Fy FAN!

Idag är jag inte på topp, av självförvållande anledningar. Har nyss kommit hem efter att ha jobbat tre timmar, men sedan blev en sjuk, så jag ska tillbaka och jobba vid fyra, och jobba resten av kvällen..
Jag som skulle vara helg ledig denna helg :( Menmen, sånt man får stå ut med när man är vikare/behovsanställd tyvärr, men jag skulle gärna ha EN helg ledigt var tionde vecka iallafall :P
Jag har fan jobbat varje helg iår, de känns lite drygt kan jag lova.
Så nu måste jag ut med vilddjuret en vända innan jag drar tillbaka och sliter. Jag är inte pepp kan jag lova, inte alls... Jaja, det blir pengar iallafall!

Dagen efter

Idag mår jag inte bra, Inte bra alls.
Sedan ska jag jobba imorrn ändå. Inte kul.

Kvällen

Styggaste någonsin på systemet. Som alla som har glasögon vet, så är vintern ett helvete när man varit ute och kommet in. Glasögonen immar igen och man ser ingenting.
Detta hände även mig förut när jag gick in på systemet, så jag skulle putsa av dem tänkte jag. Då ramlar ena glaset ut! WTF? Tryckte fast det så gott de gick, men de blev inte så bra.
Så nu måste jag använda mina gamla jävla linser. Plus beställa nya, för de är gamla som sagt.
Nu ska jag göra lite sjukgymnastik och sen slänga mig i duschen, få se vad som händer ikväll, jag och Camilla skulle nog hitta på nåt, vi har inte festat sedan hon opererade sig, och de var i höstas någongång?
Men nu är hon gipsfri och kan gå igen, så nu jävlar!

Kattstatus

Alla bryr sig väl om sitt husdjur? Ingen vill väl "avla" på sitt djur när de inte vet vem pappan är? Alla vill väl att ens husdjur har möjlighet att komma hem igen om det skulle försvinna?
Alla kattägare verkar inte tycka det. Visa att du bryr dig, kastrera och id-märk innan du släpper ut katten!

Självklart

Så klart tog jag fel på tid, mötet var inte 14 utan 13. Så kvart över blev jag uppringd och de undrade var jag var...
Jag som hade tänkt gå halv för att komma i god tid, haha! Menmen, jag kom dit iallafall :) Om än något sent. Pinsamt, jag som bor närmast kommer sist :P
Nu ska jag nog trippa ned på systemet, har dricka hemma men det kan vara gött med något annat också :)

Fredag "morgon"

Jag la mig strax innan tolv igår och ändå vaknar jag inte förrän halv elva? Hade klockan på åtta i morse men inte fan tog jag mig upp då heller.. Nej, men nu är jag påklädd och sitter i soffan iallafall. Ska ut med Winnie en vända snart, sen vet jag inte riktigt vad som händer, förutom mötet sedan.
Ha en bra dag!

Nattinatti

Nu är jag så trött så jag stupar snart.. Det sliter på en att gå upp 5.30 och jobba! Speciellt en sälentorsdag...
Imorrn ska jag försöka städa lite, har kommit på att det ser ut som att jag haft fan själv och hans vänner på besök här, men det orkar jag inte bry mig om nu, nu ska de sovas! Gonatt

Helg!

Nu har jag riktig helg för första gången på tio veckor! Så skönt! De senaste veckorna har jag ju bara jobbat en dag på helgen i stort sett, men man har ju ändå inte blivit helt ledig...  Men nu så! Dessutom blev glad på jobbet idag när jag plockade upp paket, båda mina hade kommit, det från Adlibris och det från Ellos, jippie!
Så här såg de ut:
Lite böcker i Jarastavens vandring
Sedan lite sängkläder från Ellos, ni får se dem i sin helhet när jag tvättat mitt mörkblå lakan, så jag kan lägga i dessa :)
Sedan två par trosor, behövs alltid :)
Jag ska ta mig en sväng ned på byn nu hade jag tänkt, ska se om "Blå Huset" är öppen, och sedan ska jag nog handla någon mat på konsum. Sedan ska jag nog krypa ned i soffa med en film ikväll, kom massa bra nya filmer nu i onsdags till jobbet, härligt!

SKÖNT!

Gud så skönt! Fick inget lönebesked igår, så jag kollade internetbanken nu, och jag hade fått mer lön än vad jag räknat med, mycket mer! så jävla skönt, då kanske de inte blir lika mycket pengapanik denna månad ändå...
Inte så mycket som jag trodde de skulle blir ialalfall, jag hade räknat med att vara het pank efter att räkningarna var betalda.
Men nu ser det inte ut att bli så! Gött!
Nu ska jag ut med vovven en vända, sen ska det tjänas ihop till nästa lön.
God morgon förresten!

Sängdags

Nu har jag sett klart filmen, helt klart värd att se! Nu är det sängdags, ska upp halv sex i morrn  för att hinna gå ut med skitgrisen innan jobbet :)
Sedan får vi se vad vi hittar på efter jobbet
Gonatt!

Bröllopsfotografen och sjukgymnastik

Haha, sitter och ser på Bröllopsfotografen, så jävla styggt med värmlänningar!
Nyss gjort ett litet pass med sjukgymnastik, tränade ju med sjukgymnasten så jag tyckte det fick räcka.
Nu ska jag pausa filmen en vända och hoppa i duschen, så hinner håret torka innan läggdags kanske :)
Satte i ena nya piercingen idag, slänger in en bild. Älskar min bränna!

En väska rikare

Nu har jag varit iväg å Erikshjälpen, hittade en liten brun skinnväska för 35 spänn iallafall. Inte så jävla snygg, men perfekt för fest då man får plats med kamera, cigg och pengar. Sedan var vi till cafe Myrbacka och fikade, och nu är jag hemma.
Ska iväg till jobbet snart och hämta nycklar, sedan ska jag se på bröllopsfotografen innan sängen. Upp tidigt och jobba imorgon bitti!
Ska se om jag ska träna lite innan läggdags också :)

Vinterpromenad

Vi kom in från promenaden för en stund sedan, och gud så härligt det var! Solen skiner från blå himmel, underbart!
Nu ska vi strax iväg till Erikshjälpen och kika, jag har aldrig varit där, så det blir spännande, man kanske hittar något guldkorn. sedan pratade Karro om att hon ville fika på fiekt där i Järna, så vi får väl se då :P
Sedan har jag hyrt Bröllopsfotografen på Blueray som jag tänkt att titta på sedan, tror den är bra!
Köpte en ny sorts choklad förut, den var riktigt god :)

Hemma igen!

Nu är jag hemma från sjukgymnasten, eller ja, kom hem för en stund sedan.
Tyckte det lät bra! Jag fick några övningar att göra hemma varje dag, och en återbesökstid om 2v. Nästa vecka ska jag till en KBT-teraput, eller vad det nu hette. Vad nu det är.
Och om drygt tre veckor börjar en avslappningskurs som jag skulle vara med på, för hon tror att jag kan spänna mig en hel del, och det stämmer säkert. När man har ont så spänner man kroppen!
Så det känns bra, nu ska jag göra de där övningarna en gång om dagen iallafall :)
Fick hem två navelpiercingar från tradera idag, med swarowskikristaller! Tvivlar på att de är äkta dock, för de var billiga smycken :P
Jaja, jag tyckte de var snygga iallafall! Blir fintfint mot solbränd hy i sommar! Det blingar fint i dom i solskenet iallafall :)
får hem lite nya kanyler vilken dag som helst också, sedan skulle jag har beställt lite CBR-ringar, men de hade jag tänkt beställa typ 100st från en grossist, men det har jag nog inte råd med denna månad, tyvärr...
Får vänta till slutet av mars med dem! Då ska det piercas lite mer på min kropp :D
Ska se till att komma iväg och pierca tungan och bröstvårtan/bröstvårtorna när jag flyttat också, de gör jag då inte själv, vill inte riskera att träffa någon nerv och inte kunna amma eller använda tungan, jag vill ju gärna prata liksom. Nej, det får en utbildad och diplomerad piercare fixa :D
Men vafan, intimpiercingar, naveln och öronen är ju skitsamma, det är ju inga användbara delar precis, de skinnbitarna hänger ju bara där liksom.
Det ska nog börja flyttas nästa vecka eller veckan efter det, spännande!
Var inte ens bilspår i snön där jag kom hem, alltså har inte rörmokarn varit här överhuvudtaget idag. Hantverkare! (och svordom)
Jaja, får väl spara disk och diska i lägenheten sedan helt enkelt :P
Nu blir det promenad på älven med Karro och hundarna, knäpper lite kort!

Skitsamma

Ingen rörmokare än så länge, och jag ska vara hos sjukgymnasten kvart över. Så nu ska jag äta upp min smörgås sen drar jag. Jag sa till dom att jag skulle till sjukgymnasten vid elvatiden, men de var lugnt enligt dem, för de skulle ju komma halv nio-nio. Yeah, sure!
Hantverkare!

Onsdag morgon

God morgon!
Vaknade och tog mig upp för cirka en halvtimme sedan. Nu väntar jag på rörmokaren, får de när de kommer idag, mellan halv nio och nio sa de, nu är klockan över nio :P
Menmen, vi får se när de dyker upp :)
Slänger in en bild på solbrännan sålänge, eller, som den såg ut i lördags. Snart dax igen för att behålla den!
Jag vet inte om jag är konstig eller normal, men jag älskar mina bristningar på låren å röven! Skulle inte ens vilja få bort dem om det gick!
De syns mer när man är solbränd också, så när de börjar synas ordentligt så har man bränna, höhö!

Några hundra kvar..

Läste precis på http://skaf.info/ att de hittat drygt 1100 kaniner, plus 200 döda. Alltså är det nästan 400 kaniner kvar, då det var närmare 1700 kaniner där inne. Det är svindlande att tänka!
Och tänk som sagt, om man hade varit där!
Usch ja, usch!
Nu är det dags att rasta vovven en sista vända, och mata kaninerna, sedan blir det sängen som gäller. Imorrn ska jag upp tidigt, för rörmokaren skulle komma runt halv nio-nio, sa de iallafall, vi vet ju hur de gick sist..
Sedan ska jag till sjukgymnasten strax efter elva, är förväntansfull som bara fan! Nu ska vi se till att må bättre här, yes boss!
Sedan ska jag ringa Vansbrohem imorrn och meddela att vi kan flytta in tidigare, och att jag vill ha badkar istället för duschkabinen som står där. Min kropp skriker efter ett varmt och skönt bad!

Mätta och glada

Nu har jag och Winnie varit hemma hos Anna-Lisa på lunch! Och uff, jag blev rejält mätt iallafall! Åt två portioner med någon kycklinggryta och ris, och sen äppelpaj till efterrätt. Winnie blev sååå bortskämd! hon fick massa gott av "faster", så hon svansade efter henne varje steg hon gick, och följe inte efter mig alls, hon som brukar sitta som ett klistermärke på mig annars när vi är på besök någonstans :P
Nu ska jag pallra mig iväg till jobbet snart, härligt att ha fått riktig mat för en gångs skull! Jag orkar ju i stort sett inte laga mat nu när jag knappt kan diska.. Men snart är det dags för flytt!

Tisdag

Ligger fortfarande i sängen, men ska släpa mig upp snart. Usch, idag är jag inte pigg. Hade tänkt gå upp nio men vaknade vid elva istället. Skit också.
Men men, ska iväg till min pappas kusin vid ett och bli bjuden på lunch :) Winnie ska också med!
Sedan är det jobb som gäller hela kvällen...
Hörs senare!

Måndag kväll

Ja, nu är det väl kanske dags att berätta lite om helgen?
I fredags var de då personalfest! Vi åkte i snygga Leksandbussen till Sälen, lite pinsamt faktiskt :P Menmen, de gick väl an! Var iallafall smidiga dryckeshållare osv i den, gött så! Var enkelt att blanda grogg i bussen :)
Efter div kisspauser så kom vi fram till Lammet och Grisen, och gud så gott det var! Jag åt lamm, fläskfilé och oxfilé, ja, som alla andra helt enkelt :) Sedan var det ju en massa godsaker till, som världens godaste vitlökssås, någon fetaostcreme, en helt underbar potatisgratäng, olika grönsaksröror osv osv.. Vet inte när jag åt så mycket sist! Åt tre tallrikar, den första helt rågad, de andra två lite mer normala. Underbart iallafall!
Sedan var vi till Experium och bowlade, det gick väl inte så bra för min del som vanligt, men jag blev inte sist iallafall! Efter det satt vi på någon bar som var i samma byggnad som experium, tills de stängde, sen drog vi hem.
Jag låg med benen i I´s knä hela vägen och sov så gott så :P
Vaknade till en vända av att M skulle hämta öl som låg under mig, och han ramlade över hela mig, härligt uppvaknande! Sedan kom vi till Vansbro vid tretiden, då drog jag hem och sov.
Blev glad över att det bara var två småpojkar hemma istället för fyra!
Ingen hade snott min säng heller, den ena låg på en madrass i vardagsrummet och den andra i soffan, härligt värre.
I lördags så fyllde lillebror år, min födelsedagspresent till honom blev att jag lagade mat till dem, och så köpte jag en prinsess(prins)tårta på Håkanssons åt honom. Så vi åt god wok och god tårta, härligt!
Annars så snöade det och var halv storm hela dagen, så vi höll oss inne. Var ute en sväng på eftermiddagen dock när det var hyfsat lugnt, pojkarna skottade snö och jag lekte i djupsnön med hundarna. Hundarna hade snö så det täckte ryggen på vissa ställen, och jag hade snö ovanför knäna! Lite härligt med snön är det, synd att de ska vara så satans kallt bara...
På morgonen när jag kom upp så frågade brorsan om jag visste om att en massa kaniner blivit levande begravda också, de hade sett det på aftonbladet...
Och nej, de visste jag ju inte, men jag läste och såg att det var i Nyköping, så då visste jag ju direkt att det var LU. Fyfan...
Jag tänker hela tiden om. Om jag hade åkt dit som jag hade funderat på, och om det hade taket hade rasat in under dagen.. Jag hade kunnat vara död nu! Mina kaniner jag köpte i Tyskland hade kunnat vara borta och döda, de jag la ut över 10 000 på om man räknar med resan och alla omkostnader... Fyfan, jag har blivit riktigt skakad av detta, TÄNK OM!

Läste idag att de jag köpte Oskar och Barbie av, deras tre finaste avelshanar av holländsk kanin har hittats döda. Fyfan! De hittar fortfarande levande kaniner, men de börjar hitta fler och fler döda.. Hemskt!
Igår så jobbades det ända tills kvällen, gjorde inte så mycket innan, tråkväder som på lördagen. Åt tårta 2 ggr till frukost iallafall! Jag kände mig duktig och lagade kaffemaskinen igår kväll! Dock så fungerade han inte till "mjölkvarianterna idag" så de var tydligen skitsamma. Men igår fungerade den inte alls, så de så!
Fick känna mig riktigt teknisk där en stund iallafall, mohaha :D
Idag väcktes jag av jobbet som undrade om jag kunde jobba ikväll, och de kunde jag väl! Dock kom jag på att det blir tre dagar i rad och jag är så jävla slut i kroppen, men de ska väl gå an! Gick hyfsat bra idag iallafall, förutom diverse värk som vanligt. Har tagit massa värktabletter idag. Tog två panodil först när jag kom till jobbet, sen en några timmar efter eftersom jag fortfarande hade lika ont. Sedan ännu flera timmar efter så fick jag köpa alvedon och tog två sådana också, men jag tyckte fortfarande att de inte hjälpte något, fyfan. Skitkropp!
Längtar så tills onsdag då jag äntligen fått tid hos sjukgymnasten, ska bli spännande att se vad de kan hjälpa mig med.
Jag ringde hyresvärden idag också, och vi får flytta i mars! Så otroligt skönt! Varm lägenhet och fungerande avlopp i köket, here I come! Så nu ska jag försöka att börja packa och greja lite imorrn, för de blir väl flytt när Ola kommit hem från Thailand,  i början på mars någongång. Rörmokarn ska komma på onsdag dock, men de lät inte så hoppfulla om att lyckas fixa avloppet, så vi får se hur de går.
Just nu kan jag inte diska alls, iallafall inte när jag ska jobba dagen efter. Får så fucking ont i ryggen av att sitta bredvid duschen och diska, så de finns inte ord för det. Så nu kan jag inte laga mat heller, för det blir det ju också disk av. Härligt liv! Men snart är det flytt, så skönt! Vet dock inte var jag ska göra av sofforna på övervåningen. ska höra med min farbror om det finns plats i huset i Äppelbo eller om vi ska köra dem till tippen.
På tal om hus, storebrorsan ska nog se till att köpa ena grannhuset i Värmland, de skulle va riktigt soft!
Där finns de stall å grejer, så då kan jag slänga dit vilande avelshonor i en box under vintern, härlgit härligt! Dessutom blir det ju mer plats, så då kan man slippa att sova i soffa eller på madrass när man är hemma, HÄRLIGT! Det finns en liten stuga på den gården också, så då skulle man kunna få eget boende när man är hemma på besök till och med, ännu bättre! Dessutom finns det sommarboende uppe på ena ladan.
Perfekt i framtiden när vi kanske har ungar allihopa, då får vi ju inte plats i mammas och pappas lilla hus :)
Det är lillebrorsan som kommer ta hand om huset isåfall, de behövs lite renovering och så, men en blivande snickare har ju koll på sådant :)
Nu ska jag värma på vetekudden lite mera och krypa ner i sängen. Ska se om jag hinner packa och städa något imorrn förmiddag, ska iväg till min "faster" (pappas kusin) och äta lunch vid ett-tiden iallafall, de blir nog trevligt :)
Gonatt!

Kylig måndag

Sitter och hoppas på att få värme.. +9,2 grader i huset när jag vaknade... Nu är det iallafall nästan +18 - i köket. Här inne i vardagsrummet är det +15, även fast elementet står på max...
Usch.. Min kropp gillar inte kylan! Man spänner ju hela kroppen, och det är inte bra för mina redan ömmande muskler...
Jag längtar faktiskt till jobbet nu! Blev uppringd i förmiddags och tillfrågad om jag kunde jobba ikväll, så nu längtar jag till halv fyra, lite värme! Dock så kommer de väl vara äckligt kallt när jag kommer hem, fyfan..
Längtar till lägenheten nu!

No time

Hinner inte med något riktigt inlägg, för nu ska det duschas innan jobbet.
Få se om jag hinner skriva något ikväll!

Godmorgon Söndag!

Jag vaknade för runt en timme sen kanske.. Riktigt seg i kroppen idag.
Nu ska jag i alla fall ta mig upp och försöka ta mig ut med hundarna, Trolle ligger och gnäller på mig.
Skriver mer senare!

Gonatt.

Hade tänkt skriva något mer om katastrofen på LU, och så hade jag tänkt skriva om gårdagen, men jag orkar inte riktigt. Återkommer imorgon.

Katastrof

Fick reda på detta när jag vaknade:
http://skaf.info/index.php?option=com_content&view=article&id=435:katastrof-pa-lu-byggnad-rasade-samman
För er som inte, så gick LU av stapeln i Nyköping nu i helgen, för er som inte är invigda i kaninvärlden så är det Sveriges största utställning, jämförbart med ett SM.
Inatt rasade hela taket in på utställningshallen. Minst 1648 kaniner fanns där inne, och större delen sitter fast under rasmassorna och snön.
Tur i oturen att jag inte åkte dit, jag hade funderat på att åka dit och ställa mina tyska importer, men nu är jag glad att jag inte åkte. Hade inte varit så kul att ha kaniner fast under rasmassor när man har lagt ut mer än 10000 på att få hem dom..
Tänker på er som är nere i Nyköping, hoppas att de allra flesta återfinns levande!
Skriver mer om detta sedan.
Bild lånad får Svenska kaninavelsföreningens hemsida

Snart dags!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen drar vi iväg på personalfest vid halv sex!
Rörmokarna kom inte förrän tolvtiden, men de lyckades inte fixa den troliga isproppen heller såklart. Jävla skit...
Sedan var jag och Timmie ute med hundarna på älven, och sen har jag varit och solat. Jävlar, använde sån där krämgrej som gör så solariet tar bättre, och i helvete vad solariet tog! Känner mig för brun nästan!
Hoppas de lägger sig typ efter jag har duschat.
Jag får ingen sådan där härlig brunfärg heller, kommer från gamla bondesläkter, så jag ser mer smutsbrun ut när jag blir riktigt solbränd. Så just nu ser det ut som om jag inte duschat på ett halvår typ. Skit också!
Jaja, det blir nog bra, man brukar ju se som mest brun ut när man kommit ut ur solariet så.
Nej, nu ska jag sätta lite fart.
En bild på varje hund från idag iallafall!

Fredag!

Jag och Trolle igår kväll
Idag gick jag upp vid åtta redan :D Har nyss varit ut med hundarna på en kort runda, och nu sitter jag och väntar på att rörmokaren ska komma hit, de skulle komma mellan halv tio-tio.
Sedan ska jag och Timmie ut och promenera med hundarna, och sen skulle vi simma tydligen!
Jag har tänkt att jag ska hinna sola inför ikväll också, men det borde jag ha fått gjort innan simningen då, så jag slipper duscha två gånger?  Jaja, får se hur vi planerar dagen!
Sedan är det peronalfest ikväll dom sagt, börjar bli mer och mer peppad!  Snackade med en kollega igår kväll och vi planerade kvällen och kom fram till följande: Vi ska röja och ha skitkul!
Jag ser dock mest fram emot maten, förra året var de också till Lammet och Grisen, och det var tydligen skitgott, så om det är medelmåttig mat så blir jag lite besviken, för i mitt huvud har jag höjt upp det där stället till skyarna, jag tror det är jävligt god mat där!
Sedan ska vi bowla, med det vet jag inte om jag vill med mina fucking handleder. Har haft ont i ryggen och handlederna hela veckan, är nog inte värt att göra det värre. Jag kan vara social och sitta på bänken och dricka istället!
Jag har massvis med dricka kvar från Tyskland, men funderar om jag ska ner på systemet och köpa någon cider kanske? Men nja, tror jag skippar det. Jag har ju trots allt både cider och 2½ spritflaska, go smaksatt sprit dessutom! Så jag överlever nu :)
Passade på att köpa groggvirke igår när jag och Ola var och handlade hundmat, slipper jag släpa på det.
Märks det att man är klen när man är "rädd" för att köpa en 1½liters dricka? Menmen, that´s me!
Vovvarna för en liten stund sedan, tycker det är så mysigt när de går och trycker sig mot varandra!

Sovdags

Var nyss ute med hundarna på sista kiss- och bajsrundan, båda gjorde ifrån sig både nr 1 och 2, duktiga hundar!
De fick vara lösa och busa en vända också, men de busade lite för mycket. De bråkade inte eller så, men det var ett väldigt slängande hit och dit, och det tyckte jag inte såg ut att vara så bra för Trolles ben, så då fick han gå i koppel och Winnie gå lös, vilket gick perfekt :)
Nu ska jag sova, så att jag är vaken när rörmokarn kommer imorrn fm, vilket jag förmodligen är ändå för Trolle väcker mig nog vid 7-8. Den jäveln.
Bra med väckarklocka iallafall!

Trolle och Winnie :)

Vi var ute en timme drygt och gick förut, vi tre! Och det gick bra! I och för sig mötte vi bara en bil, och den såg han inte ens. Vi gick en lång bit på älven iallafall, sen upp och så gick vi på gamla elljusspåret, superskönt :)
Winnie gick lös i stort sett hela tiden, Trolle är ju så döv (av vilja) så han fick bara vara lös en stund på älven. Men han behöver koppeltränas också, så de var bra ändå :) Tränade honom på att inte dra lite, och det gick bra, tyclkte han blev duktigare iallafall.
Imorgon förmiddag kommer rörmokaren hit! Så jävla skönt! då kanske man kan diska i köket sen istället för att sitta i duschen och diska :P Just nu är det helt jävla tätt i köket, inte så kul.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt... Ska höra med lillebrorsan snart så att han verkligen kommer  imorrn... Herregud, fyra småkillar ska jag ha här i morgon.
Herre.

Gud!




Små och små, 18-19 är de väl, men de är ändå småskitar :P Dom kommer nog vara dryga hursomhelst! Haha..
Menmen, vad gör man inte när man vill ha hundvakt :P Brorsan fyller år på lördag, så de ska hit och åka skidor, haha. andra fixar fester, han fixar en tur med längdskidor. Min lilla nördbror!

Ensam!

Nu har mamma och brorsan åkt till Värmland, och jag är ensam hemma med två hundar! Men lillebrorsan kommer hit imorrn med några kompisar, så då har jag hundvakt när jag är på personalfest också, perfekt!
Känns bra att träna på att ha två hundar också, ifall Trolle ska bo hos mig i framtiden. Så vi får se hur det går att gå ut med båda när den ena är galen och jagar bilar :P
Lite bilder från älven i förmiddags kommer här :)
Spännande med personalfest också, hoppas jag mår bra imorrn! Förra personalfesten så hade jag en visdomstand som höll på och växa, så jag kunde inte svälja utan att de gjorde ont, kunde inte ens supa mig full, haha!
Nu ska jag snart våga mig ut på promenad med hundarna. Ojoj, hur ska detta gå?

Torsdag

Idag är min kropp inte snäll, fyfan, känns som om jag blivit överkörd av något.
Men jag och brorsan ska ge oss ut med hundarna nu alldelles strax, lite motion gör nog susen :) Funderar på att gå och simma senare också..

Sliten!

Ja usch, har så jävla ont i ena fotleden, trött å sliten också såklart. Herregud, ska man inte klara av att jobba en kväll utan att bli helt jävla död? En kväll efter att ha varit hemma i 3 dagar...
Nej usch, blir rädd för mig själv ibland. Rädd för att jag är så jävla klen.
Menmen, sjukgymnasten hade ringt idag, självklart efter att jag hade börjat jobba så jag kunde inte svara.. Men eftersom de hade ringt borde det ju betyda att de har någon tid till mig snart, yey! Hoppas på att få ordning på kroppen och livet snart, det behövs verkligen! Man kan ju inte gå hemma bara, jävligt tråkigt helt enkelt. Tråkigt när man inte kan eller orkar göra något.
Nej, nu ska jag mata kaniner, sen glo på nya beckfilmen, gonatt!

Myshundar!

Låg på golvet nyss och sträckte ut ryggen, med förhoppning om att den ska bli hyfsad tills jag ska iväg och jobba om knappt en timme, låg på spikmattan förut också, och då kom såklart båda hundarna och skulle mysa <3
Slänger in lite bilder!
Jag säger de igen, tänk att man kan älska djur så jävla mycket! Speciellt när de kommer och visar tillgivenhet själva, då smälter hjärtat kan jag lova!
Slänger in en bonusbild på min nörd-bror som lånade min symaskin och försöka laga sina jeans :P
Nu ska jag börja fixa i ordning mig inför jobbet. Klippte lugg igår kväll, så vi får väl se hur bra det går..

Promenix!

I morse var jag och Ola ute med hundarna på älven en stund, sedan gick vi över älven och runt grönalid en vända, och sedan till håkanssons och köpte semlor. Var ute i nästan 1½ timme sammanlagt, skönt!
Vi tränade Trolle på att inte jaga bilar lite också, och det gick bra när Ola trängde sig och gick framför honom, så han inte kom åt liksom, det funkade rätt så bra! Om jag ska lyckas ha honom här sedan så måste han lära sig att inte valla bilarna, lite svårt att gå själv med två hundar när det ena slänger sig efter bilarna..
Tyvärr glömde jag kameran när vi var ut, Ola hade sin kamera med men den var slut i batteri såklart, haha! Jaja, vi ska nog ta en tur imorgon förmiddag också, då ska de bli bilder! Hundarna hade jättekul iallafall, sprang och härjade över isen, Trolle hade en massa dreggel blandat med snö i pälsen när vi var klara, hehe.
Slänger in en bild på Trolle från förra vintern iallafall, snyggingen!

Trolle är här!

Trolle, mammsen och brorsan är här nu :)
Och så här såg håret ut i morse. Funderar på lugg också? Dock drygt att spara ut igen och drygt att få den att ligga rätt. Men den blev så kort ändå, kanske lika bra att klippa några centimeter till? Vi får se!

På väg!

Nu är mamma, brorsan och Trolle på väg hit. Mys!
Ska försöka få mamma att stanna över helgen, så slipper jag skaffa hundvakt på fredag när vi ska på personalfest med jobbet, hehe.

Tråktråk

Ja, jag sitter här och gör, ingenting. Väntar på att brorsan ska komma hem, hoppas mamma orkar följa med också, behöver bli lite omhändertagen av mammsen känner jag!
Funderar på om jag ska orka och gå och sola.. Får se hur den blir med den saken.. Ska nog ge mig ut på en promenad med Winnie först, borde laga mat till mig själv också, får se vad resten av dagen bjuder på helt enkelt!


Min ena orkidé blommar, utan att jag gjort ett skit.
Glömmer alltid bort att vattna dem, mina blommor blir vattnade när morsan är här i stort sett. Men blommar, det gör den!

Klorklippning

När Timmie var här och hjälpte mig hämta ved så passade jag på att klippa lite kaninklor :)
Barbie fick dessutom springa i rasthagen en stund och Oskar fick gå i sele.
Det är så häftigt när man klipper klor på kaniner, för jag lägger dem på rygg i mitt knä, och de slappnar av helt i hela kroppen! Om man har en "busig" kanin kan man hålla i öronen för att stabilisera lite, men mina ligger helt stilla ändå, så jag kan använda båda händerna till att klippa rätt.
Detta funkar såklart bara om kaninen är nog liten, min franska vädur på 6kg funkar det inte med, hon får inte plats i knäet.
När vi kom in så hade Winnie såklart slitit upp såret på tassen igen.. Så nu ska de fanimej bara bli tråkiga och korta koppelpromenader tills det där helvetet har läkt!

Tävling

Jag tävlar om en klocka från Weardesign.se klocka hos MansonDust!

Nu var de klippt.

Ja, jag fick ett ryck igår kväll. Klippte av mig håret, och det blev kort. Före och efterbild nedan.
Jaja, det blev kort, men hyfsat jämt, så man får väl va nöjd. Gick inte att komma in på blogg.se igår..
Jag gick å la mig runt elva igår, och vaknade vid 10 idag.. Trött, trött, trött! Ska nog krypa i säng 10 ikväll och försöka komma upp 8-9 imorrn.

Jävla el

Var nyss ut och kollade postlådan..  Hade fått hyran och elräkningen... Sammanlagt över 8tusen! Det är inte okej..
Ska bli så jävla skönt att flytta härifrån sen! Ändå eldar jag som en tok, och har för det mesta bara ett element på, ibland två. Fyfan! Och ändå får man krångla och elda, och ändå är det iskallt när man vaknar på morgonen och när man kommer hem från jobbet på eftermiddagen eller kvällen. Det är inte okej!
Jävla el.. Jag vill flytta! Cirka två månader kvar bara, fyfan...

Jarastavens vandring

Nu har jag beställt tre böcker till i min serie som jag håller på och samlar. Ondskans tecken, Livets källa och Vargens Lya, bokrea på adlibris, fick alla tre för 81kr, utan frakt, kap!
Bara Urlas skugga och Tertors vrede kvar, sedan är serien komplett. Völvans dotter, Vindens öga, Mörkrets makter och Dödens vingslag har jag hemma redan. Men när jag får tag på de sista två, då kan jag börja läsa!
Jag har redan läst de tre-fyra första böckerna, kommer inte ihåg riktigt, det var väääldigt många år sedan, när jag gick i högstadiet någon gång, 5-7 år sedan kanske.
Dock är serien väldigt gammal, så böckerna tillverkas i stort sett inte längre. Och jag vill ha pocketböckerna. Har hittat de återstående två som inbundna och kartonnage, men som sagt, fel format. Får se när "rätt" sort dyker upp helt enkelt :) De fyra jag har hemma hittade jag på tradera, så man får hålla koll där.
Jag har inte orkat städa något än. Skitliv. Ska gå upp och titta iallafall har jag bestämt mig för, få se om jag orkar med något.

Seeeg

Usch, så seg! Jag har iallafall orkar vara till jobbet och köpt smörgås, sen ätit frukost, varit ut med Winnie.
Annars har jag inte gjort så mycket på hela dagen. Slängt ett täcke i tvätten i stort sett.. Hade tänkt diska men tror inte mina handleder är så förtjusta det idag, jag kommer säkert tappa hela diskbaljan. Nej, sen ikväll kanske.
Tror jag ska gå upp och titta på rummet iaf, få se vad jag orkar med..

Måndag!

Idag var jag duktig, vaknade halv nio och ringde sjukgymnasten.
Men självklart så hade de väntetid där, så de kommer väl dröja evigheter innan man får komma dit. Men sjukgymnasten tyckte jag kunde gå till simhallen och simma, och det har jag faktiskt tänkt innan också, så då ska man komma igång med det också :) Det är ju skonsam och bra träning i allafall!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska ut och gå en runda med Winnie snart, tyvärr ser det inte soligt ut ute dock :(
Ska kanske röja i förrådet uppe, i alla lådor som vi inte har packat upp sedan vi flyttade hit..
Eller försöka städa överhuvudtaget. Man få ta många pauser, då går det :)
Nej, nu strejkar mina handleder, nu orkar jag inte skriva mer. Ha en trevlig dag!

Nytt

Ja, jag gjorde en ny, design? Eller vad man nu ska kalla det. Gjorde en ful header i paint, med mig, winnie, kanin och kaninmat, i stort sett det mitt liv handlar om, så på så vis var den bra!
Sedan tog jag något standardskit och bytte bakgrundsfärg, det är i stort sett det jag kan när de gäller webbdesign.
Jaja, lite mer personligt i allafall, haha!
Nu ska jag sova, har inte gjort ett skit idag. Jo, har varit ute på älven med Winnie en liten stund, och sen till ok och lämnat tillbaka en film jag lånade igår. Skitliv som sagt! Jaja, blir nog hemma från jobbet imorgon med som det ser ut nu, kroppen är inte pigg alls..
Får se om jag orkar plocka lite här hemma iallafall, men förmodligen inte, men man kan försöka iallafall :) Gonatt!
EDIT: Tryck f5 några gånger om den nya designen inte syns. Jag ser att den blev skitful, haha! Jaja, får fixa någon annan som jag fixa en finare åt mig, skitsamma!

TV4 NU

Alla är väl duktiga och tittar på Kalla Fakta på fyran nu som handlar om Nåshjälten? Bra!

Plus!

Glömde att... Det är plusgrader ute! 1,5 var det sist jag tittade, helt jävla underbart! Man får lite förhoppning om att det är vår på gång :)
Nu sitter jag och äter "frukost" och tittar på familjen annorlunda. Är det bara jag som tycker att det är godast att ha en massa smör på rostbrömackorna, för smält smör lär vara något av det godaste som finns?

Sömntuta

Japp, kom i säng ett igår kanske, och vaknade halv ett nu. 11½ timmars sömn, yey! Märks när kroppen är sliten om man säger så.. Har inte kommit upp ur sängen ännu, men nu känns kroppen inte lika stel så det är dags för de tror jag. Måste upp och elda, ut med hunden osv osv.. Ved har jag ju inne tack vare Timmie iallafall :)
Patrik ringde mig förut och jag passade på att fråga om man kunde byta till badkar istället för duschkabin i lägenheten, och det lät inte helt omöjligt, så jag hoppas! för jag vill ha badkar, så jävla mycket skönare! Tänk, att lägga sig i ett varmt bad, härligt!
Nu ska jag försöka ta mig upp. Ha en trevlig dag allihop!

Mitt hjärta!

Åh, Winnie, så jävla go! Vi var ute nyss och matade kaninerna och kissade sista rundan, och när vi in upptäckte jag att såret på tassen gått upp igen. så när vi kom hem tog jag fram rengöringsgrejer osv, satte mig på golvet och ropade på henne, sa till henne att sätta sig ner, och det var som att hon visste precis vad vi skulle göra, för hon sträckte fram den "skadade" tassen till mig. Åh, då smälter mitt hjärta! Sedan satt hon där med tassen fram medan jag trixade och rengjorde, torkade och satte på bandage. Älskling!
Herregud, man blir förvånad gång på gång hur mycket det är möjligt att älska ett djur, det är helt jävla otroligt.
Jag har haft filmmaraton med Timmie idag, vi såg "Flickan", "Allt för min syster" och "500 days of Summer". Åh, allt för min syster, jag satt fan och grät igenom hela filmen, fyfan! Hörde lite snyftningar från Timmie soffa också :P
Sedan har han hjälpt mig att bära in ved som vanligt, skitsnällt. Det skulle verkligen inte min rygg ha pallat nu!
Åh, vill flytta in nya lägenheten! Där finns det visserligen öppen spis, men det är ju inget måste att elda i den för att få värme iallafall. Mest mysfaktor!
Jag har fått en ny favoritlåt också, "Darryl Hall & John Oates - You Make My Dreams" , från 500 says of Summer, riktig good feeling-låt! Den kommer nog lyssnas sönder i några dagar nu :)
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen med min älskade omplåstrade hund och stackars rygg, får nog ligga på spikmattan en stund och se om de hjälper något. Sov gott allihop!
Winnie som liten fjant, älska KH Collie! Om några år ska det bli en KHC Sobel, så vackra!


Skitliv

Jaha, jag fick gå hem tidigare ändå.  Försökte härda ut, men nej, det gick inte helt enkelt. Jag kan lova att man blir lite rädd för sin egen kropp när den darrar/vibrerar av smärta, alla muskler känns helt orkeslösa och gör ont.. Nej, jag vill vara frisk!
Så nu ska jag vara hemma resten av helgen och på mån, sen hade jag jobbpass inbokat på onsdag, så då ska jag väl orka jobba förhoppningsvis.
Det är det som är så jävla svårt att veta med den här värken, ibland går det över på någon/några dagar, ibland har jag ont och är dålig i flera veckor, usch! Men jag har haft en dålig period nu ett tag, så vi får se hur det går i veckan.. Har ju haft mer eller mindre ont i ryggen ända sedan jag slängde in veden i vedbon, och det är snart tre veckor sedan. Usch!
Nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på Timmie, han skulle fixa mat åt stackars mig. för ja, jag tycker faktiskt jävligt synd om mig just nu. Jag vet inte vad jag ska ta mig till i mitt liv. Jag orkar ju inte jobba så mycket som jag vill. Och om jag inte kan jobba, hur ska jag få in pengar då? Skaffa nytt jobb? Plugga? Jag vettefan. Måste komma på en plan för mitt liv iallafall, så här kan det inte fortsätta.
ska fixa de där jävla hålfotsinläggen till skorna och börja med sjukgymnastik iallafall, får hoppas jag blir bättre då.

Lördag morgon

Ska bege mig av till jobbet nu, ryggen känns inte alls bra, så vi får se hur dagen utvecklar sig. Vibrerade nästan i den när jag var ute med Winnie nyss.. Usch ja... Känns som en värktabletts-dag!

Fuck fibro!

Jävla skitdag, jävla skitrygg, jävla skitkropp!
Trodde jag skulle svimma på jobbet nästan, hade så jävla ont i ryggen. Hade som spasmer, muskelryckningar i ryggen, mådde illa av smärtan, det ilade till i ryggraden, yea, bra dag!
Var tvungen och ringa Timmie vid åtta typ, så han fick hämta zongel och panodil hemma, för jag stod fan inte ut :( Och världens bästa Timmie var ut med Winnie åt mig och hämtade två kassar ved, världens bästa kille!
Jättestort tack, du är bäst!
Men ja, nu är jag rätt så less på livet. Får se hur det går på jobbet i morrn, om jag har lika ont i morgon så pallar jag fan inte, och jag ska jobba lör, sön, mån, fyfan :( Det går inte om jag har så här ont helt enkelt. Kruxet är väl att det är inte så många som vill jobba helg när de väl är lediga, jävla helvete.
I värsta fall får jag stå ut, men det är inte så jävla lätt att smita undan och göra andra saker är att stå i kassan när det är en massa sälenturister + rallyfolk i svängarna, nej usch, ser verkligen inte fram emot att jobba i helgen :(
Jag är så jävla svag att jag bröt ihop och började gråta när jag kom hem, och gick runt och skakade av smärtan. Fyfan, så här vill jag inte leva!
Menmen, man måste jobba för att få pengar så man överlever, jag har inget val helt enkelt.
Jag vet inte vad jag skulle göra annars heller? Men någon annat att sysselsätta mig med måste jag hitta, för det här går inte, jag orkar inte. för det mesta mår jag hyfsat bra, men sedan får jag sådana här perioder när jag är jättesvag i hela kroppen, öm i alla muskler, och ryggen, denna jävla rygg. Och alla jävla leder knakar när man rör sig, stelheten i hela kroppen, blä, inget roligt kan jag lova!
Nej, nu har jag klagat nog idag, nu måste jag sova om jag ska ta mig upp 6.30 imorgon. Skitliv. Fucking jävla skitliv!
Ge mig en ny kropp tack!

Fredag!

Dock känns det som lördag, jag höll på att ta fel p-piller imorse till och med, haha.
Idag var jag duktig, halv nio vaknade jag, ringde till sjukgymnasten, men självklart är det bara mån-tors som det har telefontid. Helvete också!
Internet fungerade inte i morse heller! Började funka för 10 min sen ungefär, skumt.
Strax innan elva ringde jag till Vansbrohem iallafall, och tackade ja till lägenheten! Det där med fläkten var något om tillval hit och dit, så för 40 spänn extra i månaden skulle vi få en fläkt, de känns väl rätt okej?
så i slutet av april någon gång så bor vi på Parkgatan :)
Måste komma igång och bygga burar till kaninerna också. De burarna de har nu funkar, när de står inomhus som de gör nu, men när de ska stå ute så funkar inte nätburar, det blir för mycket drag tyvärr. så ja, det ska man ha råd med också, great!
Jag och sara har varit ute och gått lite också, sedan har jag hunnit med att vika en massa tvätt och diska lite idag... Bra att inte ha internet ibland!
Men nu ska jag fixa iordning mig och trippa iväg till jobbet, hejja!

Who?

Alltså, jag har haft 26 unika besökare idag, och 33 igår, vilka fan är det som läser?! Det är ju bara Timmie och Karro som kommenterar, ibland. Hm..
Nej, nu ska jag krypa i säng iallafall. Har tänkt komma upp vid åtta och ringa Vansbrohem och sjukgymnasten. Vill komma igång och träna upp kroppen! Vill inte må så här! Hoppas hoppas det blir bättre... Ska försöka att ta mig råd att köpa de där hålfotsinläggen också, men då måste jag iväg till Falun, för de gör ju en gjuten sula, av ens egen fots form helt enkelt. 1000 pix, härligt! Härligt att vara "vuxen" och tvungen att betala allt själv. Det var bättre när man var under 20 och fick allt gratis! Ja fyfan. Dock blev jag förvånad när jag bara behövde betala 80 pix för att bli tappad på blod idag, trodde det kostade 125. Där ser man!
Hittade lite bilder idag som jag glömt bort att jag tagit. Massa kattungebilder! Åh, saknar de små lurvtussarna! Synd att det är så innihelvete drygt att ha en kull, annars skulle jag nog ha blivit jourhem för övergivna katter, där det ofta är dräktiga honkatter, eftersom folk är så grymt dåliga på att kastrera.
Menmen, i framtiden kanske, när man bor i hus där man kan ha en speciellt rum bara för jourkatter kanske? Det skulle vara något :)
Det var så himla mysigt med Wille i somras, som jag fick föda upp på nappflaska i början. Den kissen var till Mora när han var fyra dagar, han var med på McDonalds tillochmed :P Sedan var han på studentbal, ja, man hinner med mycket när man är en kattunge som blir totalt däckad efter att ha ätit för första gången på fyra dygn :)
Slänger in en bild, nu ska jag ta med mig nya kalleanka-tidningen och läsa ur den och sedan lite ur Sigrids hemlighet, gonatt!

Tillägg

Kom på att jag sorterat lite mappar på min externa hårddisk. Eller bilder rättare sagt. Orkade bara med 2 mappar av typ.. 50? Det tog iallafall flera timmar, så jag kände mig lite duktig ändå. Lite festbilder från slutet av maj/början på juni hamnade på facebook också, höhö.  Hade ju inget eget internet april-september, så då kom det inte upp så många bilder....

Torsdag

Ja, idag har det inte hänt så mycket. Jag trippade ner till vårdcentralen vid elva och blev tömt på fem provrör med blod, får se om de visar något.
Jag läste igenom min journal ifrån Skönvik lite mer noga än jag gjort innan när jag satt och väntade i väntrummet. Och jag såg då att det stod där "uppfyller kriterierna för fibromyalgi väl". Jahapp, så då har jag tydligen sjukdomen ändå? Det var som fan. Jaja, nu kan jag säga att jag har det istället för att säga att jag tror det iallafall, det var ju "bra"?
Sedan jag kom hem därifrån har det inte hänt mycket, jag har inte orkar göra så mycket idag, kroppen har inte varit på topp. Har tvättat lite i alla fall, det är ju bra att ha rena kläder!
Sedan kom brorsan hem på eftermiddan, och vi drog och tittade på en lägenhet! En privat hyresvärd, jävligt stor lägenhet, men hyfsat dyr och tapeterna och så såg väl inte ut att vara de nyaste, så nja.
Efter det så köpte vi pizza i Saltvik, min premiär där, och jag blev då nöjd! Tyckte de var väldigt gott, fint därinne var det också! Sedan var vi iväg och tittade på en av Vansbrohems lägenheter, och den såg jävligt fin ut! Förutom att det inte fanns någon köksfläkt? Vilken jävla trea har ingen köksfläkt? Jaja, jag ska väl ringa Vansbrohem imorgon och höra, för köksfläkt vill man ju ha. Här i huset finns det dock ingen, men det finns en ventil ovanför vedspisen iallafall, och det känns som en lägenhet är lite mer instängt än ett hus..
Jaja, får se vad dom säger! Köksfläkt är ju standard tycker man..

Sjusovare

Blä, vaknade för sent idag, typ för en halvtimme sen. Helvete. Jag skulle skulle upp åtta och ringa sjukgymnasten. Jaja, nytt försök imorrn...
Nu ska jag se till att klä på mig och komma ut med hunden, för sen ska jag vara på vårdcentralen kvart över elva. En jävla tur att jag inte vaknade vid tolv iallafall! Herregud, jag kan lova att det inte är kul att ha en sån här jävla trötthet i kroppen.
Igår låg jag iof och läste till 12, även om jag gick å la mig 10, men vafan, 8 timmars sömn borde väl räcka? Det ska väl inte behövas 10 timmar!
Nej usch usch...
Drömde världens sjukaste dröm precis innan jag vaknade också vaknade och trodde jag skulle bli mördad snart, haha!
Nej, upp och elda och rasta vovve :)

Sängdags

Oj, vad aktiv med inlägg jag varit idag kom jag på. Jaja, bra det händer någon gång, ibland kan jag ju glömma i flera dagar! Nu har jag krupit ner i sängen i alla fall, dödstrött så jag håller på och stupar! Men men, tur det, då kanske jag sover bra inatt och vaknar tidigt i morgon med :)
Winnies sår ser bra ut. Vi tog av bandaget i eftermiddags, och så fick hon ha strumpa på sig bara, som är lite mer luftigt. Sedan hade hon krånglat av sig den, så då fick de vara av. Men det ser torrt och fint ut, vi var tillochmed ute utan att hon hade något på, och såret hade inte ens gått upp när vi kom in igen. Men det är klart, hon var lös men hon fick inte jaga pinnar som vanligt ;) Så det känns bra, hoppas de går snabbt så att vi kan ge oss ut i skogen och springa sedan!
I morrn ska jag till vårdcentralen och göra lab-screeningen som jag egentligen skulle ha gjort när jag kom hem ifrån Skönvik... Menmen, jag och motivation för att ta mig för saker nu för tiden, det är inte bra! Men idag kom jag ihåg att ringa iallafall, så de va fint!
Ska försöka ta mig upp vid åttatiden imorrn så jag hinner ringa sjukgymnasten som har telefontid mellan 8-9 också.
Sedan ska jag iväg och kika på lägenhet på eftermiddagen! Få se om brorsan följer med, han ska till Hagfors imorrn, så vi får väl se om han orkar åka hit igen, det är ju trots allt 8 mil enkel resa.. Jaja, det märks! Annars får jag ta kameran med helt enkelt :)
Nej, nog med svamlande för idag, nu ska jag läsa i min bok en stund, och sen dreggla på kudden hela natten :) Gonatt!

Kvällsmat

Lättlagat idag :) Hittade en pulversoppa i skafferiet som jag köpte när vi flyttade in här tror jag.. Hummer- och räksoppa! Med rostad bröd, och såklart CocaCola Vanilla som måste vara det godaste som finns!

EN soffkudde!

Nu har jag sytt en soffkudde i alla fall, Bara tre kvar, få se om jag orkar någon mer idag :) Tog kanske en timme bara så...
Så här blev den! Tyget varierar lite så jag slänger in bild på båda sidorna
Men innan jag syr något mer så ska jag ut och hämta ved, och sen plasta in Winnie och gå ut en liten vända :)
Pusshej!

Vinterpromenaden



Varning för bilder :)
Alla små bilder är klickbara


Winnie inlastad och redo för att gå ut
Lite vackert är det med vinter ändå :)
Skittjejen :)
Lite bilder från Plasket, inte så mycket Vansbrosim eller volleyboll denna årstiden heller :)


Vackraste hunden!
Så snäll och sitter kvar :D Märks att löpet börjar gå ut nu, hon är mer sig själv :)
Winnie och lite mer bilder från vinterplasket
En frusen älv :)
Vi var på väg att gå på gamla järnvägen men kom på att vi inte ville gå i snön, sedan gick upp upp mot Söderåsen istället, och skita bör man, annars dör man! Tror inte det finns något fulare än skitande hundar, haha.
Snö på träden, och här vill jag och Winnie bo! Hoppas ingen vill ha lägenheten innan vi kan flytta :)
Nu ska jag få i mig något mat, och sedan sy soffkuddar tror jag :) Hejja!

Smakprov

Ett litet smakprov från min och Winnie förmiddagspromenad i solskenet

Trött...

Vaknade vid nio tiden idag i alla fall, lyckas ta mig upp tidigare och tidigare!
Känns jävligt bra måste jag säga :) Ligger dock i sängen ännu, men ingen är ju perfekt ;)
Kroppen värker och känns stel, men det är väl som vanligt det, bara att stå ut!
Men nu ska jag släpa mig upp i alla fall, tända ved i spisen, ut med hunden (plastpåse runt benet? Slipper vi byta bandage?)  och sen till jobbet en vända och posta några tradera-vinster.
Ja, det är min plan för dagen än så länge. Ska väl försöka städa hemma, framför allt tvätta. Kanske sy soffkuddarna? Vi får se vad dagen bjuder på!
Fick lite bränna i måndags! Nästa gång ska jag dock ha sådan där förstärkare på också, de e nice!
Brukar inte sola med trosor, men om jag vill vara snäll mot nya piercingen så har jag inte så mycket val :) Mina fina bristningar på låren syns mer nu när jag börjar få färg också, härligt!

Två bilder

Kom på att jag har två bilder från dagen :)
Borstade Winnie med Furminatorn en liten vända, detta är kanske en fjärdedel av det jag fick bort... Ska duscha henne någon dag och fortsätta sen :)
Och så en bild från för en liten stund sedan, efter att vi klippt klor, gjort rent såret och bytt förband. Tur att man har en så jävla menlös hund, hon bara står där helt still medan man trixar med tassarna, skillnad mot Trolle som är helt galen och rycker tillbaka tassarna (fjant!), biter en i händerna osv osv... Man måste vara två när man klipper klor på honom, en som håller i för kung och fosterland och en som klipper fort som fan, skithund!
Nej, Winnie är så snäll och go! Hon ryckte lite i tassen bara när jag klippte längre in på den skadade klon, men det kan man ju förstå.
Tror jag ska köpa mer sån där binda i morgon, köpte 2 rullar idag och de kostade ju bara 12,5 styck typ. Använt en rulle redan också.. Billigt och bra att ha hemma liksom! Vet inte hur länge det tar innan detta läker heller, men förhoppningsvis hyfsat på en vecka.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa kalle anka och sedan min bok, skitspännande bok som utspelar sig på 1000-talet, jag gillar sådana där böcker från förr i tiden! Historia är kul :)
Älskar serien "Jarastavens vandring" som jag börjat samla ihop, har fyra eller fem av nio böcker nu tror jag. Ska samla ihop alla sedan ska jag sträckläsa :)
Gonatt!

Hemma.

Hemma från jobbet, och trött. Herregud, jag vet inte vad jag har för humör nuförtiden, gick runt och var förbannat på en  småslarv på jobbet hela tiden, blää! Tur jag jobbade med Elin som fick stå ut med min ilska :P
Såklart var jag mer förvirrad än vanligt också, härligt!
Nej, nu blir det kort promenad med Winnie, sen tvätta sår och byta förband, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa "Sigrids hemlighet" en stund innan jag slumrar in. Gonatt!

Stackars hund

Igår kväll lyckades Winnie såklart. Hon skar sig i snön eller fastnade med klon nånstans, jaja, hon har spräckt huden vid ena klon iallafall. Så går det när man springer som en jävla galning! När vi kom in upptäckte jag att hon blödde på tassen.. Bara att tvätta såret och se över skadan, men det ser inte så farligt ut, idag hade blodet koagulerat och det såg fint och rent ut, och det kändes som att klon satt fast ordentligt, så det är bara att fortsätta hålla rent och torrt. Hon fick sova med en sönderklippt strumpa på sig inatt, och hon har det nu också, så hon inte ska slicka som en galning. Men nu ska jag iväg till apoteket och köpa elastisk binda(linda? bandage?) istället, lite smidigare.
Jävla hund! Hon håller precis på att sluta löpa nu, så jag trodde vi skulle ha det enkelt och smidigt ett tag nu igen, men nejdå, då lyckas hon skada tassjäveln istället!
Hon fick tillochmed ligga på min plats i sängen inatt :) Hon brukar alltid flytta sig när jag går och lägger mig, när jag säger till henne, men det gick inte igår kväll, hon tittade på mig med sina ögon och det var såå synd om henne! så ja, hon fick väl ligga kvar då, så fick jag ligga ytterst i sängen. Tur man har en bred säng och ett stort täcke iallafall :)
Nej, nu ska jag häva mig ner på byn i snöovädret, skulle fika med timmie och karro också, se om de vaknat till ännu :P 
Sedan blir det jobb ikväll! Få se om brorsan kommer vara hemma då, för han skulle iväg och hälsa på en arbetskamrat i borlänge, annars får jag tvinga karro att vara hundvakt, höhö ;)

Redo!

Mp3n är med, en polett är med, nya trosor är med, nu ska jag gå iväg och ställa mig i solsolariet och svettas och dansa en vända! Sedan blir det solskenspromenad med Karro som börjat sitt nya liv och vaknat innan tolv för en gångs skull, sen blir det jobb.
Hejja!

Måndag

Japp, då var det en ny vecka igen. Såg att jag inte hade uppdaterat sedan i torsdags, så kan det gå. Tännkte faktiskt tanken igår, men glömde. Vad har hänt i helgen då? Tja, typ ingenting. Jag jobbade lördag kväll, annars har jag inte gjort så mycket alls. Men det har varit lugnt, skönt och mysigt, så jag är nöjd :)
Igår sydde jag dock klart reflextäcket till Winnie! Jag blev nöjd, förutom med fästerna. Resårbandet vid halsen hade kunnat sitta högre upp, för som det är nu så åker den övre delen av täcket ned.. Och sedan skulle jag vilja ha bredare kardborre under magen, känns inte så jäva stabilt det där.. Vill ju att hon ska kunna springa lös i den utan problem! Menmen, det duger att gå i koppel med sålånge :)



Ikväll ska jag jobba, blev uppringd och tillfrågad förut. Men då får jag vara ledig på torsdag istället, vilket känns skönt, för 6 dagar på en vecka är nog mer än vad jag klarar av. Fem känns lite läskigt det också, men nu blur det ju inte alla turistdagar iallafall. Men vad fan gör man? Man måste ha pengar helt enkelt. Man har inte tillåtelse att må dåligt i dagens samhälle.
Längtar som en fucking galning tills jag kan köpa de där inläggen till skorna, tror de kan förbättra en hel del värk.
Sedan får vi se om jag blir bättre när vi flyttat. Har ju funderat på om det är mögel i huset, vilket skulle förklara en hel del, det är ju trots allt sedan vi flyttade in hit som det blivit sämre. Så vi får se hur det blir när vi flyttat!
Sedan längtar jag tills att jag lyckats skaffa körkort, för då ska jag fanimej köpa ett eget hus, eller ja, börja leta iallafall, ska inte ha första bästa. Siktar på att jag ska lyckas skaffa körkort i år iallafall, det borde ja väl? hoppas det åtminstonde :)

Jaja, nu ska jag gå upp ur sängen och försöka få lite värme i stugan, är iskallt i sovrummet! Har frusit hela natten, även fast jag haft mitt dubbeltäcke +  en fleeefilt. Så nu ska det eldas...

Puss!

Så här såg jag ut efter jobbet i lördags

Torsdag

Japp, idag var det vara att gå upp 5.30, på med kläder, ut med vovven och dra till jobbet.
Lite lagom ont i ryggen idag, inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Men allt för mycket turister för en människa som gått upp halv sex på morgonen! Usch, jag hade bara mos i skallen tror jag.
Jaja, jag gick från jobbet strax efter tre iallafall, och drog till banken och sålde lite aktier. Jag har knappt haft några aktier kvar, så de har inte varit någon idé att sälja dem. Men nu hade de gått upp lite, så jag tog ut cirka en tredjedel, då har jag några pengar denna månad att leva på! Ska bli skönt att flytta ifrån huset sen, fan, går inte att ha elräkning som är nästan lika hög som hyran, plus att man ska köpa ved på det, och det är fortfarande kallt. Nej usch... Denna månad fick jag fan bättre än vad jag trott, och ändå har jag bara betalat räkningar och köpt mat, och jag har inte ens ätit ute, bara köpt mat och fyllt skafferierna hemma, ändå är pengajävlarna slut efter 1½  vecka. Nej, ibland saknar man att bo hemma hos mamma och pappa!
Synd att man har fattiga föräldrar som man inte kan tigga pengar av heller, hade vart bättre om jag haft rika föräldrar tycker jag :P Nej usch, slut på klagandet!

Sen kom jag hem och satte mig och degade framför tvn och datorn en bra jävla stund, sen blev jag så jävla sugen på trerättersmiddagen som det stod om på framsidan av Vansbrobladet idag, så jag drog med mig Timmie och åt trerätters! Och ja, då undrar ni väl hur fan jag kunde ha råd med det, men jag får pengarna för aktierna på tisdag, så då skulle han få tillbaka sina pengar. Men nu ville han bjuda helt plötsligt, så då får han väl det :) Jag får bjuda tillbaka helt enkelt när han vägrar ta emot pengar!

Sen följde världens bästa Timmie med mig hem och hjälpte mig bära in ved, två ikeapåsar! Härligt, jag slapp förstöra ryggen mer :)  Sedan stannade han kvar här i några timmar, och vi såg på Simpsons och diskuterade livet typ. Så jävla härligt att kunna umgås när man gjort slut! Och det kändes inte skumt ens, det kändes verkligen som att vi bara var kompisar. Nu kan jag ju inte svara för hur han kände, men han verkade då inte besvärad :) Lite svårt att låta bli att umgås också när man har samma umgängeskrets... We have faced the facts :P

Känns så jävla bra att jag känner så underbara personer också! Timmie hjälpte mig bära in ved, och en arbetskamrat var här och plogade gården åt mig i förmiddags, skönt, man kan röra sig på gården igen! Karro har också erbjudit sig att hjälpa mig om jag behöver, så jag tror nästan jag får ta hit henne som städhjälp ;)

Nej, men seriöst. Om min kropp orkade med sig så skulle jag göra allt detta sjjälv, och för det mesta kämpar jag på. Men till slut säger kroppen stopp, man får inse sina begränsingar helt enkelt.

Imorrn ska jag då försöka ta tag i saket och ringa sjukgymnasten och boka tid för min "lab-screenng" eller vad det nu hette. Saker jag skulle gjort efter att jag var på skönvik i mitten av dec men inte orkat ta tag i.. Också en nackdel av den här jävla sjukdomen! 

Jaja, bara att acceptera och leva vidare :) 

Jättevirrigt och rörigt inlägg, men jag orkar inte ens läsa igenom om jag skrivit fel nånstans, nu är det uppdaterat iallafall! Puss och gonatt! 

Fuck rygghelvetet.

Blä, trött på den här skitkroppen! Var ute och skottade snö, matade kaniner, hämtade ved och rastade hunden nyss. Det diggade inte ryggfan! Menmen, what to do? Man har inte så mycket val när man bor själv större delen av tiden. Tyckte de kunde vara smart att skotta eftersom jag går till jobbet strax efter sex imorgon bitti, och det var typ 2dm snö på min uppfart.. Gissar att jag inte har mina vinterstövlar till jobbet så..
När jag gick på baksidan med Winnie så hon skulle få skita, så stod jag å väntade på att hon skulle bli klar, men det gjorde så ont i ryggen... Så jag lutade mig framåt för att luta mig på knäna, ja, sådär som brukar hjälpa när man har ont i ryggen, men det gjorde fan ännu mer ont. Men då var hon klar som tur va så vi kunde gå in.
Nej, uschameja.. Nu ska jag skynda mig att duscha så jag får sova någongång, ska nog värma vetekudden och lägga den i ryggslutet, hoppas det hjälper mot värken något.. Go natt!

Bilder från dagen!

Idag fick jag för mig att få bort all snö från trappen, eller ja, snö och is. Så nu har jag en trapp igen!



Till mig hjälp hade jag superskrapan från Karlsruhe :) Perfekt att skrapa bprt både frusen kaninskit och snö och is med :)


Dock känns det rätt onödigt för det har snöat ända sedan dess... Varje gång jag varit ut efter så har det varit 2-3cm snö på trappen..

Idag fick jag hem mitt kama-sutrasmycke till naveln också! Dock var det rätt tungt, så jag ska inte använda det förrän naveln läkt bättre. Men det är läckert!
(Klicka för större bild)

Sedan var jag bort till Emma och hämtade mina partylitegrejer. Har tänt dem, så nu luktar det gott här hemma kan jag lova!

Värmeljusstaken på bilden nedan är från IKEA.




Och det var denna jag fick hem :) Man har en klump med stearin eller vad man ska kalla det i den övre, sen smälter den och det luktar skitgott! Har velat ha en sådan här grej länge, så på ljuspartyt kunde jag inte hålla fingrarna i styr :) Man behöver ju inte köpa stearingrejerna från partylite (som jag tyckte var dyrt om jag ska erkänna), utan på Kox In här i Vansbro till exempel så har de ju Yankee Candles, de luktar också gott. Var in och köpte en sådan här häromdagen tillexempel. Skönt när man kan köpa en i taget, var 4 i den jag köpte från partylite, eller åtta stycken, för man kan dela på dem.

Nej, nu ska jag äta upp min mat, var duktig och åt rester idag som jag haft i frysen, tacoköttfärssås, jävligt gott kan jag lova! Sedan ska jag mysa ner mig med en film. Ikväll blir det att sova tidigt, ska upp vid femtiden imorrn så jag hinner ut med Wimsan innan jobbet, få se om jag skriver något mer innan läggdags. Hejja!


Onsdag

Jaha, så blev denna dagen halvt förstörd också. La mig vid tolv igår och ställde klockan på 8. När vaknade jag till nog mycket för at lyckas ta mig upp? Jo, elva. Så elva fucking timmar som jag inatt! För i helvete, hatar att vara så trött... Så inatt ska jag fan lägga mig vid 10, eller tidigare förresen, kom på att jag börjar jobba 6.20.
Varför tar man sig upp i tid när man ska jobba men inte annars? Måste vara något psykiskt. Ändå VILL jag komma upp tidigt, även när jag är ledig, men oftast så gör jag inte det. Men sedan när jag väl ligger där och klockan ringer på morgonen, så trycker man på snos gång på gång, i sömnen nästan. Nej usch.. Måste få ordning på den där jävla sömnen!
Vill ha sommar så man får lite solljus, det brukar man bli piggare av. Sedan funderar jag på att börja äta vitaminer, är så dålig på att äta frukt, även om jag har mkt färska grönsaker när jag lagar mat, så jag borde inte få i mig så mycket c-vitamin bland annat. D-vitamin är ju viktig att få i sig på vintern också, det får man ju från solen övriga tider på året..

Dock så hatar jag att stoppa i kroppen massa konstgjorda grejer, menmen, vad gör man om man vill må bra och är skitkass på att äta färsk frukt? Jag köper hem äpplen och morötter och ger kaninerna, men jag äter fan aldrig ett enda äpple eller morot själv, haha.

Nej, nu ska jag ut och hämta ved, sedan funderar jag på en långpromenad. Motion ska man ju också bli pigg av?
Sedan i eftermiddag ska jag hälsa på världens bästa Emma, för nu har min ljusgrej från partylite kommit, som jag beställde på ljuspartyt hon hade härisist. Och jag vet inte vad det heter på riktigt, kan lägga in bild senare!

Städat!

Idag fick Brünhilde, Ussi och Barbie rent iallafall. Oskar hade hyfsat rent, och sopsäcken blev full, och jag orkade inte gå in och hämta en ny, så imorrn ska han få rent istället. Kom ut så sent så det var mörkt och tråkigt ute...

Nu ska jag försöka laga mig något mat, sen ska jag försöka sova tidigt, som vanligt. Lycka till Lina!

Tisdag

Vaknade såklart tolv som vanligt idag... Ikväll SKA jag fanimej komma i säng tidigt! Fyfan, hatar att vakna sent.. Även om jag ställer klockan så baknar jag inte till förrän vid tolvtiden, usch...
Hon med lägenheten ringde idag, och det blir ingen lägenhet på järnvägsgatan för oss.. Attans! Bara att leta vidare, få så när Vansbrohem hör av sig. Men man hoppas väl på att hitta någo guldkorn från en prov at hyresvärd istället, men det är väl bara att drömma om :)

Invigde min nya smörgåsgrill till frukost, en skitsnygg röd från OBH Nordica. Tack mina älskade bröder! Snygga och goda varma mackor blev det :)



Idag ska jag försöka ge mig ut och städa kaninburar när det är hyfsat varmt.. Sedan behöver huset städas som vanligt. Jättehärligt när man inte har ork till något! Ser alltid ut som ett helvete hemma. Ojoj, jaja, någon ordning ska de väl bli.

Inlägg 300!

Oh, nytt hundratal, inlägg trehundra! Wöhöööw!
Idag har jag diskat massvis, så nu är det avklarat, skönt! Sedan har min lilla Bollen flyttat härifrån! Men det låter som att hon får ett bra hem iallafall, hon fick med sig mat, matskålar och en massa leksaker plus två klösbrädor, så det kanske kan kännas som hemma i nya hemmet :) Skulle ha skickat med kattsängen också, men den hade hon pissat i såklart så den slänger jag istället. Jobbigt när dom löper!
Men jag kan lova att det är tyst och lugnt här hemma, inget katt som går och löpskriker, inget katt som är i vägen hela tiden, ingen katt som ligger och värmer knät när man ser på tv :( Jag får gosa mer med Wimsan istället!

Lyckades fixa en ny piercing idag också! Betydligt mindre smärtsam än naveln, men det var lite tunnare hud att klämma sig igenom ;) Dock inte i tungan, den ska jag fixa någon annangång, den vågar jag inte ta mig an själv. Så snart som möjligt dock hoppas jag! Känns tomt i käften även fast det är över ett år sedan jag tog ur den nu :(
Var enda bra piercingbilden jag hittade också, resten av piercingarna jag har/haft är nog itne så lämpliga att lägga ut bild på ;)

Nej, nu ska det matas kaniner och rastas hund, och dra ut soptunnan till vägen eftersom det är sopdag imorrn, sedan ska jag sova! Hoppas på att komma upp tidigare än tolv imorrn, den som lever får se hur det går!


Ledig.

Japp, nu är jag ledig ända tills torsdag. Lördagskvällen blev riktigt trevlig med bowling och flottarn, och med en trevlig avslutning ;)

Blä, fick bara två jobbdagar denna vecka, men nästa vecka fanns det 5 lediga pass, så jag tog allihop. Kommer förmodligen vara helt slut för fyra var dagarna efter varann, men what to do? Man måste ha pengar för att överleva helt enkelt. Och helg var det också, alla turistdagar (tors - sön) så ja, om jag dör så vet ni varför. Det blir sammalagt 8:e helgen jag jobbar, även om det var bara söndag nu i helgen och lör helgen som kommer.

Idag blir jag kattlös också! Älskade lilla Bollen ska flytta till Alex kusin, men det blir nog bra, då får hon bo i hus och springa ute (när hon är kastrerad of course) hon som har så mycket spring i benen, lilla galningen :)

Sedan när jag flyttat i maj så får Wilma flytta hem till oss, hon trivs inte när det är så mycket liv hemma i Torp (4 katter + en hund + 3 människor), hon vill ha lugn och ro. Och hon skiter totalt i om hon är inne eller ute, hon är en lat jävel, så de blir nog bra :) Bettan får bo kvar hhos mina föräldrar, hon är som Bollen och har massvis med spring i benen, så hon mår bra där.
Sedan får vi se om jag blir 2-hundsägare ibland. Mamma har blivit mycket sämre senaste tiden, och hon orkar inte med Trolle helt enkelt.
Stackarna, båda två. Trolle får inte komma ut och röra sig så mkt (nu får han ju inte spinga lös heller, pga benet som måste tränas upp) och mamma får dåligt samvete för att hon inte orkar.
Usch, vad det smärtar när man bor långt ifrån varandra och inte kan vara där och hjälpa till!
Min lilla mamma, världens snällaste människa, det gör ont i själen när man pratar i telefon och hon mår så dåligt för att hon inte ens orkar ta hand om hunden :(
Så vi får se om jag orkar ta Trolle ibland, så får hon lite avlastning iallafall...

Nej, nu ska jag försöka få lite ordning här hemma innan jag får besök :) Ska försöka komma ihåg att skriva senare också

Pusshej!