igår... Men åh, GLAD! Tror jag kommer sväva på små rosa moln hela dagen... 

Nu ska jag få i mig lite frukost, sedan släpa mig ut med hunden i ruskvädret.. Mer bilder på ungarna kommer nog imorrn, då har de kanske hunnit få lite päls :)

JAG HAR FÅTT KANINUNGAR!

Uppifrån, viltblå, viltgrå, viltgrå.
De viltgrå: A_ B_ C_ Dd Gg
Den viltblå: A_B_C_dd Gg

Pappan bär på gult så det är 50% chans att dessa bär på gult. 

Så jävla glad jag är nu! Hon hade byggt ett fint pälsbo men lagt ungarna utanför, så de var lite kalla, så jag tog in dem och värmde dem under tröjan en stund.. Sedan la jag ned dem i boet och la en massa päls över, för hon hade då dragit päls... Ska ut med Winnie en vända nu och sen ska jag titta till dem en snabbis igen och ge mamma kanin en morot för att hon varit så duktig. Hoppas hoppas att de överlever natten!

Omelett

Detta blev kvällsmaten i dag, Omelett med ost och purjolök. Jag gillar inte ägg, men tyckte det var jävligt gott ändå måste jag säga, helt klart ätbart :) Jag tog tre ägg, cirka 2msk mjölk, salt, peppar, purjolök och riven goudaost. slängde även i lite mjöl och lite bakpulver för jag tyckte det såg så blaskigt ut, men det kan jag nog skippa nästa gång, för den blev så tjock! Och mättande... Orkade inte äta upp hela. Jaja, det går allt att äta fler gånger iallafall :)
Nu myser jag för mig själv med en massa tända ljus, räknade till 21 stycke :P Snart är det dags att krypa ned i sängen så man hinner något innan jobbet imorrn. Jag har fast jobb! Tjoho!

Nu ska jag nörda mig och se på american pie och surfa runt på hemnet och kika på hus.. Är sugen på att köpa hus i vinter, skulle vara gött :)

Kaninbebisar!

Nu har jag snosat på ungar så att jag är nöjd ända tills mina kommer, vilket borde bli i morrn eller på fredag. tittade könet på Ussi nyss och hon är ännu mer röd och svullen nu, så det är verkligen något på gång! Men hon är pigg osv än, så det blir nog inte idag iallafall.
Winnie busade massvis med deras schäferhane, ända tills hon blev less på honom, haha. Blev lite "dogfight" där en vända, men det var bra, tycker det är bra att hon säger till när de blir för dryga på henne. Det är dock inte lika bra att hundarna börjar "bråka" när det är barn i närheten, speciellt inte lilla E som är tio år och gärna vill "bestämma" över hundarna, tog ett tag innan hon förstod att hon inte fick gå i mellan när hundarna gör upp med varandra. Men det gick bra som tur är. Kul med barn som är intresserade! Dock inte lika bra där de vill gå i mellan två hundar som i stort sett väger lika mycket var som hon gör själv :P
Bjuder på en bild på en väldigt ljus viltsiames, nästan helt vit! man kunde bara ana lite brunton på örontopparna. Men det blir nog mörkare sedan, men nu ser den ut som "vit brunögd" nästan :)
Sedan en bild på polarna medans de fortfarande var polare :) 


Chokladpannkakor

Hittade recept här och sen slängde jag i finhackad mörk choklad, supergott! Serverades med flädersorbet idag :)
Det blir liite brända, men man steker ju trots allt på choklad :)

GRATTIS LINA!

Nu har jag skrivit på nytt anställningskontrakt, nu är jag numera fast anställd! 41,5 timmar per månad iallafall, bättre än ingenting, så jävla gött! Säg grattis för fan! 

Nu ska jag göra chokladpannkakor med flädersorbet, mums!

He is back!

Åh, trodde att Vesslan försvunnit efter att han slutade blogga på, ja, vad det nu var för sida. Men nu såg jag på Egoinas blogg att han har en ny, så jävla underbart!
Roligare tecknare får man leta efter! Ni hittar honom på http://vesslan.com/
Även bilden är lånad därifrån. 


Lax

Nu är jag mätt och nöjd!
Lättlagat, nyttigt och bra. Tror det tog tjugo minuter att göra klart, och då hann jag diska samtidigt!

Smidigt, bara att sätt på pastavatten, tar ju bara högst tre minuter att koka när det är färsk pasta, de ska ju bara värmas liksom. Sedan gjorde jag i ordning såsen, var lat och hade sån där "pulver-sås" som man bara blandar i vatten och kokar upp. Sedan stekte jag laxbiten som tog typ 5 min. Under tiden så skar jag paprika och purjolök till salladen, och blandade ihop salladen med limejuice, solrosolja, salt och peppar. När fisken nästan var klar slängde jag i pastan. Sedan var det bara att servera! Och gott blev det :) 

(Nu fick du nästan ett recept iallafall Sofie ;) )



Nu ska jag ut med Winnie en vända innan sängen, imorrn vill jag upp i tid så man hinner göra något innan eftermiddagen då jag ska till Carolina och snosa bebisar!

Slänger in en egobild på mig själv också. Även om det inte syns så mycket på bilden, så älskar jag hur mitt hår blivit typ det senaste året! Massa volym och självlockar. Jag älskar lockar, och nu har jag äntligen fått det utan att göra ett skit :) Love it!
Jag vet dock inte vad jag har för konstig hårfärg.. Är nog dax för en färgning snart igen!

Nåja

Har kommit någonstans i städningen i allafall, fått bort lite kartonger som stod under byrån. hittade en till kartong med glas. var fan har vi fått alla glas ifrån?! Nu är det tre jävla hyllor med glas i köksskåpen, och två med muggar. Jaja, här finns det något att dricka ur i allafall :) 

Ska röja ihop lite tomglas, pantflaskor och gå iväg med dem, så kommer de ut vägen. Och köpa en dricka, och saft kanske. Jag har druckit limevatten i två dagar nu, jag dricker fan alltid läsk! Nyttigt värre.. Jaja, tur att man inte har någon övervikt :) 

Ikväll ska jag vara hyfsat nyttig och äta fisk! Det blir laxfilé med remolaudsås och sallad, och färsk pasta. Hade velat ha ris med jag har fortfarande av den färska pastan kvar och sånt håller sig ju inte så länge, lika br atat göra slut på den :) 

Tänkte visa en bild på vad Ussi har för sig, så här ser det ut i hennes bur just nu. Dag 29 idag, så det är två dagar kvar iallafall gissar jag på. Men de kan teoretiskt sett komma idag eller imorrn. Hon är förberedd iallafall! 
Har kommit på att jag vill ha en skrivare. Vill kunna skriva ut lite papper för att ha mer koll, och det är krångligt när man inte har någon skrivare hemma.. Ska se om man hittar någon billig och hyfsat bra någonstans, jag ska ju bara skriva ut svart text och linjer så det behöver ju inte vara så avancerat. Vill ha lite papper att skriva i parningar, vikt på ungar, vikt på ungdjur, utställningsresultat, burstädningar, kloklippningar osv osv.. Mycket man vill ha koll på som inte får plats i skallen! Just nu har jag ju bara två kaniner här hemma att hålla koll på, men de ska bli fler :) 

Det är någonting på gång på Parkgatan! Längtar som en tok :) 

Myset igår

Älskar min plakett jag köpte i Karlsruhe, den blåa grejen imellan ljusen :) 


Spisenkransen, den blå-randiga stenen till höger fick min farmor när hon fyllde 90 år. Älskar den!


Luktar gott!

Mysdag :)

Än idag har vi inte gjort så mycket. Tula kom hit vid tvåtiden, då gick vi ut på en liten promenad med Winnie och sedan till Håkanssons. Jag åt både en Skolbulle och hallonpaj med mjukglass, så jävla gott! Sedan gick vi till OK och hämtade min röda tröja som kommit, och sedan var vi in på skoaffären en vända.. Gah, jag vill köpa skor! Jag har en massa skor så det behövs inte egentligen, men fan, jag vill... Men tror jag väntar till nästa månad då det finns mer pengar... De pengar jag har kvar denna månad ska gå till mat, och kanske lite alkohol ;) 

Nej, nu är Tula på väg hem, så nu ska jag säga hejdå och sen börja städa lite. 

Puss på er!

Tisdag!

Idag är jag seg, fyfan. Men jag kikade in hos Ussi förut när jag gav kaninerna vatten, och nu har hon byggt någon bo-liknande! Plus att jag kollade könet på henne, och hon såg lite röd och svullen ut, så nu blir det ungar närsomhelst! Brynis som bor ovanpå verkade lite orolig/uppjagad också, så det ligger något i luften, spännande :)

Ska strax hoppa in i duschen, för Tula kommer snart och vi ska gå och fika.
Annars vet jag inte vad jag hittar på idag, fortsätta med städningen kanske?

Imorrn eftermiddag ska jag till Carolina i Äppelbo och titta på kaninungar, ska hjälpa henne färgbestämma och kanske könsbestämma. Hon hade lite ideer om vilka färger det skulle vara med jag får det inte att stämma genetiskt. Om Pappan är aa, Mamman A_ , då kan det inte vara både ama och achia i kullen... (Ni som inte förstår, pappan är vit rödögd, mamman svart, då är det inte genetiskt möjligt med både chinchilla och zobel, då det bara finns en ledig "plats" hos mamman) Jaja, imorrn ska vi lista ut vad de är för färger! Om jag kikar på stamtavlorna ska de väl gå att lista ut :) 

Sedan hoppas jag självklart på att få egna ungar! Carolina borde ju få BJ-ungar vilken dag som helst också ;)

Kvällsmys :)

Nu ska jag mysa med mig själv, det har jag förtjänat! Oj oj så rent badrum jag har nu! Men jag måste nog köpa någon jävla fönsterputs imorrn, det blev rengöringsmedel kvar på duschkabinen så den ser ju skitig ut ändå.. Insidan är ju "ren", där kunde jag ju spola med duschslangen, men utsidan orkade jag inte torka nog på tydligen. Jaja,d et blir nog bra, jag vet ju att det är rent iallafall! Skrubbade till och med badrumsmattorna i duschen, haha. De hänger på tork ute på balkongen, få se när de torkar då :)
Nya tvålen! Kom dock på att det säkert är "Bröllopstvål" för det där jävla kungabröllopen, fan då!

Och mitt nya rena badrum! Måste dock köpa någon sorts hylla till badrummet. Varför ska man ha så mycket skit för? 


Tomatröran förut blev god som vanligt, jag åt upp en skitstor tallrik och Winnie slickade ur det sista. Två nöjda tjejer! 

Och så till sist en bild på nya koftan. Inte världens snyggaste kanske, men det är något nytt! Den var mysig att ha på sig iallafall, och varm! Jag är trött och sliten, men ser iallafall solbränd ut :) Härligt!

Jag och Winnie var nyss till OK och köpte chips och dip, tränade lite bakom huset här när vi kom tillbaka, och jag tyckte det gick bra :) Hon är lite för snabb när vi springer bara, och hinner inte med i vändningarna riktigt, eller ja, hon springer för långt, någon 1-2 meter ifrån mig kanske, och jag vill ha henne närmare! Men det kommer väl, det kommer :) 
Nu ska vi mysa! I varsin soffa dock, plus att jag gärna hade haft någon mer här att mysa med :)
Jaja, jag får ha myskväll för mig själv, har tänt ljus och ska se på filmen "Old dogs"

Vi hörs senare eller imorgon!

Badrumsfix!

Nu ska jag ta tag i badrummet! Köpte en burk på Kox In idag som jag ska ha bomullstops i, i samma "serie" som min tvålkopp. De är väl inte sådär jättesnygga, men de matchar iallafall :) Köpte även en tvål som luktade jättegott, den luktar tydligen kärlek, "Bröllopstvål" hette den :) 

Visar väl kanske någon efterbild sedan, och en bild på nya koftan! Men då måste jag sätta på mig en bh först, för jag såg helt plattbystad ut i koftan utan. Dock är jag väl nästan platt ändå, haha!

Hörs sen!

Matdags!

Nu är det dags att laga mat, det blir tomatröra med färsk pasta till, kurrar i magen, så jävla gott! för er som inte vet vad tomatröra är så är det väldigt lättlagad och gott. Man steker bacontärningar och grillkorv som är skuren i små bitar, sedan har man i krossade tomater, massvis med oregano och salt och peppar. Serveras med "bandpasta". skitenkelt och gott som sagt :)

Middag

Nu ska jag gå iväg till mina farbröder en vända så att de får kika på min deklaration. Sedan ska jag fixa något att äta, och efter det funderar jag på en riktig storstädning. Nackdelen med att ha en duschkabin av glas, den ser skitig ut direkt... Det fastnar schampoo och duschcreme, kalk från vattnet... Ja, jävla glas! Sedan har jag väl såklart fortfarande lådorna med småkrafs kvar.. Och dammsugning behövs ju alltid.. Jaja, jag kommer nog på något att roa mig med idag iallafall :)

Ska ta en tripp till OK också, fick ett traderapaket på posten igår (Ett par gardiner, yey! Synd att jag inte har något gardinstång att sätta upp dem på...) och en avi om en kofta, plus en avi till brorsan. Så de ska jag hämta ut när jag kollat av deklarationen! Får 4 tröjor/koftor till under veckan också. Kan nog bli en bra vecka. Paket och kaninungar, underbart :)

Nostalgitripp!

De som känner mig väl vet att jag är väldigt nostalgisk av mig. Jag tycker om att minnas tillbaka, lite rädd för att prova något nytt kanske? Detta gäller speciellt musik. Jag älskar "gammal" musik! Jag lyssnar mest på sådant som jag lyssnar på i alla år. Sådan musik som man lyssnade på när man började lyssna på musik överhuvudtaget, på riktigt liksom, från första början.  Nu är jag inte sådär jättemycket musikintresserad ibland kan jag glömma bort att lyssna på musik i flera veckor, men "gammal" musik, det är ju helt underbart. Man fylls av ett lyckorus i hela kroppen! Just nu är jag lite inne i en No Doubt-period, jag har återupptäckt dem! Och de var ju som mest populära runt mitten av 90talet. Gwen måste ju vara en av de snyggaste personerna i världen! Kolla liksom stilen, så jävla underbar! 




Sedan slänger jag in en video med det bandet jag lyssnat på allra längst, Nightwish. När Tarja sjöng i bandet var de ju som bäst. Anette är också bra, men när Tarja sjunger, då ryser jag i hela kroppen, oavsett hur många gånger jag lyssnat på låten, det är lika jävla underbart varje gång. Den första låten med dem jag lyssnade på var Angels Fall First, och det var bara för att de kom efter någon annan låt (som jag inte kommer ihåg vilken det var) i brorsans spellista på datorn, det var en låt från en film, den enda jag visste vad det var för någon som brorsan hade på datorn, haha. Men sedan fastnade jag för "Angels", och började lyssna på Nightwishs övriga låtar. 

Låten nedan är lite ovanlig, utan någon tjej som sjunger. Om jag inte är helt fel ute så var denna gjord precis innan Anette kom in i bandet, de var ju utan sångerska ett tag där. 



En till underbar låt är denna, det känns verkligen som Nightwish. Den är lite lång, drygt 10 minuter, men hela är helt jävla underbar




Sedan måste jag såklart slänga in en av de bästa från "nya" bandet. Love it!

Ja, nu vet ni lite vad jag lyssnar på. Annars lyssnar jag på gammal svensk punk, typ DLK, Dia Psalma, 250kg kärlek, Köttgrottorna, Ebba Grön och så vidare. Lite ny musik också såklart, men det är inte så mycket nytt som jag fastnar för..

God morgon!

Ja, nu har jag lyckarts släpa mig upp idag också. Ska iväg till jobbet på medarbetarsamtal vid 11, måste äta frukost, ut med hunden plus fylla i min "personliga handlingsplan" innan dess. Och jag är så trött så jag vet inte hur jag ska orka med nånting, blä! Hela kroppen skriker av värk å trötthet, hade velat sova hela dagen... Men icke, sån jävla tur har man inte. Nej, bäst att sätta igång så man hinner..

Söndag kväll

Ja, får se om jag hinner skriva klart detta innan måndagen gryr, nu är klockan 23.56.
Usch, jag är helt slut efter tre dagars jobb, med utgång mellan första och andra dagen, man hinner inte hämta sig riktigt..
Igår var jag också "ut", eller ja, jag kom hem från jobbet, gick ut med hunden en vända, duschade, sminkade mig och klädde på mig. Sedan hörde jag med Camilla var hon var, och då tyckte hon att jag skulle komma till Grönalid, fan i helvete att jag skulle orka gå till Grönalid helt själv i nyktert tillstånd när jag va nykter, ne, det orkade jag inte. Filip ringde också och tjatade, men ne, det kände jag mig för trött för. Men sedan efter 5 min så ringde Camilla, då var de på väg till Selins ändå, haha. Så då kunde jag gå dit och få mitt jävla sällskap, haha. Tog en malibu och cola och drack, smuttade lite på Filips äckliga födelsedagshot som han blev bjuden på i baren, fyfan, fattar varför han blev bjuden, har aldrig smakat något äckligare tror jag. Det smakade gammal glögg typ, fyfan!
Sedan skulle jag hem till Emma på efterfest, men jag hann inte mer än komma dit då jag blev så trött att jag gick hem. Jaja, det var trevligt att träffa lite folk iallafall :) 

Åh, nu längtar jag som en sate till slutet av veckan! Imorgon, måndag, har Ussi gått 28 dagar. På onsdag blir det 30, så på tors-fredag gissar jag på att det blir ungar. SPÄNNANDE! Har inte haft en kull på snart fyra år, är så jävla bebissjuk så det finns inte! Har lite folk intresserade också, både uppfödare och privatpersoner, det känns bra. Dock ingen som sagt något säkert, men ändå, intresset finns där! Dock skulle jag vilja behålla de flesta själv, om de blir snygga då såklart. Någon gång i framtiden ska man väl lyckas ha möjligheten till att behålla hela kullar... Svårt att se på dem hur de blir som vuxna! Runt 3-5 månader brukar de synas bättre, men man säljer dem ju redan vid 2 så det är lite svårt :) 

Jag längtar tills jag får nåt svar från nya jobbet också, kan inte riktigt det där med att söka jobb, i alla fall inte att skriva ansökan. Har bara sökt ett jobb i hela mitt liv, och då gick jag inte och frågade och fick jobbet direkt i stort sett, och det jobbet har jag kvar än. Spännande spännade!

Träningspromenaden gick bra förut också, mötte hundar två gånger och när jag hade godis i näven så sa hon inte ett pip, ena gången var det typ 4-5 hundar som skällde på henne. Duktig flicka! Vi tränade lite cirkelträning å baksidan huset här också, det gick också bra. Att man kan bli så stolt över en hund! Men måste vara så det känns att ha ungar, hjärtat sprängs nästan av lycka när det går så bra!
Visst, hon springer lite för långt ifrån mig i vändningarna, men vi har ju inte tränat detta så länge, och ingen kan vara perfekt direkt, så jag är så jävla stolt! Direkt jag säger "här" så kommer hon närmare, mycket bra!

Nej, nu ska jag krypa i säng, ska se på denna härliga video en vända först bara. Nostalgi! 
Ser att klockan hann bli måndag också, jaja. Trevlig måndag!



Energi

Haha, det där med att utstråla rätt energi till hundar stämmer verkligen. Såg på Ceasar förut och blev lite inspirerad. så nu när jag stod och skar lite korv, jag och Winnie ska ut och promenera/träna lite, så stod hon bredvid mig och tittade på, som hon brukar göra. Hon tigger ju inte riktigt, för hon står bara där tyst och tittar på, men nu tänkte jag: "Nej förfan, hon ska inte stå bredvid mig och tigga!" så jag gick emot henne bara, så hon backade bakåt, ut i hallen. Sedan gick jag tillbaka till min plats, och hon följde efter. Gick emot henne igen, och då stannade hon där, och la sig ner. Så svårt var det att lära en hund att inte vara i köket! 

Samma sak när jag kommer hem, hon brukar vara helt galen och ska fram å hälsa, helt jävla överlycklig. Nu säger jag till henne att backa bak i vardagsrummet, och det har blivit mycket bättre. Nu kan jag ta av mig skorna och jackan i lugn och ro, halleluja!

Nej, nu ska jag och Winnie ta med oss korven ut och träna lite, ska försöka få bukt på det där gnällandet på mötande hundar också :) Ja, och skällande när det andra hundarna skäller först..

Hemma.

Nu är det fanimej färdigjobbat, för idag iallafall. Imorgon är det dags igen.
Winnie lärde sig ett nytt trick idag! Var till Tina och hämtade Winnie och satt där och surrade ett tag, och Nadja fick för sig att leka hund och skulle göra trick, bland annat rulla runt. Sedan tyckte hon att Winnie skulle göra samma sak, men då sa jag att hon inte kan det tricket. Winnie är extremt lättlärd, men jag har inte riktigt haft något behov att att träna in trick, hon kan sitt, ligg, vacker tass, backa och stanna, det har jag tyckt var nog :P
Men då gick Tina in och hämtade korv, och det tog kanske fem försök, sedan kunde hon rulla runt :) Duktig vovve!

Ja, sedan drog jag hem, och sedan direkt till jobbet nästan. Nu sitter jag och väntar på att Camilla ska höra av sig så vi kan kolla läget på byn lite. Jag är uttråkad!

TJOHO!

Har nyss skickat iväg en jobbansökan, och jag hoppas som fan på det jobbet, skulle vara otroligt kul! PEPPAD!

Lördag...

Herregud vad segt denna dag går! Är bara en och en halv timme sedan jag gick upp, och då har jag ändå hunnit vara hemma en timme. Va fan? Tycker jag suttit här med datorn i knät i evigheter..

Jaja, igår efter jobbet så lyckades Camilla tjata med mig på Selins, Adam var hemma också så det var riktigt skoj att träffa honom, evigheter sen! Så de hämtade upp mig när jag slutat jobbet så satt vi hemma hos mig en stund, jag, Camilla, Adam, Behira och Sandra, innan vi drog till Selins.  
Jag fick höra av en människa jag aldrig sett förut att jag var för snygg för att vara på en sylta som Selins, haha! Jaja, sånt känns bra när man känner sig ful och sliten efter jobbet :) Komplimanger är bra för självförtroendet!
Sedan träffade jag andra trevliga personer på Selins såklart ;)
Vi hamnade på efterfest på Söderåsen och sjöng kareoke, men de jag sjöng med förlorade hela tiden, jag förstår inte varför? Jaja, vi skyller på att de var kassa, det gick bättre för dom när jag var med iallafall! Haha.. 

Vid tretiden gick jag "hemåt", för då kom tröttheten och smög sig på... 

Nu ska jag släpa mig till Konsum hade jag tänkt, ska köpa disktrasor! Jag får slut på disktrasor och disksvampar hela iden, för jag använder dem bara 1-2 gånger, tre gånger på sin höjd. Tycker det är så jävla äckligt! Bakteriehärdar, fy fan... Ett paket kostar ju bara runt en tia ändå, så det är lika bra att slösa, fyfan, finns inget äckligare än disktrasor!
Sedan ska jag köpa mig någon bakismat.. Jag behöver salt!

Härlig dag!

Nu känner jag mig på topp! Handlade, städade och fixade i köket i morse, sedan dammsög jag hallen (dammsuga, på förmiddan!) sedan har jag och Camilla varit iväg och solat och ätit lunch på Dido. Kycklingspett med glasnudlar och jordnötssås, riktigt smarrigt!
Så idag känns det verkligen som att jag fått något gjort, härlig känsla! Nu ska jag plocka ihop lite snabbt här hemma, sedan byta om och sminka mig inför jobbet, sen dra upp till Tina med Winnie.

I love my fucking life!

Produktiv!

Nu har jag handlat, rensat ur gammal skit ur kylskåp och skafferi, diskat, gjort ren spisen.. Känner mig riktigt duktig!
Nu håller jag å och slänger i mig en mannafrutti och en supersmoothie, sedan blir det en snabb promenix med Winnie, sen sol och lunch med Camilla! Härlig dag!

God morgon fredag!

Idag kom jag upp tidigt, härligt :D Ska klä på mig så jag kommer iväg till Konsum vid nio när de öppnar, sedan ska jag och Camilla iväg och sola och äta lunch innan jag ska iväg och jobba.
Fan vad man har slut på allt i slutet av löneperioden. Jag har nästan slut på toapapper, diskmedel, hundmat och ansiktskräm, de sjungr på sista versen allihopa, haha. Jaja, så kan det va! Att man aldrig lyckas ha pengar kvar i slutet av månaden? Menmen, det är väl som de säger "man lever efter sina tillgångar".

Sedan hade jag väl tänkt hinna städa lite idag också, som varje dag.. Usch, att man aldrig blir klar med den där jävla städningen?  Jaja, ha en bra dag! Det har då jag tänkt mig iallafall!

Härliga räkningar...

Nyss betalat räkningar så de dras direkt imorgon när lönen kommer in på kontot, skönt att ha det gjort direkt för en gångs skull! Tror inte jag missade någon i alla fall, brukar lägga alla i en hög.. Dock försvann mer än halva lönen på en gång, men men, så kan de va! Blev inte så dyrt som jag trott dock, så jag skickade efter nya linser nu, välbehövligt! Dessa linser har jag haft i sen jul tror jag, börjar klia i ögonen som fan men jag har inte haft råd att beställa nya förut tyvärr, dock blev inte det så dyrt som jag trott heller hade för mig att de brukar kosta runt tusenlappen, men det gick "bara" på 800 kronor, gött det med. Ska rota lite mer här hemma för att se så jag inte missat någon mer räkning, sedan ska jag väl fixa och betala för agilitykursen och sista betalningen på Winnie, som jag totalt glömt bort! Men jag tror uppfödaren glömt det också, för hon har inte hört av sig... Jaja, får väl ringa och be om ursäkt imorgon ändå, pinsamt att glömma! Skulle ha betalt i februari egentligen.. Suck, virrpannan Lina! 

Nog snack om tråkig ekonomi, hamburgarna blev goda i allafall! Är så jävla nöjd över att jag kan äta som vanligt trots piercingen, och läspar gör jag inte heller, gjorde det lite första kvällen bara, så skönt! Haha, jag och Camilla var ju förfan och åt dagens på Dido dan efter, i tisdags. På tisdan gick det lite saktare att äta bara eftersom jag hade lite svårt att svälja, men igår och idag har det gått hur bra som helt. Det är knappt svullet heller, bara precis runt smycket. Mycket bra! Även fast jag är olydig och röker lika mycket som förut :P 

Jag och Winnie ska nog gå en till kurs också, tävlingslydnad! Kan nog bli riktigt roligt tror jag :) Själva agilityträningen har gått skitbra, vi har tränat lite cirkelfölj eller vad det heter i skogen och hon är så duktig! Synd att jag inte har någon gård så jag kan fixa slalomhinder eller vanlig hinder, kan bara träna det där "följandet"  stort sett, menmen, det går väl an! 

Ska se om jag hinner in till mina farbröder på förmiddan imorrn, om de har tid för mig, så de får kika på min deklaration en snabbis. Allt är ju okej, är bara några aktier som jag tydligen ska redovisa på en separat blankett, men det är bara 40 kronor, haha. Jaja, får se hur det går. Tänkte prova att smsa in deklarationen, de ska ju vara smidigt.
Nej, nu ska jag ut med Winnie på en sista runda och sedan krypa i säng, ska hinna med lite imorrn innan jobbet hade jag tänkt. Bland annat handla och städa, och hämta ut min nya bh och trosor på hm, leopardmönster, första gången jag köpt något djurmönstrat överhuvudtaget! Riktigt läckert :) 

Jaja, godnatt på er!

Inte många knop

Nej, idag har det inte blivit mycket gjort. Duschade i förmiddags, satt på datorn ända tills Tula kom strax innan två, sedan var hon och jag ute och gick, sedan fixade jag lite pommes frites så jag skulle få något i mig innan avslappningskursen. Skyndade hem till Tina för hon ville vara hundvakt, skyndade bort till vårdcentralen, så var såklart kursen inställd. Och det hade jag såklart hört innan, men såklart glömt bort. Smart Lina! Jaja, jag trallade hem till Tina och satt där och surrade till nyss istället.
Nu ska jag fixa mer nyttigt till kvällsmat, hamburgare! Det var ett bra tag sen jag åt det, och det är lättlagat och bra, så det blir nog gott :)

Jaja, har inget vettigt att skriva, så jag låter bli. Har inte hänt något idag ändå :) Imorgon är det jobb som gäller!

Torsdag

Usch, idag känner jag mig inte pigg, inte än så länge iallafall. Trött och stel i kroppen, ska snart slänga mig i duschen och se om det blir bättre i allafall, och sen slänga i mig frukost.

Ska försöka städa ihop lite mer här hemma idag, plocka upp de smålådor som är kvar..

Sleepytime

Wooops, satt på tradera förut en stund, och såg nu att jag råkat buda på 11 koftor och tröjor, oj då! Jaja, tur att det inte är dyra grejer, det dyraste jag budat är 50 spänn, annars är det 10-20, sedan vinner jag förmodligen (och förhoppningsvis!) inte alla. Jaja, hoppas jag får hem några snygga koftor iallafall! Skitsamma om det är begagnat, man sliter ju ut grejer själv direkt ändå så, jag betalar hellre 40 spänn än 400 spänn! 

Jaja, jag och Sara och Camilla åt en massa blåbärs/jordgubbspaj med vaniljvisp förut, gud så gött! Jag "chansade" fram degen till smuldegen, orkade inte leta fram något recept så jag slängde ihop margarin, havregryn, vetemjöl och lite lite socker tills det fick bra konsistens, smuligt men håller ändå ihop lite! Och de blev skitbra :) Har en liten bit kvar som jag ska smälla i mig imorrn, de blir gött :) 

Sedan har jag hunnit med en promenad med Ellen idag, det var ett bra tag sen! Eller ja, Winnie och Esther var såklart med också :) Efter det har jag inte gjort ett skit, har varit så enormt trött idag! Så nu ska jag ut med vovven en vända, sen blir det sängen... Imorgon har jag bestämt träff med Tula, sedan blir det avslappningskurs :)

Pajdags!

Haha, jag försov mig såklart imorse. Vaknade klockan sju och var helt klarvaken! Men sen tänkte jag, vad fan ska jag gå upp nu för? Så jag tänkte ligga och snooza i någon kvart, men sen vaknade jag halv nio, och precis då skrev Sara att hon försovit sig, haha!Menmen, strax innan nio tog vi oss ut på promenad och var ute i en timme ungefär :)
Sara är fortfarande här, jag har fixat jordgubbs- och blåbärspaj till "lunch", det blir gött! Camilla blev också fikasugen så hon är alldeles strax här :)

Klart!

Nu är tvättstugan klar, skönt att ha det avklarat :) Nu återstår det bara tre överfulla Ikea-kassar med tvätt som ska vikas, men det tror jag att jag sparar till morgondagen! I morgon står det promenad vid åtta på schemat, sedan har jag tänkt sola, och så kommer nog Ellen på visit, det var på tiden! Kommer inte ihåg när jag såg den människan sist :)
Nu har jag ordning inne på sovrummet också! Fick kämpa med byrån ett bra tag (gammalt arvegods från min farmor) då de hade varit smarta och tagit av benen när de flyttade den, och inte satt på dem utan ställt den direkt på golvet, så spikarna som "håller" fast benen hade åkt in i nedersta lådan, var som sagt ett riktigt helvete innan jag lyckades fixa det... Men se där! Är man händig så går det :)

FÖRE:
EFTER:




Jag blev nöjd! Är bara lite skrot som ligger på fönsterbrädet, men vet inte riktigt var jag ska gör av det, det visar sig! Har ju resten av lägenheten att ta tag i, men det är väl mest lite småplock här och där :)
Och nej, jag orkar inte färgmatcha osv, det tar vi någon gång i framtiden när man har eget hus och kan inreda väggar osv också, nu orkar jag inte lägga ut så mycket pengar på ett ställe där jag inte ska bo i all evighet.
Det får duga! Har en skön säng att sova i iallafall, och det är inte så många mer än mig som spenderar tid i mitt sovrum ändå så :)
Tycker dock det ser så tomt ut i hörnet där direkt man kommer in, får se till att skaffa en tvbänk så att jag kan ha min byrå inne i sovrummet!
Nej, nu vet jag inte vad jag ska tjafsa om mer, slänger in en bild på min och Karros lyxmåltid, riktigt gott var det!
Längtar som en tok tills fredag då lönen kommer in på kontot, så man kan köpa lite go mat. Nuförtiden känner jag mig som en mästerkock nästan varje dag, helt jävla underbart! Passar bra när jag vill bli tjock :) 

Nej, nu ska jag sova, ska ju tydligen upp om typ 7h (jävla Sara). Ska slänga in lite vatten och mat till kaninerna först bara. Får se hur det går med Ussi som har blivit en, ursäkta ordvalet, jävla surfitta! Hon morrade och högg efter mig förut idag när jag städade burarna, och skulle lyfta ut henne ur buren, de diggade hon inte! Och som en galen kaninuppfödare som man är så blir jag skitglad (tecken på att hon är dräktig).
Lite läskigt ändå, för jag är en så feg människa, gillar inte arga kaniner! Tur att det bara är under dräktigheten, de som är sura övrig tid, förutom dräktighet och när de har små ungar, rullar huvudena på om jag ska vara helt och brutalt ärlig. Det är inte lätt att städa två kaninburar på en liten balkong heller, speciellt inte när jag vill sopa under och runtom där burarna stått, bifogar lite bilder på mitt fina kaos förut idag, det är inte mycket plats med två isärplockade burar, en skitsäck och en halv spånbal, trångt är det rätta ordet!

Maaat

Jag och Karro håller på och fixar ihop någon sorts gryta med älgkött nu, det ska bli gött! Är så jävla glad att jag kan äta normalt, även om det tar lite längre tid. Stackars de som lever på blåbärssoppa i flera veckor.
Blev färdig med sovrummet, lägger upp före- och efterbilder senare :)

Måste se...

I morrn klockan 20.00 måste jag se dokumentären "Jade" på tv4+. Det handlar om en tjej som var med i engelska Big Brother, och fick cancer och dog för ett år sedan. Fyfan, jag måste se det! Men jag vill samtidigt inte, för jag kommer sitta och gråta som en idiot, grät nästan när jag såg reklamen bara.. Usch, hoppas jag glömmer bort det imorrn!

Lunch avklarad!

Jag och Camilla skulle på Håkanssons och fika, men det var stängt.. Så då blev det lunch på Dido istället! Jag undrade vad fan jag gav mig in på med min jävla tunga, men det gick skitbra att äta :) Lite drygt bara när de gör ont att svälja, så jag blev inte så jävla mätt, man lessnar på att äta bara. Men gott var det! Viltskavsgryta med pressad potatis, och god sallad, bröd och vitlökssås, mums!

Jag har i stort sett allt färdigtvättat också, har bara två maskiner kvar :) Sedan har jag börjat möblera om/städa i sovrummet lite, visar före och efterbild sedan när det är klart :)

Tidig tisdag

Fyfan, man känner sig verkligen puckad när man går upp kl 6 en ledig dag, fyfan! Trött trött. Men vill man tvätta från sex från morgonen så får man skylla sig själv :P
Gårdagens statistik, över 40 läsare då med? Vafan, jag förstår inte riktigt Nästan dubbla antalet mot vanligt. Vad har jag gjort nu då? ;) 

Nej, nu vet jag inte vad jag ska hitta på. vad gör man 7 på morgonen? Äter frukost? Får satsa på det kanske. Jag ska i allafall ut och röka innan jag springer ned i tvättstugan igen. Härligt med en morgontrött hund, hon ligger fortfarande klubbad i sängen, har inte rört en fena sedan att jag gick upp. Skönt!

EDIT: Just ja, tog bort ett till FB-spel igår! Nu har jag bara två kvar, snart fri!

Sängdags...

Ska ut på en sista vända med Winniebus nu, sedan blir det borsta tänder, tunga och skölja käften innan jag kryper i säng. Har tvätt-tid från och med 6 imorgon bitti, så jag ska väl ta mig upp så tidigt som möjligt. Japp, det är vad som gäller nu! Fan, måste nog slösa pengar på nya linser också, mina ögon dör fan av de här gamla.. Och glasögonen är trasiga så de måste jag laga, men jag använder hellre linser än glasögon så därför tar jag de först å främst, synd att man ser dåligt som en mullvad utan!
Nej, gonatt, hörs imorgon!

Nystucken :D

Nu har jag skrot i tungan igen, underbart! Det känns ovant och välbekant på samma gång, skum känsla!
Förra gången gjorde tången så in i helvete ont, men Marcus klämde inte så hårt, så det kändes knappt alls. Skönt! Jag hann bli lite nervös innan det var dags, även om jag tror att Camilla var mest nervös, haha. Jaja, skönt att ha det gjort iallafall! Stort tack till både chauffören och piercaren :)
Innan Camilla kom så jag och Winnie ute i skogen och lekte och tränade lite, det gick skitbra! Hade med kameran och tog lite bilder såklart :)
Inkallning


Platssittning (heter det så?)


Min vackra tjej!


Fick en sån klockren bild igår innan jag gick till jobbet, jag i arbetskläder och Winnie bredvid, love it!
Nu ska jag äta lite "daller" som vi kallar det, fruktgelé typ. Och slänga in en form med iskuber i frysen!

YES!

Lyckades lura till mig sällskap i form av Camilla, så om en dryg timme drar vi iväg så jag får pierca mig, underbart!

Lunch...

Gjorde nån röra med trattkantareller och grönsaker, men nja, det blev gott men jag hade ingen lust att äta. så nu har jag gjort pommes frites med tacokrydda på istället, det ska bli mums! Sedan ska jag tjata på Sara en massa snart, mohaha

Ny vecka!

Nu är det måndag igen, och ny vecka. Jag börjar veckan med fyra dagar ledigt, skönt! Jag och Winnie har hunnit med en promenad runt Grönalid, sedan var vi hem till Emma och drack kaffe, Madde och Emelie var där också, trevligt trevligt! Och två småpojkar såklart, men de lekte mest själva, förutom när de skulle visa alla coola bilar.
Nu funderar jag på vad fan jag ska äta idag. Svårt det där! Speciellt nu veckan innan lön, jag är i stort sett helt pank så jag har inte råd att köpa hem något, får slänga ihop något av det som finns frys och kyl, tur att man har mat hemma iallafall. Jaja, nu ska jag försöka se vad jag hittar, hungrig som en gris!
Sedan ska jag se till att lyckas släpa med mig Sara på piercing i eftermiddag, nice!

Btw, jag hade 42 unika läsare igår, typ 20 mer än vad jag brukar, vad fan var så intressant igår? Haha

PEPPAD!

Nu har jag nog lyckats lura med mig en kär vän tills i morrn, så förhoppningsvis blir det plågande av min tunga imorgon! Gah, så jävla skönt! Jag har varit naken i ett helt jävla år!

Leeeedig!

Härlig, härligt, nu har jag jobbat klart för idag och är ledig ända tills på fredag, skönt!
Men det är sorg i mitt hjärta idag. En kär kaninvän har blivit av med en massa kaniner inatt, kan en människa ha mer otur? Först blir hon av med en massa fina avelsdjur i LU-raset, och imorse hittar hon uppsvällda kaniner med brutna ben, utanför burarna. Och det tyder på att det inte är några djur som gjort det, så det måste vara människor. Vad fan tänker folk med?! Med en stor lättnad kan jag säga att mina kaniner inte strök med, Eskil är där på parning och Lupus köpte vi tillsammans i Tierp, båda de är oskadda som tur är. Men fyfan, man tappar tron på mänskligheten ibland. Och varför ska allt hända samma människa?
Nej, usch, jag känner med dig Anna!

I morgon har jag och Winnie lite inplanerade träffar, får se vilka vi kommer iväg på :) Roligt ska det blir iallafall, vi ska njuta till fullo av våra lediga dagar!
Jag är sugen på att pierca tungan nu när jag är ledig i flera dagar också.. Hmm.. Får se om man lyckas komma iväg!

Sköna söndag.

Gud så härligt att komma upp i tid! Känns som jag hunnit med hur mycket som helst idag fastän att jag knappt gjort något. Har i allafall pantat lite tomflaskor, lagat mat och ätit. Nu ska jag mata kaninerna, sen är det snart dags för jobb. Sista jobbdagen, sedan är jag ledig i fyra dagar! Känns skönt :)

Ååååhh, dreggel!

Herregud, man känner sig verkligen gammal och grå när man i det närmaste får orgasmkänslor av att sitta och titta på snygga soffor.. Vill ha! Någon gång i framtiden så ska det vara en ritkigt dyr, lyxig, snygg och skön soffa! sitter och klor inne på http://www.alanza.se/ nu, och har hittat några favoriter...
Visar dem nedanför, synd att man inte har 30 tusen som ligger och skräpar :P
Dock så är det ju väldigt stora soffor, så då skulle man ha bott lite större än i en trea :P Men men, någon gång i framtiden som sagt!

Söndag morgon

Tjoho, kom upp vid nio idag, härligt!
Satt och pratade med en kär vän på msn nu en stund på morgonen, och jag kom att tänka på det här med vänner.  Jag kan nästan säga att jag är en usel vän, för jag är så jävla dålig på att höra av mig till folk. Ja, jävligt dålig. Jag kan lätt "glömma"  bort min närmaste vänner om de inte hör av sig till mig, ja, jag glömmer bort dom hel enkelt. Men de vänner som hör av sig ofta till mig, de hör jag också av mig till, så det kanske jämnar ut sig ändå?
De som aldrig hör av sig till mig, de hör inte jag av mig till heller.
I övrigt tycker jag att jag är en "bra" vän, hur man nu ska definiera det. Jag lyssnar, jag håller käften när det gälller sådant jag ska hålla käften om, jag hjälper till i de avseenden jag kan hjälpa till (vilket är nästan för mycket, gissar på att jag är lik min mor och har jävligt lätt att bli utnyttjad, hjälper till utan att få något tillbaka) och jag är trevlig. Haha, som om man inte brukar vara trevlig mot sina vänner då, jaja, jag gissar att ni fattar.
Sedan att jag är en trevlig människa överhuvudtaget och ser det goda i alla människor, till och med de som är "elaka" mot mig, otrevliga, kränkande, what ever. Jag är av den uppfattningen att de människor som är otrevliga har varit med om något otrevligt, eller att de inte mår bra överhuvudtaget. Dålig självförtroende, dålig självkänsla, dåligt sällskap, de som blir dåligt behandlade, de som blivit dåligt behandlade, det spelar ingen roll. De människor som beter sig otrevligt och inte behandlar sina medmänniskor med respekt tycker jag synd om helt enkelt, för de har det nog inte så lätt. Det ligger en historia bakom allt.
Ja, och sedan är jag en konstig människa också, det kanske förklarar det hela ;) 

Nu ska jag slänga i mig min yoghurt, sedan ska vi se om Madde och Alfred fortfarande är leksugna :)

Kram på er allihop!

Lördag kväll

Japp, då var det färdigjobbat för idag. Nu är det bara morgondagen som gäller sedan är jag ledig i fyra dagar, skönt!
Ska nog snart krypa i säng, så jag kommer upp i någorlunda tid imorrn, hoppas på fint väder så att jag kan ta en riktigt lång runda med min lilla Winnie, de skulle vara skönt! Träna lite cirkelträning eller vad det hette kanske, agilityövningar i allafall :P

Åh, har hittat en kaninbur på blocket som jag vill köpa, eller en och en, det var en tiofackare. För bara en femhundring dessutom! Det skulle ju sitta riktigt fint, så billigt kan man inte bygga en bur av nytt material, och den såg jävligt snygg och fräsch ut, ser inte ut att vara mycket använd alls. Finns i närheten av mina föräldrar så det är ju ingen lång bit att åka heller. Och skönt, tio fack direkt liksom, man skulle slippa bygga, haha. Har mailat men inte fått svar än, så jag har tänkt ringa imorgon förmiddag, så får vi se hur det går :) får  ju inte lön än på en vecka, men så jävla bråttom borde de ju inte ha :) På vissa av dörrarna sitter det "dåligt" nät dock, men det är inte så svårt att byta, dessutom har jag typ en halv rulle med fyrpunktssvetsat nät, så det ska att räcka till! 

Nu har mor, bror och Trolle åkt till Värmland, brorsan ska tillbaka till Norge imorrn. Tråkigt, men samtidigt skönt. Jag är lite av en ensamhetsmänniska, trivs bra med att sitta själv. Ingen som lägger sig i vad man håller på med, de är gött :P Skönt att bo själv och välja när man vill vara ensam och när man vill ha sällskap, haha!
Dock är jag ju samtidigt en riktig toffelmänniska och längtar tills någon gång i framtiden när man kan leva ett riktigt Svenssonliv, vi får se när de blir helt enkelt, bara att njuta av ensamheten så länge :P
Nej, nu ska jag spela klart mina jävla FB-spel, funderar allvarligt på att sluta med skiten, det är inte ens kul längre och ändå håller man på och "måste" spela direkt man vaknar på morgonen och innan man går och lägger sig, och några gånger där emellan, jävla dryg skit. Och inget bra får man ut av det heller, onödigt! Jaja, sov så gott!
Winnie solar hemma hos Tina i tisdags, hon var lös hela dagen! Var tillochmed själv ute när Tina skulle dammsuga inomhus och inte ville ha någon hund i vägen, min duktiga tjej <3


ps. Kände och klämde lite på Ussi idag, och om jag inte är helt jävla borta i skallen så tycker jag absolut att hon känns dräktig! Wiiiiiiiie! Kaninbebs om knappt två veckor, längtar som en tok efter mina rosa och hårlösa korvar, mys!

Lördag

Suck, trött och sliten och ont i hela kroppen, plus att jag börjar känna mig förkyld! Härligt värre liksom.. Menmen, tror jag överlever.. Blir väl en runda med mamma och hundarna snart, sen fixa någon mat innan jobbet..
Jaja, ha det!

Gonatt

Färdigjobbad och sliten. Men jag slapp värktabletter idag iallafall! Det kunde jag inte tro :)
Men nu ska jag krypa  säng, sa försöka komma upp tidigt imorrn, som vanligt.
Var lite spännande dock och polis"drama" utanför jobbet idag, spännande värre! Nyfiken som en gris blir man också, synd att man inte hör igenom väggar.
Imorrn är det jobb som gäller igen...

Städning

Nu har jag fått lite mat i magen. Blev potatisgratäng från igår, pizzasallad och körsbärstomater, fin blandning! Haha. Jaja, nu ska jag och broder dra iväg till huset och städa klart det en gång för alla, sen ska jag jobba vid två. Känns som att de blir många värktabletter idag...

Fredag

Japp, nu har jag varit på vårdcentralen osv. De tömde mig på typ 5 rör med blod, och så fick jag pissa i en mugg, härligt liv! Så nu ska vi se om skinny-Lina är undernärd på något vis, spännande!
Usch, idag är kroppen inte pigg värker och molar överallt. Och jag ska jobba 3 dagar till? Det blir intressant..
Nu ska jag få i mig lite mat, hungrig!

at home

färdigjobbat för en stund sedan, och hundarna är rastade, så nu ska jag hoppa i säng.
Det gick hyfsat att jobba idag, mot slutet började jag känna av ryggjäveln dock, suck... Jaja, bara att stå ut nu i fyra dagar, nästa vecka är jag ledig mån-tors, så det får väl gå an.. Jag får vara död nästa vecka helt enkelt!

Och just ja, jag har aldrig blivit så glad som jag blev idag tror jag! Fick hem deklarationen (äntligen!) och jag fick massa mer i återbäring än vad jag trott! Så jävla gött! Dock kommer nog i sort sett hela skiten gå åt till körkortet, men men, nu har jag i allafall råd med körkortet! Och om en månad drygt så kommer semesterersättningen, då ska det köpas sänggavel allt som har med gardiner och göra, om jag inte köper gardinggrejer denna månad. Den som lever får se!
Nej, nu ska jag verkligen hoppa i säng. Ska till VC och ta prover imorrn och sedan har jag möte med KBT-teraputen vid niotiden, hårt liv att vara sjuk! 

Kram och gonatt på er!

Mätt som en sprätt

Åh, potatisgratäng och kött satt fint till "lunch" idag. Så nu är man riktigt mätt! Snart dags för jobb också, så nu sitter jag och laddar lite..
Har hunnit med en promenad med mamma och hundarna också, men det gillade inte mina fötter och rygg, suck.. Får se vad kroppen säger om fyra dagars jobb nu då, spännande!

Uff

La mig vid elva igår kväll, och kom inte upp förrän 10 idag.. Trött! Och så ska jag jobba sen, kul... ska sätta igång med potatisgratäng nu iallafall, för den tar ju trots allt någon timme i ugnen.. Sedan ska vi se när brorsan kommer upp så att vi kan köra skräp.. Sen ska jag hinna med en dusch också. Kanske Potatisgrätäng - dusch - äta - köra skräp - jobb? Det låter som en plan!
Jag och ett litet fuchs-lurv anno 2006, mys!

Läggdags

Nu ska jag och Winnie krypa i säng, vi har precis varit ute med mamma och Trolle på en liten kvällspromenad. Vad Skönt det har varit att ha mamma mycket här senaste tiden, även om det är skönt att vara själv. För ensamstående stämmer verkligen - man är mycket ensam.
Åh så god mat det blev också. Men det blev en köttbit kvar, så vi ska fixa potatisgratäng imorrn och äta till den, det blir nog riktigt mums!

I morrn ska vi fixa och köra lite grejer från huset till tippen, lite säckar med kaninskit först å främst, sedan är de lite trasiga kartonger och ja, skräp helt enkelt. Sedan är det jobba hela kvällen som gäller. Och det är nervöst, är alltid lika nervöst att jobba första dagen efter att man varit dålig. Klarar jag av det liksom? Men jag jobbar med bra personer hela veckan, så det ska nog gå bra :) 

Hade tänkt lägga mig direkt efter Greys, men jag fastnade framför gardiner på Tradera.. Dessa jävla gardiner! Men ska nog ta en tripp till Borlänge och Dollarstore eller Karlstad och Ikea när lönen ramlat in på kontot, då ska det köpas gardinstänger! Så får vi se om det blir gardiner från tradera eller respektive affär, beroende på vad jag hittar såklart, dollar brukar då har billiga och snygga gardiner iallafall :)
Nej, nu ska jag kika vidare en snabbis på tradera, sedan ska det sovas, hade tänkt komma upp tidigt imorgon..
Gonatt!
Ja just ja, borstade Winnie lite med Furminatorn förut idag innan jag klippte klor. I <3 my Furminator!

Onsdag kväll :)

Nu är vi hemma från kursen, och det gick super! Winnie var lös i stort sett hela tiden, och det gick skitbra, det var bara några vändor hon vandrade iväg... Men jag är skitnöjd :D
Nu håller jag på och lagar mat, det blir samma goa som i måndags, men med lite mer ugnsrostade grönsaker och lite rotfrukter också. Mumma! Tror det kan bli great!

Sådär ja!

Nu har jag skärt korv i slantar, och rivit "schmackos" i småbitar, så nu är vi redo för kurs! Bara att vänta på att klockan blir tre :)
Borstade Winnie en omgång med furminatorn förut och klippte klor, och råkade såklart klippa i ena pulpan. Dock bara på yttersta spetsen, för W märkte inget, eller ja, hon rörde inte en fena iallafall. Så då gick vi ut direkt så fick de koagulera ute istället för att hon skulle gå och skvätta blod överallt inne på golvet och på mattorna.. 

Kände mig dock lite som en djurmisshandlare när jag knöt fast Winnie utanför konsum när jag var in och köpte cigg, snyggt liksom, där står en hund med helt blodig tass...
Jaja, det slutade blöda när vi varit ute ett tag iallafall!
Nej, nu ska jag göra mig i ordning och packa ner lite grejer, hoppas de har lika soligt och skönt i Nås som vi har här!


Hundkurs

Nu har jag precis ätit mat, gjorde en enkel pastasås bara, snabbt och bra! Och gött blev det :)
På promenaden förut fick jag sällskap av Sara, så min snabba rastningsrunda blev på närmare en timme, härligt!
Nu ska jag iväg till Konsum en snabbis och köpa korv eller nåt till Winnie, så hon blir lite "på" på kursen. Om 50 min blir jag upphämtad så det är bara att snabba på :)
Hörs ikväll!

Onsdag

God morgon! Usch, man blir fan tröttare när man sover längre... Jaja, jag vaknade innan nio i allafall, har hela dan på mig att hitta på grejer! Eller hitta på och hitta på, jag lär väl plocka och städa idag, eftersom det aldrig blev gjort igår. Sedan vid tre ska jag iväg på hundkurs, blir hämtat av bäste Axel! Så innan dess måste jag hinna iväg till affären och köpa något gött att ha som hundgodis, Winnie tycker inte att torkad blodpudding är lika gott längre :P
Det ser ut att bli fint väder idag också, härligt! Ska snart ge mig ut på promenad, får se hur många hundar jag får med mig bara..

Åh gud.

Vad trött och slut jag är för ovanlighetens skull ;)
Gick ut vid tolvtiden för att ta en promenad med Winnie i finvädret, och började gå rundan runt Saltvik och kom på att jag lika gärna kunde hälsa på Tina. Sagt och gjort, där blev jag kvar! Tänkte gå hem när de skulle till och äta, men då räckte maten till mig med, då då blev jag bjuden på mat också! Så Winnie har haft kul, lekt med en massa ungar hela dagen. Sedan när jag äntligen började släpa mig hem träffade jag Tärry och Bosse utanför Konsum, och vi har pratat länge om att hundarna ska få träffas, då då fick de hälsa på varandra, sedan gick vi till Bejjan där hon och Sara satt, och satt där och tjötade ett tag, så vid sjutiden kom jag hem. Lång "promenad"! 
Åh, så jävla gött väder, har suttit i solen och njutit hos Tina hela dagen nästan, så jag har till och med fått färg i ansiktet, härligt! 

När jag kom hem hade mamma och Ola kommit hem, och maten stod färdig på bordet, så då blev det "rårakor", men inte riktiga, det var typ lök och ägg i, och de var inte alls lika goda som vanliga.. Nej, bara potatis och salt ska det vara, det är gött de! 

Har lite bilder från dagen, men orkar inte lägga in dem nu, jag ska nog stupa i säng istället, är bara skit på tvn ändå så jag vet inte riktigt varför jag ska hålla mig vaken.. Hoppas på att komma upp tidigt imorrn istället!
Nattinatti!

Härligt!

Åh, så skönt det är att vakna till så jävla härligt väder! Jag och Winnie ska ta oss en promenad i solskenet nu, man vill inte sitta inne i så härligt väder!
Brynis i gårdagens solsken

Uff, mätt!

Ja, fyfan, att man aldrig lär sig? Slänger i sig mat så man blir tvärmätt, sedan mår man illa men måste ändå tvinga i sig mat för det är så gott. Jag kanske borde laga äckligare mat? Haha, nej men seriös, jag blir förvånad hur jävla go mat jag lagar hela tiden, det är synd att man inte har någon att laga mat till varje dag! Tråkigt att laga mat åt sig själv ju.. Menmen, lyckades lura hit Camilla på lyxmiddag i allafall, tvingade henne i stort sett när jag insåg att jag hade gjort i ordning en hel jävla plåt med klyftpotatis, ofta att EN person orkar äta upp det? Inte jag iallafall.
Men tror inte att hon ångrade sig iallafall :D Äta älgfilé på en måndagkväll liksom ;)  Plus att det blev så jävla lyckat! Jag har i stort sett aldrig lyckats med kött förut, det brukar alltid bli torrt och segt.. Tur att jag har börjat gilla vlodigt kött, lite svårt att få det torrt då man i stort sett bara steker utsidan, haha. Camilla skulle dock ha välstekt så jag fick ta av min bit tidigare och skära hennes i mindre bitar och steka, men tror hennes blev gött de med :)

Klyftpotatis precis inslängt i ugnen, och körbärstomater och oliver redo för ugnen


Pepparstek ala Lina!


Färdigt, riktigt gott var de må jag säga! Var lat och köpte en sådan där bearnesesås som man bara behöver värma i micron/vattenbad. Jag använde mig dock av vattenbad då jag inte litar på min skitmicro som jag hittade i ett förråd för typ 2 år sen. Måste köpa ny micro!


Gulliga lappen mamma hade satt på köttbiten :D Jag följde ju dock inte hennes instruktioner, recept är för nybörjare och amatörer! ;D

Jag är riktigt nöjd över att jag lyckades med en köttbit faktiskt, för det är en sak jag tycker man sa kunna för att kunna laga mat "på riktigt", kunna göra kött bra utan att det blir torrt och segt! Alltså, lyckas med kött i annan form än köttfärs. Så nu är jag jävligt nöjd och svävar på små moln, känner mig som en riktig jävla husmor, nu kan jag lyckas med allt! Funderar på att baka bröd någon dag också, har ju allt hemma förutom jäst...


Jag och Winnie var ute i solen en vända förut idag också, gick förbi hemma hos arbetskamraten S där vi blev inbjudna på kaffe, Winnie drack dock vatten. Detta var alltså precis i början på promenaden, så sedan när vi fortsatte så gick vi en liten "skogsrunda" riktigt härligt väder! Hade kunnat vara ute i timmar.. Så härligt nrä skogsvägarna har börjat bli torra också, då känns det som vår!


Jag i motljus, nyduschad och osminkad, kände mig snygg i vårsolen ändå! Plus att jag inte mötte en enda människa, haha. 


Winnie i vårsolen


Nog varmt för tygskor! Lite kallt i snön dock. Och skogen börjar se lite grön ut, härligt :) 


Full fart!

Förut idag försökte jag ta kort på kaninerna ute på balkongen, men solen låg på för mycket så de blev inte bra, får försöka någon gång när solen inte ligger på.
Men Winnie fick pussa lite på kaninerna, eller var det Ussis bebisar hon pratade med?
Sedan blev hon trött och slocknade i "sin" soffa som vanligt :) 

Nu ska jag ut på en sista kissrunda med tjejen i mitt liv, sen ska jag sova, jag är så mätt och trött! Imorrn ska det städas och rensas här hemma. Har tvätt som ska vikas, och några få små kartonger som ska packas upp, sedan hade jag tänkt försöka slänga upp lite bilder på hemmet, vet att det är en tjej som väldigt gärna vill se, så det ska du väl få! :D Sedan borde jag städa kaninburarna också, de börjar se skitiga ut.
Nej, promenad och säng sa vi, gonatt!

Mat!

Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga mat. Det ska bli klyftpotatis, ugnsrostade grönsaker och älgfilé, ska försöka mig på att steka blodigt kött för första gången, det blir spännande! Kommer självklart bild sen :)

Äckligt många bilder

Jag kom på att jag har en sida för mina kaniner på Facebook, och att jag "lovat" lägga upp bilder på gamla kullar där. Så nu fick jag tummen ur och lade in åttioåtta jävla bilder på gamla kullar. Och det var inte lätt kan jag lova, så innihelvete söta de är! Åh, nu suger det verkligen i bebistarmen kan jag lova, försökte klämma på Ussi häromdan, men jag vet inte, det är så svårt det där! Speciellt när man inte haft någon kull på över tre år. Hoppas hoppas det kikar fram bebisar runt 29-30, då har jag allt jag vill ha i livet kan jag lova! då är jag nöjd :) 
Jag har varit orolig över det här med märkningen, men nu har jag hittat en bra veterinär som ska hjälpa mig att öronmärka (fuck jordbruksverket som hittar på en lag som inte behövs!) så då har jag det fixat, hade ångest över det förut, och jag inte inte använda en jävla benring på dom, nej usch. 
Så alla som vill se bilder på massvis med söta kaninbebisar av dvärgvädur, dvärgvädur fuchs och lejonhuvad dvärgvädur (jättelurvigt, jättesött!) gå in på Sörbys kaniner på facebook och bli ett fan vettja :)


Här är ett litet smakprov:

Monday

Trött och sliten, det är jag det! Har tänkt släpa mig ur sängen alldeles strax iallafall. Hungrig som en gris, tror jag ska värma maten från igår, snabbt och gott :) Sedan funderar jag på att lyxa till det och ta fram någon köttbit till ikväll, får se vad det blir!

Nej, nu är jag hungrig!

Smal!

Usch, jag sitter och fördriver min "sjuka" tid med att glo runt på youtube och kolla på musikvideos, och det slog mig vad in i helvete smal Lady Gaga har blivit, mot vad hon var i början när hon blev känd. Hennes bröst och former har ju försvunnit.. Fyfan, hon ser ju i stort sett ut som mig nu? Och jag är för jävla smal! Tro inget annat, jag är väldigt nöjd över min kropp, men jag skulle inte ha något emot att väga 5-10kilo mer, men har insett att det är i stort sett helt jävla omöjligt. Om jag ha tur så får jag mer vikt när jag kommer upp i medelåldern, runt 30-40, för då har pappas sida av släkten lagt på sig. Mammas sida av släkten är alltid smala, spelar ingen roll vad man äter. Och tro mig, jag har försökt gå upp i vikt. Nu har ju jag lite "konstig" uppfattning om detta med vikt, eller ja, tvärtemot vad alla andra tycker kan man väl säga, haha. Läs mer om detta i mitt gamla inlägg här, jag har i stort sett samma åsikter nu. 
Jaja, åter till Lady Gaga, smal! Tur att hon är i stort sett naken i sina videos, för man ser verkligen skillnaden.
Det är hemskt! Ännu en som trillat dit.. Jag tyckte hon var jävligt snygg innan, nu tycker jag inte alls att hon ser så kvinnlig ut. Sorgligt.
Normal:




Pinnsmal:



Nej, usch som sagt, hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och går upp igen. Om man jämför med Beyonce så, ja, man ser ju vem som har snyggast kropp helt enkelt. Men men, detta är vad jag tycker. Man ska ha lite former på kroppen! Nu har ju tyvärr inte jag den turen, jag får stå ut med den kropp alla andra vill ha och gå och vara avundsjuka på resten som har lite hälsosamma former, och stå ut med mitt BMI som är underviktigt.
Nej, nu fick jag lite ångest, nu måste jag släpa mig upp ur soffan och laga lite mat.

Ät människor, ät för fan!

Sunday Morning.

Haha, skrev rubriken och blev sjukt sugen att lyssna på låten av No Doubt, så nu är det den som spelas i mina högtalare. No Doubt är riktig nostalgi, tror jag var runt 10 eller yngre när jag pressade dem för fullt hemma, för storebrorsan hade fått någon skiva med dem, Tragic Kingdom tror jag det va, ojoj, det var tider det! Första gruppen jag lyssnade på på "riktigt" och lärde mig de flesta låtar utantill, underbart! 
Jaja, kroppen mår inte så jävla mycket bättre idag, inte riktigt lika ont, men ändå stel och jävlig. jag kan stå och gå lite bättre än igår i allafall, det är ju positivt, så kan jag kanske gå till toaletten utan att halta...

Sedan ska jag försöka med maten som jag skulle ha lagat igår, orkade som sagt knappt röra mig igår så jag orkade inte stå och laga mat precis... Jag har världens underbaraste vänner och familj som säger till mig att jag ska säga till om jag vill ha hjälp, men jag vettefan, jag är för envis, jag vill klara mig själv. Känns som att man "utnyttjar" folk när man mer om hjälp, svårt de där! Menmen, jag börjar inse hur jävla klen jag är, så snart får jag väl lov att börja våga fråga om hjälp...

Useless

Blä, vad värdelös jag känner mig för tillfället. Har legat i soffan ända sedan jag kom hem från jobbet strax innan fem, förutom något toabesök och när jag öppnade åt Anna-Lisa som kom med Winnie. Usch, stel och öm i hela kroppen, varje jävla rörelse gör ont. Värdelöst! Var nyss ute med Winnie och det känns som att jag rasar sönder när jag går, fyfan.. 

Nej, nu ska jag släpa mig till badrummet och borsta tänderna, och sedan släpa mig in till sängen och läsa lite Kalle Anka och sedan sova, gonatt.

Skitliv

Jävla kropp.. Jag orkade såklart inte jobba. Direkt när jag kom till jobbet så kändes det inte bra längs hela benen och ryggen, plus att jag kände mig febrig som en tok, så då stoppade jag i mig en dos värktabletter. Visst, de tog bort febern, men inte värken, plus att jag blev helt groggy. Så det gick ju inte, när jag efter ca en timme på jobbet kände mig redo att ramla ihop på plats i stort sett... Så det var ju bara att sätta sig att ringa och fixa, och som tur var fanns det en som kunde jobba istället, både idag och imorrn. Nu när jag kom hem ringde jag och sjukanmälde mig också, så det är gjort. Nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite mer en stund, och tycka synd om mig själv.
Jävla skitkropp! Jag vill vara frisk! :(

Snart dags

Jahapp, så visade det sig att jag jobbade en halvtimme tidigare än vad jag trott, så mina matlagningsplaner gick åt helvete. men jag var tvungen att gå till Konsum för att köpa toapapper så så blev det att köpa nån färdigtortillia så att jag får något i mig innan jobbet. så nu medans jag väntar på att den ska svalna så diskar jag det lilla jag hade som behövdes diskas, lite produktiv iallafall!!

Lördag

Godmorgon lördag! Nu känns det att jag jobbat fem dagar i rad, kroppen är stel, ryggen värker, fötterna värker, knäna värker, till och med fingrarna värker när jag skriver, haha. Men sen vet jag inte, har kanske legat konstigt i natt, man ligger ju inte riktigt i samma ställning när man har sällskap som när man sover själv...
Nu funderar jag på vad jag ska fixa till frukost/lunch. Och vad vi ska göra överhuvudtaget innan det är dags att jobba.. Jaja, tål att tänkas på!

Hemma.

Eller ja, nu har jag varit hemma en liten stund :) Winnie hade inte ätit innan vi gick hemifrån förut idag, så hon dök i matskålen nr vi kom hem nu, haha! Dock så hade hon ju ätit lite gosaker hemma hos Tina idag, Nadja hade försökt bjuda henne på engelsk konfekt också men det spottade hon ut, haha. Hon verkar då trivas där! När jag kom dit och skulle hämta henne så öppnade jag dörren, tog av mig skor och jacka och sa hej, ingen reaktion. Inte förrän jag sa hej en gång till, då kom hon som ett skott! Haha. 


Nu ska jag slöglo på tv lite och mina jävla facebookspel, sen får vi se om jag sover ensam eller ej inatt :)


Gonatt på er!

Färdigfikat

Nu har jag ätit smörgås och sötsaker i trevligt sällskap och intressanta diskussioner, härligt härligt! Nu såg jag hur mycket klockan blivit, så nu bär de iväg mot jobbet snart...

Sådärja!

Nu har Anna varit här med karl och son och hämtat Eskil som ska på kärlekssemester i Mockfjärd, så nu ska jag iväg och fika med Tina och Camilla, trevligt!
Kollade nyss på min internetbank och undrade varför jag hade så jävla mycket pengar, eller ja, betydligt mer än vad jag trodde iallafall, och det visade sig att aktierna har blivit sålda, GÖTT! Alltid kul med extra klirr i kassan! Nu längtar jag mest till om en månad drygt när semesterersättningen kommer, då blir det pengar! Sänggavel, here I come!  
Sedan hoppas jag på att deklarationen kommer snart, jag vill veta hur mycket/om jag får tillbaka på skatten.. Men förra året fick jag ju tillbaka en hel del, så vi får hoppas det blir samma sak i år, de skulle va gött :) en månadslön extra tackar man ju inte nej till! 

Jaja, nu ska jag sluta svamla, nu ska jag umgås med mina kära vänner :)

Fredag

Åh, nu är jag vaken, och lika död idag som igår när jag vaknade. Jaja, bara att bita ihop och skita i det, har tre dagars jobb kvar, uschameja. Ska slänga in mig i duschen nu och hoppas på att vakna lite mer, sen får jag besök av Anna om någon timme som ska hämta Eskil, sedan ska jag försöka hinna med en fika också.
Härliga tider! Skönt på ett vis att ha "fullt upp", istället för att bara sitta hemma som jag gjort mycket senaste halvåret, sen jag blev "sjuk".
Nej, nu blir det duschning :)

Bläääää

Vafan, varför är jag vaken såhär sent? Skyller på Tina, jag fastnade där när jag skulle hämta Winnie.. Jaja, Winnie har haft skoj idag och är väldigt trött, så nu ska vi sova iallafall. Fick iallafall höra att jag har en snäll, lugn och duktig hund, sådant är alltid kul! Min lilla hund charmar alla <3

Imorrn är det jobb igen, chefen hittade ingen annans om kunde jobba. Dock tog jag tre alvedon i en omgång idag istället för bara två i taget (har fått sagt från sjukskrivnings-blablablas sjuksköterska att jag får göra så, så jag överdoserar inte på eget bevåg, aldrig i livet) och det hjälpte faktiskt! Hade inte så jävla ont efter det, och då kändes det som att jag skulle svimma när jag var på väg till Saltvik för att lämna Winnie innan kursen.. Mot slutet av jobbpasset så började jag känna mig jävligt trött, snurrig och nerdrogad dock, men det var väl när tabletterna började gå ur kroppen. Jaja, det gick bättre på jobbet än vad jag hade trott med tanke på mitt mående iallafall, så det var mycket bra!
Nej, sängen..

Dags för dagens äventyr...

Nu ska jag dra iväg och lämna Winnie, sen blir det kurs och efter det jobb. Har hunnit diska i stort sett allt, skönt det :) Får se hur kroppjäveln klarar av jobbet idag då...

Varma smörgåsar!

Första tvättarna rullar, och jag sitter och klämmer i mig varma smörgåsar till frukost, med vildsvinskorv och port salut, mums! Sedan örtagårdskrydda också såklart.
Har hunnit med att ringa chefen och fråga om hon kan fixa någon annan som jobbar imorrn, tror inte jag pallar 5 dagar i rad om jag ska vara ärlig, fyfan. Menmen, det är väl bara att bita ihop annars. Nackdelen är ju att jag har mig själv, hund och kaniner att ta hand om. Jag måste orka laga mat till mig själv, jag måste orka gå ut med hunden. Så är det när man är själv, tyvärr. Man måste tänka på sig själv i första hand när man inte har någon som kan ta hand om en. 

Jaja, nu ska jag äta upp mina smörgåsar, är redan rätt så mätt efter den första dock :P

Usch

Känns som att min kropp inte vill röra sig idag... Men tyvärr, det måste den. Ska börja ta tag i tvätten, ett jävla stort måste då jag har typ 2 par rena trosor kvar bara. Hur fan kan man få så mycket skitiga trosor? Jag tycker jag har hur många som helst, sist jag räknade hade jag typ 50 par, och sen så byter jag 1-2 ggr per dag (2ggr de dagar jag duschar), va fan liksom? Jaja, bara att tvätta och se glad ut...
Nej, dags att ta itu med den där jävla tvätten, hejs.

Sovdags

Var hem till Tina en sväng efter att jag sett klart på Greys, var meningen att jag skulle dit och ta en rök och sen gå hem, men så blev det icke! Efter en stund gick vi in, och efter ännu en stund vaknade lilla A, och då satt han i mitt knä och lekte en bra stund, mys! Så nu kom jag hem, haha. Jag som hade tänkt lägga mig jättetidigt idag, det gick ju som det gick.
Men nu är det sängen som gäller, har tvättid hela dagen imorgon, och brorsan skulle tydligen åka till Värmland så det är väl jag som får tvätta så mycket jag hinner imorgon innan avslappningskurs och jobb.
Gonatt!

Genus.

Hittade ett bra inlägg om genus hos Anaiah, för er som inte har så bra koll på genuspedagogik så handlar det kortfattat om att inte uppfostra barnen till ett speciellt kön, alltså flickor till flickor och pojkar till pojkar. Detta är väldigt svårt och invecklad, då vi själva är uppfostrade på detta sätt, att killar ska vara starka och ta för sig, och att tjejer ska ta hand om och vara känsliga osv.. Vad är första impulsen om en liten pojke ramlar till exempel? Jo, "äsch, det där var inget farligt, upp och lek nu!" och om en flicka ramlar, "Nejmen, lilla gumman, hur gick det?"


Ja, nu gör såklart inte alla på detta viset, men överlag så är det tyvärr på detta viset, att flickor uppfostras till flickor och pojkar till pojkar. Grejen är inte att vi ska göra pojkar mer kvinnliga och tjejer mer manliga, utan att vi ska få fram bra egenskaper i alla barn, så att alla blir bra människor, eller hur man nu ska förklara det. Tjejer ska också vara starka och ta för sig, och pojkar ska också kunna vara känsliga och "djupa" och omhändertagande, utan att det är fel på något vis, med skamkänslor och allt det för med sig.
Exempelvis, en tjej som gråter, det är väl inget ovanligt? Men en karl som gråter, då är han helt plötsligt känslig osv.
Detta är som sagt mycket svårt, eftersom de allra allra flesta av oss är uppfostrade på detta vis sedan födseln, men när jag får barn någon gång i framtiden så ska jag försöka med detta. Detta innebär såklart också det gamla vanliga, att inte klä pojkar i "killkläder" och flickor i "tjejkläder". Mina söner ska inte ha "tuffa" kläder med lastbilar, bilar och monster på, och mina döttrar ska inte ha rosa pluffpluff med fjärilar och spets på. Nej, mina barn ska ha färgglada kläder som man blir glad av, och som är slittåliga och kan lekas rejält i.
Anaias inlägg kan ni läsa här, en annan som har väldigt bra åsikter om detta är Lady Dahmer, hennes blogg hittar ni här. Båda dessa har speciella kategorier om genus, jag rekommenderar er starkt att läsa där! Båda två  är starka kvinnor och har ett bra språk och skriver väldigt intressant, och jag tror ni förstår dem mer än mitt röriga inlägg :) In och läs nu!

Trött och sliten

Ovanligt va? Ja, men jag har faktiskt skäl till att vara det. När man har en sjukdom i kroppen så är det inte så jävla skönt att stå upp tre dagar i sträck. Direkt när jag kom till jobbet så kände jag ryggraden vibrera, och jag hade såklart inga värktabletter med. Tur att vi säljer receptfritt, så det var det första jag fick göra när jag kom dit, köpa ett paket alvedon :P Men de två tabletterna jag tog hjälpte såklart inte, så jag fick ta två till senare. Fan, jag som hatar att ta värktabletter, nu har jag tagit fyra idag alltså, och inte fan hjälpte dom :( 


Usch, sedan fick jag smita ifrån mötet och dra hem så jag hann byta om, och sen iväg på hundkurs. Gick hyfsat bra idag, men det är klart, jag tycker hon är jättelydig annars, men det blir ju en helt annan grej på kurs, massa störningmoment överallt, så lite ofokuserad tyckte jag hon var. Måste ta med något godare godis till nästa gång. Hon var knappt intresserad alls av min blodpudding, men Maddes kalkon var hon helt galen i! 

Men nu mår jag inte bra. Ryggrader vibrerar/pulserar lite smått och jag mår illa av smärtan. Härligt liv man lever! Och så var jag smart och tog på mig att jobba imorrn kväll också, då jag skulle ha varit ledig, för folk har blivit sjuka. Usch, tror nästan att jag ska ringa och höra om jag kan få ledigt på fredagen eller nåt istället, för tre dagar är egentligen maxantalet jag klarar av, sedan blir jag såhär dålig. Och då är det inte kul att jobba och stå upp, de kan jag garantera. 

Kaninerna fick solrosskott, de tyckte de om, lika mycket som igår :) Och det finns kvar så det räcker 1-2 omgångar till, och det är inte små högar de har fått :) 

Men nu ska jag lägga mig å soffan och vila, sedan ska jag och Winnie gå till Tina en snabbis och hälsa på. Fick förresten denna länk förut, mycket rolig!  http://psyklopedin.org/wiki/fjortis
Då måste jag såklart lägga ut en fjortisbild också, innan utgång i lördags!

God morgon!

Kom upp för en halvtimme sen, hade tänkt gå upp en timme tidigare men så blev det inte så klart.
Ska ge mig ut på promenad med Winnie nu, sen blir det dusch, jobb, pmöte och hundkurs i en ända släng, oj oj oj.
Hejja!

Hemma

Trött och slut, som vanligt. Men så blir det, har stått i kassan mestadels av tiden idag, de känns i knäna, jävla svullnad som har börjat komma... Jaja, den här veckan är hård i allafall, bara att härda ut, man får vara glad att mn har ett jobb och att de vill ha mig där helt enkelt :) Att det inte är rätt jobb för min klena kropp, who cares? Jag trivs ändå! Tur att man har bloggen man kan sitta och klaga i och spy ur sig galla ibland, höhö. Jaja, någon gång lär jag väl försöka hitta ett annat jobb, det känns inte som det funkar i längden, för men först och främst har jag annat för mig.
Jag ska skaffa körkort eftersom jag är en lodis och inte har haft råd att ta något än(så blir det när man flyttar hemifrån vid 15 och inte har föräldrar med en massa pengar som de kan slänga efter en, man får klara sig själv helt enkelt) och ja, lite lat har jag vart. Vad behöver man körkort till när man bor mitt i byn? Det skulle förenkla en hel del, exv när ja handlar eftersom jag är så klen, jag kan inte storhandla som det ser ut nu om jag inte får skjuts, jag skulle kunna ta mig iväg till kaninutställningar själv utan att behöva åka med någon eller behöva åka kollektivt, hämta hö och kraftfoder, åka runt med hunden osv osv. För att inte tala om att åka och hälsa på mina föräldrar när jag vill! Som det ser ut nu så måste de ju hämta mig om jag ska hem, om jag hade körkort hade jag kunnat åka och hälsa på över dagen bara.
Sedan ska jag göra klart skolan eftersom ja, jag är en lodis, inte har orkat göra klart den än. Jag fick ju jobb förfan! Behöver inte ha skolan klar heller egentligen som det ser ut, eftersom jag redan har ett jobb som sagt, men det skulle vara gött att veta att man har det klart, ett avslutat kapitel liksom, ett mindre svart moln över skallen. 
Sedan ska jag fortsätta träna upp musklerna i kroppen. Fystestet jag gjorde hos sjukgymnasten visade att jag knappt har någon styrka alls i överkroppen, armar och axlar, det var långt under vad det "ska vara", så det är bara att kämpa vidare.
Gav kaninerna lite solrosskott innan jag drog till jobbet förut, och det gillade dom skarpt!
Solrosor är ju å jävla enkelt att odla, och kaninerna älskar det. Dessa sådde jag i fredags tror jag? Det växer snabbt! Och kaninerna älskar det :) Och det är fortfarande kvar i bunken trots att kaninerna fick varsin stor hög. 

Nu börjar jag bli trött och sliten, känner mig febrig efter jobbet också. Tror inte jag är på väg att bli sjuk på "riktigt", brukar känna mig febrig efter att kroppen slitit hård, det blir för mycket för den eller vad man ska säga. Hade tänkt se film, men tror fan att jag går och lägger mig istället. Först ska jag släpa mig ut på en liten promenad med Wimsan bara...
Trolle och Winnie i fredags

Igår var det en vecka sedan Ussi blev parad, dag 8 idag alltså, så om cirka 23 dagar hoppas vi på ungar! Jag väntar mig viltgrått och viltblått först och främst, men hoppas Ussi bär på enfärgat (förmodligen inte, tror de avlar rätt rent i Tyskland) så det kan bli blått och svart också. Ska bli riktigt spännande, jag är så satans bebissugen! Speciellt efter att jag gosade med Annas lilla 7veckorsbebis hon köpte i Tierp, så jävla underbar, liten och söt.

Sist men inte minst. Jag vet att jag inte borde bry mig, men nog fan kan jag inte skaka av mig det. Yes, jag vet att jag var jävligt lösaktig av mig förr i tiden, och jag har inte så jävla svårt för att hoppa i säng med folk, men sex är ju jävligt härligt? Men vafan, som sagt, det var förr. Inte undra på att man ville roa sig lite efter att man blev singel, speciellt då den andre tydligen hade roat sig under tiden förhållandet höll på (oh no, jag drog upp det igen!) Men som sagt, det var då. Nu har jag blivit gammal och grå och orkat inte längre. De som hängde efter mig i lördags var "gamla ragg" den ena har jag inte träffat på snart ett år, det är ett tag det.
Den enda jag uppskattade som "hängde efter" mig är en kille jag träffat, och ja, ända sedan jag träffade honom så jag har hållt mig till bara honom, för det är så jag (och de flesta normala personer) gör, när jag har någon så håller jag mig till en och samma. Skitsamma vad man gör när man är singel, huvudsaken är väl hur man "sköter" sig när man är i ett förhållande? Jag står iallafall inte och raggar när min partner står i rummet bredvid som vissa andra tydligen gör...
Och nej, jag har ingen aning än om det blir något "på riktigt" med denna kille än, så länge känner vi inte varandra så väl. Men jag vet att han är snäll och omtänksam mot mig, snygg och verkar helt jävla underbar, och han har fått mig att uppnå saker som ingen annan ens varit i närheten av, helt jävla underbart helt enkelt! En riktig gentleman :) Så jag hoppas det blir något, för det känns jävligt bra än så länge.
Och ja, jag kanske är en jävla fitta, lodis, tönt, fult äckel eller vad fan det nu är som andra personer tycker. Men tyvärr väljer jag att tro på majoriteten som säger att jag är snygg, snäll och en bra vän. Tyvärr, jag har så pass bra självförtroende att jag inte blir nedtryckt av vad en person säger. Nej, tyvärr som sagt. Och skitsamma om mina gamla bekantskaper tydligen verkar gilla min fitta fortfarande, det måste betyda att det är en jävligt bra fitta? Ja, jag tror då inte att folk ljuger när de delar ut komplimanger till mig, så pass bra självförtroende har jag som sagt. Vare sig det gäller utseende eller annat.
Jaja, nu har jag spytt ut mig lite galla som sagt, nu får det var nog. Ska försöka att inte bry mig, men det är jävligt svårt att hålla ifrån när folk "hoppar på mig". För ja, jag tror verkligen att det var riktat mot mig. Vem annars liksom?

Jobbdags!

Nyss varit på Håkanssons med Sara och fikat/ätit frukost, sedan var vi ut på promenad med Winnie, hon fick jaga en boll som vi kastade och jag och Sara diskuterade helgens händelser. Så gött väder ute! Hade velar vara ute längre, men nu är det snart dags för jobb, så nu ska jag göra mig iordning och sedan dra iväg till jobbet. Om mitt schema stämmer så jobbar jag med en väldigt bra person ikväll, så jag ser fram emot ett bra arbetspass! Hoppas på mindre folk än igår då vi hade fullt upp hela kvällen.. Snart blir det väl ett "turistuppehåll" innan sommaren iallafall, skönt!

Nej, dags att försöka göra mig lite snyggare, hörs ikväll!

Lista

Fyra frågor om förhållanden

är du singel? - Ja.
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej
har du varit kär i någon? - Tror det
är du kär just nu? - Nja, inte än :) 

Tio frågor om dig själv

fullständigt namn? - Emma Lina Kristina Moen
när fyller du år? - 5 sep
några taueringar? - Not yet! 
vad har du på dig just nu? - Kläder
vilken årstid är bäst? sommar!



vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen
vad är du bra på? - Onödiga saker, som kaningenetik
vem älskar du mest på denna jord? - Älskar hela min familj lika mycket.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon!

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Ingen, men de flesta vet det mesta
vem är den roligaste av dina vänner? -Vet inte.
vem är snyggast av dina vänner? - Vet inte
vem är mest partyprisse? - Karro!
vem är den du helst har filmkväll med? -Vet inte
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig om du tar med dig nån? - Ingen alls, om jag ska träffa en kille vill jag helst vara själv med honom ju ;)

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Mamma iaf
vem är farligast i din familj? - Lillebrorsan slåss
vem ser roligast ut i din familj? - Pluttper
em är coolast? - Jag
har ni något husdjur? - Många
vem har du mest gemensamt med? - Vet inte

10 frågor om idag

vad har du gjort? - Inget än
har du varit glad idag? - Nja :P
har du varit ledsen idag? - Ne
har du gjort något bra idag? - Inte än
vad ska du göra nu? - Äta frukost
har du gjort något dåligt idag? - Ne
vad har du ätit idag?Inget än
har du duschat idag? - Nej

är du trött nu? - Ja
vad händer imorn?- Jobb och hundkurs



ANNAT

Hur mår du just nu? - Trött å sliten

Har du piercat dig? - Ja, lite här å där.



TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Ola
Vem ringde du senast ? - Moa
Vem sms:a till dig senast? - Sara
Vem sms:a du till senast? - Sara

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? - Ja!
Vad är klockan nu just nu? - 11.20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg.se och facebook

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din mamma? - I förrgår
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Igår

ÖVRIGT

Vad har du på dig för kalsonger just nu? - Inga kalsonger, använder trosor
Vad har du för t - shirt på dig just nu? - Ingen tshirt, ett linne
Var har du för byxor just nu? - Mjukis

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? - Nepp
I så fall, vilken låt för tillfället? - ---

Vad gillar du för musik? - Blandat




KÄRLEK

Är du kär just nu? - Ne, inte än som sagt
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej
Har du ett förhållande? - Ne
När går gränsen vid otrohet? - Svårt att säga
Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det ? - Ne
Är du romantisk? -  Kan om jag vill :)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Nej :P
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång ? Ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Det vet nog alla:)
Hur länge höll det? - 1½ år
Har du lekt med någons känslor? - Nej
Hur länge var ditt kortaste? - 3 mån drygt
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande är mys :)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja, det tycker jag
Hur många har du varit kär i iår? - Noll
Vem sov du senast bredvid ? - Mina vänner vet ;) Och han såklart!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vet inte
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
När fick du din första kyss? - I sexan tror jag
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 33 å 34
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Haha nej, jag är inte lesbisk
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Alla får väl ha den stil de vill


Tisdag

Blev bara ett inlägg igår, var lite lagom död efter jobbet. Skulle se på film men jag somnade efter en kvart ungefär. Vaknade fyra imorse och gick in och la mig i sängen.. Och jag är trött som vanligt. Men förhoppningsvis är det mindre folk på jobbet idag, man kan ju alltid hoppas iallafall!
Nu ska jag försöka få lite frukost i magen, sen ge mig ut på en promenad i solskenet med mitt hjärta..

Röd måndag.

Japp, kom upp för en liten stund sedan. Idag är det "söndag" igen, de flesta är lediga men jag ska jobba! StorhelgsOB dessutom, lovely.
Nu ska jag snart ge mig ut på promenad med vovven (skönt när Trolle åkt hem, det är samma gamla härliga Winnie man är ute och går med igen!) sedan ska jag fixa någon mat och ta något varv med dammsugaren innan jobbet.

Ja just ja, mamma och lillebror (+trolle) åkte hem igår. Pappa är i stugan i Äppelbo, får se om man får se honom innan han åker hem idag. Och storebrorsan har kommit hem från Norge, så han är här i lägenheten. Skönt att slippa vara ensam dagarna i ända!

Söndag

Idag har det inte gått i många knop. Fick med mig Karro på promenad förut, och då släppte bakfyllan hyfsat faktiskt, var riktigt skönt att gå ute i solskenet!
Annars har jag sovit middag en timme, och annars har jag legat på soffan. Ångrar mig fan varje gång jag dricker nu. Inte själva kvällen, för det brukar vara kul! Men dan efter, fyfan...
Nej, bättre när man var ung och vild!
Just nu känner jag mig som en gammal hagga, fyfan.
Nu ska jag och brorsan dra iväg och hyra film och köpa chips, hörs kanske sen om jag orkar skriva något mer!

Uff...

Fyfan, länge sen jag var såhär jävla bakis... Usch, inte kul! Det är fan som dom säger, de blir värre med åren! För ett år sedan blev jag fan aldrig bakis, härliga tider!
Iallafall, igår var jag och fem arbetskamrater iväg till Borlänge och firade S på jobbet som fyllt jämt, vi spelade paintball! Det var kul som fan, första gången jag provade. Har dock två fina blåmärken, ett på låret och ett på ryggen. Tack Micke...
Det blev en lång dag igår, började dricka strax efter tolv, vi åkte med den fina leksandsbussen på drive in i borlänge också, och en unge pekade finger åt oss innifrån, haha, inget fan där inte!
Sedan drog vi hemåt iallafall, duschade och gjorde oss i ordning innan vi möttes hemma hos Micke och förfestade innan flottören, trevligt trevligt!
Flottarn var kul iallafall! Massa trevligt folk överallt, förutom att jag hade folk som hängde efter mig, inte lätt att vara poppis inte ;) 

Sen blev det en liten sväng på efterfest innan jag drog vidare, mysigt värre :) 

Men idag mår man som man förtjänar, fy fan. Nu ska jag ut med hundarna innan jag ska lägga mig och dö i soffan. Hejja!

God morgon!

Jag har varit vaken i en dryg timme, och varit allt för lat.. Nu ska jag sätta lite fart och rasta hundar, göra mig iordning, packa lite och dra iväg. Ser framme mot en rolig dag i Borlänge, sedan blir det flottaren!

Sovdags!

Trött och slut efter en hårs arbetsdag (okej då, det har varit hyfsat lugnt på jobbet, men ett långt arbetspass!) I morrn ska jag försöka komma upp tidigt, för redan vid 10.30 ska vi dra iväg.
Gonatt!

Helgfin

Har gjort mig lite helgfin och målat fingernaglarna för en gångs skull :)
Nu ska jag slänga in mig i duschen, sen försöka fixa någon mat innan jobbet. StorhelgsOB, whoop whoop!

Ja just ja

Kom på att det är första april, så kissies anusblekning var väl ett skämt gissar jag på. Synd att man knappt firar högtider så man glömmer bort sån här skit.

Hundpromenad

Var ute och gick med båda hundarna nyss, och det gick bättre än vad ja trott!  Höll båda hundarna jättekort så de gick fint på varsin sida bredvid mig, och det gick skitsmidigt. Mötte tillochmed en hund och det gick bra, lite gnäll från Trolles sida bara, och så försökte de dra iväg, men jag höll dem så kort att de inte kom nånstans, yes!

Nu ska jag glo på Vampire diaries, hejs!

Wtf

Kissie skriver att hon blekt anuset? Är det inte hon som säger att hon är oskuld till och med? Hur jävla många kan vara och krypa vid hennes anus så att hon känner ett behov av att bleka det?
Haha, bleka anuset är en grej jag verkligen inte förstår, folk brukar väl inte inspektera rövhålet precis? Man glor väl inte på röven vid analsex ens, herregud. En röv är en röv, usch!

Mätt

Just nu är jag riktigt riktigt mätt, blev pizza för mig och mamma idag till mat, gott och enkelt!
Avslappningskursen gick bra idag. Jag låg ner istället för att sitta på den där hårda stolen under avslapnngsövningen, och då gick det bättre, somnade nästan!
Sedan hade jag möte med sjukgymnasten och KBT-terapeften, där vi la upp lite hur vi ska göra med mig, och det kändes bra : )
Sedan har jag och morsan handlar lite på Konsum och Systemet, jag måste ju ha lite dricka tills på lördag ;) Imorrn är de ju stängt och på lördag öppnat de 10, och vi ska åka 10.30, så de blir lite tajt! Men nu är flytande varor inhandlat iallafall :) 

Jaja, vet inte vad jag ska skriva riktigt. Hela nästa vecka är fullbokad iallafall. Jobb alla dagar utom torsdag, och då är det avslappningskurs. Så ja, nästa vecka lär jag vara rätt så slut efter :P
Dålig bloggdag!

Torsdag!

Trött, vaknade för sent såklart också. Men nu ska jag släpa mig ut med hundarna, och sen äta något till "frukost", sedan bär det av till sjukgymnasten redan vid 13. Jag är trött!