Dessa karlar....








"Karlar som kallar grönsaker kaninmat borde studera kaniner!
Kaninhanen är vig och rörlig, saknar kulmage och är mycket intresserad av sex..."








Korvar

Kull 1
Kull 2

Fuck

Gick inte lika bra med Annas kull. Fyra ungar som inte var överbäddade. Jaja. Man kan aldrig vara helt säker med en förstagångshona. Parar om henne imorgon om könet ser bra ut.
Bara Brünhilde kvar nu, hon borde få under dagen, fick runt tretiden på dag 31 förra gången :)

8

4 hos Barbie, 4 hos Tara!
Tittade mer noga på Taras förut och de såg ut att vara en av varje färg? Skumt isåfall, för då stämmer det genetiska utfallet på pricken, 25% viltgrått, 25 viltblått, 25 svart, 25 blått... Och det brukar det inte göra! Jo, om man parar samma föräldrar så att man får fram 100, 200 ungar efter dem, men det gör man ju icke :)
Nu ska jag ut på en sista kik och se om de två andra är på G, sedan ska jag lägga mig i sängen och kolla på greys som jag missade ikväll eftersom jag fick lov att åka och jobba en sväng.
Puss!

YEEEEEY!

Nu jävlar är jag minst 6 kaniner rikare! 4 ungar inne hos Barbie, och minst 2 hos Tara!
Barbie hade lagt sina lite spridda i buren, så jag la in dem i boet och bäddade över dem, hoppas de klarar sig. Verkade då friska och pigga nu :)
Föddes mellan halv sju-sju, har varit ute och passat hela dagen då både Barbie och Tara boat med päls under dan :P
Kul att se så nära inpå! Tråkigt att man inte fick vara med under födseln bara, det hade varit häftigt :) Tara satt dock och tvättade sig, så jag tror hon fick alldeles nyss.
Här får ni iallafall en kass iphonebild på tre av Barbies bebs. Tror det är 2 svarta och två blå, eller så är det nån/några isabella. Både Barbie och Eskil har gulanlag, så det är fullt möjligt. Eller till och med madagaskar. Får se när pälsen börjar kika fram om någon/några dagar :) 
Har fler bilder på kameran, kommer senare :) 


Dålig update

Som vanligt. MEN, nu har jag något roligt att berätta. Dag 30 för mina parade honor imorgon, och det ser lurt ut! Tara har börjat boa lite smått, Anna har börjat boa för fullt, Brynis är smällfet. Om jag minns rätt fick hon på dag 31 sist, så hon borde få på torsdag. Barbie tvivlar jag på, tror hon är för gammal och steril. Så hon får nog flytta in i tantboxen igen.
Men Anna verkade ha bråttom, så förhoppningsvis föder hon inatt så jag har fler småskruttar att upptäcka imorgon bitti! Tara verkade lugn nu, likaså Brynis, och såklart Barbie, så vi får se hur det ser ut ute i kaninstallet imorgon!
Spännande, nu ska jag sova så att det blir imorgon någon gång! 



Anna i full fart

Update

Carola klagade på dålig uppdatering, så jag blir väl tvungen att uppdatera lite då :P
Idag har det varit en rätt så produktiv dag! Jag vaknade, vaknade till lite åt gröt till frukost och sen kom Carola hit :) Vi gik en lite vända på isen med hundarna först. Åh så roligt att de! Hundarna lekte och busade som om de alltid känt varandra, roligt att se, de som aldrig träffats förut :) 

Sedan gick vi in och drack te en vända, sen gick vi ut och började brottas med höet, och det inte det lättaste! Jäst hösilage, vi hade sjalar för ansiktet för att skydda mot alla damm/mögelsporer eller vad fan det nu va, nån vit rök iallafall, verkade inte så nyttig :P Sedan när vi fått loss mittenbiten så lossnade det i stora kakor, skönt! 'det var dock lite drygt att ta sig på baksidan garaget i djupsnön och dumpa det.. Men kvinnor kan! Vi knät ihop änden på presenningen så attdet blev som en kant eller vad man ska säga, då kunde vi båda dra höet i ena änden när det var som tyngst :)

Syns nog inte så bra på bilden, men det är en enda stor kaka som sitter ihop, som en hömatta typ :P Jag frågade C om hon ville ha en ny hallmatta, men de dög inte!
Och tada! SKÖNT! Nu får man plats med NYTT och fräscht hö istället!

Och jag måse säga att det var väldigt trevligt att umgås med Carola idag och prata lite hund. Jag blir peppad att börja träna mer med Winnie igen. För jag kom på det idag - man måste fan umgås med likasinnade för att hålla intresset vid liv. Jag har till och med kommit till den punkten att jag tänkt att Winnie är den sista hunden jag någonsin ska ha. Så vi får se, jag längtar tills mer värme!
Det är samma sak med kaninerna, när man inte varit på utställningar på länge och inte haft  ungar på ett tag så är man redo att lägga ner hela skiten.
Men direkt man varit på utställning och pratat med likasinnade så blir man så inspererad och PEPPAD! Så jävla skönt. Måste börja träffa fler människor med hund, för att hålla liv i intresset helt enkelt. Det är bara nyttigt!

Nu ska jag mata kaninrackarna innan jag ska sova, natti!

Skitmorgon

Ont överallt och trött i hela kroppen, speciellt skallen, känns som att den väger ett ton...
Nej, tvinga i sig lite frukost och sedan tvinga sig ut på promenad...

<3

Min mystjej <3

Sorry för dålig uppdatering, använder knappt datorn och väntar fortfarande på iphoneappen... Om den inte kommer i mars månad som de lovat så ska jag byta bloggportal, om jag orkar, annars lägger jag ner skiten helt! Buhu


Bitsk

Försöker undvika att bli biten av en nyvaken och busig kisse :P

Sluuut...

Helt trött efter att ha haft ungarna här, men allt gick bra som tur är, det var roligt! Behövde inte ringa Tina en enda gång, men de oroliga föräldrarna hörde av sig flera gånger igår kväll, hehe.
Det gick enkelt att lägga dem också, Nadja ville INTE sova när klockan var runt halv tio, men sen sa jag att vi skulle gå och vila lite, låg och pratade med henne en stund innan jag sa att jag skulle gå ned och gå ut med Winnie och komma alldelles strax, hon somnade som en stock ;)
Så jag och P beställde pizza och åt oss proppmätta, gött :) 

Imorrn får jag förmodligen kaningårdsbesök, och blir därmed 3 kaniner fattigare. Det är tjejen som haft sina honor här på lösdrift i vinter som kommer och hämtar sina, så då kommer jag bara ha 2 tanter kvar där inne, tomt ju! Ser inte fram emot när det är dags att skotta ur där lite senare i vår, sju kaniner har det ju gått där hela vintern, och ströbädd, bajs är det minsta man kan säga! Har fått lite burar av Sara som jag ska hämta i Mora när jag har tid, för just nu har jag inte lediga burfack för de två honorna som är kvar där. Helst vill jag ju ha sällskap till Cloetta som aldrig gått själv och inte ska avlas på också. Menmen, få se om Barbie får några ungar nu eller inte, annars får hon flytta in till Cloetta och leva det glada pensionärslivet :)
Så nu ska jag ut och skotta lite skit, sen ska jag hämta hö vid femtiden, hejja!

Myskväll

Har lyckats få Anton att sova och Nadja, och p sitter och ser på film :) får se när nadja vill sova :)

Det blåååser!

Tänkte ge mig ut på en skön promenad med Winnie i solskenet, men det blåser som fan ute så det kändes inte så lockande när vi väl kom ut... Bar fram 6 ikea-kassar med ved till trappen istället, så nu klarar vi oss väl några dagar :) Skönt nu när det är varmare och man inte behöver elda lika hårt! 

Istället ska jag nu ta och göra lite go soppa och sen så tror jag jag ska fixa en kladdkaka också, fick ett litet sug efter kladdkaka :D 

Sedan ska jag städa och plocka här hemma också, får hem två små trollungar på sleepover idag då deras föräldrar ska ut och roa sig :) Spännande, jag har haft hand om ungar/suttit barnvakt 2 gånger i hela mitt liv förut, och aldrig över natten, det kan bli spännande :)

<3

6 mån <3

Otroligt duktig tjej!

Underbart!
En liten tjej, 9-10år, sjunger "Born this way"
Lyckades dock inte bädda in filmen, dont know why, så ni får klicka på länken innanför pilarna -------->http://www.youtube.com/watch?v=xG0wi1m-89o<--------------

Ommöblering!

Idag har jag lekt superwoman! Har möblerat om i vardagsrummet, fyfan! Flyttat farmors stora byrå och klädskåp (som jag sagt innan, antika, robusta möbler helt i solitt trä, väger jääääävligt mycket!) och lyft upp tvn på byrån, vilket inte var det lättaste. Den är väl 42, 46 tum nånting, no idea! Brorsans som jag mer än gärna förvarar hemma hos mig ;) 
Fick ta en pall nedanför eftersom jag inte orkade lyfta armarna så mycket med det där jävla åbäket, haha. Sedan har jag flyttat lampan jag köpte av Saratill hörnet mitt emot, har tänkt ha den som taklampa då den räcker över halva rummet, men inte så smart att ha den i hörnet längst in då kanske ;)
Plus att jag har limmat fast benen på den lilla byrån jag har från farmor, bakbenen ramlade av hela tiden, få se om de sitter bättre nu, hade behövt slå i någon spik också...
Sedan har jag duschat (välbehövligt! blev lite svett av dom där satans möblerna) och nu ska jag fixa mig någon snabb mat innan jag drar till jobbet.

Har btw noppat ögonbrynen för första gången på säkert ett år, syns nog inte på bilden nedan och inte så mycket i verligheten heller, men jag har gjort det! Dock har jag tappat bort min bästa pincett så jag fick ta något dåligt åbäke, måste orka köpa en ny, får inte tag i dom där små hårstråna...