Kaninbebisar!

Nu har jag snosat på ungar så att jag är nöjd ända tills mina kommer, vilket borde bli i morrn eller på fredag. tittade könet på Ussi nyss och hon är ännu mer röd och svullen nu, så det är verkligen något på gång! Men hon är pigg osv än, så det blir nog inte idag iallafall.
Winnie busade massvis med deras schäferhane, ända tills hon blev less på honom, haha. Blev lite "dogfight" där en vända, men det var bra, tycker det är bra att hon säger till när de blir för dryga på henne. Det är dock inte lika bra att hundarna börjar "bråka" när det är barn i närheten, speciellt inte lilla E som är tio år och gärna vill "bestämma" över hundarna, tog ett tag innan hon förstod att hon inte fick gå i mellan när hundarna gör upp med varandra. Men det gick bra som tur är. Kul med barn som är intresserade! Dock inte lika bra där de vill gå i mellan två hundar som i stort sett väger lika mycket var som hon gör själv :P
Bjuder på en bild på en väldigt ljus viltsiames, nästan helt vit! man kunde bara ana lite brunton på örontopparna. Men det blir nog mörkare sedan, men nu ser den ut som "vit brunögd" nästan :)
Sedan en bild på polarna medans de fortfarande var polare :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback