God morgon!

Kom upp för en halvtimme sen, hade tänkt gå upp en timme tidigare men så blev det inte så klart.
Ska ge mig ut på promenad med Winnie nu, sen blir det dusch, jobb, pmöte och hundkurs i en ända släng, oj oj oj.
Hejja!

Kommentarer
någon du inte vill tjafsa med ;) säger:

vafan tar du åt dig för? tro inte att allt kretsar runt dig? men så är de när man är egoist :) Och vänta ska inte du typ var 20 år? de var de sista jag skulle chansa på så som du skriver. Du tar verkligen åt dig som en 14åring, väx upp? tycker du ska sluta skriva massa skit nu för annars får du fan skylla dig själv!

2010-04-07 | 14:58:55
Tula säger:

Haha Lina det verkar som du blir hotad? x) "annars får du fan skylla dig själv!" xD oh no Lina bäst du flyttar och byter namn x) fast det verkar som att den här personen inte vågar skriva ut sitt namn?? xD ännu mer komiskt LOL!!! Ska nån som tydligen tar åt sig av vad du skriver klaga på att du svarar tillbaka???? x) Men Gud ge dig!!! x) Förrsten du vet väl att hot kan anmälas va? Kanske borde tänkta efter innan du hotar x) fast så är det väl att vara liten xD man kommer inte på nått bättre än personangrepp och hot x) nej nu får det vara nog med detta!! Lina du får helt enkelt flytta och byta namn x) innan nån unge kommer å anfaller dig med deras barbiedockor x) LOL!!!

2010-04-07 | 21:59:08
Bloggadress: http://www.shestheman.bloggplatsen.se
Idah säger:

Kan du ta och knipa igen, "Tula"? Om du nu heter så? Det var tyvärr inte jag som kommenterat heller, det var min vän Mathilda. Och det är så att vara liten? Här sitter du och kommenterar mig och mitt liv? Är det så att vara 23? Man skulle kunna spy för mindre.



Ja, innan någon "unge" kommer och anfaller dig med barbiedockor, det är tur att Tobias som är 23 gillar småtjejer som leker med barbiedockor, han skakar bara på huvudet när han ser hur ni håller på.



Och nej Lina, jag förstår fortfarande inte varför du tycker så mycket om min blogg och varför du tror att allt som skrivs i den handlar om dig, jag är ledsen för det gör det inte! :)

2010-04-08 | 11:10:08
Bloggadress: http://jagochidah.blogg.se/
Lina säger:

Men Ida, har inte Tobbe fyllt 24? ;)



Tyvärr så tar jag åt mig när du skriver ett inlägg som är snarlikt mitt, eller ja, klankar ned på allt som stod i mitt inlägg, kort efter att jag lagt ut mitt. Är det inte konstigt att jag tar åt mig? Men tanke på vilken reaktion det blev efter att jag skrev vilka sorts gardiner jag ville ha i köket. Herregud, gardiner?!

2010-04-08 | 11:37:48
Bloggadress: http://linamoen.blogg.se/
Idah säger:

Jo ursäkta, trodde det var mänskligt att glömma. Men du kanske är inte mänsklig heller, men det har jag heller aldrig trott :)



Men herregud, jag skrev att min syster var den snyggaste på flottaren och sen skrev jag även att även fula tjejer får ligg men bara tackvare att dom är lätta på foten? Du måste ju ta åt dig jävligt mycket eftersom du måste skriva ett långt inlägg där du försvarar dig?



Angående att jag skrev om gardiner var för att det första jag skrev var att jag tagit ner den fula gardinen som hängde uppe i hallen och då nämnde jag även de andra fula gardinerna som hängt i huset i ett antal år? Så vad är dina problem? Du kan gärna få den där fula rutiga gardinen om du vill för jag vill inte ha den. :)



Så nej, ingenting jag skriver handlar om dig eller ditt liv så var inte så jävla självupptagen så att du måste tro det. Om jag så skulle skriva åsna så skulle du ändå ta åt dig.. Läs någon annans blogg istället för jag gillar inte dig och du är dryg. :)

2010-04-08 | 13:44:20
Bloggadress: http://jagochidah.blogg.se/
Mathilda säger:

det var jag som kommentera era ärthjärnor inte Idah! Kolla ip adressen pucko

2010-04-08 | 13:48:09
Tula säger:

Haha!!! Ja jag heter Tula, ska jag knipa igen haha värsta du kunde komma med eller? Fan ge er nu!! FFS!! Dessutom kommenterad inte om ditt liv jag skrev bara va jag tycker om Lina haha ja jag är 23 år x) dessutom skrev jag aldrig att jag trodde att det va du som skrev den första kommentaren jag bara skrev att nån skrev ut sitt namn.. Skrattar tobbe åt hur vi beter oss?? DU då??? Sluta klaga själv att Lina försvarar sig hela tiden när du gör exakt samma sak. GE DIG! För sista gången!

2010-04-08 | 18:25:04
Bloggadress: http://www.shestheman.bloggplatsen.se
Idah säger:

Det värsta jag kunde komma med? Nej det är absolut inte det värsta, men Mogen som jag är så behöver jag inte ta i som du sitter och gör. Ja, du sitter och säger att du är 23, men tycker du själv att du beter dig som det?



Japp, Tobbe skrattar åt hur NI beter oss, det är inte mig han skrattar år, ledsen.. Med tanke på att ni sitter och kallar mig för liten osv hela tiden och att ni borde föregå med gott exempel, för du är JU HELA 23ÅR!! OCH LINA ÄR JU HEEELA 20ÅR! Woho, men det vill ju inte märkas.



Så jag ska ge mig? Haha, säger du det för sista gången nu? Vad händer annars?

Du har visst kommenterat mig och mitt liv, du har inte bara pratat om Lina, det är en fet lögn. Fast du kanske är en sån som inte Vågar stå för vad den gör. Men det är okej, det är okej att vara feg. :)

2010-04-09 | 11:06:04
Bloggadress: http://jagochidah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback