Ojdå

Såg att senaste inlägget var inlägg 500, tyckte att det nyss var 400? Det var värst! Man börjar bli aktiv :) Men det är bra, det är kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjort innan :)
NU är de sängen som gäller iallafall, eller ja, om en liten stund. Ska slänga in vetevärmaren i ugnen en vända först bara :) Kom på vad rolig vecka det varit/är egentligen, jag har saker planerade varje dag i stort sett. 
Mån: Jobb
Tis: Jobb
Ons: Hundkurs
Tors: Avslappningskurs och sjukgymnastik
Fre: Jobb
Lör: Firande av arbetskamrat som fyller jämnt, vi ska till Borlänge!
Sön: Ledig

Ja, bara söndagen som är "fri". Härligt, så brukar inte mina veckor se ut precis. Plus att mammsen är här, är inte så ofta jag träffar min mamma, så det är trevligt. Vet inte riktigt när hon ska hem heller, menmen, skönt att ha någon att prata med om dagarna, även fast jag är lite ensam människa av mig, så lite drygt är det samtidigt att ha någon som stör mig när jag sitter med datorn eller tittar på tv, för hon pratar mycket min mamma!

Kom på en sak till som förmodligen händer imorgon, Anna kommer hit och hämtar Eskil om hon nu får tid, med det trodde hon att hon skulle ha. Så det blir trevligt att träffa henne igen! Snacka lite kanin och utbyta erfarenheter, det är trevligt :)
Nej, nu är nog min vetevärmare varm, så nu ska jag krypa ned i sängen, gonatt!

Lista

Snodd från Jinx ;)

Namn: Lina
Ålder: 20
Längd: nästan 170
Vikt: Vägde faktiskt 52 när jag vägde mig häromdan :O Trodde jag låg på 49.. så, yey!
Hårfärg: Nån brunaktigt.
Ögonfärg: Blått, grönt, lite brunt, grått, skiftar och olika färger
Gör om dagarna: Jobbar, trivs med hunden och fixar hemma.
Utbildning: Grundskola och drygt halva gymnasiet :P 
Fritidsintressen: Djur!
Bor: Vansbro "city"
Familj: Mot, far, två bröder och alla djuren :)

Sjal eller sele? Inga barn, men känns som att sjal blir det bästa alternativet då
Favoritsjal: -
Favoritsele: -
Menskopp? Japp! Love it <3
Tygblöjor? -
Spikmatta? Japp, en grön Shakti! Jätteskön att slappna av på om man inte har allför ont, då är den mest obehaglig. Annars somnar jag varje gång :)

Jag drömmer om: Hus med stor gård och stor härlig kaningård med boxar, härligt härligt!
Jag längtar efter: Ovanstående, och en karl och familj. Körkort, regelbunda arbetstider osv osv. Svenssonliv!
Om jag kunde bli vad som helst skulle jag: Något hemifrån, gärna med djur.

Favoritdryck: Just nu knarkar jag "Blue Keld", mums!
Favoritmat: Beror på vad man är sugen på. Rårakor är jävlig gött dock!
Favoritreklam på TV: Vet inte...
Favoritprogram på TV: Simpsons, Family Guy, Greys anatomy..
Favoritprogram på radio: Lyssnar inte på radio
Favoritfrukt: Passionsfrukt är jävligt gott
Favoritband/-artist: Nightwish forever, även om jag inte lyssnar på dem så mycket nu. Annars gammal svensk trallpunk såsom ebba grön, DLK, dia psalma, köttgrottorna, 250kg kärlek osv osv
Favoritlåt: "Kyss mig" spelas upp automatiskt i huvudet just nu iallafall
Favoritsyssla: När man går ut till kaninerna på morgonen, ser en hög med päls i ena hörnet, sticker in i handen och känner varma små kaninkroppar, lycka!
Favoritfärg: Svart och rött. 
Favoritdoft: Gillar min nya parfym "fcuk her" just nu!

Jag har börjat med: att försöka sluta röka, lite.
Jag har slutat med: att ta så allvarligt på saker och ting.

Jag skulle aldrig klä mig i: Vet inte
Jag är så stolt över: Min vackra hund!
Snyggast på mig själv: Gillar mina ögon, och tigerränderna på lår och röv!

Katt eller hund? Just nu hund (sorry wilma och betty!)
Vin eller öl? Beror på grad av fylla.
Kebab eller pizza? Pizza.
Landet eller stan? Landet
Sommar eller vinter? Sommar
Vår eller höst? Vår, då är sommaren på väg!
Flygplan eller båt? Beror på väder :D
Höger eller vänster? Höger
Sova på rygg eller mage? Mage!
Foppa eller Birkenstock? eeh
String eller hipster? har mest string
Högklackat eller plattfotat? mina fötter diggar inte högklackat (plattfotad, känns som nerverna ligger fel) så plattfotat för de mesta.
Havet eller insjön? Insjö


Hemma :)

Nu är vi hemma från kursen :) 
Tyckte det gick bra, tyckte Winnie var hyfsat fokuserad trots alla "störningar". Dock hade jag såklart glömt ta med extra hundgodis, hade bara det jag har i jackfickan vanligtvis, så det var lite tråkigt. Men jag fick ost av Madde, och det tyckte Winnie var väldigt gott, då blev hon nästan för ivrig, haha. 
Sedan fick ju ju tjusa med lite småttingar, mys! 

Min parfym hade kommit idag! så den var vi och hämtade ut på jobbet på hemvägen, så just nu luktar jag gott, mums!
Nej. Nu är det i stort sett mörkt ute så jag ska mata kaninerna medans jag ser litegrann iallafall. Måste skaffa pannlampa! Sådde solrosfrön idag, blev aldrig något igår, så om några dagar har kaninerna solrosskott att mumsa på :) 

Agilitykurs!

Nu drar jag och Winnie och mamma strax iväg på agilitykurs! Mamma som åskådare dock såklart :)
Trollfjanten får stanna kvar hemma. Får se vad vi ska göra idag, om de är något att ta kort på, då ska jag försöka få mamma att ta någon bild :)

Promenix

Promenaden i förmiddag gick bra! Det är bara Trolle som vallar bilar, men vi mötte bara två bilar, och det var bara den ena som han slängde sig efter, för då han jag inte korrigera honom innan. Men det gick bra :)  En vända så gick tillochmed båda hundarna fint bredvid mig, på varsin sida! Synd nog så var det borta vid fotbollsplanen så det var inte en jävel som såg mig tyvärr, haha! 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på innan kursen. Laga mat och duscha vet jag iallafall..

Dead

Känner mig lite lagom död och trött trots att jag la mig rätt så tidigt igår. Jävla Trolle som vaknar pisstidigt och vill gå ut, till slut var jag såpass vaken att jag inte lyckades somna om. Men än får han inte gå ut, mamma har skämt bort honom så mycket, så nu ska han härdas!
Maten är han också bortskämd med, han ska alltid ha något extra i. Men det är också mamma som skämt bort honom där. Där jag hade med honom på Lillerud en vecka när jag gick där så vande jag av honom med det, då fick han bara torrfodret, och han åt ju till slut. Men sedan blev de ju samma sak när han kom hem igen trots att jag sa till mamma ;) Jaja, hon är för snäll helt enkelt :)

Idag ska vi försöka städa huset, när nu mamma orkar komma upp, hon verkar inte må så bra idag. Sen i eftermiddag bär det av till Nås på agilitykurs! Det ska bli riktigt roligt :D
Nu ska jag snart försöka mig på att gå ut med båda hundarna på en gång, får se hur det går :)

Sängdags

Orkar inte slänga upp bilder här, slängde in ett gäng bilder på facebook istället :)
Nu är det sängdags, jag ät trött som vanligt :) 

Gonatt!

Bilder

Suttit och rotat igenom hela min externa för att hitta portättbilderna jag tog på Eskil för något/några år sedan, men de är helt omöjliga att hitta! Hittade dock en annan från när jag nyss fått hem han sommarn 08, så nu finns det bilder på alla avelsdjur på min nya sida på facebook, Sörbys kaniner.

Nu ska jag och mamma ut med vovvarna. Hittade lite gamla härliga bilder, slänger upp några senare!

Mätt

När jag kom hem från jobbet strax innan fyra så hade mamma lagat mat, mums! Älgbiffar med potatis och champinjonsås! Så nu är jag så mätt att jag är spyfärdig nästan :P  Igår åt vi också go "husmanskost", stekta fiskbullar med mos och dillsås, så här såg det ut :)
"Råkade" beställa ett par stövlar häromdan, då have2have har rea. Och idag kom dom fram! De passade bra, och var rätt så bekväma :)
Nu är jag så slut så jag stupar snart. Mådde inte så bra när jag gick till jobbet imorse, men jag fick plocka varor hela dagen i stort sett, så då tog det inte så mycket på knäna :) 

Nu kommer jag inte på något mer att skriva. Ska plantera lite solrosfrän strax, så kaninerna får lite solrosskott om några dagar :)

Död

Nyvaken och död i kroppen. Men nu ska jag jobba om 45 min, så det är bara att göra sig redo, jippie?

Färdigjobbad!

Nu har jag jobbat klar, och vart hemma en liten stund. Fick så satans ont i knäna nästan direkt, så jag fick ringa efter mammsen som kom med värktabletter. Tog en som är lite starkare, lite morfinliknande, och det funkade faktiskt! Värken i knäna försvann, enda nackdelen är att jag blir lite konstig i skallen, men det är ju i stort sett knark så det är ju inte så konstigt :) Som sagt, ska höra med sjukgymnasten på torsdag, om hon kan skriva ut något eller vem jag ska vända mig till, för jag orkar inte med mina knän längre. Dom svullnar upp och känns rent ut sagt förjävliga, och det är inte kul
Är så glad att parningen idag blev lyckad! Får hoppas det tar sig också, Eskil har ju aldrig lämnat ifrån sig ungar så jag vet inte om han är fertil faktiskt, det kan man ju aldrig veta förrän att de väl fått ungar. Ska ut och mata kaninerna nu och släppa ihop dem en gång till :) Sen blir det sängen, ska jobba imorgon förmiddag.
Borstade Winnie med furminatorn igår, blev en liten hög ;)

Parning, Check x3!

Nu är Ussi och Eskil parade :) Tre gånger fick han till det! Persiljan som Ussi fick igår kväll hjälpte, könet på henne var både rött och svullet, så brunstig var hon allt! Så nu blir det förmodligen ungar om 31-32dagar!
Men ska se till att dom får sig en omgång ikväll när jag kommer hem från jobbet också, Eskil verkade bli lite trött förut ;)
Nu ska jag och mamma åka och handla så jag får någon mat i magen innan jobbet :)

Måndag

Nu är det måndag och en ny vecka. Och idag mår jag också piss, kände mig lite död när jag vaknade och knappt orkade röra mig. Vi hade tänkt städa i huset nu på förmiddagen men jag tror inte ja orkar om jag ska vara ärlig, får ta och plocka i lägenheten istället. Och sedan är det jobb som gäller i eftermiddag.

Men nu ska jag ut och titta på Eskil ordentligt en vända, och väga honom osv. Undra om han ligger över 1,4? Miniplutten! Bilder på min minsta kaninrackare kommer sen :)

Gonatt

Nu är mamma, Trolle och Eskil här :D Har precis gett kaninerna mat och vatten, men ska slänga in lite färsk persilja till Ussi så hon kanske blir brunstig tills imorrn, för då ska det paras kanin! Vet ioförsig inte om hon är brunsig nu eftersom hon satt inomhus igår, då brukar de bli brunstiga, men det skadar ju inte om hon är ännu mer villig :)
Men nu är jag så äckligt trött så jag ska hoppa i säng, så kanske man kommer upp i tid imorrn så man hinner göra något innan jobbet :) Gonatt!

Solat

Var iväg och solade förut, det var riktigt gött, så nu känner jag mig brun och fin igen. Varför lyckas man alltid somna i solariet? Jag lyckades somna efter 5-10 min, det hade gått 15 min när jag vaknade igen. Och varje gång blir man lika förvirrad när man vaknar igen, och har ingen aning om var man är, haha! Köpte sån där förstärkare också så det tog riktigt bra, solningen behövde jag inte betala för eftersom jag har kvar poletter :)
Hann in på Konsum innan de stängde också, så då fick jag köpt lite mat och toapapper som jag bara hade en rulle kvar av. Skönt! 
Jag har kommit på att jag verkligen måste sluta röka och snusa. Jag har inte råd helt enkelt. Och då slösar jag hellre pengar på god mat, chips och godis så jag kanske går upp i vikt som jag vill. Det kommer säkert kosta lika mycket, men jag har hellre mer fett på kroppen och mår bra utan rökhosta, dålig kondition och dålig andedräkt. Ja, så då ska vi försöka med det igen. Får väl köpa nikotinläkemedel i värsta fall, man är ju nog gammal så man får köpa sånt iallafall :) 

Jag är jävligt trött, håller på att somna sittandes nästan. Men mamma är på väg hit nu (med Eskil!) så jag ska väl hålla mig vaken tills de kommer iallafall. Duschade nyss, så nu ska jag försöka få på mig kläder så att jag kan gå ut med Winnie en vända, då kanske jag piggnar till lite.
Ha de bra allihop!

Härlig och dålig dag!

Jajamen, kroppen mår dåligt, men knoppen mår prima, jag är så glad! Har massa tankar, idéer och planering inför min lilla uppfödning, vill sätta igång nu! Om det inte vore för att detta också är en kass månad pengamässigt så skulle jag bygga burar nu och skita i den där jävla målningen, men jag kan lika gärna vänta. Annars har jag funderat på att tömma mitt aktiekonto (aktierna går ju skitkasst ändå, varför ska man ha sån skit för?) och bygga lite burar för det, fick verkligen blodad tand igår! 

Men först och främst ska jag ringa min underbara mor, försökte ringa henne igår men då svarade det inte på hela dagen.
Köpte nytt halsband/koppel till Winnie på utställningen igår! Det är två i ett, och tyg, så det tar liten plats i fickan, perfekt när man har en hund som springer lös mycket. Hyfsat kort också, de gillar jag, för om man för en gångs skull har en hund i koppel så ska den ju inte gå flera meter bort :)
Härligt fodrat handtag :)

Min fina tjej :)

Bilder från Tierp

Stopp i Mockfjärd, fullpackad bil! Nu drar vi :)
Bedömning av belgiska jättar

Min och Annas nya kanin! Lupus, 2 år. Dvärgvädur, viltgrå, bedömd på 94,5p, överlevare i LU-raset! 
Anna tog med kaninen hem till sig och jag tog stamtavlan, bra uppdelning, stamtavlan har jag plats för hemma iallafall :P 

Ussi i utställningsburen :)

Brünhilde i utställningsburen :) 

Så här gick jag runt med mina bebisar ibland, besökarna som var där verkade gilla det iallafall. Man får se lite töntig ut när man har världens goaste djur <3

Anna försökte få till en parning med en lånad hane på två av hennes honor, men det gick inte så bra trots att han har haft massvis med brudar förut

Snygga hanen som inte fick till det :) 

Världens sötaste kaninunge, så liten! Det är en tioårings hand på bilden, lilla kaninen var jätteliten! Lite skillnad mot jättarna som Anna också hade ;)

Brynis fick sitta inne hos en jätte för att vi skulle spara plats, hehe :D
Halvpackad bil inför hemfärd

Lupus på väg hem :)

Ja just ja

Jag måste väl klaga som vanligt, idag är jag stel och klen. Var smart och lyfte ut en trefackare med tre kaniner i igår, plus att det satt en atlasbur med 2 kaniner i ovanpå... 5 kaniner på en och samma gång alltså ända ut till bilen, cirka 10 kilo kanin + tranportlådornas vikt, det diggar inte mina armar idag.
Det är inte träningvärk, tro mig, jag vet skillnaden, men ont. Jävla sjukdom.
Nu ska jag ge mig ut på promenad med min älskade vovve som jag inte umgåtts med på ett dygn, myyys!

Söndag morgon...

Trodde jag vaknade sju idag, men när jag satte mig vid datorn såg jag att klockan var åtta, sommartid alltså!
Igår var det en låång dag, jag gick upp vid fyra efter fem timmar sömn, stoppade in kaninerna i deras burar, packade lite matsäck, gjorde i ordning smörgåsar och packade ner godis och vatten jag hade köpt. Sen kom Carolina och hämtade mig strax innan fem. Och så drog vi iväg! Stannade i Mockfjärd och hämtade upp Anna, och fick fullpackad bil med alla kaniner, vi hade 17 kaniner i bilen på väg dit :P
Vid halv nio var vi framme i Tierp, hämtade våra burnummer och stoppade in alla kaniner i deras burar. Jag lånade Annas klosax (har ingen aning om var min är i flyttröran här hemma) och klippte klorna på mina, dock behöves de knappt eftersom de inte hade några långa klor, men de blev lite klippta iallafall :) 

Sedan gick vi runt och väntade på att få våra kaniner bedömda, och pratade med en massa trevliga kaninmänniskor. Så härligt att ha kommit igång lite igen!
Dock gick inte utställningen som jag hoppats på riktigt.. Brünhilde fick 93,5p med avdrag för brun ton under, hon har hunnit bli lite solbränd i sin svarta päls under de dagar hon suttit på balkongen alltså, attans! Och Ussi hade jag klantat mig rejält med, och skrivit en sjua istället för en nia på anmälningssedeln, så hon blev inte bedömd alls.. Jaja, man kan inte vara på topp efter 3½år utanför utställningsvärlden! Men både B och U är ju redan stambokförda på 96p ifrån Tyskland, så denna utställning var mest för att jag ville prova att ställa ut dem i Sverige också...

Jag och Anna hittade en liten dvärgvädurskille som vi blev förtjusta i båda två, en viltgrå kille som är utställd på 94,5 förut, igår fick han 93, jättesnyggt huvud! Så honom köpte vi gemensamt, och han får bo hos henne sålänge :) Han var med och överlevde LU-raset, så det är en liten stålkille! Tur att vi har samma ras, och viltgrått fungerar till mina färger då det är en dominant färg. Så det blir nog perfekt!

Anna fick även hem en liten svart dvärgvädursunge, så jädra söt! Jag snosade bebis så jag blev tokig nästan, så nu är jag rejält sugen på en kull. Men mamma ska nog komma på besök idag har vi pratat om, eller i veckan, så då ska hon får ta med sig Eskil från Värmland, så kan jag para han och Ussi, sen ska han få bo hos Anna ett tag så hon får låna honom till sina honor, tyvärr förlorade hon alla sina dvärgvädurshanar i LU-et, och utan hanar blir det inga ungar..
Jaja, vid femtiden drog vi av hemåt, men inte med 17 kaniner utan 22, men de fick plats de med!
Och när Carolina skulle sätta ihop sina jättetjejer som är kullsystrar och bor tillsammans, i reseburen, så började de rida på varann så otroligt, så vi fick ta isär dem tillslut, som tur var hade vi extra reseburar med. Men sedan när de skulle ta ur Annas jättehane ur utställningsburen så upptäckte de att något var fel, det var inte han, utan det var Carolinas ena hona. Så bärarna hade satt dem fel, och det var alltså Annas hane som satt inne i reseburen, det var alltså inte två honor som bråkade utan två kaniner som parade sig! Och hanen ramlade av och grymtade, så en lyckad parning blev det allt... Så nu blir det förmodligen jättebebisar i Äppelbo om en månad :)
Vid niotiden kom vi hem till Vansbro, efter "bara" 16 timmars utflykt!

Ja, tror jag sammanfattat rätt så mycket från gårdagen, uppdaterade inget igår kväll då jag var upptagen med andra saker när jag kom hem ;) Bilder från Tierp kommer senare!

Idiot.

Ja, ibland undrar jag vilken jävla hobby det är jag valt. Gå upp fyra frivilligt en lördagsmorgon? Är man ens klok då?
Jag tvivlar, jag tvivlar, men vem är inte galen i dagens samhälle?
Nu ska jag packa kaniner och lite annat som jag behöver under dagens lopp (kaninerna är ju trots allt viktigast), jag uppdaterar på facebook och kanske bdb under dagen för de som är vän med mig där, har inte lärt mig att uppdatera bloggen genom mobilen än, har nog inget intresse av det heller.
Hejja!

Sådärja

Nu känner jag mig lite mer som Lina igen :)

Saknad!

Slog precis av världens jävla saknad efter Winnie när jag reste mig ur soffan, och hon följde inte efter mig! Usch så tyst och lugnt det är :( Men imorrn kväll kommer min älskling hem igen!

Kväll

Nu har jag tryckt i mig en massa chips och dip, toffifee och rostad lök (som är så IN i helvete gott!) så nu är jag mätt och lite spyfärdig, härligt :)
Kom på att jag måste sätta lite fart och packa, göra i ordning transportburar och duscha snart, borde ju sova när som helst egentligen.
Var dock smart och köpte lite "fika" inför imorrn, lite chokladbitar,  lösgodis och en flaska vatten, det blir nog bra. Köpte vildsvinskorv också, det lät spännande! Så de ska jag försöka klämma i mig till frukost imorrn (på smörgås då), om jag inte gör iordning dem nu och stoppar i en matlåda, gissar på att jag kanske inte är så hungrig innan fem. 

Var och lämnade Winnie hos Anna-Lisa som ska passa henne imorrn :) Inte så smidigt att lämna henne strax efter fem imorgon bitti kanske, och det sparar ju en del tid för mig på morgonen också :)
Nej, nu måste jag sätta fart som sagt. Får se om jag hinner skriva något innan avfärd imorrn!

Inte städning...

Nej, det blev inte så jävla mycket städning. Eller ja, jag dammsög av ett golv, torkade av spisen, tog ur all aska och dammsög inne i vedspisen, och fick loss kompostgallret ur snön ute på backen. Sen fick jag så jävla ont i knät, drog upp byxbenet och kollade, visst fan var det svullet. 
Så det är nu jag ska börja svullna i knäna då? Det var ju kul, en till rolig "bieffekt" av den här jävla sjukdomen.
Ska höra med sjukgymnasten nästa vecka vem jag ska prata med för att ev få antiinflammatoriska. Innan jag fick diagnosen så fick jag ju några lätt antiinflammatoriska tabletter, och de tyckte jag funkade. Tycker varken att alvedon eller panodil funkar.. Jag verkligen hatar att stoppa i mig piller, men vad fan gör man? Jag måste kunna jobba normalt, och jag ska väl fan kunna städa mer än 20 min utan att få så ont i knäna att jag knappt orkar stå.
Nej, som jag sagt innan, Fuck Fibro!

Jaja, jag gick på väg hem iallafall, gick förbi Anna-Lisa och då var hon och William ute på balkongen, så då gick jag och Winnie in till dom och umgicks lite :)
William blev lite kär i mig, så jävla go unge! Hann knappt komma in dit förrän han satte sig i knät på mig, ändå har jag bara sett honom typ 2 ggr innan, så mysig :)
Hehe, han fick Winnie att ligga ned, men lite hjälp från mig som pekade åt henne ;) Då var han stolt!
Ungar måste vara något av de goaste som finns. Någon gång i en avlägsen framtid ska jag ha egna!
Då blir det mys :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, plocka upp lite mer kartonger och försöka göra ren spisen kanske (full av sågspån sedan de satte upp fläkten..)
Satte upp en gardin i köket förut, den är för kort för fönstret egentligen, men det ser lite bättre ut iallafall..
Har tänkt, och jag vill nog ha rutiga gardiner i köket :) Det hade jag i förra huset jag bodde i, men de fick vara kvar när ja flyttade. Det var jag som valde ut dom, men det var ju inte jag som betalade, så då tyckte jag de kunde få hänga kvar :) Men något liknande vill jag ha, rutigt känns lite "köksaktigt" på något vis.
Kanske i gult? Det är det ju lite vårkänsla på också :) 

Sedan måste det köpas gardinstänger och fästen till gardinstänger, så vi får upp gardiner i de andra rummen också. Det sitter dock gardinfästen uppe, men det är sådana vanliga, jag vill ha så man kan ha panelgardiner, lite enklare att variera sig då, de kan man ju ha vanliga på också :) Snyggare med svarta än fult vita också..
Jaja, det blir nog bra! Ska höra med brorsan lite också, såg snygga på Jotex, Ellos eller vilken sida det nu var, någon internetsajt iallafall :) Letade gardiner som en galning en kväll härisist, men sen kom jag på att jag inte har några gardinstänger, så då gav jag upp.

Nej, nu har jag svamlat nog..

Försenad

Blev lite försenad bort pga av en mamma som ringde och var pratsjuk, så jag var ju tvungen att babbla med henne en stund :)
Sedan kom jag på att klockan var mycket och det kunde vara smart att äta lunch, så det blev lite soppa och smörgås från igår :)
Men nu jävlar, nu drar jag och Winnie!

Rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lampjävel

Har ägnat en lång stund till att försöka bygga ihop en taklampa från Ikea som hade rasat isär, men jag har inte tålamod nog till den. Den är liknande denna:
Min är dock mer "rund", och jävligt svår att bygga ihop. Den ska vara i stort sett rund, och jag fick ihop den, men den blev fan inte som den ska vara.. Så nu ger jag upp!
Brorsan brukar vara duktig på sånt, så han får väl försöka när han kommer hem.
Lampan är jävligt ful också, men jag hade tänkt att den får duga tills jag kommer iväg till Ikea och kan köpa något bättre.. Har ingen taklampa i mitt rum eller i köket, och sen har vi bara en taklampa i vardagsrummet, och man kan ha två, så ena delen av vardagsrummet är rätt så mörk på kvällarna. 

Jag har packat upp några kartonger med handdukar och sängkläder iallafall, och en säck med skor.. 

Nu ska jag ta mig iväg till huset och flyttstäda lite..

Minus

Nackdel med att vara singel/ensamstående eller vad man nu vill kalla det:
Det är jävligt svårt att vika dubbellakan och påslakan till dubbeltäcke själv så att det blir rakt! Helt jävla omöjligt!
Nu får de vara snett helt enkelt.

Klart

Nu har dom varit här och installerat tv-boxen, det blev ju av tidigare än vad jag trott :) Och jag gillar det "nya", nu ser man vilken kanal man klickat in sig på (istället för att zappa i blindo innan man lärt sig kanalplatserna) plus programinformation, och nästa kommande program. Skitbra ju!
Så nu ska jag ut med vovven, sedan ska vi packa upp lite här hemma innan vi ger oss av till huset och städar lite.. Men först och främst, frukost!

Uuuh..

Nyvaken, trött, ont i magen, stel i kroppen. Härlig morgon...

Får se när man kommer igång med något idag

Gonatt!

Nu blir de läggdags för min del. Ska komma upp riktigt tidigt imorrn, så jag vänjer mig lite inför lördag då jag ska ta mig upp cirkus 4.30. Sedan skulle de tydligen komma imorrn och installera någon tvbox mellan 8-15, bra att man vet ungefärlig tid så man kan vara hemma liksom... Suck. Hade tänkt städa i huset imorrn, men det kan jag ju inte göra förrän de där typerna har varit här.
Menmen, jag har ju fortfarande massvis med kartonger att packa upp, packa grejer inför lördag, klippa klor på kaninerna inför lördagen (om jag hittar klosaxen) osv osv..
Ja, de finns saker att göra här hemma helt enkelt :)

Nej, sängdags var det, gonatt!

Nu är det dags

"Linas grönsakssoppa", smörgås, nytt och förhoppningsvis gott te och ett glas Gazela (äntligen!)
Och nej, jag kunde inte hålla mig ifrån att slänga i ett gäng oliver :D

Snaaart

Nu puttrar soppa på spisen, vettefan hur länge den ska stå på. Men tror jag låter den stå till halv, för jag diskade efter att jag gjort i ordning den, så vid halv lär den ha stått på cirka en timme, så det borde räcka.

Jag har tänkt att jag ska börja dricka te igen, gjorde de skitofta för några år sedan, men nu dricker jag i stort sett aldrig. Så jag fyllde på mitt förråd med två sorter. Min favorit "Friggs Blåbär" som jag hade slut på hemma, sedan hittade jag en sort jag aldrig sett förut, ett rooibooste med smak av citrus, äpple och ingefära, det låter spännande iallafall! Fanns fler sorter i den serien som såg intressant ut, men jag började med detta :)

Nu ska jag vänta på att min mat blir klar, de luktar gott iallafall :)

Grönsaker

Nu ska jag fixa mig lite grönsakssoppa, tror aldrig jag har gjort egen grönsakssoppa "från scratch" innan, så de blir spännande! Menmen, när man bara blandar i goda saker så brukar de bli gott, även om jag har chansat nu och köpt lite rotfrukter som jag inte är helt säker på om jag tycker om. Sedan har jag provat på och köpt de där nya, "fon du chef", eller hur det nu stavas. Så vi får se om det är gott också :) 

Avslappningskursen gick hyfsat också, men jag får så jävla ont i ryggen av att sitta på en stol sådär, och de är dumt att vi har avslappningsövningen i slutet, för då har jag så ont i ryggen att jag absolut inte klarar av att slappna av. Det är tur att de går bättre i soffan hemma, lite mer mjukt och skönt :) 

Tula var hit och hälsade på förut, så härligt att se henne igen! Blir inte så ofta när hon bor i Idre :) Vi var och åt på Selins, sen var vi ute med Winnie en liten vända. 

Nu ska jag fixa lite soppa, är inte hungrig än men soppa blir ju bara godare ju längre den får stå och puttra, så det blir nog bra :)

Lönedag!

Alltid lika kul att få lön, när hälften försvinner direkt som man betalar räkningar, haha. Jaja, jag ska ju få pengar av broder för halva hyran iallafall, så liiite får jag tillbaka :)
Nu ska jag ut på balkongen och ge kaninerna hö, vatten och morötter (kraftfoder får dom ikväll) och sedan ska jag ta mig ett ryck i alla flyttkartonger.
Hej sålänge!

Torsdag

Ja, nu har man lyckas vakna idag också, dock flera timmar efter vad som jag hade tänkt... Hade tänkt gå upp åtta eftersom jag la mig tolv, men halv elva lyckades jag släpa mig upp.. Så nu ska man väl försöka att ta tag i dagen snart. Jag är het död i kroppen dock, men måste få saker gjorda idag ändå, tyvärr.
Så nu har jag inte tid med datorn, min lilla vovve vill gå ut, dock ligger hon däckad på golvet och sover, men tror att hon vill ut ändå ;)

Onsdag kväll

Nu är jag mätt och trött. Blev bacon till klyftpotatisen, plus lite wokgrönsaker som jag blandade med gräslök, skitgott! Varför blir man alltid så trött efter att man ätit? Livets stora gåta.. 

Insåg nu att det inte ser så jävla smarrigt ut på bilden, men jag kan lova att det var det!
Att man blir lika bra varje gång det går bra för en. Jag blir lika förvånad över mig själv varje gång jag lyckas laga god mat (vilket jag i stort sett alltid lyckas med, så jag borde ha vant mig, men icke!), jag blir lika bra varje gång hunden lyssnar på mina kommandon, vilket händer i stort sett varje gång det med.
Varför blir man så förvånad när det går bra? Det är väl jantelagen som spökar i bakhuvudet på varje svensk gissar jag på.


Dock, på tal om någon som inte sköter sig, eller skötte sig.. Jag var ute och gick med Winnie nyss, gick bort till huset och hämtade sladden till vattenkokarn som var bortglömd där, och så gick jag till jobbet och kopierade schemat, men när jag skulle binda Winnie utanför, så tog jag av henne kopplet och sa åt henne att stanna, som vanligt när jag ska binda fast kopplet, då gick hon iväg!
Och hon kom inte direkt när jag ropade, hon gick runt där. Hon sprang inte, hon gick inte och nosade eller nåt, utan hon gick bara, och verkade helt döv.
Till slut kom hon dock, och då fick hon massa beröm såklart, sen kopplade jag fast henne, gav henne godis (hon är fortfarande lite rädd för att sitta utanför affärer) och gick in.
Då fick jag svaret.
C kom och sa "undrar du varför din hund sprang iväg?", då hade hon tydligen stått runt hörnet och sett mig och ropat på mig, haha. 
Så det var inte hon som var döv, det var jag!
var jag faktiskt förvånad för att hon var "olydig", haha. 

Nu ska jag glo på Greys innan sängdags (första gången jag kan se på greys hemma på över ett halvår, yey!), får se om jag skriver något mer idag. Hej sålänge!

Mat!

Nu har jag slängt in en plåt med klyftpotatis i ugnen, tror jag ska ha bacon till, det var ett tag sedan jag åt det :)
Så länge ska jag till konsum en snabbis och köpa något att dricka. Sedan har jag varit sugen på kladdkaka i flera dagar så jag måste köpa smör, resten har jag hemma :)

Ska försöka mig på att ta fram symaskinen och sy en väska jag kan ha stamtavlepärmen i också, den kan vara bra att ha med till Tierp. Och snyggare än att ha den i en påse eller liknande :) Sedan är det bra att kunna ha klosax, pincett osv. i där. Ska nog sy mig en bättre väska sedan när jag köpt mer tyg, har bara en tygbit nu som jag ska försöka sy denna väska av.


Längtar till lördag!

Lotus

Jag, Winnie, Lotus och Karro var ute och gick nyss. Lotus päls gillar visst snön :P

Listfan

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Ja

Vad står det i ditt tredje?

"Då får du krya på dig.. Säg till om jag kan göra något, handla eller vad som helst! Höjt"

Och vem var det ifrån?
Moa

Är han/hon snygg?
Självklart!

Vad står det i ditt 18:e sms?
"När du hämtat filmen, lr så ringer du så kommer jag ner"

Och det var ifrån?
Karro

Är han/hon farlig?
Hon är galen!

Hur farlig?
Skitfarlig

Smsar ni ofta?
Ja

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
Moa, Karro, Hyresvärden, Madde S och Carola OK

Smsar du ofta?

För det mesta varje dag, varierar hur mycket dock. Brukar bli 2-300 sms per månad. 

Hur många sms har du skickat?
Många...

Hur många mms?
Ett tjugotal kanske?

Är du beroende?
Nja, men det känns enklare att slänga iväg ett sms än att ringa

Vem ringde du senast?
Patrik


Vem ringde dig senast?
OKQ8 Vansbro

Vilket är ditt senaste missade samtal?

Hem (värmland)

Vem är snyggast på din kontaktlista?

Vettefan, några snyggingar finns det allt där!

Om du går in på dina bilder, vad är det första du ser?
Elin på jobbet med en triss-slips, haha

Hur många bilder har du?

68 st, dags för rensning!

Vilken är din favoritbild?

Vet inte, någon på Winnie :)


Seg onsdag.

Idag kom jag inte upp förrän halv tolv. Usch, hatar att vakna sent! Men jag är öm i hela kroppen också, så det har väl sina anledningar. Jävla sjukdom!
Jaja, jag och Winnie ska försöka få något i magen, sen ska vi nog försöka ta oss bort till huset och städa lite.. Måste få det klart! Hur dåligt man än mår så är de bara att kämpa... Usch ja.
Nej, nu ska jag göra klart alla mina beroendeframkallande FB-spel, sen ska vi sätta fart.

Hemma

Nu har jag jobbat klart för idag. Eller ja, kom väl hem för en halvtimme sedan, men har inte orkat röra mig så mycket sedan dess så. Sista två timmarna ungefär på jobbet så började jag bli så jävla virrig i huvudet, då kom  jag på att jag varit vaken sen kvart över sex, haha! Jaja, de blir sängen snart. Ska dock ut med vovven en vända, sedan tömma torkrummet och städa i tvättstugan osv... Och mina knän tar död på mig. De känns svullna och värker... Men jag vågar inte riktigt titta på dem, är rädd för att bli äcklad om de skulle vara svullna.. Jaja, får blunda när jag klär av mig sedan!
Gonatt sålänge!

Off to work

Nu är det dags att jobba hela kvällen, hann klar med tvätten iallafall, så nu får den hänga där tills jag kommer hem ikväll :)
Hejja!

Trött

Usch, nu börjar jag bli trött. Jobbigt att vara uppe tidigt :P Ska iallafall gå och hänga sista omgången tvätt nu, och sedan ska jag försöka plocka i lite lådor innan jobbet.
Bjuder på en bild på trötta och osminkade Lina


Winnie ligger och ser ut att ha det riktigt skönt i "sin" soffa. Mitt hjärta!

Winnie

Så här ser Winnies "sida" ut på SKK hunddata :D
Har bara två tvättmaskiner kvar nu, sen är det rent! Har dock ingen plats kvar i torkrummet att hänga på, får se om något har hunnit bli torrt så man kan flytta bort det :)

Känns konstigt att ha varit vaken så många timmar och såpass tidigt och vara kvar hemma, det är man inte van vid! Klockan är ju inte ens elva än? Jaja, nu ska jag få något i magen och försöka röja lite i flyttkaoset här hemma innan nästa tvättomgång ska hängas upp :)

Tvättdag

Yes, idag har jag bokat tvättid, så imorse var jag uppe redan strax efter sex för att utnyttja tvättiden till max. Men jag kan lova att jag är lagom död.
Dock tog jag ju på mig jobb i eftermiddag, så jag kan ju inte tvätta hela dan ändå, men men, det får hänga och torka hela eftermiddagen iallafall.
Så nu ska jag få i mig lite frukost snart och gå på morgonpromenad med hunden, och sen ska jag hänga upp tvätt och slänga i två nya.
Tvättade mina arbetskläder allra först, får hoppas de hinner bli torra tills jag ska jobba bara, haha.

Godaste pajen


Åh, så jävla gött det blev! Åh, blev så brutalt mätt. Den där pajen tål att göras fler gånger!
Ångrar dock att jag inte köpte gräddfil och gjorde en kall sås, för som alltid med paj så blir kanterna lite torra, sen är ju sås alltid gött!
Nu vet jag vad jag ska ta med i matlådan till jobbet imorrn iallafall :)  (Matlåda, vuxenpoäng!)
Ja, jag blev så mätt så jag såg ut såhär:
Och jag är inte gravid, det kan jag garantera. Min mage har en tendens att se ut sådär, speciellt när jag ätit mig så mätt så jag håller på att spy, och när jag har ätit något med mjölk i, då sväller han upp!
Nu ska jag krypa i säng så jag kommer upp till tvätt-tiden 6 imorgon bitti. Gonatt!

Brünhilde och Ussi

Den som inte gillar kaniner kan ju sluta att titta nu, för här kommer bilder på mina två importtjejer, Brünhilde och Ussi! Både ställda på 96p i Karlsruhe, Tyskland, och stambokförda i Sverige på den poängen.
Brynis är svart och Ussi är viltblå :) Finfina kroppar båda två, även om Ussi är lite lång i kroppsformen.
Winnie hjälpte till att fota kaninerna :)


Brünhilde

Ussi



Puss!

Maaat!

Nu har jag stoppat in maten i ugnen, blev en paj med trattkantareller, svarta oliver och soltorkade tomater, mumma!
Var lite olydig och köpte ägg dock, vågade inte chansa på de jag hade i kylskåpet, köpte dock de mest ekologiska jag hittade, så lite duktigt var de iallafall!

Har hunnit vara till Äppelbo en vända och hämta hö också, de va välbehövligt! Fotade kaninerna förut idag också, och kände igenom dem inför helgen, och de ser bra ut! Ska sortera bilder, sen kommer de upp här :)

Måndag

Ja, den här dagen har varit seg. Kom upp vid elva tiden, seg och stel i kroppen. Sen har jag inte gjort så mycket alls. Ska nog springa iväg till Konsum strax och handla lite. Har ätit bara jordnötter och godis idag. Nyttigt!
Men sedan är frågan vad man ska laga för mat? Samma jävla fråga varje dag, haha.
Jag är sugen på oliver iallafall.. Får se vad man kan röra ihop! Nu blev jag sugen på matpaj också.. Så det får de nog bli! Lär bara titta så att äggen i kylskåpet är okej, vet inte när jag använde något av de sist, men det är ju "hemma-ägg" som håller i all evighet.

Jag och Winnie var ute på en härlig promenad. Solen sken inte, men det snöade då iallafall inte! Så det var riktigt skönt och härligt :)
Haha, såg hur fin mage jag har, massa fina bristningar som syns när jag är torr i huden. Haha. Men jag gillar mina bristningar (som fyller hela låren, skinkorna och magen i stort sett) Jag tycker de är lite "coola" eller vad man nu ska kalla det. Det är väl en grej med att ha bra självförtroende, att man är nöjd med varje del av sig själv, även fast man kan ha dåliga dagar även med bra självförtroende.
Här är min "snygga" mage iallafall!
Tiger!

Krypa i säng

Fick hoppa in och jobba de sista två timmarna på jobbet. Sedan krånglade en grej, så jag var inte på väg hem förrän 23. Sen skulle jag och Karro se New Moon, men jag hittade inte den jävla AV-sladden till dvd, förrän efter att jag letat överallt i varje jävla flyttlåda - då var den i en påse bredvid tvn såklart.
Jaja, nu har vi sett filmen och den var skitbra! Usch, tror jag blivit sådär fjortiskär i filmena som precis alla andra tjejer i Sverige, ska nog köpa böckerna också :D
Jaja, nu ska jag krypa i säng iallafall. Dagen blev mycket senare än vad jag tänkt.

Sleten

Blev uppringd från jobbet vid halvtvåtiden, det första jag hörde var "Hjääälp!".
Så det var bara att slänga på sig jobbkläderna, ut med hunden en snabbis och sen skynda sig till jobbet.
Så nu är jag trött, kom väl hem för en dryg timme sedan, men fortfarande trött... Ska se om jag ska fixa någon go mat, blev sugen på klyftpotatis igen... Får se vad jag trixar ihop!

Snö...

Usch, nu snöar det... Jag som hoppats att de skulle vara slut på den där skiten! Ont i lederna idag också, skyller de på snöäcklet också. Ska gå ut på balkongen och lägga en matta på framsidan av kaninburarna också, så det inte snöar in hos dem. 

Annars hade jag tänkt gå till huset och städa, men vet inte om jag har lust att gå dit i det här jävla snöovädret. Nej, får ta det när de inte snöar. ska ut med hunden på en snabb kiss- och bajsrunda snart, sen blir det nog att hålla sig inne så mycket som möjligt.


Packa upp till exempel!

Hemma

Jobbat klart för idag, trött och slut (som vanligt).
Hade tänkt se på New Moon som jag la undan på jobbet, men såklart glömde jag filmen där, bajs! Jaja, får gå in och hämta den i morgon. Imorgon har jag tänkt dra mig bort till huset och städa, sen ska jag tvinga med mig Patrik till Äppelbo och hämta hö, mina stackars kaniner har soprent på hö. Sedan skulle jag ha städat de där burarna också var de tänkt.. De måste ju vara extra rena och fina inför utställningen på lördag! Herregud, det är bara en vecka kvar, läskigt! Eller spännande är kanske mer rätt ord :) Jag längtar iallafall! Underbart att träffa kaninmänniskor igen :) 

Nu ska jag försöka hitta någon hyfsat program att se på (hatar helger, bara skit på tvn) och ha bullorgie för mig själv innan jag stupar i säng, gonatt!

Listjävel

Om nån är intresserad..





Är du oskuld? - Nej


När hade du sex senast? - En vecka sen


Vem hade du sex med senast? - ;)


Haft sex på offentlig toalett? - Nepp

 

Haft sex i duschen? - Självklart!


Kollat porrfilm? - Jepp


Haft sex i snön? - Nej, de låter kallt..


Haft trekant? -Nja.


När blev du av med din oskuld? - 16


Haft sex på öppen plats? - Jepp


Drömt sex drömmar? - Självklart!


Blivit påkommen när du haft sex? - Nästan!


Haft sex i en bil? - Oralt


Sugit av någon? - Haha, ja!


Slickat någon? - Nej


Hur många har du haft sex med? - ;)


Haft sex i någon annans säng? - Haha, ja!


Ångrat att du haft sex med någon? - Nja, vissa hade man väl kunnat skippa.


Haft sex på stranden? - Hmm.. faktiskt inte!


Vem tog din oskuld? - Det du.


Har/haft kk? - Har haft, orkar inte med sånt tjafs längre.


Haft sex med nån annans pojk/flickvän? - Ja, men såklart får man reda på det efter :(


Tänkt på någon annan när du haft sex? -  Ja :O


Haft sex i någons förälders säng? - Nästan!


Haft sex i sjö/hav/pool? - Nej


Haft sex med någon kompis bror/syster? - Haha, ja, tyvärr eller vad man nu säger!


Somnat under sex? - Nej, men det har varit nära!


Haft sex när det är andra i rummet? - Japp.


Varit med någon som är över 5 år äldre än dig själv? - Självklart.


Varit med någon som är yngre än dig själv? - Ja.


Jobbdags!

Nu börjar jag om en dryg halvtimme, så nu ska jag klä på mig och trippa iväg till jobbet. Mätt i magen och nyduschad, härligt härligt!

Sol!

Oj, vad härligt solen är ute! Det blev inte världens längsta långpromenad, en timme bara, men jag blev svettig och Winnie blev slut, så de fick räcka! Självklart var det massvis med annat folk ute och gick, men jag kopplade Winnie när vi gick förbi folk, sen fick hon vara lös igen. Gick hur bra som helst! Så stolt över min duktiga tjej :) Vi var och slängde sopor först, och då var hon på väg att gå fram mot en kvinna där, men när jag sa till henne så kom hon till mig istället. Duktig! 
Jag var dock mindre duktig, glömde att ta med både kamera och boll ut.. 
Nu blir det en dusch för svett-Lina, sen ska jag äta innan jobbet. Ha det!

Winnie och Cero

Här kommer lite bilder från igår. Det var inte så fint väder därav dåliga och mörka bilder, sen har jag bara en kass kompaktkamera också. Men det är bilder iallafall!

Min fina flicka!

Cero har hittat något intressant i snön, och Winnie tittar på :) 


Bushundar! Men det gick rätt lugnt till ändå, de hade aldrig träffat varandra innan, men de busade bara lite, annars gick/sprang de bredvid varandra bara. Skönt!



Härligt med snö!

Flygande hund!

Lördag

Yes! Sa jag att jag fick jobb igår? Så ikväll är det jobbdags, härligt härligt!
Och massa härligt solsken är det idag! Jag och Winnie ska alldelles strax ge oss ut på en lång promenad i solskenet. Ska kanske ta med en boll att leka med också? Eller kampen? Vi får se!
Slänger in lite bilder på en nyduschad Winnie och hur fin krulltott man blir i håret om man duschar hund i en duschkabin :P
Och ja, jag har ingen bättre fantasi utan har satt i böjda barbeller i öronen. Funderar på att sätta i långa stavar genoom två hål som jag brukar ha, men tror att iallafall de övre hålen har dragit ihop sig, och vet inte riktigt om jag pallar smärtar med att töja ut dem just nu :P Får ta de någon annan dag!

Kommer strax ett bildinlägg från promenaden igår!

Internet!

Nu har jag mitt riktiga internet! Gud sö gött! Riktiga kvinnor kan sånt själva :D Dock kan väl varenda jävel sånt nuförtiden, men jag ska känna sig stolt för det lilla!
Nu börjar jag faktiskt bli trött på riktigt, så nu ska jag ta en äckelpinne, borsta tänderna och sen sova. Måste sluta röka!
Lägger in bilder från dagens promenad imorrn, gonatt!

Tröttis

Nu börjar jag bli sliten, det tar på en att gå upp 8 en ledig dag!
jaja, jag och Jessica var ute i två timmar med Winnie och Cero, jätteskönt! Mestadels hundsnack, härligt att prata av sig med någon likasinnad :D Var lagom sliten när jag kom hem, och Winnie med som totaldäckade. Efter någon timme hemma så gick jag hem till Sara i allafall, och hjälpte henne att färga utväxten och så åt vi någon kycklinggryta med bulgur, tror jag det blev till slut, skitgott var det i alla fall!

Sedan gick till konsum och köpte chips och päronsoda, så så ha min fredagskväll sett ut! Dock blev det en till promenad, jag och Winnie var bort till huset och hämtade posten, så nu har jag både KU och Kalle Anka att läsa!
Dock tror jag min lilla tjej tar kvällen nu, hon gick precis in i sovrummet och jag hörde henne bädda och gräva i täcket. Cool hund det där, någon gång på kvällningen får hon för sig att nu är det dags att sova, och går in i sovrummet. Under dagen ligger hon aldrig där, bara på natten. Min goding! 

Vi ska börja på agilitykurs i Nås den sista också! Det ska bli riktigt roligt :D Jag hade tänkt röngta (stavn?) Winnies höfter först, men Madde sa att det är "lätt" agility som man kan köra med valpar också, så det sliter inte så mycket på höfter och leder, så det låter ju bra :)
Om jag har fattat rätt så kostar röntgen någon/några tusenlappar, och det har jag faktiskt inte råd med just nu. Men det är det värt sedan om man kan hålla på med det hunden och en själv tycker är roligt!
Nu ska jag försöka koppla in mitt riktiga bredband, kom på att det ska ha börjat funka idag! Det mobila la av förut, så nu har jag smygit mig in på något oskyddat nätverk som jag knappt har något mottagning på, det gillas inte!

Promenad

Nu ska jag och Winnie iväg och möta upp Jessica och hennes hund/hundar (vet inte om båda är med). Det blir roligt! Winnie har aldrig träffat den ena av hundarna. Men det är en i hennes egen storlek iallafall, så nu ska hon väl få leka av sig :)
Ska försöka ta lite bilder!

Angola

Om jag skulle varit född någon annanstans så skulle jag ha blivit född i Angola tydligen, enligt http://www.livetslotteri.se/Ticket/lina_moen

Jippe!

Jag tog mig upp strax efter åtta idag, yey!

Fcuk her!

Yes, är så glad, har ett litet prov med parfym som jag beställde på tradera för ett tag sedan, med en skitgo parfym, men nu är den nästan slut. Kikade på tradera, och som tur var fanns det en hel parfymflaska som det var auktion på, så den lyckades jag vinna, för 50 pix! Så jävla go parfym, jag är helt kär! Fcuk her heter den, helt jävla underbar. Längtar tills den trillar ned i min brevlåda! (brevinkast)


Blev inte säng så jättetidigt ändå, men nu är det dags. Både jag och hunden är nyduschade iallafall, härligt härligt. Både jag och Winnie fick plats i duschkabinen, så när jag duschade henne kunde jag ha dörren stängd så jag slapp vatten i hela badrummet, och hon kunde inte smita iväg. Dock stod hon så snällt och stilla hela tiden, men ändå, man slapp riskera något! Dock blev ju hela badrummet blött ändå eftersom hon inte ville skaka sig i duschkabinen, och lyckades skaka sig innan jag hann slänga en handduk över henne, nice.  Sen var de dags för matte att duscha! Så jävla skönt det är att kunna duscha länge! 

NU är det dags för sängen iallafall, vetekudden ligger på värmning i ugnen, härligt härligt!
Bild lånad härifrån

Gonatt!

Upptäckte att det var en köttbit och inte köttfärs jag tinade, jaja, det blev världens godaste älggryta med klyftpotatis istället, bättre än någon jävla köttfärssås!
Bjöd hit Tina på mat, så vi åt massa och pratade om allt mellan himmel och jord, trevligt som tusan! Hon sa att hon skulle dra med sig ungarna hit imorrn och hjälpa mig att packa upp massa, kan lova att det är otrligt trevligt när man känner så underbara personer som ställer upp för en, helt underbart!


Jaja, sen gick vi med henne hem och träffade på en annan trevlig tjej med hund, så Winnie fick leka lite och jag fick sällskap på vägen hem. En jävligt bra dag helt enkelt! Var så jävla nere och mådde dåligt efter att jag pratat med chefen och sen vart på avslappningkursen, där jag hade äckligt ont i ryggen eftersom vi satt på en stol hela tiden, men det blev ett bra slut på dagen helt enkelt!


Nu ska jag duscha hundrackarn så hon inte skitar ner min säng, hennes bakben är helt mörkbruna efter klasket ute på vägarna, och det var i höstas någongång jag duschade henne senast, så de var väl på tiden :) Skönt med en korthårig hund dock som bara behöver duschas 2 ggr om året, eller mer sällan. Jaja, hon ska bli ren iallafall, jag hittade hundschampoot! Sedan ska jag hitta furminatorn också, så tar vi oss en rejäl omgång med den någon dag :)
Sen blir det dusch av matte och sängen, vi har 3-4 dater inplanerade imorgon, hujjameja! Hur nu det ska gå, jag är så seg och dålig på att få saker gjorda, haha.

Jaja, en bra dag som sagt! Jag älskar verkligen mitt lilla liv och människorna omkring mig, tack till er!

Maat

Ja, nu har jag börjat förbereda lite mat. Blir nånting med köttfärs och trattkantareller. Svamp-köttfärssås kanske? Jaja, de märks! Vet inte om de är köttfärs ens, för det satt ingen lapp på påsen, men det såg misstänkt likt ut. Älgfärs då såklart! 

Köpa kött är lika med synd, men självklart syndar även jag ibland. Dock mest pålägg och bacon. Vegetariskt, vilt och egenslaktat är dock de jags trävar mot att äta iallafall! Usch för att stödja köttindustrin, de gillar jag inte alls. Får nog skriva ett längre och mer ingående inlägg om det någon gång.
För jag är så jävla hungrig! Har bara ätit frukost idag, så nu är jag hungrig som en gnu. Inga jävla pengar kvar heller, så jag har inte kunnat äta massa chips och godis dagarna i ända heller som jag brukar.

Nej, nu ska jag se hur det går med mitt tinande av svamp och kött. MAAAT!

Flyttkaos + knäjävel

Tog lite bilder häromdan på kaoset här hemma. Nu ser det lite bättre ut dock, alla tomma flyttkartonger osv är borta, men liknande är det. 


Vardagsrummet, härligt kaos!

Hallen, där är alla kartonger borta, är bara kylbagen som står kvar :)

Köket, kaos deluxe! Är sig likt nu också, där lär jag nog ta värsta röjningen, haha.

När jag gick upp ur sängen förut så kände jag att jag knappt kunde stödja på knäet. Tittade ner, och jo visst, det ser svullet ut! Jävla skit, jag brukar känna mig svullen, men jag har aldrig varit svullen "på riktigt" förut. Men nu ska jag väl börja vara det också säkert. Skitsjukdom!
Tog en bild, men svullnaden syns inte riktigt. Men knäna ser olika ut iallafall.
Och yea, jag vet att jag har jävligt sneda och fula knän, men det beror på att jag är plattfotad, hela insidan av benen åker in helt enkelt. Härligt liv!

Det är vänster knä på bilden, mitt högra knä alltså. På bilden ser det andra knäet mer svullet ut dock, haha!
Fick som sagt in fläkt och trådbackar igår utan att jag visste om det, jaja, tog bild på de med!
Gillar att de fixade ett "skåp" runt fläkten, så har man någonstans att ställa kryddor, plus att man kan öppna luckan, dolt spritskåp ju!
Nu ska jag äta upp min frukost, vaniljyoughurt med en massa fröer och nötter i. Valnötter, linfrö, solrosfrön, sesamfrö, och sen lite acaiahonung och lite farinsocker, mums! Mätt blir man också, och jävligt nyttig känner man sig! Ja, förutom sockret då, men vill man bli fet så vill man :)

Torsdag

Blä, trött och sliten, som jag skriver i stort sett varje dag? Ja, så är fallet idag med. Jag förstår inte hur man kan känna sig så jävla död varje dag. Jaja. Vaknade för en halvtimme sen, en timme efter vad jag hade tänkt. Inte så illa ändå.

Idag ska jag försöka röja och plocka upp så mycket kartonger som möjligt. Kom på att jag kan stoppa in alla böcker i skänken/byrån (vad nu den korrekta benämningen är) som jag ärvt efter min farmor, då kommer de ur vägen iallafall. Då försvinner 2-3 lådor direkt.

Sen skulle Alex komma idag och låna piercingtången och något ögonbrynssmycke, och sen vid halv tre eller tidigare lär jag gå ned till sjukgymnasten så jag hinner dit i tid. Ja, vi får se vad vi hinner med idag. Skulle ha varit till huset och städat lite också, man kan ju börja iallafall.

Okeeeej...

Upptäckte precis att jag jag haft besök i lägenheten idag när jag inte varit hemma. Hyrsvärden har varit och satt in trådbackar i ena garderoben och installerat köksfläkten. Okej?
Det var ju bra att de blev gjort, men jag trodde att de va tvungna att be om tillåtelse när de går in med huvudnyckel, iallafall ringa först? Funderade när jag kom hem varför de var en massa sågspån i hallen, för min faster lär väl inte ha gått i något sågspån från järnvägsgatan och hit? 

Detta är lite läskigt tycker jag, speciellt när jag har hund. Jag vill ju inte att folk kommer in och kanske skrämmer upp henne utan att jag är med? Visst, jag har en snäll och ordentlig hund, men hon är fortfarande lite hispig av sig, även fast de blivit hundra gånger bättre sedan i början när jag hade henne.
Man vet ju aldrig hur andra människor är med hundar, hell no att jag låter vem som helst handskas med min hund!
Hoppas de var in efter att AL hämtade henne iallafall.. Hmm.. Får nog ringa och klaga lite imorrn, så här ska de fan inte gå till! Och utan att ens veta att de ska komma! Nu hade jag ioförsig inte så stökigt hemma, men de är ju pinsamt att folk kommer in utan att man vet om det, vad som helst hade ju kunnat legat framme, jag vill inte att de ska se mina privata ägodelat heller.

Nej, ringa och klaga imorrn som sagt...  Nu är det sova som gäller!

Färdigjobbad

Och nu har jag inga mer jobbpass inbokade, så är det nu man kallar sig arbetslös? Jaja, det kommer väl mer jobb :)

Usch, helt trött och slut. Det ilar/vibrerar i ryggraden, härligt härligt. Älskar min fucking sjukdom när man får må så jävla bra hela tiden! Illa mår jag också, ännu en härligt bieffekt av sjukdomen. Man har så ont så smärtan försvinner och man blir illamåendet istället, och då äter jag ännu sämre. Vågar inte väga mig, är så jävla smal :( Jaja, bättre att vara lite för smal än för tjock iallafall! Men drygt, jag har alltid velat gå upp i vikt, och detta förbättrar ju inte saken. 

Hade tänkt se på film, 2012, men vet inte om jag orkar. Glor på den imorrn istället. Har inte packat upp dvdn heller, och de orkar jag inte. Skitliv!

Det är årsmöte för DLKAF på söndag också, men vet inte om jag tar mig dit. Får se om den andra uppfödaren i kommunen ska dit så vi kan samåka, för de skulle vara kul, har inte varit på något årsmöte på ja, fyra år? skulle vara kul att träffa alla sina "kollegor" igen, dock ska många av dem till Tierp som tur är :)


Du som kommenterade anonymt på "Något som gör mig förbannad", jag är riktigt nyfiken på vem du är! Skicka en till kommentar där du skriver vem du är, så låter jag bli att godkänna den, eller skicka ett mail på [email protected] , eller lägg till den som msn helt enkelt. Du förblir anonym, jag lovar! Nyfiken som sagt :)


Nej, nu blir det nog sängen :) Winnie behövde inte vara ensam många timmar idag, min "faster" hämtade henne på eftermiddagen och var ute på en timmeslång promenad med henne, sen hämtade jag henne hemma hos henne efter jobbet, myshund! Nu ska man ta sig upp tidigt imorgon om kroppen orkar med, så man hinner packa upp lite lådor innan sjukgymnastik och kurs.
Gonatt!

Jobbigt

Snart är det dags att jobba. Jag är inte så pigg idag, men tror det går ändå. Tror till och med att vi skulle vara tre idag? Jaja, det blir nog bra iallafall! Mår inte lika dåligt som igår iallafall. Dock gick jag ju och la mig vid elvatiden igår och tänkte gå upp 8, men vid halv elva lyckades jag släpa mig upp. Nästan tolv jävla timmar! Ändå vaknade jag vid åtta och kände mig hyfsat pigg, men inte fan gick jag upp?
Jaja. Har plockat litegrann här hemma idag iallafall, får ta ett värre ryck imorgon innan sjukgymnastiken och avslappningskursen.

Jag skulle vilja ha en bokhylla dock! Har massa jävla pocketböcker, kokböcker, pärmar med stamtavlor och div annat papper till djuren.. Ja, massa böcker iallafall! Vet inte riktigt var jag ska göra av dom heller... En bokhylla skulle vara bra helt enkelt!
Nej, dags att fixa sig inför jobbet då som sagt. Eller, jag blir ju aldrig snygg hur mycket jag än försöker så det är ingen idé ;) Men profilkläderna ska jag väl ha på mig iallafall.

En liten snabb diskning först bara.

Något som gör mig förbannad

Är när någon ungjävel tror att man vill "härma" den för att man ska göra samma piercingar, fastän att jag haft dem innan? Ja, dock inte i andra bröstvårtan, men både i tungan och vänster bröstvårta iallafall. Herregud, tror du verkligen att folk är avundsjuka på dig? Haha.
Nu ska jag sluta läsa din patetiska blogg, jag förstår inte varför du läser min när jag nu är så irriterande.
Allas liv kretsar inte runt dig! Speciellt inte mitt om du nu hade fått för dig det.
Byebye

Nej..

Orkade inte packa upp något, få se om man orkar göra ett ryck imorrn. Nu ska de sovas iallafall, så man kanske kommer upp i tid en dag iallafall. Men usch, om jag är lika död imorrn som jag var idag så kommer jag inte orka med något jobb :( Som sagt: Jävla skitkropp, jävla skitsjukdom!

Today

Ja, fyfan vilken dag. Har varit så jävla svag och orörlig hela dagen, usch.
Var ute och gick med Winnie och Timmie runt ett-tiden iallafall, sen satt jag i soffan en stund innan jag gick ned på affären och handlade. Träffade Moa och Hanna där, och världens sötaste tvillingpojkar! Så otroligt små och söta, bebisar måste vara det sötaste som finns! Någon gång i framtiden ska man väl få en egen också, men man får väl se när fan det blir. Jag har sagt i flera år nu att jag vill ha barn innan jag fyller 25, men när man aldrig hittar någon vettig karl så får man väl se sig om i stjärnorna efter det.. Jaja, morsan började vid 35 och hon hann få tre ungar! Så någon gång så.. Synd dock, jag vill att mina barn ska ha morföräldrar, de hade inte jag, skittråkigt!


Var vid huset för nån timme sedan och hämtade posten, och hade fått elräkningen för februari, fyra fucking tusen! Usch, men de var väl förhoppningsvis sista feta elräkningen iallafall.
Sedan har jag burit ned lite tomkartonger i förrådet, så nu är de lite mer plats här inne, men de var lite. Ska se om jag orkar packa ur någon mer låda idag iallafall, så det blir något gjort iallafall. Kartongen till brorsans tv står nere i förrådet iallafall, och den är ju typ flera meter bred, så där blev det mycket plats iallafall! Den tog fan upp en halv vägg förut, haha. 

Nej, känns som att jag bara sitter och svamlar här. Ikväll ska jag de på DHW iallafall, för första gången på typ ett halvår! Missar greys imorrn dock då jag jobbar, men jag verkar ju vara ledig i helgen så ja kan ju se reprisen då. Såg något gammalt avsnitt förut idag iallafall, och det var helt underbart!
Tog ur min navelpiercing för några timmar sedan, den jäveln läkte ju aldrig, plus att den var nån ful "böld" på sidan som var fyllt med var typ hela tiden, blä! Så då blir jag less. Känns som att det är så jävla tjock ärrvävnad därinne dock, så vi får se om det går att göra någon ny sedan, annars får man väl kirra en under naveln. Jag har ju så jävla många navelpiercingar som jag beställt från tradera, hur många vet jag inte för jag har inte hittat min piercinglåda än, men det är nog ca 20 iallafall. De måste ju användas! 

Så nu har jag bara mina andra två piercingar kvar. Men när jag får tid och lust ska bröstvårtorna och tungan kirras. Lär ju vara ledig från jobbet i några dagar också, inte så passande att stå där och läspa kanske. Nej, nu ska jag försöka få något gjort, hatar sådana här dagar! Ångest deluxe, jävla skitkropp..

Good stuff

Hittade denna och blev lite kär, så jävla bra!



Bajsdag

Hade tänkt gå upp nio imorse då klockan ringde, men kom inte upp förrän vid elva. Och jag är helt död! Orkar knappt röra mig, usch.. Och jag som hade tänkt röja en massa idag, och städa i huset. Ska försöka packa upp lite här hemma iallafall, så blir det något gjort..
Och såklart, så ska Winnie få komma ut på promenad. Just nu ligger hon och solar på golvet, så jag tror inte det är så stor fara med henne än :) Men usch, hatar dåliga dagar!
Igår kom min skinnjacka och blus på posten! Blusen gav gav 25kr med frakt för, och skinnjackan (som var helt ny) hade kostat 499 ny, men jag gav något på 200. Helt okej! Älskar tradera :D
Igår hade jag en snyggdag, då jag kände mig jättesnygg. Idag är de tvärtom. Menmen, när man mår bra känner man sig väl snygg, och tvärtom när det är tvärtom. Bilden är från igår när jag skulle till jobbet!

Promenix

Tog en liten tur i skogen bakom skolan. Solen skiner, skönt! Synd att det blåser..
Insåg nu att min mössa verkar vara trasig? Haha, synd, för min andra mössa tappade jag bort i lördags. Nu har jag bara denna och den tjocka varma saken.

Bunnys <3

Kom på vilka underbara kaniner jag har! Hagen vid huset (som förresten är fastfrusen) har ju massvis med snö i, det var bara cirka 20cm kvar av den i stort sett. Men Ussi fick springa där ändå igår när jag städade åt dem.
Efter en stund så kom hon såklart på att man kan hoppa ur den! Eller snarare, kliva ur den... Men snäll som hon är, så var det bara att gå fram till henne och lyfta upp henne när hon sprang löst på backen.
Dvärgvädurar är så underbara kaniner! Lugna, trevliga och framförallt tama, även om man inte hanterar dem så värst mycket. Jag kan ärligt erkänna att jag inte "umgås" med mina kaniner, annat än när de får mat och vatten, vilket blir kanske 5 min varje gång, 2-3 gånger nu på vintern. De får inte så mycket klappar och gos av mig.
Det är om jag ska kolla hur kroppen känns på dem, kolla om pälsen är i god kondition, färg, mellanfärg osv.. Och när jag städar åt dem en gång i veckan så måste jag såklart lyfta dem ur buren. Och ändå är de så jävla goa och mysiga!
En av de typ 5 gånger hon smet igår så gick jag och bar henne på armen i säkert 10 min, medans jag letade efter pinnen som Winnie slarvat bort. Hon satt helt stilla, och min arm blev tyngre och tyngre ju mer hon slappnade av :P 
Och nu är jag väl lite dömande, men jag har fått för mig att kaninuppfödning är en mycket större "sport" i Tyskland, att de har massvis med fler kaniner än vi har och helt enkelt inte håller på med dem så mycket, och ändå är de så jävla tama och goa de två tjejer jag importerat därifrån. Underbart!
Jag älskar de små lurvbollarna helt enkelt


Förresten, fick reklam nu i brevinkastet för första gången på ett halvår! Helt jävla underbart, jag älskar att sitta och bläddra i reklam! Och Winnie gick och åt upp sin mat, ännu bättre :) 
Nu blir det promenad med min stora lurvboll, även fast hon inte är så lurvig :)

God morgon!

Vaknade för en och en halv timme sedan, en timme senare än vad jag tänkt, de det var hyfsat ändå.
Åh, hade en sån underbar dröm inatt! Drömde att jag hade Winnie, en unghund och en valp, alla trefärgade KHC såklart! Åh, det skulle vara så mysigt att ha en valp!
Men tyvärr räcker inte tiden till, skulle vara smidigare om man hade en sambo att dela ansvaret med, men tyvärr så finns det ingen sådan, det är bara att vänta tills tiden finns, eller när man har råd att ta semester i såsådär 2 månader eller något.
Sedan är de ju inte så lockande att ha valp i lägenhet.. Det har jag haft förut, och det var dessutom på tredje våningen, herregud! Förstår inte hur man orkade med det.. Nej, förtillfället så ser prioriteringslistan ut som detta:

1: Körkort + bil
2: Köpa hus
3: Valp.

Då blir det nog en KH collie sobel, dock inte för att färgen spelar så stor roll, men blue merle vill jag helst inte ha då det spekuleras i sjukdomar hit och dit som genetiskt hör ihop med färgen, och sedan är de ju roligt att hundarna inte är av samma färg, och då det bara finns tre färger på collie så finns det bara sobel kvar. Dock skulle det ju bara rätt snyggt att ha två vackra trefärgade hundar också! Nej, vi får se vad framtiden kommer med helt enkelt :)


Tror Winnie är lite deppad, hon åt inget igår och har inte ätit sedan hon fick mat idag heller, bara några tuggor. Men hon var lite deppad sist Trolle åkte också, så det går nog över inom några dagar :)
Nej, nu ska jag sätta igång att röja lite här hemma, så man får lite ordning. Sedan blir det jobb i eftermiddag!

Dusch och säng!

Yes, nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det sängen. Sjukt sliten. Och jag som knappt drack igår. Två groggar och en cider, och en halv öl inne på folkets hus. Det kanske var fart i vaniljspriten? Vi skyller på den.
Jag har varit sjukt sugen på mitt favoritvin Gazela (typ enda vinet jag gillar också för den delen) i typ en vecka nu. Se om man orkar släpa sig till systemet och köpa en flaska. Men då lär jag ju laga någon god mat också, annars är de ju lite alkisvarning om man ska dricka vin en vardag. Och då måste jag packa upp en massa så att köket blir framkomligt. Suck, nu blev jag inte så jävla sugen längre, haha!

Nej, nu ska jag slänga mig i duschen och duscha bort bakfyllan. Har blandat en laddning med världens bästa bpdyscrub (solrosolja + socker) så jag har tänkt bli babylen på köpet. Såg nyss att jag säkert inte rakat benen på någon/några månader, plus att smalbenen var torra och frasiga, snyggt! Så det blir en benrakning och en rejäl skrubb. 
Synd att det bara är jag som känner på min hud, för man blir verkligen babylen, love it!

Nej, dusch och säng sa vi. Ska se till att bli bättre på att uppdatera, och få lite ordning i lägenheten så jag kan slänga in lite bilder på lägenheten. Håll ut!
Solrosolja + strösocker = babylen! Man kan använda olivolja också, den är lite fetare. Men då stinker man olivolja ända tills huden torkat helt (kan även lukta lite oliv sen), så jag föredrar solrosoljan som är luktfri.

Död

Usch, bakis! Kvällen igår resulterade i en stor fucking blodblåsa på fingret, ett sår på armbågen och diverse skavsår, och en jävla bakfylla. Usch ja! 5 timmars sömn. Varför är de vara när man druckit som man sover kort?
Och så måste jag släpa mig upp snart och gå till huset och packa ihop kaniner och städa burar... Känner mig icke sugen på det idag kan jag lova!

Flytt-tjat

Jajamen, här tjatas det om min flytt igen! Nu är huset i stort sett tomt i alla fall, det är skönt! Står ett litet bord och en stol kvar där bara, sen är det städning förståts. Och så är kaninerna kvar i uthuset, men de får jag trixa med i morgon:) Nu är det ju bara tusen kartonger kvar att packa upp...
Men först och främst ska jag skruva ihop min säng, hade tänkt göra det i morse, men då upptäckte jag att både skruvarna och alla verktyg var kvar i huset...
Men nu jävlar!
Efter att jag packat upp lite fler kartonger så blir det party ikväll! första helt lediga helgen på 12veckor, på hela året, det måste firas!
Nu slänger jag in lite bilder på sänggaveln och "lådorna" jag ska köpa sedan i vår, bilderna är lånade från IKEA.se
Sänggaveln ser inte så jävla snygg ut på bilden, men sängen står ju framför, och är lika bred och hög som sänggaveln, sedan kan man dra ut de där hyllorna, läckert!

Uppackning..

Nu ska jag ta mig i kragen och börja packa upp... Massvis.. Har i allafall packat upp alla skafferivaror, det var en hel flyttlåda + en påse. Just nu står det kartonger osv överallt. Inte så trevligt, plus att man inte hittar något.
Se om jag ska skruva ihop sängramen så jag får ett lite mer normalt sovrum? Om jag hittar verktyg såklart...

FLYTTAD!

Nu sitter jag i lägenheten :D Kartonger överallt, men ska packa upp så mycket som möjligt imorgon.
Nu blir det en vända med hundarna, sen blir det nog sängen, så man kanske kommer upp i hyfsad tid imorrn, och hinner packa upp så mycket som möjligt, för imorrn kväll blir det party!

Trött!

Ovanligt va? Jaja, trött är jag iallafall. Ska försöka få något i magen, sedan fixa tidningar att packa glas och porslin i, sen blir det packa för hela slanten innan jobb vid 14.
Bild på min största kanin, China, cirka 6 kilo :D Franska vädurar är så vackra!

Börjat flytta

Yes, vi har fått iväg de tyngsta grejerna iallafall. Har lite stora grejer kvar, men inga som är supertunga, sofforna och skåpet och skänken från farmor (gamla från 40-talet någon gång, RIKTIGA och massiva möbler blytunga) har vi fått iväg till lägenheten iallafall, och en massa kartonger. Stora grejerna vi har kvar nu är väl min sängram, en liten byrå, ett litet "soffbord", stora soff/glasbordet, andra soffgruppen (som vi inte vet var vi ska göra av, endera så åker de tillbaka till Äppelbo, eller så ska Patrik få dem till sin ladubar, haha.)
Ja, och sen alla kaninburar och spånbalar osv.. Skulle få förvara spånbalarna hos Patrik iallafall, mycket bra! 

Ska dock ha två kaniner med till lägenheten, tyska tjejerna som jag ska ställa ut nu i slutet av mars. Ska nog ha inneburarna ute på balkongen, det funkar bra med dubbla lager mattor och någon plast imellan kanske, bara om det har dragfritt så fungerar det bra :) Fördelen är ju att de kan staplas på varandra också :) 

Jaja, det blir nog bra! Sedan ska jag få ha kaninerna hos en arbetskamrat, men jag vill inte ta hit de gamla burarna från Värmland, det ska byggas nya! Och det är lite svårt nu när det är snö överallt, det får bli i vår.. Svår att bygga raka och stabila burar när inte backen är rak! Och kallt och jävligt, svårt att måla burar utomhus när färgen inte torkar liksom.. Plus att jag ska behandla burbottnarna med kallasfalt, och det tar flera dagar att torka i vanliga fall, det torkar nog verkligen inte alls i detta väder! Nej, så till våren blir det burbygge, som attan! Härligt att man får semesterersättning om några månader :) En extra lön en månad, det tackar man inte nej till inte! 

Snart kommer deklarationspapperna också, har för mig det är i slutet av mars de kommer, så där blir det väl skatteåterbäring också, ännu bättre! Förra året fick jag ju 8k iallafall, får se om de blir mer eller mindre iår :) Älskar senvåren/försommaren, man får massa extrapengar! Förra året gick de mest till kattungarna och betala massa räkningar, så detta år ska de spenderas bättre! 

Ska köpa en sänggavel till min säng (i samma serie som sängramen, sedan är det som hyllor bakom man kan dra fram) och två lådor att ha i fotänden av sängen, där locket inte öppnas uppåt, utan det dras åt sidan.. Lite svårt att förklara, men snyggt är det! Orkar inte leta fram bilder osv från IKEA nu, men i Malm-serien, svartbrunt är det iallafall :) 
Nu ska jag sova, ska jobba imorrn eftermiddag så det blir upp tidigt för att hinna packa så mycket som möjligt innan jobbet :) Bilder kommer när vi (jag, Ola rymmer ju på lördag) fått lite ordning, inte så mycket att se när det är kartonger och isärskruvade möbler överallt.
Gonatt!

Flytt!

Nu har vi varit och hämtat nycklar, så nu packas det för fullt för flytt :)
Men först mat, risotto! Evigheter sen jag åt det :)

Sängdags

Nu är det sängdags, lite senare än vad jag tänkt, men nu är det dags!
Mohaha, nu är internet fixat inför nästa vecka också! På fredag skulle de börja funka i lägenheten, men vi flyttar ju nu i helgen. Men då hade S på jobbet det där Comviq-bredbandet som man fyller på som ett vanligt kontantkort, mycket bra! Det fick jag låna av honom, så nu kostar det bara 89 kr så har jag internet i en vecka, great!
Förhoppningsvis får vi börja flytta in imorrn, ska komma ihåg att ringa Vansbrohem imorrn så vi kan börja flytta in då på eftermiddagen. Ska dessutom påminna dem om spisfläkten som vi ville ha, plus att jag vill byta tillbadkar istället för duschkabinen, om det nu får plats badkar, men de borde det väl göra. Det fick ju plats i min lilla etta och det här badrummet var då större än det.
Herregud, idag var sjukgymnastiken jobbig, förra gången blev jag ju bara visad på övningar jag skulle göra hemma, nu fick jag göra ett fystest för att de skulle se min "fysiska förmåga", och fyfan. Det var inte jobbigt så, men det gjorde ONT. Man skulle rita ringar runt en prick på en tavla med båda armarna rakt ut, och då värkte axlar och nacke, så det orkade jag inte värst länge. Sen skulle jag lyfta vikter på en hylla och ner igen, det klarade inte axlarna av heller.. Fyfan. Ont ont ont...
Men ja ja, bra på ett vis, att de ser att jag har ont och inte hittar på. Men usch, var helt slut när jag kom därifrån...

Nej, nu måste jag stupa i säng. Klockan ringer 5.30.

Dagen

Nu har jag precis slängt in en plåt med blodpudding skurna i stänger i ugnen, perfekt hundgodis som Madde lärde mig för några år sedan :) Winnie älskar det iallafall, och perfekt som sagt, torrt och billigt hundgodis att ha i jackfickan!
Jag och Ola var ute med hundarna och lekte förut idag, eller ja, hundarna lekte iallafall som bara den :D Trolle är ju lite mer "döv" än vad Winnie är, men han funkar att ha lös ändå :)
Så lösa fick dom vara!
Brorsan har ju varit i Thailand i två veckor och är solbränd. Jag vill också ha värme och sol! Måste dra iväg mig till solariet någon dag, men jag har nog inte tid förrän i veckan, blir nog flytt imorgon eftermiddag/kväll, så det kommer väl bestå av packning och uppackning, städning osv hit och dit.  Jag kan nöja mig med att brorsan fjällar som en gris, så han är inte så jävla snygg med sin solbränna ändå, haha!
Måste slänga in en bild på världens bästa mor också. Hon är trött och sliten efter snart 13 års sjukdom och gammal, snart 60 år, men hon är världens snällaste och bästa mamma, hon gör alltid allt hon kan för att hjälpa till, även om hon inte orkar egentligen, världens bästa mor helt enkelt! Nu tycker väl de flesta det om sina mödrar, och självklart jag med :D
Min mamma, världens bästa mamma, min bästa mamma, min hjälte! <3
Busar med Winnie i soffan :)

Nu bär det av till jobbet snart för att hämta nycklar. Åt bakpotatis till lunch idag och är fortfarande äckligt mätt, men känns som att man borde äta något mer idag än en jävla potatis? Jaja, vi får väl se vad det blir :)
Sängen tidigt blir det, men ska väl försöka slänga i en låda med grejer iallafall innan dess.
Bäste Patrik skulle ställa upp med bil med drag och flytthjälp imorrn, det blir great! Kan nog lura med Karro på pack- och bärhjälp också :P
Att man aldrig lär sig att packa och göra iordning i tid innan flytt? Tar väl ett halvår innan vi hittar alla grejer igen, jaja, så kan det va!

En av mina duktiga vovvar!

Inte alla hundar som tittar över vägen (järnvägsspåret) innan de går över :D

<3

Mitt hjärta

Inte ensam

Nu har jag slutat jobbet, och mamma, Ola och Trolle är här! Skönt att inte vara ensam :)
Imorrn ska jag på sjukgymnastik, sen blir det nog packning och städning för hela slanten!
Slänger in lite bilder från dagen, mest på Winnie såklart :) 
Nu ska vi se på "Upp!"
På väg ut på promenad, vårjacka på!


Winnie ute med mig och Karro på gamla järnvägen :) 




Winnie "solar" i soffan :)

Flytt

Jepp, nu har jag ringt telia och beställt flytt av telefon och bredband. I slutet av nästa vecka skulle bredbandet funka i lägenheten, så det blir inte så många dagar utan internet ändå :)
Hoppas hoppas att vi hinner flytta ialalfall alla stora grejer i helgen, typ sofforna, byrån, bänken, min lilla byrå ( som ändå väger tyo 20kg = för tungt för mig), min sängramen, bord osv..
Alla smågrejer kan jag ju flytta själv bara jag får hjälp med skjuts av någon, och det brukar det alltid finnas.
Ola åker till Norge på sön, så han lär åka till Värmland på lör, så vi har bara en dag på oss att flytta, haha. Men jaja, som sagt, bara vi lyckas flytta alla stora och tunga grejer så kan man ta smågrejerna efterhand.

Nu ska jag försöka släpa mig iväg till affären och handla lite, iallafall bröd, smör och toapapper, nödvändiga grejer!

Tisdag

Ännu en dag på veckan.. Idag får jag mina inlägg till skorna! Härligt härligt! Eller ja, jag kommer ju säkert få skitont först eftersom jag lär träna upp en massa muskler som jag inte använt, typ hela mitt liv?
Men sen ska det blir bättre!
Nu ska jag slänga i mig någon frukost, sedan ska jag och Karro ut med hundarna i solen en stund. Sen ska jag försöka diska innan besök vid blå huset och sen jobb. 


Igår fick jag tillbaka importernas stamtavlor! Snabbt och bra!
Så nu har jag två kaniner stambokförda på 96p och en på 97p, synd att de är tyska poäng dock, höhö.

Färdigjobbad..

Trött och slut, som de brukar vara :P Idag har jag returnerat massvis med filmer, kul att ha något "speciellt" att göra för en gångs skull, annars står jag ju mest i kassan.. Lugnt med folk, men ont och konstig känsla i kroppen, läskigt!
Högg i ryggen några gången också, det är också lite läskigt. Tänk känslan av att någon sticker in en kniv (eller ett svärd) i ryggen och vrider om, det är inte skönt! Jaja, nog tjatat om min jävla sjukdom.
Nu ska jag ut och mata mina kaniner, och sedan är det dags att sova.
Imorrn kommer brorsan hem, och så hoppas vi på att få flytta till helgen! Härligt :D

God morgon!

Vaknade inte förrän elva idag.. Hatar att vakna sent! Men men, ska försöka komma i säng tidigt ikväll, men det blir väl inte förrän elvatiden eftersom jag kommer hem halv elva från jobbet.
Jaja, jag är less på att sova länge helt enkelt.
Sova dåligt och sova länge.
Nej, nu har jag tänkt att ge mig ute med hunden, får se hur mycket vi orkar springa idag. Sedan blir det laga mat och duscha, hinner inte så mycket mer innan jobbet..

Springtur!

Ja, vettefan om de blev så mycket springande dock. Jag har lite kondition att jobba upp! Fyfan, orkade springa typ 15m i sträck, sen var de slut på lungorna.
Nej, nu får det verkligen vara slut på rökningen! Har nästan ett halvt paket kvar, när det är slut får det fanimej räcka med snus, tills jag lyckas sluta med det. Eller ja, lite feströkning tills att jag lyckas sluta med snuset också.
Fyfan, har aldrig haft så dålig kondition tror jag. Fast iof, nu har jag en sjukdom att skylla på också.
Oj fyfan förresten, täntke länka till fibromyalgisidan med symtom där det står orkeslöshet, men nu ser jag hur jävla många symtom som stämmer.
De jag känt av/känner av har jag markerat med fetstil. Jävligt läskigt egentligen!

GENERELLA SYMPTOM

  • Fördröjda reaktioner på fysisk ansträngning eller stressande händelser
  • Svettningar
  • Feberkänsla
  • Kalla händer och fötter
  • Ökad törst
  • Låg kroppstemperatur
  • Nedsatt immunfunktion
  • Lågt blodsocker
  • Lågt blodtryck
  • Insulinresistens
  • Kraftlöshet
  • Oförklarlig viktuppgång eller viktnedgång
  • Sug efter kolhydrater och choklad
  • Huvudvärk och migrän

 

MUSKEL- OCH VÄVNADSRELATERADE SYMPTOM

  • Lätt till svår smärta som flyttar sig runt i kroppen
  • Stelhet (speciellt morgonstelhet är vanligt)
  • Muskelkramper/-spasmer
  • Diffus svullnad i kroppen (synlig svullnad el. en känsla av svullnad)
  • Ländryggssmärta

 

BIHÅLE- OCH ALLERGIRELATERADE SYMPTOM

  • Baksnuva
  • Rinnande näsa
  • Känslighet för mögel och jäst (om vi nu har mögel i huset, isådanafall har jag ju reagerat jävligt starkt)
  • Andfåddhet/andningsrubbningar
  • Öronvärk och kliande öron
  • Tinnitus
  • Tjockt sekret i bihålorna

 

SÖMNRELATERADE SYMPTOM

  • Lätt eller avbruten sömn, icke välgörande
  • Trötthet/utmattning
  • Känsla av "fallande" vid insomnandet
  • Krampande muskler nattetid
  • Tandgnissling

 

FORTPLANTNINGSSYMPTOM

  • Menstruationsproblem
  • Minskad sexlust

 

MAG- OCH MATSMÄLTNINGSRELATERADE SYMPTOM

  • Uppblåsthet och illamående
  • Magkramper
  • Bäckensmärta
  • Täta urintömningar/urinträngningar

 

KOGNITIVA SYMPTOM (FIRBRODIMMA)

  • Svårigheter att hitta ord
  • Förvirring
  • Minskad förmåga att urskilja olika färgtoner
  • Försämrat närminne
  • Koncentrationssvårigheter
  • Helt blankt i hjärnan innan den "sätter igång"/börjar fungera
  • Oförmåga att känna igen välbekanta omgivningar

 

SENSORISKA SYMPTOM

  • Känslighet för lukter
  • Känslighet för tryck, temperatur och fuktighet
  • Ljuskänslighet
  • Ljudkänslighet
  • Försämrat mörkerseende
  • Sensorisk överbelastning (när sinnena ger för mycket information)
  • Parestesi (onormala känsloupplevelser) – känslor av domningar, stickningar och sveda i armarna

 

NEUROLOGISKA SYMPTOM

  • Taktil allodyni (överkänslighet för beröring)
  • Yrsel
  • Dåligt balanssinne

KÄNSLOMÄSSIGA SYMPTOM

  • Panikattacker (som jag tror de känns iallafall)
  • Lätt för att falla i gråt
  • Odefinierad ångest (som inte har samband med en situation eller ett objekt)
  • Häftig ångest
  • Humörsvängningar
  • Oförklarlig irritation

 

HJÄRTRELATERADE SYMPTOM

  • Snabb, orolig och ojämn hjärtrytm
  • Smärta som liknar den vid hjärtattack - (ofta beroende på inflammation mellan bröstben och revben)

 

HUD-, HÅR OCH NAGELRELATERADE SYMPTOM

  • Tydliga, markerade nagelvallar
  • Naglar som böjer sig nedåt
  • Fläckig hud
  • Lätt för att få blåmärken och skärsår
  • Tillfälligt håravfall
  • Hastig vävnadstillväxt (icke-cancerogena tumörer kallade lipomer, inåtväxande hårstrån, tjocka och kluvna nagelband)

 

ÖVRIGA SYMPTOM

  • Hemorrojder
  • Näsblod 
  • Läkemedelskänslighet
  • Intolerans mot alkohol
Fyfan, som sagt, jag tycker det känns jävligt läskigt! Jaja, får hoppas det blir bättre. Vilket jag verkligen tror och hoppas på!
Skumt btw, min hund är ju världens jävla räddhare, så när vi sprang och kom tillbaka till skidstugan (vi sprang kortaste vändan på elljusspåret, typ 1,5km, haha!) så började hon skälla som en galning, men det var inget där. Ingen människa, ingen hund, ingenting. Hon trodde väl att hon såg något. Sedan kom det såklart en hund som skällde på henne när vi kom ut på vägen, så då blev hon uppjagad och började skälla. Drygt!
Men det är klart, när hon redan är rädd så hjälper de ju inte riktigt när det kommer en annan hundjävel och skäller på henne.
Hon har börjat bättra sig vid möte med andra hundar också! Efter löper så har hon varit skitdryg och gnällt efter andra hundar. Hon vill ju leka, stackarn! Sedan har hon brukat skälla när de andra hundarna har skällt. Men igår och idag har hon varit skitduktig! Har inte sagt ett knyst! Ja, förutom på den där hunden vid skidstugan då, men då var hon ju redan uppjagad och livrädd..
Härligt härligt! Men jag funderar fortfarande på kastrering, så jävla drygt med löp...
Nu ska jag se Twilight, på bluray! Har den hemma på dvd, men det är någon skitversion med jättedålig bild, tänkte att den kanske är bättre med "riktig" bild. Då kanske man ser den där jävla huden glittra?
Såg på videotoppen.se att New Moon kommer på dvd 20:e också, så vet jag en som ska se den!
Sedan blir det chips till kvällsmat, mums! Dock borde jag äta riktig mat för att gå upp i vikt, men idag orkar jag helt enkelt inte, nej, chips får det bli!

Springtur

Nu ska jag försöka mig på att ge mig ut och springa. Hunden behöver göra av med energi, och jag har ångest över att jag suttit still i soffan ända sedan jag kom hem. Fast hunden har sovit sedan jag kom hem så jag gissar att hon inte har så mycket energi att göra slut på ändå, haha. Menmen, hon är en brukshund och behöver röra sig, hon får gilla läget helt enkelt :)
Nej, nu ska en trött och sliten kvinna (flicka?tjej? tönt?) slänga på sig själv lite kläder och reflexer och reflexvästen på vovven. Hejja!
Slänger in en bild på mitt hår hur det såg ut igår när jag kom hem från jobbet. Slänga upp blött hår i en knut och springa runt så i x antal timmat, då blir man lockig!

Slutkörd.

Sälenturister + Vasaloppetfolk = massvis med folk.
Ja fyfan, det var lite jobbigt att jobba idag! Har sprungit runt så jag var hel svettig, så det blir nog en dusch snart. Fyfan. Jag var ute och bytte sopor en vända, och det var så IN i helvete mycket folk! Bilar precis överallt, folk överallt, ja, det var som om de skulle ha varit Vansbrosimningen eller något. Fyfan... Nu är jag ledig ända till imorrn eftermiddag iallafall. Härligt! 

Nu ska jag ta av mig arbetskläderna, har inte orkat göra det än, sedan ska jag ta det jävligt lugnt en stund, sen ska jag ge mig ut med min fina sambo och leka lite :)

Lördag kväll..

Färdigjobbat för en stund sedan. Fyfan vad jag inte ville jobba idag. Usch, hela jävla kvällen var jättedryg. Men det är klart, men är jobbsugen den elfte helgen i rad? Nej usch. Snart ska jag hoppa i säng, upp tidigt och jobba imorgon med... Men nästa helg är jag ledig tror jag! Tror, jag vågar inte hoppas på något än tyvärr. Men jag ska jobba hela veckan förutom onsdag, så det verkar som att jag slipper helgen, jippie! 

Ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Helt slut i skallen. Nej. Sängen var det. Ja just ja. Boken hette inte Sofies väg utan Sofies resa. Handlar om en tjej som blev brännskadad på hela kroppen förutom ansiktet när en bil körde in i hennes dagis. Hon fick amputera båda fötterna och några fingrar.  Några år senare blev hon påkörd av en bil på ett övergångsställe. En sann historia, så jävla hemskt! Jag grät mig igenom de första kapitlerna när jag läste igår, så nu blir det väl lite gråtande till innan jag ska sova gissar jag på.
Gonatt!

Inlägg 400

Nytt hundratal, oj så fort det går ibland!
Var ute med Winnie förut, och den hunden är helt jävla otrolig på att tappa bort sina jävla leksaker!
Vi var vid plasket iallafall och skulle gå en vända på älven tänkte vi, hade med Winnie nya boll med snöre från, som jag köpte igår. IGÅR! Premiär för leksaken alltså.
Så vi kom fram, och när hon hade kissat och bajsat så hade vi kommit fram till älven, då så tog jag fram bollen och kastade ut på älven en vända, sedan gick jag ner själv. Men tro fan att det har börjat tina.
Jag fastnade med ena vinterstöveln, trampade ner den bara foten (så när som på strumpor och raggsockor) i snön med vatten under, fick loss stöveln, satte på den igen, och gick upp därifrån igen.
Inte vågar jag gå på älven själv när de börjat tina! Och inte när det är klaskigt och massvis med vatten under snön, usch nej!
Men under tiden som jag stod där och försökte ta mig loss så kastade jag upp bollen över kanten igen, för det är inte så jävla enkelt att ta sig loss med en boll i ena handen och en hund som svassar runt fötterna på en :P 


Men när jag kom upp så stod Winnie där, utan boll. Jahapp. Tittade runt i snön, beräknade ungefär var den hade kunnat hamna, letade ett tag, men ingen jävla boll. Tycker att de långa snöret borde stuckit upp ur snön, men nej då. Så två jävla kast hann vi med den där bollen.
Tur att det var billig skit för typ 25 spänn från Ica, ingen idé att köpa dyra leksaker till en hund som ändå slarvar bort dom hela tiden!
Så två bollar borta på två dagar. Duktig hundjävel.
Jaja, blind får alla lov att vara, jag hittade ju inte heller bollen så :P
Men hon var duktig ändå. Åkte massa jävla skotrar där hela tiden, och hon var lös. Men när de skulle åka förbi så sa jag bara till henne att stanna och sätta sig ner, och det gjorde hon såklart.

Och det var så varmt! Jag fick knäppa upp jackan och tröjan och ta av mig mössan en vända, svettades ihjäl nästan. Skönt, snart är det vår!
Solen värmer ju dessutom, det är gött, det har ju inte hänt på hela vintern. Nu vill jag ha sommar och sol!

Nu däremot är det dags att duscha innan jobbet. Elfte helgen i rad, jippie! Sedan jobbar jag mån-tis också, jag kommer vara helt slut på onsdag. Fyfan. Det är icke kul att vara klen! Men man måste jobba för att få pengar, tyvärr, så det är bara att härda ut :) På tisdag får jag mina  inlägg till skorna innan jobbet iallafall, och de ska väl "vrida rätt" kroppen på mig, där hoppas jag på att slippa värk i knän och rygg, hoppas!

God morgon!

Jag hade tänkt gå upp 8, men vaknade inte förrän 10. Jaja, elva timmars sömn förtjänar man väl ibland?
Nu ska jag snart släpa mig upp från sängen (madrasserna) och äta lite frukost, sedan ut på en lång promenad med världens bästa hund.
Jag har börjat att bli nyfiken på Winnies stamtavla också. Camilla (förra ägaren) har fortfarande den hemma, funderar på om jag ska be henne skicka den. Hon är ju min första hund med stamtavla, klart jag är nyfiken? Jag har fan aldrig ens sett en hundstamtavla!
Så det ska bli roligt att titta på :) Om jag tänker efter så jag har bara sett kaninstamtavlor, haha, nörden!
Nej, jag och Camilla har sagt att jag ska ta med den någon gång när jag hälsar på, men vi har glömt det varje gång sedan i...  November? December? När det nu var som vi bestämde med  uppfödaren att Winnie skulle bli min på riktigt :)
Min älskade tjej! Hon och Alfred lekte så jävla bra igår, var så underbart att se! När hon hade Alfred och en boll att koncentrera sig på så brydde hon sig inte om bilar som åkte förbi, folk som cyklade och åkte spark förbi.. Nej, hon höll sig längs vägkanten då, när jag hade sagt till henne då såklart. Fast ioförsig brukar hon aldrig bry sig om förbipasserande folk eller bilar annars heller. Det är bara hundar hon vill hälsa på.
Hoppas, hoppas vi lyckas komma i väg på någon kurs i vår/sommar, då ska väl den biten bli bättre också. För hon har ju trots allt växt upp på landet, det är inte så många främmande hundar där... Och då menar jag inte landet som här i Vansbro, utan verkligen LANDET! Ute i skogen, 2km till närmaste "samhälle" där till och med kiosken slagit igen, det bor 200 pers runt hela sjön. Utanför en pytteliten by alltså.
Nej, frukost och promenad sa vi väl?

Tidig fredag

Japp, nu ska jag hoppa i säng. Har varit äckligt trött hela dagen. Skönt om man kommer upp hyfsat tidigt imorrn och hinner hitta på något innan jobbet.
Haha gud så trött Winnie har varit efter promenaden! hon har legat och sovit hela tiden, förutom nyss när vi var ute och vattnade kaninerna (mat fick de av Alfred förut idag).
Sedan skämde jag bort dem med  lite knäckebröd :) 

Gjorde lite extra sjukgymnastik idag, så vi får se om jag få någon träningsvärk imorgon. 


Någon gång sk jag tatuera in mina hundars namn. Inte med detta typsnitt, men något kursivt iallafall. Vet inte var jag ska sätta den dock. Insidan överarmen kanske? Vettefan. Länge tänkt att jag vill ha hundarnas namn men jag har inte lyckats bestämma plats. För er som inte har känt mig i alla år så kan jag väl lika gärna berätta kortfattat om de hundar jag har/har haft.

Rocky = Rocko, min familj alla första hund, född aug 03. Hos uppfödaren hette han Rocky, men jag hörde fel när jag pratade med henne i telefon, så vi började kalla honom Rocko hemma innan vi hade fått hem honom, och sedan fick han heta med O istället för Y helt enkelt:)
Dog knappt två år senare i en krampattack. Hjärntumör?Epilepsi? Gift? Vi vet inte. Varken avgiftande eller kramplösande hjälpte, så efter två dygn på djursjukhus med kramper skulle han ha fått hjärnskador även om kramperna slutat, så då fick han somna in.  Saknar dig Rocko!
Trollius = Trolle, familjens gemensamma hund. Uppfödaren döpte valparna i kullen efter växtnamn, och han fick namnet Trollius, som är latinska namnet på smörbollssläktet. Vi hade tänkt vänta med att skaffa en till hund tills sommaren, Rocko dog i augusti, men min lillebror var så deprimerad och satt helt apatisk hemma och tittade på bilder på Rocko bara, så då bestämde vi att det var dags att skaffa en ny hund redan ändå. Och som ett tecken, Trolles annons var utlagd på Blocket samma dag som Rocko somnat in, även om vi inte såg den förrän flera veckor senare. 
Novella = Novella. Världens sötaste och gosigaste shih-tzutjej, min och mitt exs gemensamma hund.  Men då ingen av oss hade tid med hund på egen hand så har hon tyvärr flyttat vidare. Saknar min toka! 
Tyson = Tyson. Min allra första egna hund! Helt egna hund! Skaffade honom i dec 06 när jag gick på Lillerud, då jag hade tänkt valla med honom. Men sedan i slutet av januari lessnade jag ut totalt på Lillerud, och flyttade tillbaka till Vansbro. Tyvärr var det enda boendet jag hittade ett kollektivboende, där man inte fick ha husdjur med. Tyvärr blev det för mycket för min lilla sjuka mamma med en valp på ett halvår och en unghund på 1½, båda bordercollies. I maj flyttade han till världens bästa Stig på foder, ett år senare såldes han. Han har världens bästa husse nu, och jag är så glad att han har det så bra som han har det, för han verkar må SUPER! De passas varandra så jävla bra, precis som jag och Winnie klickar så bra. 
Breaking the Habit = Winnie. Hennes kennelnamn är Dreamrocks Breaking the Habit, kullen döptes efter Linkin Park-låtar. Ja, vad ska man säga om Winnie? Hon är helt jävla fucking underbar helt enkelt. Jag har aldrig träffat en hund som passar mig så bra! Missförstå mig inte, jag älskar alla hundar jag har haft lika mycket, men Winnie och jag passar så bra tillsammans, så det är inte klokt. Jag är så stolt och glad över min flicka!
Oj, det blev längre förklaring än vad jag trott. Nu är det sängdags, ska börja läsa en ny bok, "Sofies väg" tror jag den hette. Godnatt!

Winnie och Alfred

Vi var ute i cirka 1½ timme idag, superskönt! Gick en sväng upp mot Söderåsen, sen på gamla järnvägen en bit, och sedan längs plasket. Inte så långt egentligen, men med en lite pöjk med så tar det tid :D

Lägger in en massa miniatyrer, för den som är intresserad är det bara att klicka så kommer bilderna upp i större format :) 








Promenaden

Sitter och sorterar bilder från promenaden med Madde, Lisbeth, Alfred och Winnie idag. Blev bara 140 bilder! Men med en söt kille och en söt hund att ta kort på så kan det ju inte bli annat :) Och bra väder att fota i! Bjuder på ett smakprov, fler bilder kommer senare :)

Burstädningen igår!

Tänkte det var smidigast med ett eget inlägg om kaninerna :) Dåliga bilder, det hade börjat bli mörkt när jag var ute.
Översnöad hage?

Fick skotta så jag kom fram till hagen :P

Barbie på väg ut? Nej då, de var så snälla allihop, tittade bara över kanten men ingen hoppade ut, även fastd e hade kunnat gjort de hur lätt som helst :D
Iskakan i Oskars bur :P Men man får väl skylla sig själv när man haft ont i ryggen och kört på ströbädd. Men jag kan lova att det var ett helvete att få loss den! Nu ska det inte vara någon jävla ströbädd länge, nu är det vår snart!
Oskar ute i hagen. Älskar skallen!

Ussi kikar upp :D


En liten, liten svart Brünhilde..

Tröttis

Usch, så trött jag blev. Men sov i och för sig bara 6 timmar inatt, plus vaknade massor av gången som jag gör varje natt.


Jaja, jag tyckte mötet gick bra i allafall. Förutom att  jag faktiskt började må dåligt. Jag har ju tänkt så jävla positivt ett tag nu, och hon ville veta hur jag mådde, vad jag gjorde osv när jag mår dåligt, så då var man ju tvungen att tänka efter. Usch, de var inte kul, jag hade nära till gråten där en vända. Bara att fortsätta tänka positivt helt enkelt!


Snart ska vi ut på promenad med Madde och Alfred i solskenet, det ska bli skönt! Och så får ju Winnie leka med sin kompis också. Så skönt att Winnie funkar så jävla bra med barn! Och andra hundar också för den delen. Det är aldrig några problem med min fina tjej :) 
Förutom att hon vill hälsa på alla andra hundar hon möter, så då brukar de bli gnäll, men det jobbar vi på att träna bort. Hon blev värre efter löpet också, jävla skitlöp. Ska undersöka det där med kastration igen. Dock har jag hört skräckhistorier om att en femtedel av kastrerade tikar blir inkontinenta, och i sådana fall står jag ju hellre ut med ett löp i snitt var åttonde månad än en hund som inte kan hålla sig. Jaja,som sagt, får undersökas närmare :)

Uppe med tuppen!

Trots en ledig dag är jag uppe innan nio, lite stolt faktiskt! Det är inte ofta det händer kan jag lova. Ändå somnade jag inte förrän efter ett inatt.
Men det har ju sina anledningar, jag är inte helt ledig.. Om en timme ska jag till KBT-teraputen, det blir spännande! :)


Det börjar kännas att jag är sjuk "på riktigt" nu, att jag aldrig riktigt blir av med det. Men det känns bra, det känns som att jag fått såpass mycket hjälp, eller hjälpmedel att hjälpa mig själv, att jag ska klara av det här. Klara av att leva ett drägligt liv trots värk, eller lindra värken åtminstone. Utan massa smärtstillande, usch för tabletter! Jag hatar att stoppa främmande saker i min kropp, jag ryser lite varje gång jag stoppar i mig ett p-piller till och med, usch för tabletter!
Men har man växt upp med en mor som varit sjuk i 12 års tid och stoppar i sig ett tjugotal tabletter och ändå inte mår bra, nej, då tror man inte på mirakelpiller. Jag tar bara värktabletter när det är som allra värst - och när jag jobbar. Det är inte ofta jag är ledig och tar värktabletter, det är för att jag ska kunna jobba helt enkelt. Men jag tycker inte de hjälper i de flesta fall heller, men det är väl för att jag inte "tror" på dem. Nej, naturligt ska de vara! Jag är jävligt sugen på att börja äta ekologiskt i så stor mån det går. Jag köper ju inte kött, bara pålägg i stort sett. 

Köttindustrin är skit. Vilt (älgkött) och egenslaktat ska det vara! Längtar tills i framtiden då jag ska ha kommit igång med kaninaveln ordentligt, då ska jag ha några djur bara för kött och päls. Jag vill lära mig bereda skinn också! Men det var lite snack på Tysklandsresan om att vi skulle ha en liten kurs i DLKAF, hoppas hoppas :)
För mina framtida barn ska inte ha någon jävla inköpt fårskinnsfäll i barnvagnen, icke! De ska ha en kaninskinnsfäll! Och visst, jag kan väl verka lite hemskt när jag slaktar mina "husdjur", men om man äter kött själv tycker jag inte att man kan säga ett skit. För om man köper kött, då stödjer man köttindustrin och att djur kanske inte har den allra bästa djurhållningen, kanske inte den bästa hanteringen vid slakt, stress, stress och åter stress bland djuren.

Djur som ska bli kött slaktas oavsett, och då är det väl bättre att äta ett kött där man vet var det kommer ifrån. där man vet hur uppväxten varit, där man vet vilken skötsel djuret har haft OCH där man vet att slakten gått lugnt och smidigt till. Egenslaktat är alltså bäst helt enkelt, om man nu äter kött. Alla djur ska slaktas, och om man köper kött för att man inte klarar av att slakta själv, ja, då blundar man för sanningen helt enkelt. Alla djur som blir till kött som ska ätas, de slaktas helt enkelt.
Nej, nu har jag ju till och med tänkt till lite idag. Nu ska jag pallra mig ut med hunden, sen dra iväg till vårdcentralen.

Natti

Nu har jag sett på Luftslottet som sprängdes, så jävla bra! Synd att det var filmen bara. Någon gång i framtiden när jag känner att jag vill lägga pengar på det så ska jag köpa in alla tre filmer, så kan man se dem när som helst.

Jag är dock sugen på att köpa böckerna, undra om de finns i pocketform? Sedan har jag ju tänkt skaffa hela Twilightserien i bokform också. Jaja, jag tror jag får skaffa en riktig bokhylla först också, börjar få många böcker här hemma!
Städade kaninburarna förut idag. Jävlar vad jag hatar vintern! Iallafall när man städar kaninburar och hela skiten frusit. Oskar, som är en hane, pissar i hela buren. Så i hans bur var hela nedre botten en stor iskaka. IS! Lyckades hacka loss en del, sedan lossnade en kaka stor som halva buren. men jävlar vad det tog tid, hans bur tog lika lång tid som alla tre andra burar tillsammans,  om inte mer. Det andra var ju bara att ösa ur i stort sett, bara lite is i kanterna.. Men nu är de gjort iallafall! Och alla fyra har rent och fint :)
Men usch, vettefan om mina tyska tjejer har mask eller inte :( Blev ju lite fundersam igår när jag vägde dem och de vägde så lite, och idag kände och klämde jag på dem lite mer, och usch vad smala de är över ryggen! Mest Brynis, den svarta, men hon vägde ju bara 1,45 :( 1,58 vägde hon i Tyskland om jag minns rätt, så hon har gått ner 1,5hg. Och på en sån liten kanin är det mycket...
Så imorrn bär det av till apoteket för att köpa svindyra Axilur. Eller ja, svindyrt och svindyrt, tror de kostar runt 150 spänn, men när flaskan är på typ 50ml så är de onödigt mycket. Om jag minns rätt räcker en sån flaska till att avmaska 100-200 kaniner. Och jag har fyra. En öppnad flaska håller inte så jävla länge heller så man får slänga typ nio tiondelar, kul!
Och jag som tycker jag gett dem mycket kraftfoder, de har fått knappt en deciliter, och det är mycket. Jag trodde
de hade blivit feta. Oskar och Barbie väger då över 2kg styck så det är säkert nån skit från utställningen i Tyskland som U och B har fått. Skit också! Jaja, vi får prova att avmaska, jag hinner precis med en "full" avmaskning innan Tierp, så de ska vara friska och smittfria osv, så vi får se om de följer med då eller inte. Nu är de som sagt kantiga och matta i pälsen, så just nu är de ju inget att ställa ändå...
KRÅNGEL!!!
Nej, nu ska jag ut och mata mina lurvbollar, sedan blir det sängen, ska vara vid KBT-terapeften (eller hur det nu stavas) imorgon förmiddag...
Lägger in bilder på kaninerna i den översnöade hagen imorrn!

Bajs

Nu har jag dragit på mig mina arbetsbyxor från Lillerud, så nu drar jag ut och skottar lite skit hos kaninerna! Måste dock trampa ner snön i hagen lite först, den räcker ända upp till toppen av gallret..

Hemma

Ja, nu har jag varit hemma i cirka en timme, skönt. Sitter och glor på Simpsons. Så jävla trött och slut!
Men en bra arbetsdag, älskar mitt jobb! Om det inte var för min värk så skulle det vara drömjobbet, för jag trivs som bara fan. Hoppas det blir bättre när jag får mina inlägg och kommit igång med sjukgymnastiken ordentligt, för jag är inte så förtjust i min värk i kroppen!
Idag har Winnie umgåtts med min pappas kusin i stort sett hela dagen, skönt för henne att slippa vara ensam! Och AL är så förtjust i henne, hon säger att det är en så snäll och go hund :) Härligt att de trivs, och AL är ju pensionär så ofta har hon tid :)
Ikväll ska jag hyra "Luftslottet som sprängdes". Hoppas ingen hyrt den på blueray bara, så jävla mycket bättre bild!
Nu ska jag snart hänga upp en tvätt, så fort jag orkar resa mig ur soffan.. Snart alltså, eller sen ;)
Sedan blir det att tvätta mer.. Sen kanske diska? Orkade inte igår.. Får se hur mycket ryggen orkar med.
Imorrn ska jag till KBT-teraputen och hon ska lära mig att acceptera och leva med min värk, det låter bra, hoppas det känns bra imorrn också :)
En trött och sliten Lina

God morgon!

5.20, underbar tid att gå upp på! Man ska vara glad att man har jobb iallafall :)
Även om jag är en sketen behovsanställd, jag får lön!
Så nu ska man dra på sig jobbkläder, ut i kylan och rasta hunden, och sen iväg till jobbet, jippie?

Svart tulpan

Jahapp, då råkade man färga håret . Svart tulpan hette den, nåt svart-lilaaktigt. Ser inte ut som riktigt lika mycket "färg" som det gör på bilderna. Men lite förändring iaf, de e skoj!
Ni ser den ojämna luggen också, woho!
Trött och osminkad är jag också, stå ut ;)

"Nytt" sovrum!

Sådärja, nu har jag förberett flytten lite iallafall. Skruvade isär sängramen, en sak mindre att fixa med då runt 12:e.
Sedan slängde jag i mina nya sängkläder, så jävla gött med rena sängkläder! Jag byter cirka en gång i veckan. Känslan att lägga sig i nytvättade, rena sängkläder är ju så fucking underbar.
Dock så blev det bara två örngott, de andra var ju skitstora, så de måste jag sy in, men det orkade jag inte nu.. Tur att jag  hade två i samma färg som lakanet, de matchar ju ändå liksom :)
Sedan har jag är trasig bräda under ena madrassen som jag hade behövt att byta ut. Hur nu den gått sönder, det händer ju aldrig något i min säng?
Det måste ha varit någon som hoppat i sängen på nån fest, ja, så måste det va! ;)
Haha, jag blev bjuden på en resa till Thailand idag. Fick ett sms från brorsan som är där nere förut idag
"Tjo. Allt bra? Sitter här med R. Han säger att han betalar din biljett om du kommer ner :P"
Och så mycket pengar som de där jävla Norge-jobbarna har, iallafall på brorsans jobb, så menar han säkert allvar också. Men njaaa.. Känns lite lurt!
Plus drygt eftersom brorsan ska hem på lördag, man hinner ju inte vara nere där så mycket, tar ju typ ett dygn att resa :P Hinner dit och vända i stort sett.
Men ack, det är inte lätt att vara snygg och eftertraktad, mohaha!

Anmält!

Nu har jag skickat iväg anmälan till Tierp! 27 mars är det dags, första utställningen sedan sep-06, eller ja, första utställningen jag ställer ut något på nästan 4 år. Jag var på Dala-Expo aug 07, Alingsås jul-08 och i Karlsruhe, Tyskland dec 09. Men en utställning varje år, det är alldeles för lite! Eller hur?
De vägde mindre än jag trott, jag som trodde jag matat dem för mycket och trodde att Ussi iaf skulle väga över, eftersom hon låg på gränsen i Karlsruhe, men hon vägde 1,74 (1,89 i Karlsruhe) och Brünhilde vägde 1,45 (1,58 i Karlsruhe).
Dock kanske det var fel på deras våg, eller min? Äsch, min är digital, den lär väga rätt, det är nog tyskarnas våg som vägde fel ;)
Liten dubbelhaka har hon dock ;) Men det kan ju bero på hur hon blir buren också :P




Var väldigt fin himmel ute, var tvungen att ta en bild :)
Nu ska jag vika lite tvätt, och försöka få bort lite disk genom att sätta mig bredvid duschen och diska.. Uschja.. Men runt 12:e skulle vi får flytta in, skönt! Ska se om det går att ringa Telia nu och flytta bredband och telefon, men det lär väl ta ett tag innan det funkar i nya lägenheten, blir nog internetlös ett tag :( Har för mig att det tog 3v när jag och T flyttade in i huset att flytta den där skiten, och det är ju bara 1½ vecka kvar... Tur att man kan surfa in på facebook i mobilen iallafall. Säkert bloggen också, men det har jag inte listat ut hur man gör än, otekniska jag ;) 

Sedan har vi ju adressändring och sådant roligt som ska ändras också.. Usch ja!



Det har ramlat av mer rappning från husväggen också, hela framsidan av gården är dammig, ser ut som aska nästan.. Inte undra på att det är kallt i huset :(




Sedan ska vi sova tidigt ikväll som sagt, upp tidigt i morgon och jobba. Första gången jag jobbar med nya chefen, spännande! Var dock in på jobbet en sväng idag och lånade kopiatorn för att kopiera importernas papper och posta dem såklart, och då pratade jag med henne en sväng och hon verkar supertrevlig, kan nog bli bra det här :)


Det enda övriga som jag skulle ha gjort idag är att ha varit hem till Camilla och druckit lite kaffe, blev ingen långpromenad då Madde och A redan hade varit ute hela dagen, dum jag var så skrev jag bara på msn istället för att ringa :P Och när Moa hade tid så var jag hemma hos Camilla, så de tar vi någon annan dag. Tur att man bor i en liten kommun, inte så långt till varandra :)

Men jag tycker ändå att jag hunnit med en del idag! Härligt :)

Stamtavlor

Nu har jag postat jag postat iväg importernas stamtavlor, skickade med svenska stamtavlan, ebdömningskortet och kvittot från tyskland, vettefan hur mycket man skulle skicka med egentligen, bara stamtavlan och bedömningskortet tror jag, menmen, bättre för mycket än för lite!

Tog kopior på allt, och skickade med ett frankerat svarskuvert, och hade resp. kanins grejer i varsin plastficka, det lär väl räcka? Jaja, nu när jag har kopior så är jag ju "säker" ifall posten skulle slarva bort det..
Nu ska jag hänga upp en tvätt, sedan ska jag få iväg anmälningarna till Tierp. Första kanunutställningen på 4 år, LÄNGTAR! Senast jag ställde ut var på Lillerud hösten 06, det är ett bra jävla tag sedan. Då vann jag ioförsig klass M tror jag det var? Och blev bästa junior. Att det inte var så många som ställde i klass M och att det inte var så många juniorer som ställde ut behöver vi inte tala om :P
Kom på att de vill ha vikt på anmälningssedeln också, så jag lär väl ut och väga Ussi och Brünhilde först, suck, ut i kylan igen!

Go morgon!

Eller förmiddag kanske. Jag kom upp vid halv tio idag, rätt okej tid ändå. Dock la jag mig runt tolv, blir rätt många timmars sömn ändå... Idag måste jag sova tidigt, upp strax efter fem imorgon.
Sitter och försöker klämma i mig det sista av frukosten, yoghurt med en massa frön. Det är mättande kan jag lova!
Massa solrosfrön, hela linfrö, krossade linfrön, sesamfrö och lite havregryn. Sedan hade jag två passionsfrukter hemma också, så de öste jag på!
Sedan dricker jag min superjuice.
God, mättande och vad som känns som en nyttig frukost :)
Vek tvätt igår, och upptäckte att jag måste städa i skåpet, eller helt enkelt riva ut allt när vi ska flytta. Massa skit huller om buller! Hittade dessa böcker, alla utom den till höger är olästa. Hittade två till efter att jag tagit bilden också...
Och så här ser hela jävla skåpet ut. Handdukar, innerkuddar, sängkläder, kläder och papper i en enda röra. Nej, efter flytten ska de blir ordning i det där jävla skåpet.
I lådan längst ned till vänster är det en massa skit som jag slängt ner som jag inte vet var jag ska göra av, och i lådan till höger är alla piercingsmycken, kanyler, tång, rengöringsskit osv...Plus nytt smink. Skulle ha skaffat någon mindre bättre låda till piercinggrejerna, så man har lite ordning. Har ropat på ett gäng med sådana där små zip-plastpåsar på tradera iallafall, då kan alla smycken få en egen, förutom de som är i samma storlek, färg och form såklart..
Massa städning och röjning man ska ta sig an! Men orkar man? Nej, för det mesta inte. Var i helvete ska man börja?

Tvätt och gympa

Nu har jag sorterat all smutsig tvätt, hängt upp en tvätt och slängt i en ny. Vikt en massa tvätt och dansat runt här hemma också, härligt!
Nu ligger jag på golvet och gör lite sjukgymnastik, kom på att jag inte gympat sedan i fredags, inte bra! Men i lördags var jag bakis och sen satte det igång igen, och i söndags var jag bakis och jobbade hela jävla dan, och igår sov jag bort hela dagen. Ursäkter, ursäkter! Men nu gympar jag iallafall, så då är de gjort för idag. Kör lite extra för att ta igen de förlorade dagarna lite :)
Hittade en bild hos Kolartorpets kaniner, från utställningen i Karlsruhe, på lördagen var detta om jag minns rätt.
Jag, Pierre och Caroline sitter och äter goa minimunkar. Man ser lite trött och sliten ut dock! Men upp tidigt, lite sömn, sovit på en buss, rest i över ett dygn osv osv, det har sin anledningar!
Väldigt trevlig resa iallafall. I slutet av mars blir det en liten kaninresa, på utställning i Tierp. Jag och två andra uppfödare från länet ska åka, en bor i kommun! Blev helt paff när jag fick reda på att det finns en till i kommunen, det kunde man inte tro :) Men smidigt att ha någon att åka med innan man fått körkort :)
Så imorrn ska jag maila iväg anmälningar och så ska jag skicka in tyskornas stamtavlor till riksstambokföraren, så deras svenska stamtavlor blir godkända, som jag inte fått tummen ur och gjort än.
Sedan har jag tänkt hinna med promenad med Madde, solning och bastu med Moa och fika med Camilla. Får se vad som blir gjort, jag hoppas på alltihopa!
Måste börja utnyttja de dagar jag är ledig, och inte bara sitta hemma. Det är inte bra! Man kan ju inte vara hemma och toffla när det inte finns någon att toffla för :P
Nej, nu ska jag göra klar min gymnastik, borsta tänderna och hoppa i säng, gonatt!

Simpsons!

Just nu är det sexan som gäller för min del, de visar två helt nya avsnitt, jippie! Nästan så jag borde dricka en av mina Duff-öl för stämningens skull :)

Matdags!

Nu har jag mat inne i ugnen. Inget avancerat. Hade en påse med klyftpotatis i frysen, så jag hällde upp några sådana på en plåt. Sedan hade jag två jättechampinjoner, så de skar jag i bitar och hävde på lite olja, salt och peppar, sedan tog jag vitlöksklyftor, delade på dem och la dem bland champinjonerna. Sedan hade jag en påse med wokgrönsaker, så de hällde jag på lite på plåten också, och sen in i ugnen! allt på samma plåt :) Inget avancerat om sagt, men tror de blir gott ändå :) Känns bra när den gamla hederliga fantasin slår till ibland, för det har det varit dåligt med på senare tid också!
Känns som att allt går bra nu och vindarna är med mig :)
Det är det som har känts dåligt nu efter att jag blivit sjuk, att man blir så sjukt orkeslös och omotiverad ibland, ja, som en liten depression eller vad man ska kalla det. Man går bara och mår dåligt, dåligt och dåligt.
Men nu som sagt, nu känns det skitbra! Tror helgen hjälpte till en hel del, det var så innihelvete roligt och trevligt! Jag är så jävla nöjd helt enkelt, så jävla NÖJD!
Hoppas att det dröjer länge tills nästa depp-period, eller att den aldrig kommer!
Lägger in bild på ena jättechampinjonen innan jag dissikerade den. Köpte dom för flera veckor sen, men de verkar ha hållt sig bra i kylskåpet, var inget fel på dem alls :D
Så här ser maten ut just nu. Inte riiktigt klar tycker jag, jag vill ha den lite mer bränd, det måste vara färg på maten!

Härlig dag!

Nu har jag varit till Blå Huset och fått mina fötter kända och klämda på, och avgjutna. Sedan var jag på Konsum och handlade lite. Hittade en jättegod hjortkorv för bara 30 spänn, och en dyr juice på bara 0,75l för typ 30 spänn. Men den hette "superjuice" och var med blåbär och acai (vad nu det är för något), så det låter nyttigt iallafall!
Sedan köpte jag hårfärg också, "svart tulpan". Blir nåt lila-rödaktigt, kul med förändring! har varit sugen på rött ett tag så de blir åt det håller iallafall. Luggen har jag tröttnat på redan. Den hängde i ögonen på mig i lördags så jag skulle klippa till den lite, men de blev för kort och ojämnt. Bara att vänta nån månad tills den växt till sig så att man kan klippa den jämn :)
Eller ja, inte helt jämn, det är inte snyggt tycker jag. Vissa passar i det, men det är inte många...
Det ska inte vara så ojämnt som jag har nu iallafall, haha.
Sedan träffade jag Moa på Konsum, vi skulle ha simmat, men det var ju så soligt och fint ute, så vi gick och hämtade Winnie och gick ut på en promenad istället. Det var skönt!
Jag fick inbjudan till avslappningskursen idag också. Ska blir riktigt intressant!
Jag känner mig riktigt snygg idag. Har tillochmed jeans på mig! Annars har jag alltid mjukisbyxor på mig, om jag inte jobbar eller är på fest då, men de är inte så ofta jag festar nuförtiden, inte lika mycket som förr iallafall.
Okej då, lite påsar under ögonen osv, men det är som vanligt!
Det är inte ofta man känner sig snygg som osminkad iallafall, lovley!
Nu ska jag försöka sluta röka igen också, få se hur fan det går. Har köpt snus, så ska köra på det ett tag. Har börjat bli trött på att det luktar fan av ytterkläderna, och drygt att inte kunna springa utan att bli andfådd efter 10m typ. Nej, nu ska de bli slut på skiten! Rökande är ju inte så bra för välbefinnandet överhuvudtaget heller, och bättre välbefinnande behöver jag verkligen.
Slänger in en bild på min nya väska som jag köpte på Erikshjälpen i veckan för 35kronor. Jag blir mer och mer kär i den! så jävla skönt med långt och smalt axelband, så kan man ha den över axlarna liksom.
Och precis lagom stor! Jag får plats med min kalender precis, sen får plånboken plats, och mobilen har ett eget fack. Perfekt! Tycker den blir snyggare för var dag som går också, härligt härligt!
Känns som att livet går bra just nu, en bra period igen, härligt!

Snöpulsande

Var ute med Winnie vid plasket och pulsade i snön nyss, härligt!

Snö lite högre än knäna, var lite jobbigt att springa i den!

Tisdag

Dags för en ny dag då. Idag har jag ringt till Vansbrohem iallafall, så nu får vi hoppas att vi får flytta så fort som möjligt, han som bodde där skulle se hur fort han kan flytta ut, men någon gång i början på nästa vecka blir det nog.
Nu ska jag ut med hunden, och sen duscha innan jag ska till "Blå huset" och se vad jag ska har för inlägg till mina stackars platta fötter, längtar tills jag får de där dyra jävlarna! Nu ska det bli ordning på kroppen här!
Jag och Rymdmakaronen i lördags

Räkningsjävlar..

Jag hade tänkt sova tidigt ikväll, men så blev det icke. Fyfan, har nyss betalat månadens räkningar, lite sent, men det blev gjort iallafall. Fyfan, lika ångestframkallande varje gång. När det närmar sig 10k utan att man egentligen har andra räkningar än boendekostnader så känns de inte fint! Nu var det dock hyran, försäkring på katterna, böckerna som jag köpte och sista fucking jävla 3-räkningen. Och Kalle Anka såklart! Det enda stadiga jag kostar på mig :) Så det var eg. Bara runt 1,5 om man tar bort hyran/elen, så det är ju inte så jävla farligt egentligen, och där var 700kronor som var katternas försäkring också. Sedan ska Winnie försäkring dras på autogiro, men det vet jag inte om den gjort, måste in och kika det också...

Nu ska jag samla ihop så mycket skräp som jag hittar och trycka i soptunnan och dra ut den till vägen, sopdag imorrn. Kanske sista gången jag drar ut den där soptunnan till vägen! Härligt härligt, snart flytt!

Today...

Idag har inte mycket blivit gjort inte. Jag har tvättat en tvätt, men inte orkat hänga upp den.. Än iallafall.
Jag har varit på selins och ätit med Karro iallafall, och sen var vi ute och gick i nästan två timmar och diskuterade helgens bravader, sjukt nöjd med helgen! Fan, så jävla kul har jag inte haft sen precis efter att jag flyttade hösten08, eller ja, hösten/vintern 08 och våren 09 var sjukt kul hela tiden. Känns som samma gamla Lina igen, det är gött! Hoppas det fortsätter så, jag hoppas på att få iordning på mitt liv snart. Men det blir väl bättre nu efter flytten kan jag tro, nu när jag ska få mina inlägg, har börjat på sjukgymnastik osv osv, det blir nog bra det här!
Jag kan dock inte sluta att vara nöjd med helgen, så jävla bra!
Haha oj förresten, la in bilder från kameran nu och upptäckte att jag hade tagit bilder på mina piercingar utan att radera, jag har inte sett dem själv från "rätt" håll om man säger så innan, får hoppas ingen tittade igenom kameran i helgen, haha! Nu är dom raderade iallafall ;)
Bjuder dock på en bild från i helgen, jag och Moa i fredags på Selins. Världens bästa Moa! Imorrn ska vi se till att komma iväg och simma iallafall som vi sagt vi ska göra i evigheter, längtar!

Mars

Ja, nu var det tydligen mars helt plötsligt. Vårmånad ju! Snart kommer värmen, snart snart...
Jag skulle ju ha vart ledig i helgen som sagt, men så blev det icke. igår skulle jag ha jobbat3 timmar, men sedan blev en sjuk så jag fick jobba från fyra och till stängning också.
Haha, fult egentligen. Gick i tron att jag skulle vara ledig, men sen blev det den längsta arbetsdagen jag gjort på evigheter, i stort sett från 12-22. Och bakis på köpet. Och så innihelvete mycket folk. Sälenturister + Vasaloppsfolk = massa jävla turister.
Så inatt sov jag 11 timmar. Välbehövligt! Men ångestframkallande...
Nu ska jag ta mig upp ur sängen, ut med vovven, sen blir det att leta fram alla räkningar som ska betalas..