Bra dag!

Jag är frisk och kry, och har hunnit med en del idag.
Det började dock inte bra, jag försov mig och vaknade 10.
Gick iväg efter en kvart när jag fått på mig kläder, men det tog en hel jävla halvtimme att gå till skolan i det här jävla skitvädret, det snöar och blåser. Det är dock en väldigt rolig lektion och rolig lärare, så jag gick dit ändå fastän att jag blev 45 min sen. Vi fick tillbaka proven vi gjorde för typ 2 veckor sedan.  Jag hade inte tränat på inför det, på sin höjd läst igenom det en gång, så jag trodde jag skulle gå IG eller högst G, för de kändes inte så värst bra när jag skrev provet heller. Så fick jag MVG! Haha, jag skrattade rakt ut, dom trodde nog inte jag var riktigt klok, haha. Men de va fan det roligaste som hänt idag!
Sedan var det lunch, och det var ingen höjdare.. Mjölkmakaroner och äckelfalukorv. Menmen, blev mätt iaf. Åt falukorv och sallad och smörgås.. 
Sedan hade vi mentorstid, och jag och mina kamrater i sp4 hade ett seriöst snack med patrick, och de var lika bra att erkänna: Ingen av oss kommer bli klara innan jul, tyvärr.
Så vi sa att vi ska försöka hinna klart med de kurser vi bara har nån grej kvar i, så får vi väl ta resten på komvux eller nåt.. Ska boka in en möte med syon. Kändes dock gött att "erkänna" det hela!
Sedan drog vi till ungdomsmottagningen, så frågade jag barnmorskan om hon hade någon ledig tid så att jag kunde passa på att kolla om jag fått nån jävla svamp av penicillinfan, men allt såg fint å bra ut, så de va gött.

Efter det trevliga besöket så drog vi till gymmet, nu när jag äntligen blivit frisk, och sedan simmade vi efter. Känns som att det kommer vara träningsvärk imorrn! Känns fan redan... Linn hittade skjuts hem, så jag skulle ta påsen med hennes grejer och passa på att hänga upp dom när jag ändå skulle hämta min dator där. Och när jag kom upp dit kom jag på att jag glömt påsen. Då var de bara att gå dit igen och hämta påsen.
Och sedan upp för trapporna igen. Detta var ytterst plågsamt på grund av den begynnande träningsvärken! När jag kom upp och började hänga upp grejerna såg jag att de inte fanns någon bikini. FAN! Ringde Linn, och hon kanske hade glömt den i duschrummet...
Bara att gå tillbaka igen, men då orkade jag inte gå upp till henne igen, så den fick följa med hem till mig.
Gick in på jobbet på vägen hem för chefen hade ringt, och jag fick jobb på lördag fm och söndag em. Perfekt. Har ju bara jobbat 3 pass denna månad, så jag jobbar så mycket jag kan denna vecka så jag får några pengar alls nästa månad...

Till slut kom jag hem, och då hade jag fått lönebesked. Fick mer än vad jag hade räknat med! Det kändes prima! Dock behövs det väl sparas en massa, tills nästa månad och tills när jag ska flytta, om allt går som det ska,  1 mars.

Ska ringa imorrn och säga upp lägenheten och ringa vansbrohem och söka nytt, om jag inte sagt det.
Dessutom kom min julklapp till mor och far på posten idag, och den blev skitbra! Bara två bröder kvar att köpa klappar till.. Känns bra! Köper bara till familjen iår, är snål. Har ju iallfall 11 julkort för 1,50 st som jag ska skicka ut!

Blev ett långt inlägg idag. Är väl bra att det blir ett sånt för en gångs skull.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback