Ussi och Brünhilde (bilder)

Ussi (uttalas Ossi), viltblå dvärgvädur 0,1, 96p. Tysk import


Skabb-Lina och Söt-Ussi



Brünhilde (uttalas Brynhilde), svart dvärgvädur 0,1, 96. Liten tjej, 1,59kg om jag minns vikten rätt.



Så otroligt snälla och trevliga honor! Trodde de skulle vara skogstokiga och inge tama alls eftersom de trots allt kommer från tyskland, där de har större utställningar och större uppfödningar, men båda två är så trevliga lugna och snälla.

Barbie och Oskar fick leka lite också. Och det gick bra som fan! 15 dec var det, så runt 14 jan när det gått 30dgr så hoppas vi på bebisar :)



Fina Ussi lekte i snön



Och en till fin tjej i snön :) Idag lekte jag och Winnie också i snön, vi skottade snö och lekte :) Så stolt över min duktiga tjej som håller sig på gården! Grannflickan var ute på vägen och lekte och verkade lite nyfiken, och Winnie började gå mot henne ibland, men då sa jag bara "här" så kom hon till mig istället, duktig!





Och så en bonusbild på Winnie och Trolle på julafton :)

Less.

Känner mig less på allt och alla nu. Orkar inte bry mig om något alls..

Och blää, blir så less på hsuet när jävla skitproppar går hela jävla tiden. Hunden blir livrädd varje gång strömmen går, och jag kan inte bo på ett ställe när min hund blir livrädd och går runt och flåsar och darrar hela jävla dagarna. Nej fyfan, vet inte vad jag ska ta mig till. LESS!

Blää... Nej, promenad och sen sova. Vissa av oss ska jobba hela jävla julafton. Gonatt.

Är du nöjd Karro?



Ska skriva ett riktigt inlägg nåndag, har nyss snott en julgran iallafall! 2 kaniner från Tyskland blev det :) En viltblå och en svart, båda honor på cirkus ett halvår

Packat

Nu tror jag att jag har fått med mig allt. Om en dryg timme bär det av! Spännande :D Lite bilder från utställningen för den som vill se finns på länken nedan. 30 000 djur på samma ställe, tror de kan bli rätt mäktigt! Största utställningen i Sverige är LU, och då bruakr de vara max runt 1500 kaniner, så jag längtar verkligen til att få se denna utställning! Nörd som jag är, mohaha.

http://weihnertskleintierzucht.npage.de/bundeskaninchenschau_2009_71537693.html

Resklar

Nu har jag packat det mesta, ska packa lite till sen tar jag det sista imorgon, åker ju inte härifrån förrän tvåtiden någongång. Pirrigt! Har inte varit utomlands sedan våren 07, så det blir skoj :)

Nu får jag ju inhandla lite fina importvaror också!

Måndag

Jepp, idag är jag ledig. Ska försöka städa och röja som en tok idag, för brorsan kommer hem imorrn. Sedan är det ju skönt att komma hem till ett rent hem när man varit borta i flera dagar. Kommer förmodligen vara helt slut efter en buss och bilresa på cirka ett dygn, plus att jag ska till sjukhuset dan efter hemkomst, så jag kommer säkert inte orka röra mig på flera dagar.

Jaja, önska mig lycka till i dag!

Tyskland!

Tyskland kryper närmare och närmare... Om tre dygn är jag på väg ner till kalmar!
Och paniken växer, jag har fan inte fixat någonting... Menmen, det tar vi imorrn!

Lördag

Blev inget inlägg igår. Jobbade, sen var jag och fikade med Karro, och sedan drog jag till systemet och handlade lite gott. Hade tänkt stanna hemma och se på film igår och sova tidigt, men Karro fick mig på andra planer! 
Så det blev flottarn. Jag, Karro och Carina satt här hemma innan :) Gick dock hem efteråt, för jags tod och pratade utanför ochs en hade allt folk försvunnit, så jag och Karro gick hem för att försöka få tag ppå folk, för iallafall jag frös som en idiot. Men vi fick inte tag på någon, och sen blev jag så trött så jag gick och la mig och Karro fick äta knäckebröd själv innan hon gick hem, haha.

Dagen

Ja, idag har jag jobbat, sen ko jag hem och började elda som fan, för det var bara elva plus här inne.... Satte igång golvvärmen och allt möjligt för att få värme, sedan började jag koka vatten på både spisen och i vattenkokarn för jag tänkte diska, klart som fan att de inte gick! Helt plötsligt blev de mörkt..
Så då gick jag upp till proppskåpet, men de fanns inga proppar av rätt ampere så då fick jag dra till OK och köpa nya.. Sen bytte jag några proppar, men de funkade bara i köket, vardagsrummet och mitt rum var fortfarande dörr.  Ringde till mamma och frågade hur man såg att proppar gått, för jag orkade inte byta alla arton :P
Men då sa hon att det borde finnas ett huvudproppskåp nånstans, så det hittade jag på utsidan av huset! så till slut fick jag ström igen :) Tur de, för mitt bredband måste ha ström och det sitter inne i mitt rum, höhö. Och TV måste man ju ha!
Sedan hämtade jag in mer ved och höll på att bryta ryggen för jag tog mer än vad jag klarar av somvanligt, men är man envis så är man :P Slapp dock värktabletter på jobbet idag med, var bara sista timmen typ som jag började känna av ryggen, men då var de ju nästan över och jag skulle sätta mig och göra passrapport, så då tyckte jag de kunde kvitta :)
Sen var jag hem till Camilla  på kaffe en stund, de var trevligt, får se om vi ska träffas i helgen så hennes ungar får leka med Winnie, för hon verkade vara populär hos dom! Riwer frågade om han fick köpa henne tillochmed, haha.

Nej, nu är de sängen som gäller, ska öppna på jobbet imorrn med, ska väl försöka ta mig upp strax efter fem, idag kom jag inte upp förrän halv sex för det var så jäävla kallt och jag ville inte gå bort från täcket...
¨
Gonatt!

Ja just ja!

Jag tog inte en enda värktablett idag! Det var ett tag sedan jag klarade av att jobba utan att käka värktabletter! Känns jävligt bra måste jag säga, för jag hatar att ta värktabletter.

Jobbdag

Idag gick jag inte upp fem, blev snarare tjugo över.. Så det blev väl lite halvstressigt med att gå ut med hunden, klä på mig å sminka mig, men jag hann till jobbet strax efter sex iallafall!

Stannade kvar på jobbet lite längre än jag skulle, för jag höll på med några filmreturer som jag ville få klart, så jag slapp lämpa det på någon annan och så jag slapp göra det imorrn. Sen gick jag till apoteket och köpte lite ansiktsrengöring och ansiktskräm! Och lite bomullstops också..

Sedan har jag och Winnie inte gjort så mycket alls i eftermiddag. Sparkat lite boll, gått en liten promenad..
Sedan var Anna hit och gjorde en intervju med mig om allt möjligt typ, mest religion och politik som jag inte kan ett skit om/bryr mig inte om, Tog bara en och en halv timme! Men jag fick en gratis biobiljett iallafall :)

Nu händer det väl inte så mycket mer innan det är dags för sängen..

Sängdags!

Nu ska jag hoppa i säng, klockan ringer 4.45 imorrn, sen ska jag väl försöka ta mig upp strax efter det.

Naveln känns bra idag, är knappt svullen något alls. Skönt! hoppas dock smyckerna jag beställt kommer snart, fick ju ta smycket från min andra piercing till naveln, efter att jag steriliserat det och så såklart! Sedan satte jag en rak barbell i kappan, och det är inte så jävla skönt kan jag lova!


Bjuder på lite bilder från idag iallafall

Jag och Winnie hade med oss Bollen ut på gamla järnvägen. Klockan var runt tre och det hade börjat skymma och månen var framme...


Man ser knappt Winnie, men hon sitter därframme. Tänkte bara visa vad duktig hon är på att stanna!



Hittade Winnies boll också... Inte okej!



Sedan gjorde jag mat, tomatsoppa med bacon, räkor, oliver och vitlök. Massa mums!


Sent

Vaknade vid tolv, sent som vanligt. Men resten av veckan blir det att gå upp vid 5.. Trevligt! Dock är jag ledig i helgen, skönt :)
Nu ska jag tända i vedspisen och försöka få någon värme här hemma..
Det värsta för tillfället tycker jag är att Bollen hoppar på min mage som hon alltid gör, det gör ont! Jaja, bara att skydda magen när hon är i närheten :P Nu ligger hon dock på min arm och mår gött :)

Piercad

Kollade posten förut när jag och Winnie kom tillbaka från kvällspromenaden, för jag hade glömt det förut idag. Och min tång och kanyler hade kommit! Och jag kunde såklart inte hålla fingrarna i styr.. Tänkte göra en till intim först, men jag har ingen passande ring, så jag letade efter min "hästsko" som jag har, men den verkar vara borta från jordens yta.. Tyckte jag letade på alla tänkbara ställen, men icke! Så då bestämde jag mig för att försöka mig på naveln istället, för bröstvårtorna eller tungan vågar jag mig inte på själv..
Och fyfan, det var det värsta jag gjort i hela mitt liv tror jag! Fyfan, gjorde så innihelvete ont.. Och jag hade behövt en till tång tror jag, lite svårt att klämma genom nålen med bara fingrarna.. Men tången gjorde mest ont såklart, orkade inte ens klämma ihop den helt. Och då när jag kämpade för att trycka igenom nålen så gled tången åt sidan så klart efter som jag inte klämt fast den i låsläget, så det blev snett såklart.. Menmen, det blev inte så jävla snett, så det får väl duga sålänge!

Bara att inse, jag är för klen för att pierca mig själv!

Jaja, före och efterbild iallafall

 

Tog lite bilder på Oskar och Barbie förut vid matdags också, de hade fått knäckebröd att kalasa på :)

Oskar, tysk import, 97p (97p är väldigt ovanligt i Sverige, 1-2kaniner får det i Sverige ungefär. Men tyskarna har en annan poängskala än norden och bryr sig inte riktigt om samma saker, så man brukar räkna tyskarna som 2p lägre, alltså kan man räkna Oskar som en 95:a)

Så fin och maffig!

 


Och så Barbie (inte jag som valt namnet ;) ) som är lite putt och morrar om man klappar henne när hon äter, hehe. Hon ville dock inte vara med på bild lika mycket.







Det snöar ute också! Mycket bättre än regn! Detta verkar lägga sig liiite iallafall, hoppas det stannar :) Så trött på slask! Det är ju trots allt december nu : )




Och så min "fina" trapp. Gillar kransen som jag hittade för en femtilapp på Jula! Ser något mer hemtrevligt ut :)





Nej, nu blir det sängen, detta var lite som jag pysslar med idag iallafall :) Gonatt!