Trolle och Winnie :)

Vi var ute en timme drygt och gick förut, vi tre! Och det gick bra! I och för sig mötte vi bara en bil, och den såg han inte ens. Vi gick en lång bit på älven iallafall, sen upp och så gick vi på gamla elljusspåret, superskönt :)
Winnie gick lös i stort sett hela tiden, Trolle är ju så döv (av vilja) så han fick bara vara lös en stund på älven. Men han behöver koppeltränas också, så de var bra ändå :) Tränade honom på att inte dra lite, och det gick bra, tyclkte han blev duktigare iallafall.
Imorgon förmiddag kommer rörmokaren hit! Så jävla skönt! då kanske man kan diska i köket sen istället för att sitta i duschen och diska :P Just nu är det helt jävla tätt i köket, inte så kul.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt... Ska höra med lillebrorsan snart så att han verkligen kommer  imorrn... Herregud, fyra småkillar ska jag ha här i morgon.
Herre.

Gud!




Små och små, 18-19 är de väl, men de är ändå småskitar :P Dom kommer nog vara dryga hursomhelst! Haha..
Menmen, vad gör man inte när man vill ha hundvakt :P Brorsan fyller år på lördag, så de ska hit och åka skidor, haha. andra fixar fester, han fixar en tur med längdskidor. Min lilla nördbror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback